CARSAMBA GUNU ANTALYA YA GIDECEGIM, ıkı gunklugune Tudsı den ayrı kalacagım, kara kara dusunuyorum.. canım sıkılmaya basladı. hıc ondan ayrı kalmadım, Rabbım de ayırmasın ama zor benım acımdan, Kuzey acısından bı sıkıntı yok da.. Aycamın dedıgı gıbı bagımlı olan benım. cuma ıoglen gerı gelecegım, Ozy nın bulduug evlere bakıp bırını sececegım. sukur kı bana duskun degıl.. oyle olsa hayatta gıdemezdım herhal.
sibeeel sana bi kaç şey yazacam yemekle ilgili ama afik izin vermiyor az sonraaaaaaaaaaaaa
anlıyoruz canım biz seni sıkma canını...niye yanlış anlayalım seni...:))simdi demin yukarkı yazımda kuçuk seyleri buyutmemeyi ogrendik biz dedim bu da yanlıs anlasılmasın herkesin sorunu kuçuk aslında sizler buyutuyorsunuz demek istemedim yani. asıl ben bu ara yazmasam iyi olacak surekli yanlıs anlasıldıgımı dusunuyourm, kendimi ifade edemiyorum
çamaşır olayı ne ya ben anlamadım birşey...gulii camasırlarında aklım kaldiiiiiiiii
hımmm birde öyle deemek lazım tabiki akıl akıldan üstün yeşil mercimek ekliyorsun dimi canım....sibelcim o tarife mercimekte ekleyebilirsin ben yapıorum oyle
Esrako söylemeden edemeyeceğim. Sen ne hissediyorsan ne düşünüyorsan dobra dobra yazabilen birisin. Bazen sivri gibi görünse de kimseyi rencide etmeden yazıyorsun, bunu başarmak çok zordur. Ben bu özelliğini çok seviyorum nedense, baştan beri de çok sevdim. Yazılarını okumaktan da hep çok keyif aldım. Hep okurken hayal ettiriyorsun bana. Belki detaylı yazdığın içindir. Ama sıkmıyor bu detay insanı. Kendi açımdan bu böyle...
özgül hayırlısıyla gel tatlım, iyi gelir sana bu tatil. eşini bende tebrik ediyorum. ben mutfağa gidemezken 5 gün yalnız başına cocuklarla başbaşa kalacak sen tatil yap diye.
esrako ayça'nın yazdıklarının her harfine katılıyorum.
Hocam temiz cıkmış cok sevindim, hep böyle devam etsin inşallah.
yok canım ciddi anlamda hasta ikinci defa doktora götürüyoruz bugünMeltem geçmiş olsun Ece'ye nesi var? Diş mi?
Hayat'ın babasıyla kalabilmesi ne güzel. Özgül gelişim biraz da ailevi nedenlerden demişsin ya umarım ciddi bir sıkıntı yoktur.
Rüzgar acaip babacı, akşamları beni itip itip babaya koşuyor. Gün içinde bıraksam birkaç saat beraber durabilirler. Akşamları babayla kuduruyorlar falan filan ama uyuturken asla onu istemiyor. Gece uyandığında babası alsa kucağına kıyameti koparıyor. Gece kimseye bırakamam ben galiba... Gerek de olmasın zaten...
selam herkese
uykusuzlukta pick yapmış durumdayım
ama alışmak zorundayım
ve ece nin bu sabah yine ateşi çıktı
arkadaşlar eğer günlerinizi hep cumartesi günü yapacaksanız bende katılmak istiyorum tabii kimse için sakıncası yoksa
Esrako söylemeden edemeyeceğim. Sen ne hissediyorsan ne düşünüyorsan dobra dobra yazabilen birisin. Bazen sivri gibi görünse de kimseyi rencide etmeden yazıyorsun, bunu başarmak çok zordur. Ben bu özelliğini çok seviyorum nedense, baştan beri de çok sevdim. Yazılarını okumaktan da hep çok keyif aldım. Hep okurken hayal ettiriyorsun bana. Belki detaylı yazdığın içindir. Ama sıkmıyor bu detay insanı. Kendi açımdan bu böyle...
simdi demin yukarkı yazımda kuçuk seyleri buyutmemeyi ogrendik biz dedim bu da yanlıs anlasılmasın herkesin sorunu kuçuk aslında sizler buyutuyorsunuz demek istemedim yani. asıl ben bu ara yazmasam iyi olacak surekli yanlıs anlasıldıgımı dusunuyourm, kendimi ifade edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?