2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nurrr allah sana sabır versin canım ya bak yiğitte musti kadar olsun ne güzel eğlenecek 2 kardeş sana hiç ihtiyaçları kalmicak.ama yiğit şu an sana muhtaç biraz daha sabır..
özlemcimm çok çok geçmiş olsun canım ya gerçekten çok zor bi durum şaşırdım kaldım okurken ama allahtanki o panik anında doğru bi şey yapmışsın ki kendine gelmiş özde nehirde aynı özde gibi tatmadan yemiyo bi an aklıma o hali geldi kötü oldum babası zorluyo biraz tattırana kadar ama ben zorlamaya kıyamıyorum iyikide kıyamıyomuşum.
evrimcim sanada geçmiş olsun ben hep panik halindeyim o konudada vukaatımız var.

ayy kalori demeee ya bi kase badem yedim asıl ben dibe vurdum.
suçluluk duygusu içerisindeyim

kızlar ya saçımda tam dökülme azalmıştı gittim eczanaden bi şampuan aldım revigen die 30 lira verdim bide saçımı daha çok döktü eskisinden beter oldu saçlarım of moralim bozuldu şimdi bioblas la yıkadım iyi geldi
badem fındık yiyorum saça iyi gelir die işte 59u görücem yakında ama tickerımı değiştirmek istemiyorum.

Senin işinde zor canım ya biz birisi ile tükenirken sevgileri güç veriyordur sana yoksa çok zor yardım istesen birilerinden....

özlemmm ayy canmm ya geçmiş olsun diyim.
valla okurken bizzat içim titredi..
kıyamamm oda korkmuştur annesi ya..
hastayken zorlama bencede..
off ki ne off
biizm saçlar beyazlamadan bi buyuseler.

Çok sağolun Allah onlara uzun ömür versin acılarını göstermesin böyle şeyler saniyelik şeyler çok korkarım daha önce hiç bu kadar uzun sürmemişti ağzındakini çıkarması dedim tamam yapamayacağım normalde soğuk kanlıyımdır ama iş kendi çocuğuna gelince herşey farklı... O da çok korktu az önce çığlık çığlığa uyandı bir süre daha üzerimizden atamayız sanırım... Tusi ye de çok geçmiş olsun Evrimim ya kıyamam bende korkmam her türlü kuruyemiş v.s veririm yer ama bu defa hem burnu tıkalı hem ağlıyordu ondan oldu sanırım...

kaç oldun pervin şimdi sen tickerı kaldırmışsın
bu arada kaçırmışım 2. bebeğe mi karar verdin nie hemen olmaz diyosunki
valla hiç belli olmas bi bakarsın bu ay hamilesin

aynısı banada oldu burdan bi sampu aldım daha beter ettli head and shoulders ıın dokulmelere karsı olanını aldım cok ii geldi

hayırlısı olsun pervincim ben yaklaşık 3.5 yıl korunduktan sonra bebeğe karar verdiğimiz ilk ay hamile kalmıştım.hapla korunuyodum bide. o yüzden diyorum hiç belli olmuyo
kilo konusunda aynıyız göbeğe bende çözüm bulamadım.

Pervinim, Sedacm teşekkürler....
Seda bu dökülme işi tahlil falan yaptırdın mı hiç? Vitamin, kan v.s. eksikliğindn olabiliyormuş... Evrimin dediği hap var... Ayrıca çam terebenti diye bir şey varmış saça iyi gelen....

topiğin en yoğun olduğu an şu an heralde
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 5 ziyaretçi)

seerni,gypsyesra+,mercimekim+,dnzyildizi84,babymom+,
ama çok uykum var yaaa sabah erkenden kalkçam yine kurulu saatim pazar dinlemiyo iyi geceler herkese

pervincimmm
kalorinn dibine vurmuşsun..
biz nutella sarelle gibi cezbedici tahrik gücü yuksek gıdaları almıyoruz nece zamndırrr..

Kilo konusunda sollarım hepinizi tam gaz rejime giderken yarın arkadaş gelecek hemde hamile nasıl özenerek mamalar yapıyorum hatta fırında pişiyor dayanamam ki yerim ben

gcee muhabbeti olunca kelimelerime bak ya cezbetmek tahrik gücü falan..
oha diyorum kendimeeee

özleeemmm ne hamaratsın lenn bu saatte fırında. vayy vayy
hala yanarım seni ve afet kızını göremediğime..

canım çam terabantin denedim bi kere saçımı yapış yapış yaptı kullanamadım şimdi minoksil diye bi sprey kullanıyorum iyi gelcek gibi
dr ye gittim hormon testi kan tahlili yaptı vitamin verdi sadece kullandım. onun dışında bi problem görmedi vitaminleri kullandım saçalrımdaki dökülme azaldı hatta durdu diyebilirim ama yeni saç oluşmuyo sanki veya biraz zaman gerekiyo yeni saçların çıkması için

ay çok kötü oldum okurken..götür annesi doktora..hiç kıyamıyorum hasta olmalarına..ağızları var dilleri yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…