2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

pervin sen ciddi ciddi bebik için beklemedesin.
ayy haydı hayırlısı bakalım.

emrahla nasılsınız?

nnnaaaan hesraa ananın kanatları altındasın tabe..
takılıosun topikde..ben senn için heycanlııyım.
yarın kurs başlıyor

taze purcunun bi lafı vardı
"doruku uyutup onur kucagında olcakdım.onur uyudu kucagımda doruk var " gibi bişeydi
kulaklarını çınlattım bu akşam.
bebikler ilk dogdugunda demişti.
bende aynen ddim bu akşam

çeçiiilll bu ruzgar buyudukçe senin kes kopyala yapıştırın olmuş
sıpaa.

pervincimmm
kalorinn dibine vurmuşsun..
biz nutella sarelle gibi cezbedici tahrik gücü yuksek gıdaları almıyoruz nece zamndırrr..

Almayın zaten 2. çocuk düşünüyormusun sen Gülim?
özleeemmm ne hamaratsın lenn bu saatte fırında. vayy vayy
hala yanarım seni ve afet kızını göremediğime..

Hamaratlık kim ben kim Özde uyurken aradan çıksın dedim senin yanında hamaratlığımın lafı mı olur cnm ya :78: Elbet bir gün buluşacağız benim bir ayağım orada nasıl olsa Özde az daha büyük olsa beni kimse tutamazdı
ay çok kötü oldum okurken..götür annesi doktora..hiç kıyamıyorum hasta olmalarına..ağızları var dilleri yok

Nutella kavanozu nedense bana aynı etkiyi yapmıyor, tek yaptığı şey 1 kaşık 1 kaşık daha yeme arzusu..almaz olduk artık, sevgili eşime kalsa eksik etmeyecek ama baktım olmuyor yiyorum, yasakladım..

özlemcim 2.ciyi istiyoruz ama Allah izin veriirse afikimin beyinsel gelişimiyle ilgili yapmak istediklerimiz var 3 yaşına kadr
nasip olursa başka evladımız olsun istiyoruz.
hatta 3 evladımız olsun istiyoruz.
3 tane bizden bizim gibi birey olmasını istiyoruz.

o gunler de gelecek az kaldı.. gecıyor ıste hızla gunler.. neydık nerelere geldık. bırakma kendını.

ırmık helva uzeri sarelle..kalorının dibine vurmus durumdayım ...

vayyy anasını sayın seyırcıler.. :))

ayy kalori demeee ya bi kase badem yedim asıl ben dibe vurdum.
suçluluk duygusu içerisindeyim

tesekkur ederım arkadasım..

isin garıbı hıc suclu deilim puuu bana hic yakıstıramadım kendime..zaten balon oldum yıne

sımdı bı foto koysan ben sana dıyecegımı derdım ama neyse.. emınım taşşşşş gıbısındır yıne.

gcee muhabbeti olunca kelimelerime bak ya cezbetmek tahrik gücü falan..
oha diyorum kendimeeee

solgar ın urunlerını denemenı tavsıye ederım.

Nutella kavanozu nedense bana aynı etkiyi yapmıyor, tek yaptığı şey 1 kaşık 1 kaşık daha yeme arzusu..almaz olduk artık, sevgili eşime kalsa eksik etmeyecek ama baktım olmuyor yiyorum, yasakladım..

yavrum, cocuk yapmayacaksan elbette kı bence de gereksız.. etkı etmemesı senı sasırtmasın, normal seyler bunlar.. amaannn fanı dunyada uyma sen su yoldan cıkaranlara.. yolun dogru yol.

Güli yaşın kac tatlım senın? 3 tane deyınce sorasım geldı.

Allah gönlünüze göre versin küçük Güli de olsun maviş gözlü ama en başta sağlıklı olsun tabii :)

haftasonu anamdayım buralarda olmayacağım öperim hepinisiiii

pastan super otesi olmus adas ya nasıl yamulup yıgılmadan oyle dik kalıyor bizim yaz donemi çocukların pastasını adam su model yapmayalım çoker bunu yapmayalımyamulur deyip durdu dandik pastacımıdır nedir bizim yaptırıgımz yer :)
seninki dimdik d uruyor valla :)
ellerine saglık da guller falan ciddan akıl karı isler degil nasılsabırlısın senyaa

Teşekkür ederim Buketim sağol :) Kuzumun :) Görümcemin en küçüğü kendisini kardeşim gibi severim

hadi yarısalım )) ben geçen ptesi gunu 77,5 dum bugun ise 76 yıl adetin son gunleri bir anda pat diye 75 lere inmeyi tahmin ve arzu ed iyorum :)))

valla bebege verilirmi bilmem berke çok oksurunce sute hatmi ciceği atıyoruz sıcakken oyle içiyor sut mor oluyor birkaç tutam ama bebege verilirmi bilemiyorumki ihlamur en garanti geliyor aklıma sıcakken iç meyi basarırsa hele
çok geçmis ollsun canım bogulma tehlikesi içinde hastalık içinde .

canım çok çokk çokk iyi tahmin ediyorum ben tek bebekle oyle oluyorum her dogum sonrası bunalımlarda. ama uç bes ay geçince hersey normale donuyor hayati aktivitelerien ufaktan yeniden baslıyosun ve buyuk mutluluk geliyor eminim sende boyel olacaksın yaza hersey ook daha guzel olacak uç bes sene sonrasını hayal et hele muhtesem olacak

Esra bu gazla arayı kapatır beni geçersin bile korktum bir an :) Az önce bir sürü sakıncalı şey yedim kesin yetişeceksin ben pazartesi kendime gelmeyi planlıyorum yarında izin verdim kendime en azından bir öğünde :)

geçemem yok ozlem ya bende bugun iki d ilim pizza yedim bugun fre verdim
benim tam gaz olmam için agzıma aykırı bir lokma bile atmamam lazım o zaman acayip motive oluyorum o gazla sonraki aykırı yiycek onume çıkınaca asla elim gitmiyor bir agzıma degersem ondan bundan olmuyor
ama neyse yani kaarlıyım daha kararlı olmaya :))) yol almam gerek ayda bir gittigim ofise giderken ne giycem diye kara kara yarım saat dolaba bakıyorum abartmıyorum 10 parca giysi giyip çikarıyorum tam zamanlı ise gitsem napardım heralde mecbur çoktan diyete baslamıs olurdum

biraz daha kilo vereyim kilo tickerimi geri koycam en son ticker 74 de iken ben tatile gidip almıstım ticker i yenilemeyip ece t icker ina d ondurmustum :)) 74 altını gordugum an yeni kilo tickeri yapacagım izle beni bebemmm :))

pazartesi ben de kesin ve kesin son kez kesin olarak başlıyorum

Evrimcim yok olmaz istemiyorum 2.yi..1 tanesi bana yetti şükür rabbime..allahım olmayanlara ve isteyenlere versin bundan sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…