2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

özgülüm sen geliyormuşsun ama günden bir gün sorma olması çok üzücü yaa pazar olursa benim gelmem mümkün değil hem kursum var hemde araba yok zaten cumartesi olursa mami bırakacak çünkü ama benim için program değişmesi yani pazar derseniz pazar olsun
istanbulda nerede kalacaksın tatlım günde görüşemeskte bana gelsen yada biryerlerde buluşsak buralara kadar gelipte görüşmeden gidersen kahrolurum bilesin

özlem geçmiş olsun tatlım özdeme
bu boğaza takılma olayı benide çok korkutuyor yahoda çok fazla nar yiyor nar tanesi küçük diye korkmuyorum ama adam avuçlayıp atıyor ağzına

şenkuşum gülim ne güzel dualar etmişsin rabbim gönlünüze göre versin 3 çocuk heee
o memeler ne olur biliyünmü 3 çocuk sonucunda ben söylemim sen hayal et
birini bir omuzuna atarsın diğerini bir omuzuna

kurs çook keyifli geçti
kocaman bir mutfağımız vardı pişirdiklermizi aifyetle yedikkk
sadece pasta yapımı eğitimi üzerine bir kurs olmayacak
çeşitli yöresel yemekler çorba çeşitleri vsde öğreneceğiz
bu hafta tepsi kebabı brokoli çorbası mantar kurabiye peynirli kek vs yaptık
ilk etapta basit menüler olacak ilerleyen dönemlerde çeşitli pasta yapımları öğreneceğiz yılbaşı haftası tiramisu yapımı sonraki hafta browni yapımı falan
çorba çeşitleri öğrenmem ayrıcana güzel olcek yahocuk açısından
damla hojamın kulağı çınlasınnn

çınladı canım . artık tarifleri bekliyoruz. bend en çok yaho açısından seviniyorum. çocuk askere gidecek hani annelerinin yemeklerini özlerler ya erkekler:))) annesinin tarhana ve şehriye çorbasından başka bişey gelmiycekdi aklına. iyi oldu. senin içinde eğlenceli olacak belli.
bu ara konusmada acayip atak yaptı ece sizlerdede durum boylemi bir anda degisti durumu nedesek papagan gibi tekrar ediyor tınısını en azından soyluyor bir anda oldu bu

öhöm öhöm diyorum tabe dememmi çok güldüm ben ona ya. sende çok yaşa.

kitap diyorsan onu bende okudum ama çok bişey bulamadım. oyunları oynuyoruz içinden seçip. ingilizcede bana henüz erken geliyor. neden öyle geldiğini bilmiyorum ama .

şu beynin sol tarafını kullanmakla ilgili bişeyler varmıdır orada yada başka bi yerde buldunmu???

Damla Hocam,

Çok sevındım sonuclarına.. agzının tadı hıc bozulmasın ınsallah.

amin canım. sende en güzel evi bul gel çabucak inşallah.

Damla hocamm sonuclar temız cıkmıs cok sevındım.hadı gözünaydın,Denızınde degerler yukselmıs senden mutlusu yoktur şincik

sağolasın. yok gerçekten ya.

Dün neşesi yerinde diye doktor götürmedim bugün yine iyi değildi ya midesi bulanıyor feci kustu iştahıda azaldı yarın doktor yolları göründü bize...

geçmiş olsun. inşallah çabuk atlatır. kıyamam güzel gözlüme.

yazmayı unutmuşum esrakom, denizde bir çene bir laf . dün arkadaşlarla yemekteyiz yani balıkçıdayız, hatunun adı şennur, sürekli tekrarlayıp durduk hiç sesini çıkarmadı, şöyle bi etrafı turladı geldi ne olduysa o arada, sennur sennur diye akşam gidene kadar seslendi.

bu arada annem ağlıyor telefonda, ankara o kadar yoğun geçtiki sürekli eve gelenlerle, annen öpememiş bile denizi, hüngür hıçkırık. haftaya izin alıp gelecek.

hani ben demiştim ya akşamları ve haftasonları sadece denizle ilgileniyorum diye, aslında öyle yapmamak gerektiğini bir süre önce okudum yine bi yerlerde. çocuk sürekli izleyerek öğrendiği için, öğrenmesi için kendisiyle ilgilenmek dışında başka şeylerde yapmak gerekliymiş. bende genelde kitap okuyorum, onu öğrenmesini istediğim için, dün eline almış benim kitabımı bıt bıt bıt diye uyduruktan bişeyler söyleyerek sayfaları karıştırıyor. sanki ben sesli okuyorum ya, komikti.

sınav sorusu hazırlamam lazım, sınav kağıdı okumam lazım. öğrenci psikolojisi içindeyim. kaçtım ben.

günaydın.....
yoğun bi akşam geçirdim artık ev hanımlığı konusunda ilerlemeye çalışıyorum bu konuda acemiyim...malum yemekleri biz alt katta annemlerde yiyip eve çıkıyorduk görümce faktörü olunca artık hafta sonundan beri evimizdeyiz... işten gelince yemek yapmak yorucu oluyor birde pratiklik edinemediğim için epeyce vaktim mutfakta geçiyor bu konuda hamarat ve becerikli hatunlardan yardım istiyorum....

selin tüm gece üstü açık yatıyor uyku tulumnu giymiyor ne yapıcaz bilmiyorum sabah karşı ağladı çok aldık aramıza ara ara yine ağlad ıpek keyfi yok gibiydi ben evden çıkarken inşallah üşütmemişizdir çocuğu... dün akşam seline makarnalı çorba yaptım tarifini yazayım belki denemek isteyen olur...

MAKARNALI ÇORBA
1 küçük patatesi soyup ince ince doğruyorum içine bi tatlı kaşığı kadar salça ve tereyağ katıp suda haşlıyorum kaynayan suyun için ev makarnası deriz biz diğer adı erişte onları katıyorum ve pişiriyorum... bunu rondodan geçiriyorum ayrı yerde pişirdiğim rondodan geçirdiğim etinin içine karıştırıp yediriyorum....umarım begenip afiyetle yer kuzucuklar...

DEFNE maşallah denize demek kitap okuyor yerim onun dillerini ben sennur bile demeyi öğrenmiş.. ama ben selinle kitap okuyamıyorum hatta ona hikaye bile okuyamıyorum ben kitabı elime aldığım gibi selin elimden alıyor kendince bebe deyip okumaya çalışıyor sayfalarını çeviriyor..kitap okumayı çok özledim aslında.....

selam herkese
uykusuzlukta pick yapmış durumdayım
ama alışmak zorundayım
ve ece nin bu sabah yine ateşi çıktı
arkadaşlar eğer günlerinizi hep cumartesi günü yapacaksanız bende katılmak istiyorum tabii kimse için sakıncası yoksa

yanlıs anlasıldım arkadaslar insan canı sıkkınken tabiki topikmis internetmis yazısmakmıs gormez ben planlı programlı bir sure yokum ifadesini anlayamamıstım. benimde aralarda bazen yaptıgım birsey sizler anlamasanızda benim sozsuz olarak yaptıgım birseyi bazılarınız merak etmeyelim diye yazıyor sanırım ben sahsen canım sıkkınsa o cumleleride yazamam misal sessizce kalırım onu anlamamıstım . yoksa bir fiil burda yazın ruh haliniz ne olursa olusn demek istemedim tabiki. zuzaylıda degilim adas .) buyuk sorunları geçmis yillarda bolca yasayıp tukettik belkide su an hepimizin saglıgı disinda bir sorunumuz yok malum ben bosanma esiginden donmedim bizzat bosandım hatırlarsanız. ne demek oldugunu bosanmanın çok iyi bildiimiz için kuçuk seyleri buyutmemeyi çok iyi ogrendik

ay yerim onun sennur diyen dilini yam assallah çok tatlılar artık çokk
damla çok sevidim tahlillerin temiz çıkmasına artık bu kaar sık sık bakılmaycak heralde degilmi

su an gun basladı ve bu kadar kalabalık bile bizi acayip zorluyor . ben bas agrısından oluyorum her bulusma sonrası. sahsen tekrar bu tarz kalabalık bir aktiviteye katılmayı pek dusunmuyorum daha kuçuk guruplarla bulusmayı tercih ediyorum. ve acıkcası sen istanbul disinda oturuyorsun ben oralara ece ile mumkun degil arabayla gelemem.

tamam canım haklı gerekçeler

sibeeel sana bi kaç şey yazacam yemekle ilgili ama afik izin vermiyor az sonraaaaaaaaaaaaa

simdi demin yukarkı yazımda kuçuk seyleri buyutmemeyi ogrendik biz dedim bu da yanlıs anlasılmasın herkesin sorunu kuçuk aslında sizler buyutuyorsunuz demek istemedim yani. asıl ben bu ara yazmasam iyi olacak surekli yanlıs anlasıldıgımı dusunuyourm, kendimi ifade edemiyorum

Damla hocam yenilenmişsin ha!! Çok sevindim sonuçlarının temiz çıktığına. Sennur diyen papagana da selamlar. Biz de Neva kızdan etkilendik, kaç yaşındasın deyince parmağıyla 1 gösteriyor. Son gelişimimiz bu. Ve bildiği bir elin parmağını geçmeyen lügatı da unutmuş durumda. Sadece baba var elimizde aktif kalan:))

Evrim 2 gün kendini ve Tusi'yi sınamak için bir fırsat olacak. Çok zor olacağı kesin ama...

Hesra olsun toplu estetik yaptırcaz memelere ya varsın omuzlardan toplasın Güli. Ama çok güldüm bilesin. İlahi Esra ilahi!!!

Esra Esrako olan yani:) Çok net ifade edebiliyorsun kendini, no problem. Sakın haa sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…