2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ıns evini tutarsınfa sonrasında tusyle hep basbasa olucan zaten..bide ozyle ikinizede ii gelcek 2 gunluk kacamak

Hayat'ın babasıyla kalabilmesi ne güzel. Özgül gelişim biraz da ailevi nedenlerden demişsin ya umarım ciddi bir sıkıntı yoktur.

Rüzgar acaip babacı, akşamları beni itip itip babaya koşuyor. Gün içinde bıraksam birkaç saat beraber durabilirler. Akşamları babayla kuduruyorlar falan filan ama uyuturken asla onu istemiyor. Gece uyandığında babası alsa kucağına kıyameti koparıyor. Gece kimseye bırakamam ben galiba... Gerek de olmasın zaten...

nurdan, tazem , esrako ve ayça teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için...

aslında her ay kontrolüm ben 1 ay atladım. şikayet etmeyim diyorum ama 2.5 saat kafeslenip sonrada tünelin içinde beklemek bide arada damardan verilen ilaçlar zor ya. her ay gidesi gelmiyor insanın. ocak sonundada bidahaki. içinde kötü hücre bulunduğu için bu hikaye, aslında benim kemoterapi almam gerekiyodu da 3 kür dediler, ama deniz dolayısıyla çok zorlayacaktı beni, karşılığında her ay tünel ziyareti.

Esrako söylemeden edemeyeceğim. Sen ne hissediyorsan ne düşünüyorsan dobra dobra yazabilen birisin. Bazen sivri gibi görünse de kimseyi rencide etmeden yazıyorsun, bunu başarmak çok zordur. Ben bu özelliğini çok seviyorum nedense, baştan beri de çok sevdim. Yazılarını okumaktan da hep çok keyif aldım. Hep okurken hayal ettiriyorsun bana. Belki detaylı yazdığın içindir. Ama sıkmıyor bu detay insanı. Kendi açımdan bu böyle...

sibeeel sana bi kaç şey yazacam yemekle ilgili ama afik izin vermiyor az sonraaaaaaaaaaaaa

merakla bekliyorum çok ihtiyacım var buna...

anlıyoruz canım biz seni sıkma canını...niye yanlış anlayalım seni...:))
gulii camasırlarında aklım kaldiiiiiiiii
çamaşır olayı ne ya ben anlamadım birşey...
sibelcim o tarife mercimekte ekleyebilirsin ben yapıorum oyle
hımmm birde öyle deemek lazım tabiki akıl akıldan üstün yeşil mercimek ekliyorsun dimi canım....

özgül hayırlısıyla gel tatlım, iyi gelir sana bu tatil. eşini bende tebrik ediyorum. ben mutfağa gidemezken 5 gün yalnız başına cocuklarla başbaşa kalacak sen tatil yap diye.

esrako ayça'nın yazdıklarının her harfine katılıyorum.

Hocam temiz cıkmış cok sevindim, hep böyle devam etsin inşallah.

çok tesekkurler arkadaslar. aynı guzel hisleri inanın ikiniz içinde tasıyorum.
benim için en onemli konu o rencide kismi zaten ayca istemedende olsa boyle birsey yapmıs olmaktan çok çekinirim.
yanlıs anlasıldım dedim sanki sorunları olanları basite alıp girinyazın niye çekiliyorsunuz der gibi algılandım sanki yanıtlardan oyle anladım ama bunu demek istememistim neyse uzatmayalım burdayız iste istesekte kimse biryere gidemez artık bu saatten sonra :)

Meltem geçmiş olsun Ece'ye nesi var? Diş mi?
yok canım ciddi anlamda hasta ikinci defa doktora götürüyoruz bugün
geçen çarşamba başladı hırıltı vardı biraz geniz akıntısı olduğu belliydi annem doktora götürdü antibiyotik benical ve peditus verdik
ama bu sabah yine ateşlendi şimdi kendi doktoruna götüreceğiz ilkinde annem bahçeşehirde bir doktora götürmüştü

eşim hayatta 1 tam gün bile bakamaz 2-3 saat belki
1 kase muhallebi yedirmişliği bile yok yani
bende tebrik ediyorum özgülün eşini

Damla hocam Allah sana hepimize tüm anne babalara sağlık sıhhat güç versin çocuklarımız için

geçmişi Okudum ama balık hafıza oldum ben , arada unuttuklarım olur kesin.,
Forum çok kötü oldu, yazı yazmak çin işkencesi gibi benim bilgisayarda mı problem var anlamadım!!
Harfler ağır ağır ekrana geliyor....
Neyse....

Damla hocam çok geçmişler olsun. Okul da daha düzelmemiş çok sinir.
Bizde de boya işleri var okulda midem bulandı ciğerlerim heder oldu kokudan...

Meltem Ece de hasta olmuş önemli birşey yoktur inşallah.
Esra, kursun güzel geçmiş çok sevindim.
Özgül İstanbul a geliyormuşsun hayırlı yolculuklar, eşini ben de tebrik etmek istiyorum.
Nurdan, Allah yardımcın olsun sorunların çözülür inşallah en kısa zamanda. Ailevi sorunlar
insanı çok yıpratıyor gerçekten.
Evrim, gönlüne göre huzurlu mutlu yaşayacağın yuvayı bulursun dilerim.
Esrako ben de senin bu dobra hallerini çok beğeniyorum. Ayça nın yazdıklarına +1

Son düzenleme:

bende oralara gelemem zaten artık gün başladı adaşında dediği gibi gün olayını tekrarlamayacağız bu tür döndükten sonra maalesef...

kesinlikle katılıyorum bu sözlerine kimseyi incitmeden bol açıklamalı bol sorulu yazılarını seviyorum bu gadının

senin açıklamalarını sevsinler
ben şahsen yanlış anlamadım sadece yorumuna yorum yürüttüm diyelim

evrim hayırlısıyla git gel, içine sinen bir ev bul inşallah. için buruk olacak kuzey için ama tadını cıkar bence de.

özdeye ve eceye cok geçmiş olsun.

hocam sonuçların temiz çıkmasına bende çok sevindim
adam daha birbuçuk yaşında bile değil askere gidene kadar yapardık elbet bişeyler aklında sadece tarhana ve şehriye çorbası kalmazdı kanımca
senin aklında kaldımı 1-2 yaşında yediğin yemekler

yahonun motorcu bi oyuncağı vardı motorsiklet üzerinde motorcu bi adam
uzanmışım yerde gazete okuyorum suratıma bir fırlattı oyuncağı neye uğradığımı şaşırdım üst dudağım patladı dişimde kanadı
neden yaptı anlamadım hiç yapmaz böyle şeyler
dünde bi arkadaşa gittim kızı var iki ay büyük yahodan kızı itip kaktı sürekli köşede sıkıştırıp hırpalamaya çalıştı pöfff :95:

Son düzenleme:
uzun lafın kısası günde çocuklarınıza sahip çıkın ben cigara molası falan verdiğimde mesuliyet kabul etmem :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…