babam rahatsz kalp hastası die annem gelmez benneyaptımkiablamda teşrif etmez :1closedeyes:
bigün eşimle gittik o bakmadı bile bize dayanamıyomuş,tutamazmış
yine iş başa düşcek
aşıdan önce şurup veriyolarmış calpol aldım ama olmadan önce versemmi acaba
esra ateşlenme oldumu yahyada aşıdan sonra
pinky bende kaçırdım düngeceyi gerçi olsaydımda ne konuşurdum bilmiyorum felaket uçmuşlar
biraz sağlıktan yana şansımız yokta buaralar her ihtimale karşı aldımbacım sen bakma bunlara, bunlar "high society" !! bunları çözünürlükleri yeter bi kerem! Bu arada kız lafını ben de çok severim ama, bu gadınlar sevmiyo diye kullanmıyorum. Onlar da sağ olsunlar "oğluş, anniş" falan demiyorlar... geçinip giddiyoruz :)kaydirigubbakcemile5
Bİz ŞURUBU ateş için değil, aşı yerlerinin ağrısını dindirsin diye 2 defa aldık. Aşıdan gelip uyandığında gerinmişti ve çok ağlamıştı Doruk senağlama
Şimdiki aşılar artık ateş yapmıyormuş. Ben de calpol almıştım ateşlenirse diye ama gerek olmadı..Çoğumuzun da burda bebişi aşıdan ateşlenmedi..Sen de verme bence. Ateşlenirse verirsin..
Ağlıyorlar evet ama dayancaksın napceksin..
eeylem2007 .!.:Merhaba. Ağustos annelerindenim biberonla ilgili yazdıkalrın beni korkuttu ben wee marka biberon kullanıyorum ve çalışan anneyim sütümü 2 saklama kabı hariç biberonlara sağıp veriyoruz kuzuma e mutlaka günde 1 kere kaynatıyorum sterile etmek için çok kötü bi şeymi yaptım yani ben şimdi.Tüh 23 gündür böyle besliyoruz kuzumu(
kızlar dün oyun halımız geldi,nazanınkinden.ömür çok sevdi,içinde 2 saat oynuyor,dün akşam 7 den 9 a kadar oynadı yoruldu,emdi ve sabah 8 e kadar uyudu,2 saatte bir emmek için uyandı,bugünde sabah 11 de koydum 1 e kadar oynadı,1 den bu yana uyuyor,kurtuldum.keşke doğar doğmaz alsaymışım...
Toktur hanım bileydim bende bizim oğlanı 15 gün emzirirdim. Ben siye bi şey soracagım bi biberon hususunda senin fikrin nedir burda genelde wee marka var bende ondan aldımdı hep kaynattım biberonları onlara sağdım onlarla besledim çocuğumu yaw ben ne poh yiyecem şimdi((
kızlar dün oyun halımız geldi,nazanınkinden.ömür çok sevdi,içinde 2 saat oynuyor,dün akşam 7 den 9 a kadar oynadı yoruldu,emdi ve sabah 8 e kadar uyudu,2 saatte bir emmek için uyandı,bugünde sabah 11 de koydum 1 e kadar oynadı,1 den bu yana uyuyor,kurtuldum.keşke doğar doğmaz alsaymışım...
hah tatlim iyi hatirlattin, ne yazicaktim unuttum diyodum..bu bpa konusunda..
ben aventin bpa free biberonlarini aldim ama 1 dene de normal hediye geldi..simdi bende gittim magazaya sordum kadin dediki kaynatma icin problem yok dedi, ancak micro dalga ve diger elektrikli sterilizatorlerde yuksek isida tehlikeliymiss, microdalga icin 3 dakikaya kadar bisi olmuyo dedi..
hatta kaynatmak yerine bence sicak suyun icinde beklet, bisi olmass..o yuzden ilk basta kullansammi diyodum digerini ama simdi hepsini microdalgada 3 dakikada sterilize ediyorum, trde ikende sicak suda bekletmistim;bence bisi olmass..
ptesiden cumaya bir parca kaka bile yok allam ya buranın havası yaramadımı cocuga ne oldu hic bukadar uzun olmamıstı..buarada ayagada biraz alıstırdım eskiden durmuodu artık duruo o sızana kadarda ben nette takılıorum ii oluyo
gözün aydın..sevmiş ömür yeni oyuncağını...sende artık rahat edersin...
kizma kizim kizakafamçokkarıştıyoo kızmadımki senide kırmadım güzelim niye kırılasın ben sadece o ifadeden hoşlanmıyorum bana çok basit gibi geliyor kız kızz falan diye sen her türlü hitap edebilirsin diğer arkadaşlara bana tam tersi samimiyetsiz gibi geliyo o laf hani mahalle ağzı gibi bu benim nacizane fikrimdir he ben dermiyim pek demem çok çok samimiysem belki yaklaşık 1 senedir yazıştığımız için belki zaman zaman diyebilirm
sende kırılma lütfen bak onca şey yazışırız hiçbirimiz birbimize kırılmayız sende öyle ol ok tatlım kaydirigubbakcemile5
bizde oldu,fitil koydum.esra ateşlenme oldumu yahyada aşıdan sonra
pinky bende kaçırdım düngeceyi gerçi olsaydımda ne konuşurdum bilmiyorum felaket uçmuşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?