2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy çeçil ya hala bi hayal düşünüyorum.
çok etkileyici olmalıki kazanayım yoksa öyle herkesin düşüncesi gibi olursa olmas..
ne biliyim

PİNKYsagol canım benim çok güzel şeyler yazmışsın inan mutlu olmak için birçok sebep var aslında bugün yaşıyorsak burdaysak buna bile sevinmeliyiz aslında... senden öğrenecek çok şeyim var keşke yakın olabilseydik... bilmek birşey değilde senin gibi uygulayabilmek mesele....

hepinize teşekkür ederim hayallerime dair güzel dilekleriniz için..

çaça o senin bakılşındaki pozitiflik canım.. saol

Ben de oda kaçış oyunlarına bayılırdım. Hamileyken de çok oynardım acaip keyifliydi..

Şu ayrılan eşler çocuklarını koz olarak kullanırlar ya ölüp ölüp diriliyorum. Nefret kusuyorlar birbirlerine anlıyorum ama çocuklarına kötülük ediyorlar. Gülistan senin anlattığın olayda da öyle. Nerde senin anneliğin, kocana nefretin var anladık, çocuğun günahı ne. Neyse bu en azından babasına gösteriyormuş bebeği.

yavaş yavaş mekik çekeyim artık
55.8 kg ya düştüm
60 kiloyla hamile kalmıştım ben

yarım mekik en güzeli..yan bölgeler için de oklavayı omzuna alıp sağa sola ve öne eğilip yine sağa sola..her ikisini de yapmalısın

evet artık deniycem

o bağıran çocuğa da 1 kişi bağırma dememiş mi ya sinir oldum iyice

kimse bağırmasın ya çocuklara

omru hayatımda toplasan 10bardak kola icmeyen ben kola icesim geldi hayır olsun yoksa??

hadi bakalım inşallah

öyle tabii doğrusu ama genelde bu şekilde oluyor hep duyduklarımız bu yönde

Allah yardımcın olsun Nur.bıraz daha zaman gecınce hersey düzene oturmus olur.gıbta edıyorum sana,yınede isyan etmıyorsun.canım benım.
iyi olmana ve aramıza dönmene sevındım canım
ben nutella sarelle yemezsem enerjik olamam kızım cok yaramaz yatakların ustunde kosuyo

kiloyuda antidepresan cayı ıctıkten sonra aldım yoksa ramazanda bile 55tim
aynen cıko yemezsem nerjım bıter.ama tek fark ben recımdeyım :))
süpersın canım yaa Allah herseyı gönlune göre versın
kaç zamandır aklımda soracam hep unutuyorum ya şu balık ve yogurt olayı
yani balık yediği gub yogurt vermicesmi
kafam almadı byafff
balıgın tazelıgınden şüphen varsa kesınlıkle verme
TUBACIM sizede cok gecmis olsun..

ESRA allah kolaylik versin canim ya, insallah azalir meme istegi birazsen de rahat edersin..

saol canım ıyıyız sımdı

omru hayatımda toplasan 10bardak kola icmeyen ben kola icesim geldi hayır olsun yoksa??

yoksa.. yoksa... aman Allahım.

ama... ama ... keşke aynı zamanda hamile kalsak. biz daha başlamadık ki çalışmalara. C.tesi günü bir arkadaşımız geldi. 2,5 yaşında oğlu, 4 aylık bebeği ve eşiyle... tablo aynen bizim 2. çocuk olursa yaşanacak tablo. Kemale sordum, hazır mısın 2. bebeğe, bak böyle olacak. Çocuğun biri annedeyse öteki babada. Kemalin cevabı, "eh tabi senin için zor olacak 2 çocuk." "yani" dedim. "yani o durumda sana bir yardımcı şart" dedi hımm ben sana yardımcı olurum hiiiç demiyorsun dedim. benim işlerim yoğun da, vaktim olmasa niye yardım etmeyeyim de, ben nasıl vakit bulacam da,.... dır dır yaptı. şimdi 2. çocuk yapılır mıı, yapılmaz mı, kendimi ateşe atayım mıııı atmayayım mı?

AİDA bilmiyorum canım erkekler ne kadar yardımcı olsalarda ağırlık annede oluyor ister istemez.. o yüzden sen kendini hazır hissediyorsan ona göre hareket et derim ben... ben her ne kadar ikinci çocuğu istesemde eşimde bana iyi kötü yardımcı olsada şuan için gözüm hiç kesmiyor ikinci çocuğu çünkü selin çok küçük canımıza okuyor kendimde o cesareti bulamıyorum...

ay alıntılarım gitti ne sinir birşeymiş.

cıvıl cıvıl cıvıldayan gülimmm senin şu hediyeler dağıtan formu sanırım buldum :) rakibin var artık haberin ola :)

ayçacım az önce uzun uzun yazmıştım. ama uçtu gitti. ben 6 yıl önce obsesyonlarım yüzünden tam 3 yıl tedavi gördüm. ileri boyuttaydı yaşam kalitem düşmüştü ve o dönem kullandığım ilaç oldukça ağırdı. alperen doğunca tekrar başladı kaygılar 10 ay direndim. bu hastalığın son evreleri depresyona bağlıyor mecbur kalıyorsun doktora gitmeye. dediğin gibi cokta inatçı şimdi 1 yıllık bir tedavi uyguluyoruz bakalım inş geçer epeyce azaldı kafam boşaldı sanki. ama kar zarar yapınca ilacın yan etkileri obsesyonlarında yanında devede kulak. ihmal etmeyin derim.

belma seninkinin aynısından bende de var. başına gelecekleri biliyor ki istemiyor başka cocuk ısrarla. ben kardeş istiyorum en çokta o heyecanı bir kez daha yaşamak istiyorum ama adam istemeyince olmuyor tabi tek taraflı.

Belma pek gönüllü gibi gelmedi eşin..yan çiziyor..kendin başaçıkabileceksen ya da eve bir yardımcı alabilecekseniz düşün derim.

belma eşin yan çizmeye başlamış .
sen bilirsin.

aaa fikrin mi geldi süpperolar yaz bakalım blendırı kırışırık aramızda
bi kabı sana bi kaba bana..hehheeeeeeeeeee

cülizim hediyeler dagıtan forum bi dene deeel ki böbem ben sana bi kaç denesini yazyaım
denedimbiliyorum
fikrimuhim
bide hep takip ettiğim hergunkampanyaforum.
buyrun sizide bekleriz..
bu fikrimuhimve denedm biliyorum yeni çıkan ürünlri gönderiyor size hem yorum yapın diye hemd çevrenize dagıtın diyee

diğer site ise kampanya yarışma vs lerden haberdar ediyor..

çaçça bak senin blogunda var sende katıl bence bloglar arsı birçok kampanya oluyorr

belmacım konuyu şöyle özetlemişler

mutfagınızdan çıkın hayl gücünüzle kime nerde hangi yemeği yapmak istersiniz
en yaratıcı hayal?

sende vakit ayırıp yazdıgın için saıl ama senn yazdıgın gibi bşey deeell

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar..cosmussunuz yine..tam alinti yapip cevap yazayim diyorum bir is cikiveriyor..hayat hanim zaten tam yaramazliklara basladi..o yüzden genellikle okuyup cikiyorum bende..

sibel seni daha iyi grdügüme sevindim...bu inisli cikisli durumlar beni de cok yoruyor..bir gün kendimi cok pozitif ve mutlu hissederken en ufacik bir sorun ve problemde hemen allak bullak oluyorum..benimde en büyük sorunum bu..yani sorunlara aman bosver buda böyle olsun diyemiyorum..bu yüzdende kendimi hasta ediyorum ancak..

Derya seni cok iyi anliyorum canim..sanki beni anlatmissin...benide oglanin dersleri hayatin bitmek bilmeyen dis mizmizliklari cok yoruyor..üzerine birde bazi ailevi olaylar eklenince su son günler benim icin de zor gecti..bakalim 1 haftalik istanbul tatili biraz iyi gelir insallah bana...

aynen canım bende bunu beceremedim için geçen haftayı mahfettim kendime... hergün baş ağrısıyla geçidim bütün migren ilaçlarımı içtim günde 3-4 hap artı en son çare kriz hapıma rağmen geçmedi... artık uygulabilirsem boşvermeyi deneyeceğmi canım ben hasta olsamda birşey düzelmiyor gülüp geçsemde düzelmiyor olan bize oluyor yol su elektrik olarak bu yaşadıklarımız 3-5 sene sonra yine bize geri dönecek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…