Evrimin gönderdiği adresde ilginç bilgiler var. Mesela "POTANSİYELİNİZDEKİ EN HIZLI KİLOYU, EN KISA ZAMANDA VERMEK, EN SAĞLIKLI VE SÜRDÜRÜLEBİLİR YOLDUR diyor. Enteresan biz tersini iyi bilirdik...
VCUDUN FRES, HIZLI KLO VERME DYET ZAYIFLAMA KALOR HAKKINDA HEREY
Aynen, akıl karıştırıcı :44:bır de sık sık az yeme olayı.. oyle mantıga dayalı anlatmıslar kı ınan kafam karıstı.. ınsan acıksa da acıkmasa da kendını sureklı bır seyler yemeye adamıs olması cok da saglıklı degıl falan fılan bısıler dıyorlar.. bu ınsanlara dayanarak kılo veremeyen bır suru ınsan da basarıya ulasmıs falan..
neye ınanacagız, nereye tutunacagız sasırdım acıkcası.
esrako google yaz zeynebi ikea kltugundan kaldır diye anlarsın
bır de sık sık az yeme olayı.. oyle mantıga dayalı anlatmıslar kı ınan kafam karıstı.. ınsan acıksa da acıkmasa da kendını sureklı bır seyler yemeye adamıs olması cok da saglıklı degıl falan fılan bısıler dıyorlar.. bu ınsanlara dayanarak kılo veremeyen bır suru ınsan da basarıya ulasmıs falan..
neye ınanacagız, nereye tutunacagız sasırdım acıkcası.
sahalara döndüm ama kimsecikler yok.. yanlızım dostlarım yanlızım yanlız...
cok sukur iiz canım suara problem yok..
2.bebik konusunda tek yaptıgım korunmamak yoksa ecede yaptıgım gibi otlar, yok yarımsaat yat yok ayakları dik yapmıorum gunumu bile bilmiorum bebek dusunerek birlikte olmuyorum stressizim nezaman olursa modunda yani
özlemcim 2.ciyi istiyoruz ama Allah izin veriirse afikimin beyinsel gelişimiyle ilgili yapmak istediklerimiz var 3 yaşına kadr nasip olursa başka evladımız olsun istiyoruz.hatta 3 evladımız olsun istiyoruz.
3 tane bizden bizim gibi birey olmasını istiyoruz.
Sağol canım yardımların için... Az önce ömrümden ömür gitti valla Özde ye muhallebisini yaptım yedireceğim ağladı bende ilk kaşıkta hep direndiği için verdim o ara burnud tıkalı olduğundan ağlrken nefesi kesildi tıkandı ters çevir sırtına vur baş aşağı salla tık yok Deniz de arkadaşlarıyla gitti evde yalnızdık nasıl korktum su falan verdim yediklerini kustu sonunda ağlayarak sıkı sıkı sarıldı banaO saniyeler içinde aklımdan neler geçti anlatamam.... Sinirlerim boşaldı sonradan ya hasta zorlamasam iyi ama dayanamıyorum işte ... Yarın doktora götüreyim en iyisi ben...
Hamileliğimde de misafir olarak izlerdim bu topiği. ne kadar aktifti herkes. Çocuklar bizi ne hale getirdi.
selamlar
anacığımın doğumgünüsü içüün yaptığım son pastammm
çok canım sıkkın bu aralar, doktor ilacı iki katına cıkardı. kaygılarım tamamen bitti ancak acayip ağır uyuyorum. sanki kış uykusuna yatıyorum. alperen benimle uyuyor akşam sekiz gibi giriyoruz yatağa ben ondan önce uyuyorum. sonra kalkmak ne mümkün adam neler yapıyor yok uyanmıyorum. bıktım artık diye isyan etti geçen gün. yetmiyormuş gibi ertesi gece toplantısı vardı. akşam eve geldiğinde kapı arkadan sürgülenmiş, tv açık, 20 dk zile basmış delirecekmiş adam bişey oldu diye. zorla gittim açtım kapıyı, yavaş olsana diye bağırdım. yatak odasına geldi söylene söylene orada neler dedim hatırlamıyorum bile. hala benimle konuşmuyor. canavar giriyor gece içime. sanırım düşürmem lazım bu ilacı tekrar.
anladım canım o derece kotuydun yanipeki simdi daha iyimisin ? sorunları halledebildinmi bir nebze olsun ? dediginde çok haklısın ama insan canı sıkkınken alınganlık yapabiliyor yazı dilinde ozellikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?