özgülcüm şimdi sen 18 aralıkda kaçda bineceksin uçağa ve sabihada mı ineceksin yoksa atatürk demi;?
yani pazar kesin olmayabilir o sebepden didim.
biz gun saatini uzatırız biraz olmazsa.
pazar konusunda mesela ben aydınla bi konuşmam gerek!
gunde olanalar
esrako
gizem
esragypsy
nesrin
dilek
ben
melek
nurdan
bu ara konusmada acayip atak yaptı ece sizlerdede durum boylemi bir anda degisti durumu nedesek papagan gibi tekrar ediyor tınısını en azından soyluyor bir anda oldu bu
esrako canım konuşma sürecinde zaten belli ataklar yaşarlar o dönemlerde dil çözülyor sankimm.
maşallah eceye
afik zaten hep cırcır..maşallah
şu sıralar
-beni ne kadar seviyosun? sorusunu ögrettimellerini yana açıp kocaman işareti yapıyor.
sizde deneyin çok kolay bi kaç kerer tekrarlayınca anlıyolar.
heleki sizde berke var
yetişkinde ögrenmekdense cocuk ya daa küçük bireyden ögrenmesi daha kolay..
evriim tam aklımdan geçtin
gittimi ev bakmaya bugun yazmadı didimdi
gelmişsin
nbr?
kuzey neler yapıo ya anlatsan accuk poğaca ayak...
Evrim hadı hayırlı olsun inş gönlüne göre bulup gelırsın.2 gun emınım sana cok daha uzun gelır ama mecburıyet sonucda
Bu arada Kuzey bugun ıkıncı gun olmak kaydı ıle ıshal.. baya baya hem de, eksı eksı kokuyor ıshalı. Yıne sutten baska bır sey ıle beslenmemeye basladı. Bne de mılupa nın ıshal ıcın olan sutunu aldım.. elektrıodlı olanından. en azından halsız dusmesın dıye.. yarın da devam ederse bır doktora gostereyım dıyorum.
bilgisayarın başına geçecek zaman bulamadım canım. pek içimden de gelmedi. okulda çok yoğunum. çok yoruluyorum. evde annem olunca onunla zaman geçiriyorum. hazır varken tadını çıkarıyorum. annem gidince yine kayınvalidem gelecek büyük büyük ihtimal. gelmem derse bakacağız artık. bişiler düşüneceğiz o zaman.Nerelerdesin Fatma,
İyi olmanıza çok sevindim.
Hepimizin sorunu iştahsızlık çare bulamadık. Annen gidince kim bakacak peki Yiğit'e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?