balık ve yoğurt arası en az 1 saat olmalı diye duydum ben.kaç zamandır aklımda soracam hep unutuyorum ya şu balık ve yogurt olayı
yani balık yediği gub yogurt vermicesmi
kafam almadı byafff
cok sukur iiz canım suara problem yok..
2.bebik konusunda tek yaptıgım korunmamak yoksa ecede yaptıgım gibi otlar, yok yarımsaat yat yok ayakları dik yapmıorum gunumu bile bilmiorum bebek dusunerek birlikte olmuyorum stressizim nezaman olursa modunda yani
bu sabah erkenciyim borek yapıcam bende kahvaltıya pattesler haslani
bir recim muhabbetidir gidiyor..bu furyaya katılmamak elde değil ama ne ara katılacağım iki çocuk birsinin bitmeyen dersleri birsinin bitmeyen dişleri mız mızlığı..enerci gerek mana hatta nutellalı ekmek arası çok verir oluyorum bu ara:85:
evrimcim nanıımm niğeriiiimmm
ben şahsen kendim bizzat 83 dogumlu olup şuanda yani şimdi 27 yaşındayım
2.ciyi 30 umda dogursam 33 dede 3 cüyü nasip olursa. 3 cuden sonra sıkı bi diyet sporla 35 imde mis gibi olurum dimi 38-36 beden arası fit genç çıtır 3 çocuklu bir anne.
tabi memeleri hiiiç hesaba katmıyorum bile.
yolun yarısında çoluk çocuk işini rafa kaldırmış olurum.sonrasında daha fazla yaş ilerlemeden hacca gitmek istiyoruz inş.
tabiki kısmet olursa Rabbim veririse..
vede bu 3 çocuga iyi gelecek imkanı saglayack bereketli bol kazançlı hayırlı işler bize saglık sıhhat
ayyy evrim bi soruyla beni nerelere götürdün varya.
insanın hayal kurabilmesi ne güzel dimi.
en özgür ldugu alan hiçbir kısıtlama yok.
ucu bucagı yok ..
Rabbim hayalerimizi yaşamayı nasip etsin hepimizin...
kaç zamandır aklımda soracam hep unutuyorum ya şu balık ve yogurt olayı
kafam almadı byafff
teos iyi canim sukurler olsun ama ben pek iyi degilim..sizi ara ara okuyorum ama buara icimden pek bisi gelmiyor, asil sizleride cok ozledim..toparlarim insallah..birde islerde baya yogun..tibetle isler yogun, bilmiyorum ne olucak..
kaç zamandır aklımda soracam hep unutuyorum ya şu balık ve yogurt olayı
kafam almadı byafff
şükür iyisin toparlanmana sevindim pozitif enerjin kendini baya baya hissetiriyor yüzündeki minik tebessümünde öyle, canım benim..:13:
bir recim muhabbetidir gidiyor..bu furyaya katılmamak elde değil ama ne ara katılacağım iki çocuk birsinin bitmeyen dersleri birsinin bitmeyen dişleri mız mızlığı..enerci gerek mana hatta nutellalı ekmek arası çok verir oluyorum bu ara:85:
evrimcim nanıımm niğeriiiimmm
ben şahsen kendim bizzat 83 dogumlu olup şuanda yani şimdi 27 yaşındayım
2.ciyi 30 umda dogursam 33 dede 3 cüyü nasip olursa. 3 cuden sonra sıkı bi diyet sporla 35 imde mis gibi olurum dimi 38-36 beden arası fit genç çıtır 3 çocuklu bir anne.
tabi memeleri hiiiç hesaba katmıyorum bile.
yolun yarısında çoluk çocuk işini rafa kaldırmış olurum.sonrasında daha fazla yaş ilerlemeden hacca gitmek istiyoruz inş.
tabiki kısmet olursa Rabbim veririse..
vede bu 3 çocuga iyi gelecek imkanı saglayack bereketli bol kazançlı hayırlı işler bize saglık sıhhat
geceleri hiç uyumuyo gibiyim busti 9 uyur 12de uyanır süt içiririz uyur yiğtte 12 bucukta uyur 3te kalkıo 4 te uyuyor 5 musti kalkıo 7 uyuyor 8 de yiğit kalkıyor emiyor alahtan hemen uyuyor 10 hep beraber uyanıoruz:)) süper dimi uyku düzeni:))
pazartesi ben de kesin ve kesin son kez kesin olarak başlıyorum
ayyy ben ikeanın çekilişine katıldım.
zeynebi koltukdan kaldırana çekilişle koltuk hediyesi var
kaldırmayı başardım inşallah kazanırız koltugu afikimin odasına koyarız
dua edin benim içinde kazanayım
,isteyene sırrınıda sölerim. bana bol şans dileyin...
bi anlasam ne çekilisiymis :))esrako katılırsa kesin kazanır onun şansı bol ya
sırrını vereyim bi kıyagım olsun...
esrako duydun mu
neysem ben kaçar birazdan gelirler bizimkiler gökhan mustiyi gezdirmeye çıkardı yavrum montunu giydiğinde nasıl sevindi:))
bende az şöle tv ye bakıyım kahvem soğumadan çıkıyım... bu arada keyfim bugün biraz daha ii kendimi ii hissediyorum.. hatta saaçlarımı filan düzleştirdim makyaj yaptım heeeheee kendime geldim şu mağlum hastalık bi bitse hemen saçımı boyatacağım ama bi türlü bitmediiiiiii.....
Nur bu dönem çok hassas, annen veya bir yakının gelemez mi?.çokkkkkk canım sıkılıo iice bunaldım artık yaaaaa 3 ay olacak nerdeyse evde duralı sünetti ameliyattı hadi doğum şimdi 2 bebiş üff şu aralar moralim sıfır şekilde geziorum evde bişiler beni boğuyor resmen...
tek şükrettiğim şey bebişlerim ii ve beni hiç üzmüyorlar amaa ben sanırım kendimi üzüyorum çokkkkkk yanlızımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Çok sevindim, dışardaki hayata dahil olmak iyi geliyor gerçekten. Ece ye de maşallah.buaralar bende toparladım psk olarak normale dondum gecen gun eceyi yasemine birakıp 3 arkadas alısverşe gittik nasi ii geldi bilemezsiniz toplam 3 saat ama hic mızıklamamıs cok guzel durmus tum huysuzluugu sana diolar:86:
Ne güzel hayaller. Amin...ayyy evrim bi soruyla beni nerelere götürdün varya.
insanın hayal kurabilmesi ne güzel dimi.
en özgür ldugu alan hiçbir kısıtlama yok.
ucu bucagı yok ..
Rabbim hayalerimizi yaşamayı nasip etsin hepimizin...
Senden haber almak ne güzel.teos iyi canim sukurler olsun ama ben pek iyi degilim..sizi ara ara okuyorum ama buara icimden pek bisi gelmiyor, asil sizleride cok ozledim..toparlarim insallah..birde islerde baya yogun..tibetle isler yogun, bilmiyorum ne olucak..
Nerelerdesin Fatma,merhabalar
uzun zaman oldu. pek internete takılmak içimden gelmiyor. inşallah hepiniz iyisinizdir. kuzularımız da iyidir.. biz bildiğiniz gibiyiz işte. oğluşla uğraşıyoruz. dün istanbuldaydık eşimle. günü birlik gezmeye geldik. çok yorulduk. bugün evimizde dinleniyoruz. yiğit kuzu şu sıralar iştahsız. anneanneye de çok alıştı. bir hafta on gün sonra nasıl ayrılacaklar bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?