ESRAKO haklısın canım... heresin kendi canı kanı.. ağlarsa anam ağlar diye boşuna dememişler.. bağıran çocuk ilk okul 4. sınıfa gidiyor... ben bile görüncekorktum çocuğun suratının halini iki kaşını çatmış kafasını azcık öne doğru eğmiş ve birden selin diye bağırdı şok oldum ve kuzumun hiç suçu yok onlar kuru pasta yiyordu odada selinde onların yanına gitmiş mama mama diye kuru pasta istiyor bunun için bağırdı yani çocuk normalde yemeyen kızımın kırk yılda canım mama istedi ondada azarı yedi.. ben diğer odadan selinin sesini duyunca gittim kaıda bağırma sahnesiyle karşılaştım...
özgüül kesin geliomusun ya şimdi sen ne zaman geliosun
bak 18inde esrakodayız yani ablana yakın bi adres.
görüşsek ne güzel olurrrrrrrrr
EvrimKuzey .!.:Dostum, sana bir dost onerısı, hayatta işini degiştirirsin, evini degıstırrısın, memleket degıstırrısın.. aılenı bıle ekarte edebılırasın ama eşin ile ilgili işler tehlıkeye gırerse hayatının her dönüm noktasını derınden sarSar.. en once bundan en cok etkılenecek kısı Teo dur. O DA HERSEYDEN VE HERKESTEN DEGERLIDIR.. TIBET ILE ILGILI PURUZLERI BIR AN ONCE TEMIZLE DERIM,AKBABALAR BASINIZDA ÜŞÜŞÜRKEN hem de..
merhabalar
uzun zaman oldu. pek internete takılmak içimden gelmiyor. inşallah hepiniz iyisinizdir. kuzularımız da iyidir.. biz bildiğiniz gibiyiz işte. oğluşla uğraşıyoruz. dün istanbuldaydık eşimle. günü birlik gezmeye geldik. çok yorulduk. bugün evimizde dinleniyoruz. yiğit kuzu şu sıralar iştahsız. anneanneye de çok alıştı. bir hafta on gün sonra nasıl ayrılacaklar bilmiyorum
neysem ben kaçar birazdan gelirler bizimkiler gökhan mustiyi gezdirmeye çıkardı yavrum montunu giydiğinde nasıl sevindi:))
bende az şöle tv ye bakıyım kahvem soğumadan çıkıyım... bu arada keyfim bugün biraz daha ii kendimi ii hissediyorum.. hatta saaçlarımı filan düzleştirdim makyaj yaptım heeeheee kendime geldim şu mağlum hastalık bi bitse hemen saçımı boyatacağım ama bi türlü bitmediiiiiii.....
3 üye 9 ziyaretçi.....Gel bize katıl bize....
Canım sen yine de gel bir selam et burda olduğu bilelim. Benim de bu aralar tadım yok. Bu tatsızlık, keyifsizlik halini çoğu kişide görüyorum. Geçen hafta kendimi zorladım. Konuşmaktan zevk aldığım bir-iki arkadaşımla dışarı çıktım, kendi başıma gezdim, kendime pizza ısmarladım biraz toparladım. Yapabiliyorsan evde kalma, on dakika ya da bir saat ne kadar olabilirse at kendini dışarı. Çok sert etkili günler yaşıyoruz, çok sert (astrolojik olarak). Aralık gerilimli geçecek ama sabır... sonuçta geçecek herşey.
ESRAKO haklısın canım... heresin kendi canı kanı.. ağlarsa anam ağlar diye boşuna dememişler.. bağıran çocuk ilk okul 4. sınıfa gidiyor... ben bile görüncekorktum çocuğun suratının halini iki kaşını çatmış kafasını azcık öne doğru eğmiş ve birden selin diye bağırdı şok oldum ve kuzumun hiç suçu yok onlar kuru pasta yiyordu odada selinde onların yanına gitmiş mama mama diye kuru pasta istiyor bunun için bağırdı yani çocuk normalde yemeyen kızımın kırk yılda canım mama istedi ondada azarı yedi.. ben diğer odadan selinin sesini duyunca gittim kaıda bağırma sahnesiyle karşılaştım...
sibeelll wellcome canım.
arkadaşlar yeterince yorum yapmışlar sorunların hakkında.
valla takma kafana hayatı yakala
herkes kendi aile içini daha iyi bilir sana şöyle yap yada yapma diyemem ama boşver yaa
çok takma vlla bak başka şeyler düşün.
mesela aile birliğinizi düşün selinin saglıklı oldugunu düşün.
dün aydın bi arkadasıyla işi vardı.
eşinden ayrılma sürecinde olan bi arkadas onlarında 20 aylık ogulları var haftada bir gun ababada kalıyor akşam 8 e kadadr.
aydın biraz anlattı durumuda halime binlerce şükürler olsun dedim.
Rabbim hiç birimizin aile birliğini mutlulugunu bozmasın.
evlatlarımız huzurla saglıkla buyusunler.
o bebek hiç konuşamaıyormuş sadece anne diyormuş babasını tanımıyor.
ve anne çok sert babaya karşı çocuk uyuyormuş adamda kadını aramış uyuyor şimdi getiremicem 2 saat sonrafalan demiş
kadının cevabı uyandır getir!
yani uzun lafın kısası accuk polıyanna ol sibel hayatında olumlu şeyleri düşün elindeki imkanları düşün imkansızlıkları değil.
ozgul yaaa biletidemi aldın yokmu bir yolu tuhhh yaaa
ozgulcum bana uyar pazar vs hiç farketmez arkaadslara uyarmı ama bilmem benim esim ctesi pazar calısmıyor ha pazar yollamısım evden ha ctesi fark yapmaz ama tek pazarı olan esler birsey dermi bilmiyorum artık
bu ara konusmada acayip atak yaptı ece sizlerdede durum boylemi bir anda degisti durumu nedesek papagan gibi tekrar ediyor tınısını en azından soyluyor bir anda oldu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?