2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

namannn tannrımm..

destekliyorum cecilim kesin olsun ama bak...

başladım canım..siz kilo muhabbetini rafa kaldırdığınızda ben aval aval bakmak istemiyorum.:)..

Canım sen yine de gel bir selam et burda olduğu bilelim. Benim de bu aralar tadım yok. Bu tatsızlık, keyifsizlik halini çoğu kişide görüyorum. Geçen hafta kendimi zorladım. Konuşmaktan zevk aldığım bir-iki arkadaşımla dışarı çıktım, kendi başıma gezdim, kendime pizza ısmarladım biraz toparladım. Yapabiliyorsan evde kalma, on dakika ya da bir saat ne kadar olabilirse at kendini dışarı. Çok sert etkili günler yaşıyoruz, çok sert (astrolojik olarak). Aralık gerilimli geçecek ama sabır... sonuçta geçecek herşey.

kendime bi ticker yapayım..daha da gazlanırım belki..bikaçgüne regl olucam..sonrasını sabırsızlıkla bekliyorum..şu an dikkat edersem regl sonrasında netice alırım inşallah

inşallah canım... artık burdayım ruh halim biraz düzeldi... selamda kelamda edicem:)) malesef sabahın köründen akşama kadar işteyim sıkıldığım bunaldığım yorulduğm zamanlar oluyor burda hiç arkadaşım yok ve malesef burda gidecek gezecek doğru düzgün bir yer yok.. koca gün kızımı görmüyorum akşam eve gidincede onu bırakıp gitmek istemiyourm bir yere ama eve gidince daha çok geriliyorum.. koca güne oturan bir görümce ve ben onca çalışıp eve gidipte benden daha yorğun görünen bi görümce çocukların seline karşı tutumları sözde çok seviyorlar bende öyle sanıyordum ama hafta sonu küçük olanın seline bağırırken yakaladım bu beni çok çok üzdü şuan işteyim ama aklım hala evde ya gene bağırıyorsa kızıyorsa diye... görümcemin kolu kırık bu arada geçmiş olsuna gelen gidene hizmet et vs.. ette et yani.. bunaldım çok patlamak üzereydim.. kayınvalidemin öncelik olarak kızını öne tutması geri kalan umrunda değil 41 yaşında kadın ye kızım uyu kızım dinen kızım kızımda kızım yani... resmen bi haftada çökerttiler beni bende çareyi uzaklaşta buldum 2 gün toparlamama yardımcı oldu yoksa bakırköye bi yolcu daha gidiyordu başında huniyle...

göbek bölgesini sıkılaştırmak için tek çözüm mekik mi???

Mekiğe dikkat et canım, mide bölgesinde kaslarını şişiriyor yan ve alt karın kaslarını aynı oranda çalıştırmadığın zaman çok çirkin bir görüntü oluyor. tecrübeyle sabittir bir zamanlar günde 150 mekik çekerdim.

Aramıza dönmene çok sevindim. Ama kendini yıpratmakla ve uzun uzun düşünmekle problemleri çözülmüyor aksine daha kötü oluyor Sibelciğim. Ben kendimden biliyorum....
Artık kendimize daha dikkat etmemiz gerekiyor bize bağlı meleklerimiz için.
Problemlerin en kısa zamanda düzelir inşallah. Takma kafana fazla (Tabi söylemesi kolay biliyorum ama zamanla yoluna girecektir herşey senin de gayretinle.)

Son düzenleme:
esra pastan muhteşem.elllerine sağlık

allah sabır versin
ben şu H c yağından aldım kardeşimin saçları çok yıpranmış ve dökülüyordu çok memnun kaldı.bakalım benim ikinci kullanışım şuan saçlarım yumuşacık oldu.ve dökülmüyor.bi dene istersen
allah dualarını dualarımızı kabul etsin

kayınvaldeler için kizları her zaman daha on planda olur bunu kabul etmek gerek canım yoksa için içini yer. her ne kadar senin bebegin kuçuk olsa da hep kızlar ve onların çocukları on planda olur sanki ben geneled boyle goruyorum

namannn tannrımm..

başladım canım..siz kilo muhabbetini rafa kaldırdığınızda ben aval aval bakmak istemiyorum.:)..

yap yap aynen bende diyet muhabetinin sonundan ucundan yakalamak istedim yoksa yaza bunalımlarda olurum

bagıran kuçuk çocuk kaç yaslarındaki ?? bir elin gozun evde olmadıgu surece haberin olmaz ama soyle dusun bagıran çocuk yada aileden insanlar el degil unutur gider selin sen takılma asıl

bende asker mekigi degil spor salonunda ogrendigim cesitli yarım meikim yan ları çalıstıran mekik hareketlerinden 500-600 ktane yaparım yarım saat falan surerdi su an 50 tane ancak yapıyorum karın kasları gitmis mahvolmus ama hemen ilerlerim eminim de biraz kilo vermeden mekik falan yapmak istemiyorum

herkese merhaba nasıl yetişiyorsunuz buralara valla ben fırsat bulamıyorummm aranızdan koptum eskiden hamileyken ne güzeldi ama şimdi hiçbirinizle konuşamıyorumm arada bakıyorum çıkıyorum neyyse umarım hepiniz iyisinizdir bebişlerde koccaman olmuş maaşallah hepsine nasılda büyüdüler vaktimin hepsini kızımla geçirmeme rağmen ne çabuk büyüdü nasıl geçti diyorum artık bebeklikten çıktığına ara ara üzülüyorum hiç bi anını kaçırmasamda.....

ESRAKO haklısın canım... heresin kendi canı kanı.. ağlarsa anam ağlar diye boşuna dememişler.. bağıran çocuk ilk okul 4. sınıfa gidiyor... ben bile görüncekorktum çocuğun suratının halini iki kaşını çatmış kafasını azcık öne doğru eğmiş ve birden selin diye bağırdı şok oldum ve kuzumun hiç suçu yok onlar kuru pasta yiyordu odada selinde onların yanına gitmiş mama mama diye kuru pasta istiyor bunun için bağırdı yani çocuk normalde yemeyen kızımın kırk yılda canım mama istedi ondada azarı yedi.. ben diğer odadan selinin sesini duyunca gittim kaıda bağırma sahnesiyle karşılaştım...

sibelcim arada soyutlanmak ii oluyo cunku canın sıkkın oldugunda yazılanlarda manasız gelio cok ii anlıorum..heran online olup yazmak zorundada deilsin keyfine gore davranırsın kimse senin ne hissettigini bilemez cunku...suanda ii olmana cok sevindim selinede o curcunada bisey olmaz babaannesi cok sevio kollar o

diyetinizi uzaktan azimle izliyoum... hepinizi tek tek tebrik ediyorum cidden hayranım bu davranışınıza.. ben diyetten o kadar uzaklaştımki... yemeğe sardım diyebilirim.... şuan ruhum diyette kötü duygulara ve davranışlara karşı seçiciyim nasıl tatlıya hayır dediğmiz gibibunlara hayır diyeceğim.. bedenim ne zaman diyete girer bilmiyorum ama bu kış zor gözüküyor...belki baharla birlikte bende bazı duygular uyanır....

sende cocuga bagırıp bidaha bu kıza bagırdıgını gorursem seni gebertirim deseydin..ben oyle yapıorum eceye zarar vermeye calısan diger cocuklara

sağol canım... şuan iyiyim evet.. inşallah olmuyordur çünkü babaanneside biraz şüpheli önceki gibi ilgilenemiyor selinle.. dediğim gibi selinden bile ön planda kızı var...birde geçmişo olsuna geliyorlar gelen gidenle ilgileniyor seline doğru düzgün vakit kalmıyor... görümce bu kış annemlede gibi görünüyor kızı zaten hazır mezar ölüsüydü hepten şimdi bahenesi var kolu kırık... ye iç yat lüküs hayat yaşıyor... ben ameliyat olduğum doğum yaptığım halde bile bi gün yatmadım aksine tüm işimi kendim yaptım.. .kol kırılınca böyle oluyormuş demek...neyse uzun lafın kısası onlar evine gitmeden ne selin nede biz rahat edemeyeceğiz.... inşalalh herşey güzel olacak güzel günler ileride...

essek kdar oldu hala kucagımda hala dibimde bi nefes vermedi sabahtan beri...zor uyuttum ama yemege girismem lazım..bi kafasına gore git takıl yok ben nerdeysen gelio buluo ve dagıtıo heryeri o g.tunu toplamaktan kendiminkini toplayamadım..corbada az ıctı aglaya zırlaya offfki off

sende cocuga bagırıp bidaha bu kıza bagırdıgını gorursem seni gebertirim deseydin..ben oyle yapıorum eceye zarar vermeye calısan diger cocuklara

dedim dememmi canım. bir daha seline bağırdığını görmeyim dedim çocuk senden mama istiyor sende bağırıyorsun dedim tabaktan bir tane kuru pasta verdim selinin eline odadan çıkardım... inşalah bu söz onun için yeterli olur...

canım aynı durumlar hepimizde var bu aralar daha düşkün oldu bize karşı.. habire kucakta durmak istiyor habire dimizin dibinde diğer odaya gitse bile geliyor anne diyor bana sesleniyor bana bakıyor tekrar dolaşıyo kontrol ediyor...dağıtmayı çok seviyorlar görsen bütün odalarımız dağınık mutfakta bi düya şey bulyor dağıtmak için oturma odasnda oyuncaklar yerde ben sepete koyuyorum o hemen akabinde çıkartıp yine dağıtıyor oynadığıda yok ama dağınık görmekten hoşlanıyor. yatak odası öyle benim herşeyim çekmeceler boşalıyor offf ki off yani durumlar böyel kuzum... ortalığı toparlamanın sonu yok en iyisi bi yemeğe giriş yine dağıtacak nasıl olsa ortalığı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…