2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evriim tam aklımdan geçtin
gittimi ev bakmaya bugun yazmadı didimdi

gelmişsin
nbr?
kuzey neler yapıo ya anlatsan accuk poğaca ayak...

canim gelis aksam 5-6 gbi..yani o gün olmaz sanirim..neyse..madema yapilmis bir plan bozmaya gerek yok..kismet degilmis diyelim..ama sen bana adresini yollarsan ben sana gönderirim..

bu ara konusmada acayip atak yaptı ece sizlerdede durum boylemi bir anda degisti durumu nedesek papagan gibi tekrar ediyor tınısını en azından soyluyor bir anda oldu bu

aynen Şevval tekrarlıyor söledıklerımızı.hatta Nevanın vıdeosundan etkılenıp Şevvale "kac yaşındasın" dıoyuruz hem parmaklarıyla bır yapıyor hemde biiiiiiii dio
acayıp tatlı biişe oldular dilleri hepten çözülünce tadından yenmıycekler kesın

bırde buara kıtap okuma merakı sardı.baya cıddı cıddı okuyortmus gıbı yapıyor,rahatsız edılmek istemıyor :)) ver annem kıtabı falan dıyorum kızıyo bana

Damla hocamm sonuclar temız cıkmıs cok sevındım.hadı gözünaydın,Denızınde degerler yukselmıs senden mutlusu yoktur şincik

Özgul kendın mı gelıcen cocuklara babası yalnız bakabılecekmı? hadı buyuk olanı ıin sorun olmaz mutlaka ama Hayat aramazmı senı.mesela gece uyanınca falan

evriim tam aklımdan geçtin
gittimi ev bakmaya bugun yazmadı didimdi

gelmişsin
nbr?
kuzey neler yapıo ya anlatsan accuk poğaca ayak...

CARSAMBA GUNU ANTALYA YA GIDECEGIM, ıkı gunklugune Tudsı den ayrı kalacagım, kara kara dusunuyorum.. canım sıkılmaya basladı. hıc ondan ayrı kalmadım, Rabbım de ayırmasın ama zor benım acımdan, Kuzey acısından bı sıkıntı yok da.. Aycamın dedıgı gıbı bagımlı olan benım. cuma ıoglen gerı gelecegım, Ozy nın bulduug evlere bakıp bırını sececegım. sukur kı bana duskun degıl.. oyle olsa hayatta gıdemezdım herhal.

Bu arada Kuzey bugun ıkıncı gun olmak kaydı ıle ıshal.. baya baya hem de, eksı eksı kokuyor ıshalı. Yıne sutten baska bır sey ıle beslenmemeye basladı. Bne de mılupa nın ıshal ıcın olan sutunu aldım.. elektrıodlı olanından. en azından halsız dusmesın dıye.. yarın da devam ederse bır doktora gostereyım dıyorum.

özgül ya dur hemen pes etme biz bağyanlarla bi konuşalaım.
belkim olur
valla senin içinde iyi olur bizim içnide.ok

ıyı etmıssın,gecmıs olsun Tusıye.diş falan varmı ufukta.ondanda olabılır belkı.ayran ıcıyorsa ayranda cok ıyı gelır.tuz oranı dengelenır

Nerelerdesin Fatma,
İyi olmanıza çok sevindim.
Hepimizin sorunu iştahsızlık çare bulamadık. Annen gidince kim bakacak peki Yiğit'e
bilgisayarın başına geçecek zaman bulamadım canım. pek içimden de gelmedi. okulda çok yoğunum. çok yoruluyorum. evde annem olunca onunla zaman geçiriyorum. hazır varken tadını çıkarıyorum. annem gidince yine kayınvalidem gelecek büyük büyük ihtimal. gelmem derse bakacağız artık. bişiler düşüneceğiz o zaman.

kuzeye geçmiş olsun ishal için muz takviyesi yapsan evrimcim..

ayrılık konusunda Allahdan gözun arkada kalmıcak .o babannesiyle mutlu mesud hatta karnı tok olacak. çabucacık gider gelirsin inş..

hakkaten fatma merak etmiştik seni
şükür herşey yolunda bi sıkıntı yokmuş
arada olur öyle can istemez el yazmaz vs. vsss

tam söylediğin gibi oldu gülistan. iyiyiz şükür. sizin de iyi olmanıza sevindim. istanbula geldim. hepiniz aklıma geldiniz. keşke uzun kalabilseydim de görüşebilseydik. ne güzel olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…