kurs çook keyifli geçti
kocaman bir mutfağımız vardı pişirdiklermizi aifyetle yedikkk
sadece pasta yapımı eğitimi üzerine bir kurs olmayacak
çeşitli yöresel yemekler çorba çeşitleri vsde öğreneceğiz
bu hafta tepsi kebabı brokoli çorbası mantar kurabiye peynirli kek vs yaptık
ilk etapta basit menüler olacak ilerleyen dönemlerde çeşitli pasta yapımları öğreneceğiz yılbaşı haftası tiramisu yapımı sonraki hafta browni yapımı falan
çorba çeşitleri öğrenmem ayrıcana güzel olcek yahocuk açısından
damla hojamın kulağı çınlasınnn
bu ara konusmada acayip atak yaptı ece sizlerdede durum boylemi bir anda degisti durumu nedesek papagan gibi tekrar ediyor tınısını en azından soyluyor bir anda oldu bu
damla hocam yaa gelmişsin kendinede gelmişsin belli
sonuçlarıniçi gözun aydın. tertemizsin.
deniz kızımızada maşallah kan sayımı bencede güzel.
sizin şu inşaat olayına kıl oluyorum ya oldum olası sevmem üstelik tam vize dönemi.
dimek sende ögrencilere bıd bıd bıd aklınızı kullanın diosun hee.
çok yaşa sen yaa.
elüf gibi öhömm öhöhmmm diyemi başlıosun sende konuşmaya!!
gözundende bişey kaçmamış oglanın beynine ne yapcaksınız diye yazınca bi afalladım.
sonra he didim.
yaff yapabilirsek tabee
akıllı bebekler akademisinden faydalanıyoruz.
beynini ne kadar blumunu kullanıma açabilrizi onu denices bakalım 0-3 yaş önemli ya. o sebepden işte ingilizce falanda var..
Damla Hocam,
Çok sevındım sonuclarına.. agzının tadı hıc bozulmasın ınsallah.
Damla hocamm sonuclar temız cıkmıs cok sevındım.hadı gözünaydın,Denızınde degerler yukselmıs senden mutlusu yoktur şincik
Dün neşesi yerinde diye doktor götürmedim bugün yine iyi değildi ya midesi bulanıyor feci kustuiştahıda azaldı yarın doktor yolları göründü bize...
özgülcüm şimdi sen 18 aralıkda kaçda bineceksin uçağa ve sabihada mı ineceksin yoksa atatürk demi;?
yani pazar kesin olmayabilir o sebepden didim.
biz gun saatini uzatırız biraz olmazsa.
pazar konusunda mesela ben aydınla bi konuşmam gerek!
gunde olanalar
esrako
gizem
esragypsy
nesrin
dilek
ben
melek
nurdan
Esracim ben kendi adima konusayim insan bosanma asamasina kadar gelicek bir durumdaysa inana gozu ne topik goruyor ne baska bisi, birde ustune is yogunlugu ve stresi binince katmerleniyor. Cok istiyorum aktif olmayi ama bu sitenin yeni halinden dolayida mesaj yazmam uzun suruyor kilitleniyor habire. Bazen yorgunluktan sadece bikac satir okuyup kisa yorum yazabiliyorum bazen bilgisayari bile acmak icimden gelmiyor ruh halimden dolayi. Neyse herkesin icini en iyi kendi bilir, ates dustugu yeri yakiyor.
SIBELim toparlanmana sevindim. ama tatsiz olay cok kotu olmus, icerlemmeye calis diycem ama bende icerlerdim. allah her zaman gonlune gore versin arkadasim, umarim hersey duzelir kisa zamanda..
DAMLA hocam testlerin guzel cikmis cok sukur, cok sevindim..
Guzel yorumlarina cok tesekkur ederim arkadasim cok haklisin suanda tek dayanagim Teo zaten, ve herseyi hep gozden gecirmemi saglayan sey. O olmasa bu is coktan bitmisti. Bu son yasananlarla bir kere daha anladim buraya gelmekle cok dogru bir karar vermisim.En azindan psikolojimi daha kolay toparliyorum.
Umarim gonlune gore bir ev bulursun. 2 gun cabuk gecicek uzulme, stres olma..Tusiye cok gecmis olsun..
pastama yaptığınız süper yorumlar için her zamanki gibi gurur duydum sizi seviyorum
adaş neden dik durmasınki şeker hamuru dolapta beklettiğinde istediğin şekli alabiliyor eğer sepetin sapını diyorsan onun içine bir plastik kablo yerleştridim üstünü hamurla kapladım dik durması adına demokroside çareler tükenmez
ayrıca gelgitler geri çekilmeler konusunda fikir yürütmüşsün
şahsen bende zaman zaman bu dönemleri yaşıyorum kafam dolu ruh halim sağlıklı değil kendimi mutlu hissetmiyorken nasıl buraya yazabilirmki laylayloy bişeyler
sorunlarım hakkındada artık yazmak içimden gelmiyor bunlar bir dönem ve hepimiz bu evreleri geçiyor zaman zaman
gerçi sen pek geçirmiyorsun uzaylı olabilermisin acaba
yazmayı unutmuşum esrakom, denizde bir çene bir laf . dün arkadaşlarla yemekteyiz yani balıkçıdayız, hatunun adı şennur, sürekli tekrarlayıp durduk hiç sesini çıkarmadı, şöyle bi etrafı turladı geldi ne olduysa o arada, sennur sennur diye akşam gidene kadar seslendi.
bu arada annem ağlıyor telefonda, ankara o kadar yoğun geçtiki sürekli eve gelenlerle, annen öpememiş bile denizi, hüngür hıçkırık. haftaya izin alıp gelecek.
selam herkese
uykusuzlukta pick yapmış durumdayım
ama alışmak zorundayım
ve ece nin bu sabah yine ateşi çıktı
arkadaşlar eğer günlerinizi hep cumartesi günü yapacaksanız bende katılmak istiyorum tabii kimse için sakıncası yoksa
sibel bende okumuyorum canım okuyormuş gibi yapıyorum:))))
su an gun basladı ve bu kadar kalabalık bile bizi acayip zorluyor . ben bas agrısından oluyorum her bulusma sonrası. sahsen tekrar bu tarz kalabalık bir aktiviteye katılmayı pek dusunmuyorum daha kuçuk guruplarla bulusmayı tercih ediyorum. ve acıkcası sen istanbul disinda oturuyorsun ben oralara ece ile mumkun degil arabayla gelemem.
eyvallahhh hocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?