2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

esrakooomm yaff seni yanlış anlamıos
seni sevios yazılarını detaylarını sorularını..

bağyanlar sadece yazdıklarına yorum yapmışlar.
herşey yolunda yeaneee..

esraa bence yaho ece nin onu hırpalamsına içerlemiş nerde kız görse itip kakacak gibme geliyor.
esrako aman bu defa dikkat bence yaho öc almak isteyebilüür

esrako ve esraa bidaha gun yapmıcasmı
ayy ben seneye ekimde tekrar başlarız zanndımmı??
ee bu veledler 2 yaşıında kiminle oynıcak.pöfff

ayrıca esrako başağrılarından hiç bahsetmemiştin ben herkes mes ud bi şekilde evine dönuyor zandımdı

yılbaşı çekilişi yapacayukmu hanımlar..

ama kıyafet değilde oyuncak alalım artık sıpalara.
evde dolap kanepe kalmadı elbiseden
biz zenginizde accuk

ilahi meltem ben yasaklama gelsin demiyorumki
öyle işte geyik yapıoz.

damla hocam bebeiklerin görerk ögrenmesi konusunda son derece haklısın
mesela afike biz hiç bi zaman bak namaz böyle kılınır böyle dua edilir diye ögretmedik ama
o benle beraber yada babasıyla alır seccadesini yanımızda bizim harektlerimizi yapar ellerini açıp dua eder sonra yuzune sürer vs vs..

patates mücveri yaptım
aklıma Deniz kız geldi accukda kaşar rendeledim off neviss nefiss

sibel bak yaz bi kenara patatesis rendele bi yumurta accuk süt accuk un biraz kaşar rendele kıvamını mucver kıvamında ayarla tuz karıştır kaşıkla teflon tavada pişir çok az yagda
ama sıcak yenicek çok basit ve hemen oluyor ayrıcada çok nefisss

Son düzenleme:

kızım çocuklu evde halıya 2 x80 uzanıp ozellikle yuzunu yukarı bakacakseklide tutarak gazet okumak akıl karımı ben koltukta iki dk kestireyim desem ki evde insanlar varken yuzumu ellerimle kapatıp yatıyorum ne zaman bunu yapmasam sakkadanak ece nin tokadı ile yada tırmıgı ile uyanıyourm :) odum kopar yuzumu kollamadan yatarsam biryerlere:)
yaho gucunun yettigine uzanıyor :)) bak ece yi iki hirpaladı sonra ece yanıt verince daha ellemediydi hatırlarsan . bakalım hatirliycakmı ece yi gorunce yine geri geri gitcekmi ay çok alemlerdi yaa:)))
valla bizimki canı yansada oturup aglamıyor karsı ataga geçiyor ikimiz sigara içerken nasıl olur artık bilmiyorum ama bizim sigara içme yerinden yani balkondan salon gorunuyor camlı zaten sorun olmaz :)

esraa bence yaho ece nin onu hırpalamsına içerlemiş nerde kız görse itip kakacak gibme geliyor.
esrako aman bu defa dikkat bence yaho öc almak isteyebilüür

her kusun eti yenmez dedik biz yahoya geçen sefer daha ellemez ece ye ellesede bir guzel yerlerde yuvarnanıp sac saca bas basa olurlar :))) ya bizim berke ile arkadasımın kızı vardı elifsu su an ikiside kocamanlar ama daha birkaç sene evele kadar boyle kedi kopek gibilerdi yaho ile ece de boyle olmaz insalah onlarında te bebekken baslamıstı bu itismeleri yillarca odada oynuyorlar sanırız bir gelirler içeri suratlar kıpkırmızı birbirlerini tirmalamıslar 6-7 yasında bile olurdu bunlar :) en çok kim dovdu diyes onra gulerlerdi :))

gullum yaa canım cigerim konusuruz sonra detaylı anlatırım sana

sibel akşamdan menu aklında olsun ne yaparım diye falan filan

-mesela hergun bi çeşidi fazla yap yarına kalsın bi gun çorbayı fasla yap ertesi gun makarnayı fazla yap yada yemeği fazla yap daha kolay olur
-gelelim mesela kuru bakliyat pişirmesi en kolay yemekdir sen işten gelirgelmez ocaga koy salata yap masa hazırla derken pişer
-akşamdan suya ıslat mutlaka biraz fazla yapki kalanı buzluga at bi sonraki yapcagında elinn altında hazır olsun
-kabak çok kolay pişer mesela tercih edebilrisin
-ıspanakda çok çabuk pişer pazardan alır almaz yıka koy dolaba yoksa kalırda kalıırrrrrr
-kendine yemek listesi yap dolabına as ne yapsam diye ahh vaahh etme listeye bak seç

-fırın poşetinde tavuk lezzetli ve basit
işden gelirken al bi but poşete koy yanında ikide pattişz soy ver fırın a ohh mis gibi yemek pişerken sen kııznla oyna dans et kudur ne yaparsan ayp
-salataya gelince şimdi kış daha basit
havuç turp rendelel
yada marul havuc turp
-haftasonu mor lahana al dogra yıka sirke tuzla karıştır koy kavonoza dolapda dursun her akşam accuk çıkar ohh miss
-yada işden gelirken fırından hamur al fırın tepsisine yay üstüne ne istersen döşe sucuk domates biber evde en varsa ver fırına çıkartmadan önce kaşar rendele al sana pizzaa hemide saglıklı evde yapılmış mis gibi..
-mesela kapuska lahanayı dogra hemde küçük olmasına gerek yok gelişi güzel dogra azcık kıymayla soganı kavur lbiraz salça koy lahanayıda düdüklüde 15 dkda pamuk olur pamuk.
düdüklüyü muutlaka kullan derim hem daha lezzetli özleşmiş yemek olur hemde daha kısa zamanda olur.

-çorbalarıda zaten bilirsin
-makarna pilav olayında değişiklik yapmak istersen peynirli makarna kkıymalı makarna domatessoslu makarna sebzeli makarna falan filan liste uzarrrrr gider.

sen yet

ayy esrakoo
senin o yatma şeklin bizdede aydın yapar
afik babsının uyumasın kesinlikle tahammulu yok
ben asla ilgisini dagıtamma uyandırp koltukda oturana kadar gider vyurur hemde şaaaap diye yada mıncıklar öper bide zaten hep babaaaaaaa babaaaaaaa diye naralar attıgı için..

meltem eceye geçmiş olsun
ateşin tekrar yükelmesi enfeksiyon şüphesini uyandırdı bende
umarım çok ilerlememiştir..

sibel bak hırs yaptım yazdım sana kaç defa ekrandan uçtu bi bilsen
ilk yazdıgımdan aklımda kalanları yazdım artık..

GÜLİCİM cok sagol yazdıkların için inan çok işime yarayacak hemen print ettim.... aklına geldikçe yazarsın bunun gibi birçok şeye ihtiyacım var... öpüyorum o güzel gözlerinden...

gypsy hatunuuuuu
omuzlarımdan savrulan memelerimin altında kalmayasın sen
tikkat ettt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…