2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bır de sık sık az yeme olayı.. oyle mantıga dayalı anlatmıslar kı ınan kafam karıstı.. ınsan acıksa da acıkmasa da kendını sureklı bır seyler yemeye adamıs olması cok da saglıklı degıl falan fılan bısıler dıyorlar.. bu ınsanlara dayanarak kılo veremeyen bır suru ınsan da basarıya ulasmıs falan..

neye ınanacagız, nereye tutunacagız sasırdım acıkcası.

Aynen, akıl karıştırıcı :44:

Özlem çok geçmiş olsun, Allah korumuş.
Öksürüğü nasıl oldu Özde nin. Geçsin gitsin hastalıklar yavrulardan çabucak inşallah...
Resimlerini gördüm maşallah ne kadar güzel, Allah bahtını da güzel etsin...

Son düzenleme:
günaydın...döndüm aranıza.. evriminde dediği gibi kabuguma çekildim tam olarak o kabukları kıramadım ama kısmen daha iyiyim.. çok özledim hepinizi... bundan sonra burdayım:))... geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir...

esrako google yaz zeynebi ikea kltugundan kaldır diye anlarsın

kaldırdık bizde doldurduk formu kardes nerden buluyorsun boyle seyleri:)))
bir koltuk çıksa nolur çıkmasa nolur hos çıksa mesele olur nereye konur tek basına bir koltuk neyse çıksın bakarız :)

valla bende okudum ama aslında bana sacma geldi orda yazanlar
yani sık az yemek olayı haddinden fazla yemek olarak algılanmamalıkı
fiziki ir gercek var insanoglunun midesi 4 saatte tamamen bosalırmıs. e ameliyatlardan once bilmemkac saatlik aclık sart dendigine gore bu kesin bir kural
e mide bosalıp aclık sinyalleri çalmadan yemek mantıgıma çok uyuyor benim ki ben ara ogun yedigimde ana yemeklere deli gibi saldırmamıs skerim dusmus elim ayagım titrememesi oluyorum.
yani az ye sık ye kontrolsuz saat bası birsey ye demek degilki
ama kisinin yeme ogunleri bana gorede 5-6 olmalı uç ana ogun yeterli v saglıklı degil bence.
o yuzden bildigim yontemlere devam ve bu sekilde verdigim oyle çok kilo varki aklım mantıgım eski bilinenden yana

sahalara döndüm ama kimsecikler yok.. yanlızım dostlarım yanlızım yanlız...

hosgeldinde ben bu çekilmeler geri gelmeleri anlamıyorum sibelcim
vakit olmaz isler yogun olur vs tamamda niye okuyup yazmıyor yada okumuyor foruma girmiyorsunuz sonra gelip donuyorsunuz yada ozledim diyorsunuz anlamadım inanki
moda bu topigimizde bir ara birileri gidiyor ben iyi degilim aklım sizde ozliycem vs ama yazamıycam ben mana veremiyorum tam ne anlamda çekiliyorsunuz ?
hiç bir seye konsantre olamayıp sıkıntılı donem oldgu için falan belkide anlamaya çalıstıgım için soruyorum yanlıs anlama garip geliyor bana çunku.

iyi haftalar,

Nurdannn canım cok üzülüyorum ben senin bu hallerine, tibetle olanlar ne bilmiyorum ama sanırım ailesinin etkisi büyük. umarım daha fazla zarar veremezler size. biran önce düzelsin artık tatlım. dualarım seninle.

nur cum iyi olmana bende cok sevindim. bu kışı atlatta yaza daha rahat olacaksın inşallah. yardım istemektende çekinme sık sık gelsin annen tatlım. yada yarım gün bir yardımcı ile anlaş epey rahatlarsın

sibelll hoşgeldin tatlım

ayça nurdan ben kaygı bozukluğum yüzünden selectra kullanıyorum. doktor zirve yapalım dedi kaygılarım azalmıştı ancak tamamen bitmemişti o yüzden 100 mga cıkarttık. cumartesi aradım akşam iç öyleyse dedi ama şimdi de cin gibi oldum 3 ten önce yatamıyorum. neyse böyle daha iyi geçecekmiş zaten. alpellayı nasıl duyuyorum :) alperen iyi uyuyan bir cocuk uyansa da yanıma aldığım an uyur. ben ne zaman aldığımı hatırlamasamda sabah bizimle uyanıyor. ben alıyormuşum ağlayınca aykut öyle diyor ama ben hatırlamıyorum kesinlikle. bu arada uykuya daha cabuk dalması için hafif hafif kaşıyorum 3 günde müptela oldu çabuk uykuya dalıyor ama sanırım hep isteyecek.

çok samimi bir arkadaşım ameliyat olmuştu dün onu evinde ziyarete gittik
aman Allahım Ece hiç durmadı huysuzlandı taa Kozyatağına gitmiştik 2 saat zor oturduk kalktık eve döndük
yne yemek yedi ne de emdi perişan etti beni

ESRAKO içimde yaşadığım duyguları nasıl aktarabilirim bilemiyorum ama.. kaşırık bi duygu... şu son 1 haftayı elimden gelse yaşamımdan silmek istiyoum çok sıkıntlı bi dönem geçirdim herşey üst üste geldi hala o sıkıntıların içindeyim kafam hiç iyi ve yerinde değildi hergün miğren atakları geçiriyorum kriz haplarımı kullanıyorum... okuduğumu anlamayacak ve yorumlara kafamı toparlayıp cevaplayamayacak kadar kötü bi dönemdeydim... bu yönden uzaklaştım.. belkide girmemem daha mantıklı olacaktı çünkü insanın keyfi neşesi morali yerinde değilken çok hassas oluyor bazı şeyleri yanlış anlayabiliyor gereksiz yere tatsızlıklar ve kırgınlıklar çıkabiliyor... böyle işte...bilemiyorum sana ne kadar açıklayıcı geldi durum bundan ibaret...

tüm bu psikolojik sorunlar tüm anneleri dönemsel olarak yakalıyor sanırım
eşim anneme "Meltem çok yoruluyor onun için sinirli uykusuz da kalıyor" diyormuş
nihayet anladı
sözleşmeli memurlara da 2 yıl ücretsiz izin olayı olursa 2. ci çocuğu istiyormuş
iste bakalım dedim

anladım canım o derece kotuydun yani peki simdi daha iyimisin ? sorunları halledebildinmi bir nebze olsun ? dediginde çok haklısın ama insan canı sıkkınken alınganlık yapabiliyor yazı dilinde ozellikle

Hakikaten yatağa çakılı kalmak çok sıkıcıydı. Eşime keçi boynuzundan ööğğ geldi artık görmek bile istemiyor hadi hayırlısı hep aklımdasın

Allah gönlüne göre versin. Ne güzel :) ayıptır sorması ama beyinsel gelişimle ilgili neler yapmayı planlıyorsunuz.

Okurken mahvoldum, canım benim nasıl korkmuş sana sarılmış kıyamam. geçmiş olsun.

Hamileliğimde de misafir olarak izlerdim bu topiği. ne kadar aktifti herkes. Çocuklar bizi ne hale getirdi.

bir misafiri yakaladık

selamlar
anacığımın doğumgünüsü içüün yaptığım son pastammm

wwuuuaaaavvv diye gözlerim yuvalarından fırladı. Maşallah esram geçmişe bakarken senin yeni pastandan bahsedildiğini gördüm acele acele sayfaları taradım 15 sayfa geride buldum. Valla arkadaşların dediği gibi yemelik değil seyirlik bu pasta. Yaptıklarının fotolarını mutlaka bir yerde sakla. çıktısı almalısın bence. İlerde işine yarayabilir. Kursa başladın mı, nasıl geçti? Hoca sen boşuna gelmişsin bacım zaten kapmışsın olayı demedi mi?

Geçmiş olsun Gülizcim ne hapı kullanıyorsun, antidepresan falan mı? doz ayarlaması için doktorunla konuş canım ağır geliyor demek ki. En kısa zamanda inşallah toparlarsın.

anladım canım o derece kotuydun yani peki simdi daha iyimisin ? sorunları halledebildinmi bir nebze olsun ? dediginde çok haklısın ama insan canı sıkkınken alınganlık yapabiliyor yazı dilinde ozellikle

evet çok kötüydüm... şuan tam olarak hala iyileşemedim ama geçen haftaya göre kısmen daha iyiydim.... sorunların kaynağı görümcem annemlerde kalıyorlar şuan çoluk çocuk o yüzden sorun hallolmadı tam olarak onlar evlerine gitmeden hallolacak gibide değil ama baktım gördüm olan bana oluyor kimsenin umru değil böyle oluncada düzelmeye çaba sarfediyorum... millet yiyip içip yatıyor evde ben kendimi yıprattığımla kalıyorum...

Sibel çok geçmiş olsun canım
Güliz sanada
benim annem bana çok yardımcı onun desteği olmasa arada sakinleştirmese bende kötü olabilirdim
Ay Özde nin başına gelenlere üzüldüm Allah korumuş Özlem de ne korkmuştur

Esra ne kadan güzel pasta maşallah valla
yahoo tombik olacak o pastanın fotosunu çeker ve hemen bitirirsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…