2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

pervin sen ciddi ciddi bebik için beklemedesin.
ayy haydı hayırlısı bakalım.

emrahla nasılsınız?

cok sukur iiz canım suara problem yok..
2.bebik konusunda tek yaptıgım korunmamak yoksa ecede yaptıgım gibi otlar, yok yarımsaat yat yok ayakları dik yapmıorum gunumu bile bilmiorum bebek dusunerek birlikte olmuyorum stressizim nezaman olursa modunda yani

ben nutella sarelle yemezsem enerjik olamam kızım cok yaramaz yatakların ustunde kosuyo

kiloyuda antidepresan cayı ıctıkten sonra aldım yoksa ramazanda bile 55tim

tek uyku yetmio kızım 2 uykylada 12de yatıo napcamı bilemedim..dun 9da uyuda 9bucukta aglayarak uyandı bidaha 12de zor yatırdım o arada ben sızdım yarımsaat

buaralar bende toparladım psk olarak normale dondum gecen gun eceyi yasemine birakıp 3 arkadas alısverşe gittik nasi ii geldi bilemezsiniz toplam 3 saat ama hic mızıklamamıs cok guzel durmus tum huysuzluugu sana diolar:86:

günaydın..
sabah 5 ten beri ayaktayız..
.gece kaynatmışsınız yine..eskiden arada birde olsa takılırdım ama şimdi nerde.....

buaralar bende toparladım psk olarak normale dondum gecen gun eceyi yasemine birakıp 3 arkadas alısverşe gittik nasi ii geldi bilemezsiniz toplam 3 saat ama hic mızıklamamıs cok guzel durmus tum huysuzluugu sana diolar:86:
şükür iyisin toparlanmana sevindim pozitif enerjin kendini baya baya hissetiriyor yüzündeki minik tebessümünde öyle, canım benim..:13:

bir recim muhabbetidir gidiyor..bu furyaya katılmamak elde değil ama ne ara katılacağım iki çocuk birsinin bitmeyen dersleri birsinin bitmeyen dişleri mız mızlığı..enerci gerek mana hatta nutellalı ekmek arası çok verir oluyorum bu ara:85:

Canım okurken çok kötü oldum yaa.. Defne ye de olmuştu bi kere böle ama tıkanmamıştı şükür ki.. İşte böle böl ebüyüyeceklerde biz ne olacağız kimbilir (
Nuuurr canım sıkma canını.. bak ne güzel şükür ki ikiside sağlıklı bebişlerin. Annen filan yakın değil mi 2 saat baksa.. Allah sana sabırlar versin.. İnşallah ikiside hiç üzmez seni

Aynen pervin bu ağustos böceklerinin huysuzluğu hep bize.. Ben de anneme bırakıp bi yere gittiğim zaman, seni hiç aramadı oynadı uslu uslu diyor... ama ben gelince coşuyor..
Bu arada Defne yaşına girdiğinden beri içimde bastıramadığım bi hamile olma arzusu var... Ama gel gör ki eşim yanaşmıyor((( pufff

Son düzenleme:
evrimcim nanıımm niğeriiiimmm
ben şahsen kendim bizzat 83 dogumlu olup şuanda yani şimdi 27 yaşındayım

2.ciyi 30 umda dogursam 33 dede 3 cüyü nasip olursa. 3 cuden sonra sıkı bi diyet sporla 35 imde mis gibi olurum dimi 38-36 beden arası fit genç çıtır 3 çocuklu bir anne.
tabi memeleri hiiiç hesaba katmıyorum bile.

yolun yarısında çoluk çocuk işini rafa kaldırmış olurum.sonrasında daha fazla yaş ilerlemeden hacca gitmek istiyoruz inş.
tabiki kısmet olursa Rabbim veririse..
vede bu 3 çocuga iyi gelecek imkanı saglayack bereketli bol kazançlı hayırlı işler bize saglık sıhhat

Son düzenleme:
ayyy evrim bi soruyla beni nerelere götürdün varya.
insanın hayal kurabilmesi ne güzel dimi.
en özgür ldugu alan hiçbir kısıtlama yok.
ucu bucagı yok ..

Rabbim hayalerimizi yaşamayı nasip etsin hepimizin...

Son düzenleme:
derya ya hakkaten eskiden aradada olsa takılırdın şimdilerde epey uzaksın bize..
özlüyoruz senii habarın ola..

çok güzel özetlemişsin birinin bitmeyen dersleri diğerinin dişleri.
ayy güldüm valla:)

bu guzel dıleklerının hepsı gerceklessın canım benım. Bıan gozumun onune geldı afık ve bı kız bı oglan daha:))

çok iyi olmuş senin için..arada kafa dinlemek lazım çok bunaldık

ne kadar içten ne kadar güzel dua ediyorsun..inşallah planlarını gerçekleştirebilirsin..biz de görürüz..

nurdanım ve çeçilim amin diyorum saloun.

nurdancım nasılsın teoş nasıl olmuş..

ayyy ben ikeanın çekilişine katıldım.
zeynebi koltukdan kaldırana çekilişle koltuk hediyesi var
kaldırmayı başardım inşallah kazanırız koltugu afikimin odasına koyarız
dua edin benim içinde kazanayım
,isteyene sırrınıda sölerim. bana bol şans dileyin...

kaç zamandır aklımda soracam hep unutuyorum ya şu balık ve yogurt olayı
yani balık yediği gub yogurt vermicesmi
kafam almadı byafff

DERYA cok gecmis olsun

ESRAA ya sen nasil hamarat bi kadinsin, super otesi olmus..

OZLEM OZDEYE cok gecmis olsun, rabbim korusun cok kotu oldum

BABY hayirlisi yavrum icime doguyor kisa zamanda gelicek bebis...

GULIZ cnm nasilsin, ne kullaniyordun sen, iki doz agir gelmezmi??

nurdanım ve çeçilim amin diyorum saloun.

nurdancım nasılsın teoş nasıl olmuş..

teos iyi canim sukurler olsun ama ben pek iyi degilim..sizi ara ara okuyorum ama buara icimden pek bisi gelmiyor, asil sizleride cok ozledim..toparlarim insallah..birde islerde baya yogun..tibetle isler yogun, bilmiyorum ne olucak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…