omru hayatımda toplasan 10bardak kola icmeyen ben kola icesim geldi hayır olsun yoksa??
ZEYNEP i yerinden kaldıramadım sinir oldum ya nasıl kalkıyor bu zeynep... birşeyi eksik yapıyorum sanırım ama neyi bilemedim:)))
söyleyeyim mibak TV ile ilgili bişey. TV'yi açtın mı mesela
TELKIRMA obsesyonlar bendede var .. ama eskişehirde doğru düzgün bi psikiyatr bulamadım bulduğumda gideceğim... büyük bi tedavi gerekiyor sanırım bana.. takıntılı değişik bi insan oldum çıktım.. bulaşık makinesinde mis gibi yıkanan bulaşıkları bile çıkartıp tekrar yıkıyorum özellikle seline tabak çanak kaşık kulalanacağım zaman artık deli gibi yıkıyorum onları birşey olacak seline zararı olacakmış gibi geliyor vs. böyle takıntılrım var tedavi olmam gerek....
açtım ama bu saatte birşey olmaz diyor :)))
ZEYNEP i yerinden kaldıramadım sinir oldum ya nasıl kalkıyor bu zeynep... birşeyi eksik yapıyorum sanırım ama neyi bilemedim:)))
söyleyeyim mibak TV ile ilgili bişey. TV'yi açtın mı mesela
çok merak ettim güli den sonra baktım ben de..kaldırdım ama..sülemem.:))
şşşşş
bu tarz oyunlara bayılıyorum..kilitli odadan çıkma oyunları felan oynardım eskiden..dedektif olmalıymışım ben.:))
süleme sen süleme:)))) inat ettim kaldırcam zeynebi sinir oldum ya ne gıcık şey..
dedektifliğini yesinler senin...sende bizim dedektifimiz olursun..
bu tarz oyunlara bayılıyorum..kilitli odadan çıkma oyunları felan oynardım eskiden..dedektif olmalıymışım ben.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?