2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bide şuanda aktif çalışan arkidişlerimizden daha kolay şeyler ögrenebilrisin sibelim

ama elüfü dikkate alma sen
o aşmış sarma mantı falan yapıo.
sen boşver onu..

Son düzenleme:
sibeel aklıma geldikçe yazayım sana köfte nin yanında yap bak bunu
havuç rendele azcık yağda kavur tavada
üstüne sarmısaklı yogurt koy miss
bunun aynısını kabaklada yapabilersin çok enfes bişey
ben yemeğin yanında meze olarak yapıom sen yemek çeşidi olarak yapabilersin..

Son düzenleme:
aslında becerikli hatunun biri daha altta ismi var... ÇİNGENEM ESRAM senined bana çok yardımcı olacağını biliyorum.. bi el atsan duruma...

sağolasın gülim ellerine sağlık.. evet kabakla ve havuçla yapılanı biliyorum hatta yaparım arada çok güzel oluoyr üstüne sarmısaklı yoğurt dökülünce enfes birşey oluyor arada kırmızı biberli pul biberl iyağ döküncede güzel oluyor yoğurdun üstüne.. bak canım istedi :))

bişey itiraf etcem bak size

hani ben arada da olsa nadiren yazım yanlışı yapıyorum yaa
googledan bişey aratırken karşıma çıkan hep aynı yazıdır
"bunumu demek istediniz"
yani ben ordada yanlış yazıyorum arada nadiren çok sık olmasada

neyhse accukda siz yazın bişeyler ben afikim uyanmadan çorbasını yapıp geleyim.

yogurt çorbası unu yagda kavurcam üstüne yogur tavuksuyu falan filan
çaça minnak ve gypsy biliolar onlar varken bebeiklere yapıp kendimiz yediydikk heheeeee

bide şuanda aktif çalışan arkidişlerimizden daha kolay şeyler ögrenebilrisin sibelim

ama elüfü dikkate alma sen
o aşmış sarma mantı falan yapıo.
sen boşver onu..

yok yok aşar beni onun eline su dökemem ben.. hatta nerdeyse hepinizin eline su dökemem yemek yapmayı biliyorum çokta seviyorum ama pratik değilim çok fazla oyaanıyorum mutfakta mesela verdiğin birçok bilgi işime yarayacak kuru baklagileri kabartıp dolaba atmak falan bunun gibi bilgilere ihtiyacım var beni hızlandıracak.... (dolaba derken derin dondurucuya atıyoruz dimi ) topiği hemen yemekteyiz yarışmasına döndürdüm valla :)))

benim elime dökebilirsin sibelcim eminim :))

gülim bende not ettim şahanesin sağol, özeline bak birde

sisi çok ösledim.giremiyorum.hep görüşme,seminer,ders.çok yoğunluk var.yazmam gereken yazılar raporlar var.püffff.en yakın zamanda koklaşmak dileğiyle:84:

öhöm öhöm bana niye sormuyo kimse pratik bilgi aşkolsun

güli sen ve ben çok romantik...!!!!!

tefalin Nutricook tenceresini almayı planlıyorum mutfakta en büyük eksiğim bence:))))
kullanan alan varmıdır???

Son düzenleme:
aynı ürün bızdede mevcut :)) aksam babasıyla kosar oynar, peşine aglar hersabah. ama ne uyur babasıyla, ne yemek yer...

Gülim yaaa bılgılar süpermiş.hıc pratık degılımdır,iyiki ev hanımıyım.bıde calıssam ne olurdum bılmem valla :))

Damla hocam sordugun tencere şu düdüklü olanmı.annem ve ablam ondan kullanıyor bı altmodelını.memnunlar ama ben bı kac kez pişirdim annemde, gec pişiriyo benımkıne göre.ben fisslerblue point kullanıyorum.cok memnunum,buharda da guzel pişiriyo
http://www.pratikev.com/fractalv33/pratikEv/pages/viewProduct.jsp?pInstanceId=1691364 tipi tefal kadar kibar degıl ama :)

Son düzenleme:
Ruzy bey'in babaanneyle günleri fena geçmiyor. En azından yemek ve uyku konusunu halletmişler. Tek kafamı kurcalayan aşırı korumacı davranışı. Akşamları bakıyorum da "elleme" "gel gel düşeceksin" "kıh kıh" "yapma" "gitme gitme" "dur dur çarpacaksın" "oraya gidilmez, burası ellenmez" cümleleri havada uçuşuyor. Onun da elinde değil, çok korkuyor.
Bu kelimeleri kullanmamaya çalışıyoruz, gerçekten ellenmeyecek şeyler olduğunda ve biz söylediğimizde çoğu kez ses çıkarmıyor.
Böyle olunca artık söz dinlemez olacak diye korkuyorum açıkçası.

Ayca cok ıyı anlıyorum senı.cocugun kafası bıraz karısıyor böyle olunca. benımde annem farkında olmadan"kızım gel o cıs,uf olursun,o ellenmez,oraya gıdılmez vs" dıo.bende dıom anne ben sıcak olan ve gercekten bellı baslı seylere cıss dıom dıe. kolay gelsın sıze,ama babanesıyle duruyor olmasına sevındım

hastayım sana vede pratik bilgilerine

buarada lohusalıgımının 40.gunu beni azad eden karabasanım dun 3kere dadandı.. tamda eceyı zor daldırıp yerime gelmistim sabaha karsı

damla hojam çok sevindim iyi haberlerine..allah tekrarını göstermesin bi daha..

onun içine accuk mayonez accuk da çekilmiş ceviz ekleyin..hmmmmmmmm..enfes oluyor

pratik, cıvıl cıvıl, çıtır ses Güli..hastayım enerjine..yakın da değiliz ki biraz sürtünsem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…