canim Hayat babasiyla kalmaya alisik..bazen ben arkadaslarla felan gittigimde o bakiyor..illakide beni aramaz yani..birde ailevi bir durum var..o yüzden gitmek istedim..Özgul kendın mı gelıcen cocuklara babası yalnız bakabılecekmı? hadı buyuk olanı ıin sorun olmaz mutlaka ama Hayat aramazmı senı.mesela gece uyanınca falan
canim hayirlisi olsun..cok sükür aklin geride kalmadan güvenle birakabilecegin bir babaannesi var..bir ynden sana düskün olmamasi iyi oluyor..acil durumlarda rahatca birakabiliyorsun..CARSAMBA GUNU ANTALYA YA GIDECEGIM, ıkı gunklugune Tudsı den ayrı kalacagım, kara kara dusunuyorum.. canım sıkılmaya basladı. hıc ondan ayrı kalmadım, Rabbım de ayırmasın ama zor benım acımdan, Kuzey acısından bı sıkıntı yok da.. Aycamın dedıgı gıbı bagımlı olan benım. cuma ıoglen gerı gelecegım, Ozy nın bulduug evlere bakıp bırını sececegım. sukur kı bana duskun degıl.. oyle olsa hayatta gıdemezdım herhal.
aslinda süt dahada ishal yapar..daha az yagli ve lapa seyler yese iyi olur..bir de muz tabiki..cok faydali oluyor..Bu arada Kuzey bugun ıkıncı gun olmak kaydı ıle ıshal.. baya baya hem de, eksı eksı kokuyor ıshalı. Yıne sutten baska bır sey ıle beslenmemeye basladı. Bne de mılupa nın ıshal ıcın olan sutunu aldım.. elektrıodlı olanından. en azından halsız dusmesın dıye.. yarın da devam ederse bır doktora gostereyım dıyorum.
canim siz bir sorun grüsün bana söylersiniz..insallah olur..olmazsada artik saglik olsun diyelim..özgül ya dur hemen pes etme biz bağyanlarla bi konuşalaım.
belkim olur
valla senin içinde iyi olur bizim içnide.ok
insallah islerin biraz hafifler..bu kadar yogun bir iste calisipta birde nehire zaman ayirip istedigin gibi ilgilenmek zordur gercekten...bir günde olsa dinlenmen senin icin iyi olur..bugün nehir anneanesinde kalıcak. birazcık evi toparliyim dedim bi de gece kalkmadan uyumak istiyorum. çok yoruluyorum ofiste 2 iş birden üstüme kaldı bide ay başı en yoğun zamanım patronlara söyledim ben yapamıyorum böyle diye inşallah alırlar yeni birini
tesekkur ederım arkadaslarım ılgınıze alakanıza ama Kuzey muz, o,bu,şu.. hıc bır sey yemedıgınden ıshal ıcın olan sutunu aldım.. onu ıcırebılıyoruz sadece.
Esracim ben kendi adima konusayim insan bosanma asamasina kadar gelicek bir durumdaysa inana gozu ne topik goruyor ne baska bisi, birde ustune is yogunlugu ve stresi binince katmerleniyor. Cok istiyorum aktif olmayi ama bu sitenin yeni halinden dolayida mesaj yazmam uzun suruyor kilitleniyor habire. Bazen yorgunluktan sadece bikac satir okuyup kisa yorum yazabiliyorum bazen bilgisayari bile acmak icimden gelmiyor ruh halimden dolayi. Neyse herkesin icini en iyi kendi bilir, ates dustugu yeri yakiyor.hosgeldinde ben bu çekilmeler geri gelmeleri anlamıyorum sibelcim
vakit olmaz isler yogun olur vs tamamda niye okuyup yazmıyor yada okumuyor foruma girmiyorsunuz sonra gelip donuyorsunuz yada ozledim diyorsunuz anlamadım inanki
moda bu topigimizde bir ara birileri gidiyor ben iyi degilim aklım sizde ozliycem vs ama yazamıycam ben mana veremiyorum tam ne anlamda çekiliyorsunuz ?
hiç bir seye konsantre olamayıp sıkıntılı donem oldgu için falan belkide anlamaya çalıstıgım için soruyorum yanlıs anlama garip geliyor bana çunku.
CARSAMBA GUNU ANTALYA YA GIDECEGIM, ıkı gunklugune Tudsı den ayrı kalacagım, kara kara dusunuyorum.. canım sıkılmaya basladı. hıc ondan ayrı kalmadım, Rabbım de ayırmasın ama zor benım acımdan, Kuzey acısından bı sıkıntı yok da.. Aycamın dedıgı gıbı bagımlı olan benım. cuma ıoglen gerı gelecegım, Ozy nın bulduug evlere bakıp bırını sececegım. sukur kı bana duskun degıl.. oyle olsa hayatta gıdemezdım herhal.
Ozlem cok gecmis olsun ya neden olduki acaba??
Özlem minik Özdeye cok gecmis olsun..bir enfeksiyon felan mi kapti acaba..cok sik oluyor bu bebislerde su siralar..bence de hemen gtür doktora..daha fazla cekmesin yavrum..
Tusi ye Özde ye geçmiş olsun..yarın hiç bişicikleri kalmaz inşallah..
Nurdan..canım yaa ne desem bilemiyorum ki yakında olsanız belki daha çabuk çözersiniz sorunlarınızı..uzaklık olunca soğukluk ta mı oluyor acaba?? çok mu alakasız oldu.(
yok canım hiç bişi olmaz..her ikisi de tazeyse no problem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?