pervincimmm
kalorinn dibine vurmuşsun..
biz nutella sarelle gibi cezbedici tahrik gücü yuksek gıdaları almıyoruz nece zamndırrr..
özleeemmm ne hamaratsın lenn bu saatte fırında. vayy vayy
hala yanarım seni ve afet kızını göremediğime..
ay çok kötü oldum okurken..götür annesi doktora..hiç kıyamıyorum hasta olmalarına..ağızları var dilleri yok
taze purcunun bi lafı vardı
"doruku uyutup onur kucagında olcakdım.onur uyudu kucagımda doruk var " gibi bişeydi
kulaklarını çınlattım bu akşam.
bebikler ilk dogdugunda demişti.
bende aynen ddim bu akşam
çeçiiilll bu ruzgar buyudukçe senin kes kopyala yapıştırın olmuş
sıpaa.
saol evrimcimmm onlara bakıpta moralimi şuan için yüksek tutmaya çalışıyorum musti yerinde yiğit yanımda yatıor bakıyorum öle masumki tamam beklenmedik bi hamilelikti amaa diorumki iikide olmuş amaa bazen çok tıkanıorum evrimcim hele su ekimden beri yaşadıklarım mustinin acı çektiğini görmek filan beni zaten yordu..şimdi şükür iiler ama insansın şöle çıkıyım dolaşıyım biraz kendim için aktif oluyum diorum amaa olmuyor buda beni duygusal yönden çok etkilio...
ırmık helva uzeri sarelle..kalorının dibine vurmus durumdayım ...
nurrr allah sana sabır versin canım ya bak yiğitte musti kadar olsun ne güzel eğlenecek 2 kardeş sana hiç ihtiyaçları kalmicak.ama yiğit şu an sana muhtaç biraz daha sabır..
özlemcimm çok çok geçmiş olsun canım ya gerçekten çok zor bi durum şaşırdım kaldım okurken ama allahtanki o panik anında doğru bi şey yapmışsın ki kendine gelmiş özde nehirde aynı özde gibi tatmadan yemiyo bi an aklıma o hali geldi kötü oldum babası zorluyo biraz tattırana kadar ama ben zorlamaya kıyamıyorum iyikide kıyamıyomuşum.
evrimcim sanada geçmiş olsun ben hep panik halindeyim o konudada vukaatımız var.
ayy kalori demeee ya bi kase badem yedim asıl ben dibe vurdum.
suçluluk duygusu içerisindeyim
isin garıbı hıc suclu deilim puuu bana hic yakıstıramadım kendime..zaten balon oldum yıne
kızlar ya saçımda tam dökülme azalmıştı gittim eczanaden bi şampuan aldım revigen die 30 lira verdim bide saçımı daha çok döktü eskisinden beter oldu saçlarım of moralim bozuldu şimdi bioblas la yıkadım iyi geldi
badem fındık yiyorum saça iyi gelir die işte 59u görücem yakında ama tickerımı değiştirmek istemiyorum.
gcee muhabbeti olunca kelimelerime bak ya cezbetmek tahrik gücü falan..
oha diyorum kendimeeee
Nutella kavanozu nedense bana aynı etkiyi yapmıyor, tek yaptığı şey 1 kaşık 1 kaşık daha yeme arzusu..almaz olduk artık, sevgili eşime kalsa eksik etmeyecek ama baktım olmuyor yiyorum, yasakladım..
özlemcim 2.ciyi istiyoruz ama Allah izin veriirse afikimin beyinsel gelişimiyle ilgili yapmak istediklerimiz var 3 yaşına kadr
nasip olursa başka evladımız olsun istiyoruz.
hatta 3 evladımız olsun istiyoruz.
3 tane bizden bizim gibi birey olmasını istiyoruz.
özlemcim 2.ciyi istiyoruz ama Allah izin veriirse afikimin beyinsel gelişimiyle ilgili yapmak istediklerimiz var 3 yaşına kadr
nasip olursa başka evladımız olsun istiyoruz.
hatta 3 evladımız olsun istiyoruz.
3 tane bizden bizim gibi birey olmasını istiyoruz.
haftasonu anamdayım buralarda olmayacağım öperim hepinisiiii
Teşekkür ederim Buketim sağol :) Kuzumun :) Görümcemin en küçüğü kendisini kardeşim gibi severim
Ya ben bir şey soracağım aslında acil cevap lütfenŞimdi Özde öksürüyor aslında dün geceden beri mümükleri akıyordu bugün öksürük falanda eşlik ediyor bu Evrimin dediği şurubu sordum yokmuş araya haftasonu girdi diye pazrtesi gelecekmiş ne yapsam koca bir haftasonu var o ara nasıl bir takviye yapsam ki! İlerlemesinden korkuyorum :18:
çokkkkkk canım sıkılıo iice bunaldım artık yaaaaa 3 ay olacak nerdeyse evde duralı sünetti ameliyattı hadi doğum şimdi 2 bebiş üff şu aralar moralim sıfır şekilde geziorum evde bişiler beni boğuyor resmen...
tek şükrettiğim şey bebişlerim ii ve beni hiç üzmüyorlar amaa ben sanırım kendimi üzüyorum çokkkkkk yanlızımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Esra bu gazla arayı kapatır beni geçersin bile korktum bir an :) Az önce bir sürü sakıncalı şey yedim kesin yetişeceksin ben pazartesi kendime gelmeyi planlıyorum yarında izin verdim kendime en azından bir öğünde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?