her an bir bomba haber verebilirim diyorsun yanii.:)
ayy kalori demeee ya bi kase badem yedim asıl ben dibe vurdum.
suçluluk duygusu içerisindeyim
çokkkkkk canım sıkılıo iice bunaldım artık yaaaaa 3 ay olacak nerdeyse evde duralı sünetti ameliyattı hadi doğum şimdi 2 bebiş üff şu aralar moralim sıfır şekilde geziorum evde bişiler beni boğuyor resmen...
tek şükrettiğim şey bebişlerim ii ve beni hiç üzmüyorlar amaa ben sanırım kendimi üzüyorum çokkkkkk yanlızımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
senın ıznını yesınlerr :))
okurken çok etkılendım yaa.. ben Denizin yedi ceddini.... töbe töbe. neyse gırmeyecegım detaya, sınırlerım hopluyor, hoş olsa ne foka yarıyor adam ya. Ozlemım cok uzuldum, gecmıs olsun tatlım, hasta ıken gercekten de zormala, zaten hayat onlara ezıyet.. bır ıkı saat once, Tusı nereden bulduysa bı cekırdek kabugu bulmuş, hıc bır zaman Tusı nın agzına bısıler atmasından tırsmamıstım cunku kendını kurtarabılıoyr, bebeklıgınden berıdır. Ama bogazıona takılmıs yutkunca aglıyor.. Fatoş hemen parmagını agzına daldırdı.. bakındı falan bulamadı, hala yutkundukca aglıyor, ben de sut yapmıstım ona.. hemen yatırıp verdım,neysekı aldıda yutabıldı.. sanıselık bır olay ama 1 yas gıttı benden resmen.. bı agız tadıyla buyutseydık su ccoukları.
sıkıntılıyım demene ragmen evlatlarının saglıgına duacısın ya.. bence bunu ayırdetmen bıle sahane bır sey.. ınan kı senı anlayamam.. ama yasddıklarının ne kadar su an sana agır geldıgını az cok tahmın edebılıyorum.. Allah yardımcın olsun.
özlemmm ayy canmm ya geçmiş olsun diyim.
valla okurken bizzat içim titredi..
kıyamamm oda korkmuştur annesi ya..
hastayken zorlama bencede..
off ki ne off
biizm saçlar beyazlamadan bi buyuseler.
evet 2 aydır bıraktım korunmayı bakalım nezaman denk gelir..58civarıyım gobek forakaç oldun pervin şimdi sen tickerı kaldırmışsın
bu arada kaçırmışım 2. bebeğe mi karar verdin nie hemen olmaz diyosunki
valla hiç belli olmas bi bakarsın bu ay hamilesin
kızlar ya saçımda tam dökülme azalmıştı gittim eczanaden bi şampuan aldım revigen die 30 lira verdim bide saçımı daha çok döktü eskisinden beter oldu saçlarım of moralim bozuldu şimdi bioblas la yıkadım iyi geldi
badem fındık yiyorum saça iyi gelir die işte 59u görücem yakında ama tickerımı değiştirmek istemiyorum.
Sağol canım yardımların için... Az önce ömrümden ömür gitti valla Özde ye muhallebisini yaptım yedireceğim ağladı bende ilk kaşıkta hep direndiği için verdim o ara burnud tıkalı olduğundan ağlrken nefesi kesildi tıkandı ters çevir sırtına vur baş aşağı salla tık yok Deniz de arkadaşlarıyla gitti evde yalnızdık nasıl korktum su falan verdim yediklerini kustu sonunda ağlayarak sıkı sıkı sarıldı banaO saniyeler içinde aklımdan neler geçti anlatamam.... Sinirlerim boşaldı sonradan ya hasta zorlamasam iyi ama dayanamıyorum işte ... Yarın doktora götüreyim en iyisi ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?