2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yahu bu böcükler etrafı dağıtıyorlar ya. alperen son zamanlarda yer değişikliği yapıyor bir çekmeceden alıp diğer çekmeceye hoop. bi açıyorum çekmeceyi içinden yediği salataları tükürmüş onları buluyorum, mutfaktan salonun çekmecesindekiler cıkıyor. mesela evde nete bağlanmaya calıştığımız vın 3 haftadır yok aradık aradık bulamadık. cok sıkıldım bende mini dötün kaybettiklerini dağıttıklarını toplamaktan.

pervin hamilemisin acep? heyecanlandım...

Özde özde sen sıkı sıkı annene sarıldın ya çok üzdün beni...Öperim o güzel gözlerden seni

Finki çıtır sesli Gülicik, bence o gözleri bir kıza verene dek çocuk yapmalısın. 3-5-7 tutturana kadar yani:) Şaka bi yana hayallerini gerçeklerştirirsin inşallah. Ben senin kadar pozitif olan çok az insan tanıdım ve çoğu hayallerini yaşıyorlar... Herşey gönlünce olsun.
Not: Zeynep'i ben de yerinden kaldırdım. Şansın bölündü arkadaş yani!!!

Nurdan Evrim'e katılıyorum. Akbabalara karşı dirençli olun...

Gizeeem saol baktım yorumlara. Şimdilik erken de dur bakalım yaza doğru ya bundan alcaz ya da başka çare bakcaz..En güzeli yer yatağında yatırmak da...

Sibel ne kadar bağırdı bilmiyorum Selin'e ama sonuçta halası olması acıyı biraz hafifletiyor. Ben kabul eder miydim, etmezdim o ayrı ama en azından içinde sevgi olduğunu biliyorsun, kızsa da sonradan bağrına basacaktır. Bakıcı gibi değil, bakıcı yapsa kıyameti koparırdım... Sertçe uyarsaydın görümceni bir daha yapmasın diye..Senin de aklın evde kalıyor haliyle çok zor bir durum.

Güliz kaygı bozukluğu tedavisi inatçı sürer değil mi. Benim de obsesyonlarım var ama umudum yok. Umudum olduğunda ben de tedaviye başlıycam kısmetse.

Pervin ikinci konusunda bu kadar ciddi olduğunu düşünmemiştim. Hadi hayırlısı...Güzel haberlerini bekliyoruz..

TELKIRMA obsesyonlar bendede var .. ama eskişehirde doğru düzgün bi psikiyatr bulamadım bulduğumda gideceğim... büyük bi tedavi gerekiyor sanırım bana.. takıntılı değişik bi insan oldum çıktım.. bulaşık makinesinde mis gibi yıkanan bulaşıkları bile çıkartıp tekrar yıkıyorum özellikle seline tabak çanak kaşık kulalanacağım zaman artık deli gibi yıkıyorum onları birşey olacak seline zararı olacakmış gibi geliyor vs. böyle takıntılrım var tedavi olmam gerek....

ZEYNEP i yerinden kaldıramadım sinir oldum ya nasıl kalkıyor bu zeynep... birşeyi eksik yapıyorum sanırım ama neyi bilemedim:)))

karıştırdım bağıran 4. sınıfa gidiyormuş..o da çocuk sayılır ki daha...

uzun zamandır bana Telkırma diye seslenen olmamıştı Sibeeeeeeeeeeel. Dikkat et de ilerlemesin. Temizlikle ilgili takıntılarım yok benimkiler daha başka şeyler..Rüzgar doğunca birazcık düzeldi benimkiler. Çünkü obsesyon tedavisi de çok inatçı malesef

bu tarz oyunlara bayılıyorum..kilitli odadan çıkma oyunları felan oynardım eskiden..dedektif olmalıymışım ben.:))

çeçeill mende mende çok severdim oyle kilitli odaları bayılrım afik olmadan önce genelde pcde oynardım bi odadan diğerine geçiş falan.
bende ilk görunce zeynebi o geldi aklıma...

sibeelll wellcome canım.
arkadaşlar yeterince yorum yapmışlar sorunların hakkında.
valla takma kafana hayatı yakala
herkes kendi aile içini daha iyi bilir sana şöyle yap yada yapma diyemem ama boşver yaa
çok takma vlla bak başka şeyler düşün.
mesela aile birliğinizi düşün selinin saglıklı oldugunu düşün.
dün aydın bi arkadasıyla işi vardı.
eşinden ayrılma sürecinde olan bi arkadas onlarında 20 aylık ogulları var haftada bir gun ababada kalıyor akşam 8 e kadadr.
aydın biraz anlattı durumuda halime binlerce şükürler olsun dedim.
Rabbim hiç birimizin aile birliğini mutlulugunu bozmasın.
evlatlarımız huzurla saglıkla buyusunler.
o bebek hiç konuşamaıyormuş sadece anne diyormuş babasını tanımıyor.
ve anne çok sert babaya karşı çocuk uyuyormuş adamda kadını aramış uyuyor şimdi getiremicem 2 saat sonrafalan demiş
kadının cevabı uyandır getir!
yani uzun lafın kısası accuk polıyanna ol sibel hayatında olumlu şeyleri düşün elindeki imkanları düşün imkansızlıkları değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…