2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım evrimcim çalışmıyo olsaydım getir bakıyım derdim valla tusi nehir gibi yarmass da değildir uslu uslu otururdu.
evrim ev işini halledebilirsen geldiğinde görüşübilirsek çok sevinirim. uygun bir yerden sizi alırım veya sizin olduğnuz bir yere gelirim.ozan nerelerden beğenmiş evi inşallah bize yakın bi yerden beğenmiştir.
geçmiş olsun bu arada inşallah çabuk atlatır.

Son düzenleme:
bugün nehir anneanesinde kalıcak. birazcık evi toparliyim dedim bi de gece kalkmadan uyumak istiyorum. çok yoruluyorum ofiste 2 iş birden üstüme kaldı bide ay başı en yoğun zamanım patronlara söyledim ben yapamıyorum böyle diye inşallah alırlar yeni birini

Özgul kendın mı gelıcen cocuklara babası yalnız bakabılecekmı? hadı buyuk olanı ıin sorun olmaz mutlaka ama Hayat aramazmı senı.mesela gece uyanınca falan
canim Hayat babasiyla kalmaya alisik..bazen ben arkadaslarla felan gittigimde o bakiyor..illakide beni aramaz yani..birde ailevi bir durum var..o yüzden gitmek istedim..
canim hayirlisi olsun..cok sükür aklin geride kalmadan güvenle birakabilecegin bir babaannesi var..bir ynden sana düskün olmamasi iyi oluyor..acil durumlarda rahatca birakabiliyorsun..
aslinda süt dahada ishal yapar..daha az yagli ve lapa seyler yese iyi olur..bir de muz tabiki..cok faydali oluyor..
özgül ya dur hemen pes etme biz bağyanlarla bi konuşalaım.
belkim olur
valla senin içinde iyi olur bizim içnide.ok
canim siz bir sorun grüsün bana söylersiniz..insallah olur..olmazsada artik saglik olsun diyelim..
insallah islerin biraz hafifler..bu kadar yogun bir iste calisipta birde nehire zaman ayirip istedigin gibi ilgilenmek zordur gercekten...bir günde olsa dinlenmen senin icin iyi olur..

anladım Özgülcüm. ne guzel babasıyla duruyor.Şevvalde durur ama Hakan ne uyutabılır ne altını alabılır nede karnını doyurabılır.valla 5 gun bakabılecegı ıcın esını ayakta alkışlıyorum

tesekkur ederım arkadaslarım ılgınıze alakanıza ama Kuzey muz, o,bu,şu.. hıc bır sey yemedıgınden ıshal ıcın olan sutunu aldım.. onu ıcırebılıyoruz sadece.

Dün neşesi yerinde diye doktor götürmedim bugün yine iyi değildi ya midesi bulanıyor feci kustu iştahıda azaldı yarın doktor yolları göründü bize...

Esracim ben kendi adima konusayim insan bosanma asamasina kadar gelicek bir durumdaysa inana gozu ne topik goruyor ne baska bisi, birde ustune is yogunlugu ve stresi binince katmerleniyor. Cok istiyorum aktif olmayi ama bu sitenin yeni halinden dolayida mesaj yazmam uzun suruyor kilitleniyor habire. Bazen yorgunluktan sadece bikac satir okuyup kisa yorum yazabiliyorum bazen bilgisayari bile acmak icimden gelmiyor ruh halimden dolayi. Neyse herkesin icini en iyi kendi bilir, ates dustugu yeri yakiyor.

SIBELim toparlanmana sevindim. ama tatsiz olay cok kotu olmus, icerlemmeye calis diycem ama bende icerlerdim. allah her zaman gonlune gore versin arkadasim, umarim hersey duzelir kisa zamanda..

DAMLA hocam testlerin guzel cikmis cok sukur, cok sevindim..

Guzel yorumlarina cok tesekkur ederim arkadasim cok haklisin suanda tek dayanagim Teo zaten, ve herseyi hep gozden gecirmemi saglayan sey. O olmasa bu is coktan bitmisti. Bu son yasananlarla bir kere daha anladim buraya gelmekle cok dogru bir karar vermisim.En azindan psikolojimi daha kolay toparliyorum.
Umarim gonlune gore bir ev bulursun. 2 gun cabuk gecicek uzulme, stres olma..Tusiye cok gecmis olsun..

Zeynep i kaldır indir yapmışsınız merak işte bende denedim gıcık oldum bulana kadar :95:
Sibel tekrar dönmüşsün boşver ya cidden ne takacaksın olan sana oluyor...
Pervinim vardır inş. bir şeyler nedense çok istiyorum hamile kalmanı tekrar sağlıklı olsun tabii en başta...
Damla hocam sonuçlar temiz çıkmış çok sevindim.. Deniz kızımızada maşallah...
Güli ne ara vakit buluyorsun o ciicleri giymeye temizlik, ev, iş, afik ooooo koltuğa yığılırdım ben
Özgül ne kadar güzel sana iyi gelecek birkaç gün değişiklik eşinide tebrik ediyorum bu konuda minnak arkadaşımıza katılıyorum
Evrimim inş. içine sinen bir ev bulursun
Fatma da çıkmış gelmiş arada hepimize oluyor yazmak istemiyorum bende bazen okuyup çıkıyorum

Ozlem cok gecmis olsun ya neden olduki acaba??

Cnm senin hayatında da herşey yoluna grer inş. mutlu olursun kimse üzmesin seni aslında birbirinize tam destek olma zamanı...
Özde kaç günden beri burnu tıkalı öksürükte var ateş falan yok ama ilk dedim geçer falan baktım düzelir gib oldu bugün yine fenaydı kustufalan mama görünce bile midesi bulanıyor bir iştahsızlık bakalım yarın götüreceğim geç bile kldım

Özlem minik Özdeye cok gecmis olsun..bir enfeksiyon felan mi kapti acaba..cok sik oluyor bu bebislerde su siralar..bence de hemen gtür doktora..daha fazla cekmesin yavrum..

Nurdan insallah sorunlariniz cok daha fazla büyümeden hallolur...bende sana katiliyorum..insan bazen öyle üzüntüler yasiyorki bir anda icine kapaniveriyor..herkesin yapisi,sorunlari farkli..bazilarimizin sorunlarini paylasabilecek dostlari ya da ailesi varken mesela ben bunu yapamiyorum..yanimda olsalarda paylasamam zaten..birde psikolojik sorunlar eklenince insan ister istemez ice kapaniyor..keske ben de sorunlarimi biraz olsun grmezden gelebilsem..

Tusi ye Özde ye geçmiş olsun..yarın hiç bişicikleri kalmaz inşallah..

Nurdan..canım yaa ne desem bilemiyorum ki yakında olsanız belki daha çabuk çözersiniz sorunlarınızı..uzaklık olunca soğukluk ta mı oluyor acaba?? çok mu alakasız oldu.(

yok canım hiç bişi olmaz..her ikisi de tazeyse no problem

ben de tazeyim :)

NAber hatunlar, Doruk'la yapışığız. günde 1 saat uykuyla yarım saat önce zor uyuttum adamı. Maşallah ne enerji ne enerji!

Ben de okulda "sorunlu insan" mertebesine geçtim. okul problemleriyle uğraşıyorum bu ara. İdare ile ilgili şeyler daha çok, bir de daha çok önemsenmek isteyen 1-2 öğretmen arkadaş! İnsanlar ne tuhaf... Bir ara anlatırım.

GÜLİM hayallerine bayıldım, Allah sağlık sıhhat versin, gerçekleştirmeyi nasip etsin.

SİBEL ve NURDAN sizi çok özlüyorum.

DAMLA sonuçlar iyi çıkmış, çok sevindim.

Kahveli bisküviler ve sıcak çikolata ile selamlıyorum sizi, limonlu eti formlar şimdilik rafta :)

Kocişkom bilgisayarı bekliyor. Şimdilik iyi geceler diliyorum. Öpüyorum hepinizi...

ÖZLEM Özde'nin son fotoları çok şeker. Mısırsana onu benim için :)

pastama yaptığınız süper yorumlar için her zamanki gibi gurur duydum sizi seviyorum

adaş neden dik durmasınki şeker hamuru dolapta beklettiğinde istediğin şekli alabiliyor eğer sepetin sapını diyorsan onun içine bir plastik kablo yerleştridim üstünü hamurla kapladım dik durması adına demokroside çareler tükenmez

ayrıca gelgitler geri çekilmeler konusunda fikir yürütmüşsün
şahsen bende zaman zaman bu dönemleri yaşıyorum kafam dolu ruh halim sağlıklı değil kendimi mutlu hissetmiyorken nasıl buraya yazabilirmki laylayloy bişeyler
sorunlarım hakkındada artık yazmak içimden gelmiyor bunlar bir dönem ve hepimiz bu evreleri geçiyor zaman zaman
gerçi sen pek geçirmiyorsun uzaylı olabilermisin acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…