sibeel aklıma geldikçe yazayım sana köfte nin yanında yap bak bunu
havuç rendele azcık yağda kavur tavada
üstüne sarmısaklı yogurt koy miss
bunun aynısını kabaklada yapabilersin çok enfes bişey
ben yemeğin yanında meze olarak yapıom sen yemek çeşidi olarak yapabilersin..
bide şuanda aktif çalışan arkidişlerimizden daha kolay şeyler ögrenebilrisin sibelim
ama elüfü dikkate alma sen
o aşmış sarma mantı falan yapıo.
sen boşver onu..
aynı ürün bızdede mevcut :)) aksam babasıyla kosar oynar, peşine aglar hersabah. ama ne uyur babasıyla, ne yemek yer...Hayat'ın babasıyla kalabilmesi ne güzel. Özgül gelişim biraz da ailevi nedenlerden demişsin ya umarım ciddi bir sıkıntı yoktur.
Rüzgar acaip babacı, akşamları beni itip itip babaya koşuyor. Gün içinde bıraksam birkaç saat beraber durabilirler. Akşamları babayla kuduruyorlar falan filan ama uyuturken asla onu istemiyor. Gece uyandığında babası alsa kucağına kıyameti koparıyor. Gece kimseye bırakamam ben galiba... Gerek de olmasın zaten...
sibel akşamdan menu aklında olsun ne yaparım diye falan filan
-mesela hergun bi çeşidi fazla yap yarına kalsın bi gun çorbayı fasla yap ertesi gun makarnayı fazla yap yada yemeği fazla yap daha kolay olur
-gelelim mesela kuru bakliyat pişirmesi en kolay yemekdir sen işten gelirgelmez ocaga koy salata yap masa hazırla derken pişer
-akşamdan suya ıslat mutlaka biraz fazla yapki kalanı buzluga at bi sonraki yapcagında elinn altında hazır olsun
-kabak çok kolay pişer mesela tercih edebilrisin
-ıspanakda çok çabuk pişer pazardan alır almaz yıka koy dolaba yoksa kalırda kalıırrrrrr
-kendine yemek listesi yap dolabına as ne yapsam diye ahh vaahh etme listeye bak seç
-fırın poşetinde tavuk lezzetli ve basit
işden gelirken al bi but poşete koy yanında ikide pattişz soy ver fırın a ohh mis gibi yemek pişerken sen kııznla oyna dans et kudur ne yaparsan ayp
-salataya gelince şimdi kış daha basit
havuç turp rendelel
yada marul havuc turp
-haftasonu mor lahana al dogra yıka sirke tuzla karıştır koy kavonoza dolapda dursun her akşam accuk çıkar ohh miss
-yada işden gelirken fırından hamur al fırın tepsisine yay üstüne ne istersen döşe sucuk domates biber evde en varsa ver fırına çıkartmadan önce kaşar rendele al sana pizzaa hemide saglıklı evde yapılmış mis gibi..
-mesela kapuska lahanayı dogra hemde küçük olmasına gerek yok gelişi güzel dogra azcık kıymayla soganı kavur lbiraz salça koy lahanayıda düdüklüde 15 dkda pamuk olur pamuk.
düdüklüyü muutlaka kullan derim hem daha lezzetli özleşmiş yemek olur hemde daha kısa zamanda olur.
-çorbalarıda zaten bilirsin
-makarna pilav olayında değişiklik yapmak istersen peynirli makarna kkıymalı makarna domatessoslu makarna sebzeli makarna falan filan liste uzarrrrr gider.
sen yet
:18::18: AYY BEN COk korkRIM o seyden.hıc yoklamadı benı, ınsallah da yoklamazzzzzbuarada lohusalıgımının 40.gunu beni azad eden karabasanım dun 3kere dadandı.. tamda eceyı zor daldırıp yerime gelmistim sabaha karsı
nurdan, tazem , esrako ve ayça teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için...
aslında her ay kontrolüm ben 1 ay atladım. şikayet etmeyim diyorum ama 2.5 saat kafeslenip sonrada tünelin içinde beklemek bide arada damardan verilen ilaçlar zor ya. her ay gidesi gelmiyor insanın. ocak sonundada bidahaki. içinde kötü hücre bulunduğu için bu hikaye, aslında benim kemoterapi almam gerekiyodu da 3 kür dediler, ama deniz dolayısıyla çok zorlayacaktı beni, karşılığında her ay tünel ziyareti.
sağolasın gülim ellerine sağlık.. evet kabakla ve havuçla yapılanı biliyorum hatta yaparım arada çok güzel oluoyr üstüne sarmısaklı yoğurt dökülünce enfes birşey oluyor arada kırmızı biberli pul biberl iyağ döküncede güzel oluyor yoğurdun üstüne.. bak canım istedi :))
buarada lohusalıgımının 40.gunu beni azad eden karabasanım dun 3kere dadandı.. tamda eceyı zor daldırıp yerime gelmistim sabaha karsı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?