2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya kotu birsey yapmıs olsabagırsa hadi neyse diycem kurabiye isteyen çocgau ne diye bagırıyor
bizim berke arada kardesi oldugu halde bagırınca hemen kızıyorum ben bagırma minicik o ne anlıyor diye. ama ece berkeyi isiriyor mesela berke sinirle bagırıyo o anda can havli ile falan oyle olur olmaz bagırmaz sinir bozucu bir durum insanın asabı bozulur ama susmazdım ben usulunce olsa da soylerdim birseyler ne demek ya çekinsin azıcık sen onun buyugusun terslermiydi seni bilmiyorum ama

özgüül kesin geliomusun ya şimdi sen ne zaman geliosun

bak 18inde esrakodayız yani ablana yakın bi adres.
görüşsek ne güzel olurrrrrrrrr

özgüül kesin geliomusun ya şimdi sen ne zaman geliosun

bak 18inde esrakodayız yani ablana yakın bi adres.
görüşsek ne güzel olurrrrrrrrr

ay canim kesin geliyorum..ama ben 19 zun da geliyorum..keske o zaman olsaydi..ben bilmiyordum sizin toplandiginizi..üzüldüm simdi..senin istediginide getirecektim hem..

ne güsel yazmışsın nurdan için. süper bayıldım. aynen katılıyorum.

bizde bi sorun var zannedip merak ettik seni.

bu kadar şeyi paylaşınca insan doğal olarak merak ediyor birbirini. iyi olmanız ne güzel. anneanneylede şimdiden allah tekrar kavuştursun.

kahveside soğumasınmış amanda aman keyfiniz bol olsunda sen emzirmiyormusun kahvede neyin nesi?????

3 üye 9 ziyaretçi.....Gel bize katıl bize....

hey allahımmm gelmiyo onlar kolay kolay çahırma :)))

bende tam onu soracaktım sana belmacım, herkes gergin burdada ben dahil.

canım oda çocuk baksana kaç yaşında. böyle düşünerek dahada üzme kendini. geçsin gitsin günler senin için çabucak. güli çok güzel yazmış. olumlu düşünmeye çalış.

amin canım amin.

ben döndüm ayancıka...

benim sonuçlar temiz,şükür...

denizin kan sonucu 10.80 çıktı. 5 ay önce 9.1 di. güzel yükselmiş şu anki değeride iyi ama gelişim döneminde olduğu için depolar dolu olsun istiyoruz dedi doktorumuz, 2 ay daha devam edip 11,5 hedefliyoruz. kanı aynı yerde aynı doktora aldırdık. iki saniyede alıyo deniz bile anlamıyo ne olduğunu. tabi ben yanında değildim. hemşire olarakda aynı bayana denk geldiğimiz için hemşire daha ağzımızı açmadan aynen anne teyze ve anneanne dışarı dedi. leylanın kocası tuttu denizi.sağolsun. cerrah ya oda ailenin en soğukkanlı insanı ilan ettik kendisini.

doğum doktorumuzla buluşma çok güzeldi. ilk kez denizle kendisinin fotoğrafını çekme imkanı bulduk. çok zaman oldu damla hanım ikinci ne zaman dedi bana bende almayım sağolun. dedim. bu arada ikinci bebeğe ikinci dememek gerekiyomuş. dergide okudum. hayatı boyunca birinci olamayacakmış hissi verirmiş. dergiyi bulsam daha düzgün yazardım ama. bir bebek daha, başka bir bebek daha gibi ifadeler daha doğruymuş. haberiniz ola.

saçlarımı kestirdim, orman insanı modundan yolunarak çıktım, tazeeee tırnaklarım dibine kadar kesik denize en kolayından sürekli köfte yaptığım için ankaradaykene ama kırmızı ocelerimde var, kırmızı rujda aldım. moralim saha iyi gibi sanki en azından kafam dağıldı.

okulda inşaat iyice zıbıtmış. koltuğumu bile alacaklar nerdeyse. komik görüntüler var bi ara koysam gülersiniz valla. hocalarımın hepsi bi odada toplandı küçük sehpalarda filan oturuyolar, binaya girerken yol filanda kalmamış, kalasların üstünden zıplıyoruz. çocuklara uzun atlama hoplama zıplama dersleri vericez. gürültünün ortasında sınava giriyorlar. fena yani. bende zekanın tanımlarından birinde denirki zeka her duruma uygun davranmaktır, değişen şartlara uyum sağlamaktır. önemli olan gürültüde sınava girmek ve başarılı olmak şeklinde bıt bıt konuşuyorum işte.

benden haberler bu kadar. arz ederim.

arkadaslar ikea zeynep yazdım google a biryerlerden buldum nasıl kalktgını :)
tv yi açıp ordan kumanda ile kapı ve adam goruntusu olan kanalda kalıyorsunuz bir dk içinde adam kapıyı tık tık vuruyor kiz kapı çalıyor diye yani zeynep hopp kalkıyor :))

ozgul yaaa biletidemi aldın yokmu bir yolu tuhhh yaaa

canim esimin ayin 17 si son is günü..ondan sonra izinli..ancak belki 19 u degilde 18 i yapip gelebilirim..o zaman yetisemem..ancak sizin pazara kaydirmaniz mümkünmü..ona göre esimle konusacagim..simdi iste..cok isterdim gelmisken grüsmeyi..yazik olacak..

damla hocam yahu ortada ana rahminde bile olmayan çocuk ikinci dendiginimi hissedecekmis abarttı bu dr larda :))
e hep ole tabir edilir bir numara iki numara :) hele çok çocuklu ailelerde

bu ara konusmada acayip atak yaptı ece sizlerdede durum boylemi bir anda degisti durumu nedesek papagan gibi tekrar ediyor tınısını en azından soyluyor bir anda oldu bu

ozgulcum bana uyar pazar vs hiç farketmez arkaadslara uyarmı ama bilmem benim esim ctesi pazar calısmıyor ha pazar yollamısım evden ha ctesi fark yapmaz ama tek pazarı olan esler birsey dermi bilmiyorum artık

ozgulcum bana uyar pazar vs hiç farketmez arkaadslara uyarmı ama bilmem benim esim ctesi pazar calısmıyor ha pazar yollamısım evden ha ctesi fark yapmaz ama tek pazarı olan esler birsey dermi bilmiyorum artık

anladim canim..cok sagol..o zaman eger herkesede uyarsa ben degistirecegim biletimi...esim dedi cezasini ödersen degisebilirmis..kimler katilacak ben sorayim ona göre yarin degistiririm..sen isimleri ver ben sorayim o zaman..

bu ara konusmada acayip atak yaptı ece sizlerdede durum boylemi bir anda degisti durumu nedesek papagan gibi tekrar ediyor tınısını en azından soyluyor bir anda oldu bu

yok canim nerde..bizimki anne babayi bile tam sylemiyor..sadece sacma sapan seyler sylüyor kendince..bütün gün kafamiz sisiyor..

damla hocam yaa gelmişsin kendinede gelmişsin belli
sonuçlarıniçi gözun aydın. tertemizsin.
deniz kızımızada maşallah kan sayımı bencede güzel.
sizin şu inşaat olayına kıl oluyorum ya oldum olası sevmem üstelik tam vize dönemi.
dimek sende ögrencilere bıd bıd bıd aklınızı kullanın diosun hee.
çok yaşa sen yaa.
elüf gibi öhömm öhöhmmm diyemi başlıosun sende konuşmaya!!

gözundende bişey kaçmamış oglanın beynine ne yapcaksınız diye yazınca bi afalladım.
sonra he didim.
yaff yapabilirsek tabee
akıllı bebekler akademisinden faydalanıyoruz.
beynini ne kadar blumunu kullanıma açabilrizi onu denices bakalım 0-3 yaş önemli ya. o sebepden işte ingilizce falanda var..

esrako canım konuşma sürecinde zaten belli ataklar yaşarlar o dönemlerde dil çözülyor sankimm.
maşallah eceye
afik zaten hep cırcır..maşallah
şu sıralar
-beni ne kadar seviyosun? sorusunu ögrettimellerini yana açıp kocaman işareti yapıyor.
sizde deneyin çok kolay bi kaç kerer tekrarlayınca anlıyolar.
heleki sizde berke var
yetişkinde ögrenmekdense cocuk ya daa küçük bireyden ögrenmesi daha kolay..

özgülcüm şimdi sen 18 aralıkda kaçda bineceksin uçağa ve sabihada mı ineceksin yoksa atatürk demi;?
yani pazar kesin olmayabilir o sebepden didim.
biz gun saatini uzatırız biraz olmazsa.
pazar konusunda mesela ben aydınla bi konuşmam gerek!

gunde olanalar
esrako
gizem
esragypsy
nesrin
dilek
ben
melek
nurdan

bugun pazra gittim erkenden
aydnlar ofisdeyken tlf na bakma işini sattım onlara 1 saat falan
ihraç fazlası ürün satan bi stand buldum
allahım ne güzel iç çamaşırlar gecelikler var.
aldım birçok
doldurdum poşetime eve geldim makineye attım yıkanoorrlar.
içlerinde çok cicileride var çok seksüüleride.
hemde oldukça uygun fiyata aldım.
:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…