2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Şimdiki aşılar artık ateş yapmıyormuş. Ben de calpol almıştım ateşlenirse diye ama gerek olmadı..Çoğumuzun da burda bebişi aşıdan ateşlenmedi..Sen de verme bence. Ateşlenirse verirsin..
Ağlıyorlar evet ama dayancaksın napceksin..

biraz sağlıktan yana şansımız yokta buaralar her ihtimale karşı aldım

aslında doğru diosun ateşlenirse kullanıyım belki rahatsız olmazCADIARZU

çok uykum var ya gece furkan durmadı.uytmadı ew darmaduman bu gece kaynanam çağırdı gitcez
yarında misafirim var napcam bilmiyorum.mayışmış durumdayım

mesaj sayım 50 olmadığı için özelden yanıtlayamadım,

maalesef yapacak birşey yok ki.. Türkiye de bpa free yok henüz çünkü. bir tek nuby marka biberon. biberonların altında çevresel dönüşüm işartei var onun ortasında bir rakam yazıyor. (bazılarında yok ama) 5 ve altını kullanmaya çalış.gerçi ben hep baktım genelde 7. cam en iyisi aslında ama ona da yağ yapışıyor. galiba avent kışa doğru getirecekmiş bpa free. bizim kullandığımız plastiklerde de var bu madde.ama dediğim gibi yapacak birşey yok..yurtdışına giden birilerine ısmarlayabilirsin belki. ben nuby almıştım sırf bu yüzden ama çok akıyor kullanamadım.dr browns aldım mecburen onu kullanıyorum. süt saklamak için belki de en iyisi tek kullanımlık poşetler. lansinohun bpa freesini görmüştüm. en azından yüksek ısıya maruz kalmıyor. ben bu olayı doktor bir arkadaşımdan öğrenmiştim. çok detay bilgim yok açıkçası. ismim aşağıda sürekli gözüküyor ama sürekli bakamıyorum. geç cevapladıysam kusura bakma.

kızlar dün oyun halımız geldi,nazanınkinden.ömür çok sevdi,içinde 2 saat oynuyor,dün akşam 7 den 9 a kadar oynadı yoruldu,emdi ve sabah 8 e kadar uyudu,2 saatte bir emmek için uyandı,bugünde sabah 11 de koydum 1 e kadar oynadı,1 den bu yana uyuyor,kurtuldum.keşke doğar doğmaz alsaymışım...

Hayırlı olsun bıcırığın eğlenip oynamaya devam etsin inşallah. .Bi link atabilir misin?

hah tatlim iyi hatirlattin, ne yazicaktim unuttum diyodum..bu bpa konusunda..
ben aventin bpa free biberonlarini aldim ama 1 dene de normal hediye geldi..simdi bende gittim magazaya sordum kadin dediki kaynatma icin problem yok dedi, ancak micro dalga ve diger elektrikli sterilizatorlerde yuksek isida tehlikeliymiss, microdalga icin 3 dakikaya kadar bisi olmuyo dedi..
hatta kaynatmak yerine bence sicak suyun icinde beklet, bisi olmass..o yuzden ilk basta kullansammi diyodum digerini ama simdi hepsini microdalgada 3 dakikada sterilize ediyorum, trde ikende sicak suda bekletmistim;bence bisi olmass..

ptesiden cumaya bir parca kaka bile yok allam ya buranın havası yaramadımı cocuga ne oldu hic bukadar uzun olmamıstı..buarada ayagada biraz alıstırdım eskiden durmuodu artık duruo o sızana kadarda ben nette takılıorum ii oluyo

gözün aydın..sevmiş ömür yeni oyuncağını...sende artık rahat edersin...

Canım açılan sayfada 3 tane oyun halısı var sen hangni aldın bide Nazanınki Tiny Love du galiba. Burdakiler o marka değiillllll.

Seninki aventmiş benimki wee sitesi bilem bi garip heç bilgilendirme yok mail attım onlara kestane kebap acele cevap dedim ya hadi hayırlısı. En iyisi ben acilen Lansinoh Anne Sütü Saklama Şişelerinden sipariş ediyim netten, onlarda Bpa sızmış benim pompada ondan ya tak sağ kolay oluyo.

nasıl alıştırdın pervin,benimki ne zaman ayağa alsam ağlamaktann çatlıyor,

eylemcim evet yeni farkettim benziyor ama marka farklı,tekmele oyna aldım canım.içinde gelişim kataloğuda göndermişler

pervin rahtsız olmuyomu ...masaj etsen karnına...veya senin yediklerinden olabilirmi ..bide ıhlamur sanki daha çok kaka yaptırıyodu ben ona bağlamıştım ...geçmiş olsun ya hani rahtsızlık vermese için rahat etmiyo anlyırum seni..eylül gaz çıkarsa ben rahtlıyorum

2-3 gündür berat aşırı huysuz
doğru dürüst takip edemiyorum sizleri ama geçmişi okudum kırıldım resmen
kaçırıyorum çok üsgünüm
ev dandini yemek falan yok temizlik yapmam lazım
bi arada bende foto eklicem ama fırsat olmuyo sengin de diilim ama
evriş saol datlım haftasonu bende bakıyım biraz oyuncaklara

kizma kizim kizakafamçokkarıştı
esra ateşlenme oldumu yahyada aşıdan sonra

pinky bende kaçırdım düngeceyi gerçi olsaydımda ne konuşurdum bilmiyorum felaket uçmuşlar
bizde oldu,fitil koydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…