Mekiğe dikkat et canım, mide bölgesinde kaslarını şişiriyor yan ve alt karın kaslarını aynı oranda çalıştırmadığın zaman çok çirkin bir görüntü oluyor. tecrübeyle sabittir bir zamanlar günde 150 mekik çekerdim.
yarım mekik en güzeli..yan bölgeler için de oklavayı omzuna alıp sağa sola ve öne eğilip yine sağa sola..her ikisini de yapmalısın
kayınvaldeler için kizları her zaman daha on planda olur bunu kabul etmek gerek canım yoksa için içini yer. her ne kadar senin bebegin kuçuk olsa da hep kızlar ve onların çocukları on planda olur sanki ben geneled boyle goruyorum
yap yap aynen bende diyet muhabetinin sonundan ucundan yakalamak istedim yoksa yaza bunalımlarda olurum
bagıran kuçuk çocuk kaç yaslarındaki ?? bir elin gozun evde olmadıgu surece haberin olmaz ama soyle dusun bagıran çocuk yada aileden insanlar el degil unutur gider selin sen takılma asıl
bende asker mekigi degil spor salonunda ogrendigim cesitli yarım meikim yan ları çalıstıran mekik hareketlerinden 500-600 ktane yaparım yarım saat falan surerdi su an 50 tane ancak yapıyorum karın kasları gitmis mahvolmus ama hemen ilerlerim eminim de biraz kilo vermeden mekik falan yapmak istemiyorum
ESRAKO haklısın canım... heresin kendi canı kanı.. ağlarsa anam ağlar diye boşuna dememişler.. bağıran çocuk ilk okul 4. sınıfa gidiyor... ben bile görüncekorktum çocuğun suratının halini iki kaşını çatmış kafasını azcık öne doğru eğmiş ve birden selin diye bağırdı şok oldum ve kuzumun hiç suçu yok onlar kuru pasta yiyordu odada selinde onların yanına gitmiş mama mama diye kuru pasta istiyor bunun için bağırdı yani çocuk normalde yemeyen kızımın kırk yılda canım mama istedi ondada azarı yedi.. ben diğer odadan selinin sesini duyunca gittim kaıda bağırma sahnesiyle karşılaştım...
omru hayatımda toplasan 10bardak kola icmeyen ben kola icesim geldi hayır olsun yoksa??
Şu ayrılan eşler çocuklarını koz olarak kullanırlar ya ölüp ölüp diriliyorum. Nefret kusuyorlar birbirlerine anlıyorum ama çocuklarına kötülük ediyorlar. Gülistan senin anlattığın olayda da öyle. Nerde senin anneliğin, kocana nefretin var anladık, çocuğun günahı ne. Neyse bu en azından babasına gösteriyormuş bebeği.
Allah yardımcın olsun Nur.bıraz daha zaman gecınce hersey düzene oturmus olur.gıbta edıyorum sana,yınede isyan etmıyorsun.canım benım.geceleri hiç uyumuyo gibiyim busti 9 uyur 12de uyanır süt içiririz uyur yiğtte 12 bucukta uyur 3te kalkıo 4 te uyuyor 5 musti kalkıo 7 uyuyor 8 de yiğit kalkıyor emiyor alahtan hemen uyuyor 10 hep beraber uyanıoruz:)) süper dimi uyku düzeni:))
iyi olmana ve aramıza dönmene sevındım canımgünaydın...döndüm aranıza.. evriminde dediği gibi kabuguma çekildim tam olarak o kabukları kıramadım ama kısmen daha iyiyim.. çok özledim hepinizi... bundan sonra burdayım:))... geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir...
aynen cıko yemezsem nerjım bıter.ama tek fark ben recımdeyım :))ben nutella sarelle yemezsem enerjik olamam kızım cok yaramaz yatakların ustunde kosuyo
kiloyuda antidepresan cayı ıctıkten sonra aldım yoksa ramazanda bile 55tim
süpersın canım yaa Allah herseyı gönlune göre versınevrimcim nanıımm niğeriiiimmm
ben şahsen kendim bizzat 83 dogumlu olup şuanda yani şimdi 27 yaşındayım
2.ciyi 30 umda dogursam 33 dede 3 cüyü nasip olursa. 3 cuden sonra sıkı bi diyet sporla 35 imde mis gibi olurum dimi 38-36 beden arası fit genç çıtır 3 çocuklu bir anne.
tabi memeleri hiiiç hesaba katmıyorum bile.
yolun yarısında çoluk çocuk işini rafa kaldırmış olurum.sonrasında daha fazla yaş ilerlemeden hacca gitmek istiyoruz inş.
tabiki kısmet olursa Rabbim veririse..
vede bu 3 çocuga iyi gelecek imkanı saglayack bereketli bol kazançlı hayırlı işler bize saglık sıhhat
balıgın tazelıgınden şüphen varsa kesınlıkle vermekaç zamandır aklımda soracam hep unutuyorum ya şu balık ve yogurt olayı
yani balık yediği gub yogurt vermicesmi
kafam almadı byafff
TUBACIM sizede cok gecmis olsun..
ESRA allah kolaylik versin canim ya, insallah azalir meme istegi birazsen de rahat edersin..
omru hayatımda toplasan 10bardak kola icmeyen ben kola icesim geldi hayır olsun yoksa??
ayy çeçil ya hala bi hayal düşünüyorum.
çok etkileyici olmalıki kazanayım yoksa öyle herkesin düşüncesi gibi olursa olmas..
ne biliyim
sibel seni daha iyi grdügüme sevindim...bu inisli cikisli durumlar beni de cok yoruyor..bir gün kendimi cok pozitif ve mutlu hissederken en ufacik bir sorun ve problemde hemen allak bullak oluyorum..benimde en büyük sorunum bu..yani sorunlara aman bosver buda böyle olsun diyemiyorum..bu yüzdende kendimi hasta ediyorum ancak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?