2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

esrako katılırsa kesin kazanır onun şansı bol ya
sırrını vereyim bi kıyagım olsun...

esrako duydun mu

TUBACIM sizede cok gecmis olsun..

ESRA allah kolaylik versin canim ya, insallah azalir meme istegi birazsen de rahat edersin..

nurdancım
sıkma canını sen iyi ol
geçmişe bakıp yaşadıklarını bi düşünsene ben daha dun gibi hatırlıyorum iş görüşmesine gelcekdin istanbula
yapacaklarınla ilgili hayallerin vardı işe girerrim teoşa annem bakar sonra tibet gelir gibi gibi..bence herşey dahada iyi olacak.
valla resmen ruya gibi. ama bak hepsi oluyor şükür

en guzel cocuk yapma seklı bu olsa gerek.. Kuzey ııcn yaptıklarımı duusndum de.. Rabbımın gucune gıtmesın ama cok sıkıntılı ıdı.

bu sabah erkenciyim borek yapıcam bende kahvaltıya pattesler haslani

ahh ahh geleydık ne gusel o0lurdu sabah sabah..

anlasıldı merkez :))

valla Cecılın dedıgı gıbı ne guzel dılekler,ne kadar ıcten temennıler.. Rabbım gonlune gore nasıp etsın ınsallah.

amin.. amin.. yaşın çok guzel, her yol acık.

kaç zamandır aklımda soracam hep unutuyorum ya şu balık ve yogurt olayı
yani balık yediği gub yogurt vermicesmi
kafam almadı byafff

hurafe.. kocaman bır hurafe.. ınsana yaratabılecegı tek sıkıntı ıkısı de hayvansal gıda oldugu ıcın yapsa yapsa sındırım zorlugu yapar.. o da narin kişiliklerde.

teos iyi canim sukurler olsun ama ben pek iyi degilim..sizi ara ara okuyorum ama buara icimden pek bisi gelmiyor, asil sizleride cok ozledim..toparlarim insallah..birde islerde baya yogun..tibetle isler yogun, bilmiyorum ne olucak..

Dostum, sana bir dost onerısı, hayatta işini degiştirirsin, evini degıstırrısın, memleket degıstırrısın.. aılenı bıle ekarte edebılırasın ama eşin ile ilgili işler tehlıkeye gırerse hayatının her dönüm noktasını derınden sarSar.. en once bundan en cok etkılenecek kısı Teo dur. O DA HERSEYDEN VE HERKESTEN DEGERLIDIR.. TIBET ILE ILGILI PURUZLERI BIR AN ONCE TEMIZLE DERIM,AKBABALAR BASINIZDA ÜŞÜŞÜRKEN hem de..

insallah gulicim , sizleri sikmak istemem bunlari anlatarak ama aktif olamiyorum hem is hem bu sikintilar yuzunden, yoksa hep aklimdasiniz.. hatta gecen gun teline bilme gec donebildim, ozamanda sen mesguldun sanirim..hersey duzelir umarim..

merhabalar
uzun zaman oldu. pek internete takılmak içimden gelmiyor. inşallah hepiniz iyisinizdir. kuzularımız da iyidir.. biz bildiğiniz gibiyiz işte. oğluşla uğraşıyoruz. dün istanbuldaydık eşimle. günü birlik gezmeye geldik. çok yorulduk. bugün evimizde dinleniyoruz. yiğit kuzu şu sıralar iştahsız. anneanneye de çok alıştı. bir hafta on gün sonra nasıl ayrılacaklar bilmiyorum

arkadaşlar yorumlarınız için tşk ederimmmm
pervin canım yiğit için mevlüt yapmıcam sanırım herkesin nieyti var ama ben istemiyorum dedim atından kalkamam çünkü birde mustinin mevlütte ağzımın payını aldım ben bunda bişi yapamıcam sanırım...

özlemcim canım yardımcıya ihtiyaç duymuyorum sadece haftada bi temizliğe kadın gelio onun dışında bebişlerbeni gerçekten yormuyo bi gece uyku saatleri tutmuyor onada alışırım zamnla allahtan gökhan yardımcı eve geldimi mustinin sütüni filan içirir uyanırsa ilgilenir uyutur bana yardımcı oluyor özellikle sabah kahvaltı istemi:)))

geceleri hiç uyumuyo gibiyim busti 9 uyur 12de uyanır süt içiririz uyur yiğtte 12 bucukta uyur 3te kalkıo 4 te uyuyor 5 musti kalkıo 7 uyuyor 8 de yiğit kalkıyor emiyor alahtan hemen uyuyor 10 hep beraber uyanıoruz:)) süper dimi uyku düzeni:))

çeçillll sizin sünnet işi ne oldu yoksa sünet olduda ben kaçırdım mı?

neysem ben kaçar birazdan gelirler bizimkiler gökhan mustiyi gezdirmeye çıkardı yavrum montunu giydiğinde nasıl sevindi:))

bende az şöle tv ye bakıyım kahvem soğumadan çıkıyım... bu arada keyfim bugün biraz daha ii kendimi ii hissediyorum.. hatta saaçlarımı filan düzleştirdim makyaj yaptım heeeheee kendime geldim şu mağlum hastalık bi bitse hemen saçımı boyatacağım ama bi türlü bitmediiiiiii.....

ekmekarası o zımbırtıdan bende deli gibi yiyorum..reccim muuhabbetine fransızım

canım ne guzel hayallerin..dua yerine gecsin bizde amin diyelim..AMINNNNNNN

pazartesi ben de kesin ve kesin son kez kesin olarak başlıyorum

destekliyorum cecilim kesin olsun ama bak

o ne yahu ne cekiliis zeynep kimmm ???

esrako katılırsa kesin kazanır onun şansı bol ya
sırrını vereyim bi kıyagım olsun...

esrako duydun mu
bi anlasam ne çekilisiymis :))

iyi olmana sevindim canım hep boyle ol

esrako google yaz zeynebi ikea kltugundan kaldır diye anlarsın

Nur bu dönem çok hassas, annen veya bir yakının gelemez mi?.
Sonraki mesajlarında çok sevindim geçmiş bu ruh hali ama insan çok dalgalı oluyor. Dikkat et kendine, Allah yardımcın olsun.
buaralar bende toparladım psk olarak normale dondum gecen gun eceyi yasemine birakıp 3 arkadas alısverşe gittik nasi ii geldi bilemezsiniz toplam 3 saat ama hic mızıklamamıs cok guzel durmus tum huysuzluugu sana diolar:86:
Çok sevindim, dışardaki hayata dahil olmak iyi geliyor gerçekten. Ece ye de maşallah.
Ne güzel hayaller. Amin...
teos iyi canim sukurler olsun ama ben pek iyi degilim..sizi ara ara okuyorum ama buara icimden pek bisi gelmiyor, asil sizleride cok ozledim..toparlarim insallah..birde islerde baya yogun..tibetle isler yogun, bilmiyorum ne olucak..
Senden haber almak ne güzel.
En kısa zamanda hayatındaki herşey yoluna girer dilerim.
Çok az kaldı inşallah güzel günlere...
Nerelerdesin Fatma,
İyi olmanıza çok sevindim.
Hepimizin sorunu iştahsızlık çare bulamadık. Annen gidince kim bakacak peki Yiğit'e

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…