merhaba canım iyisin demi. <ben poşet istemiyorum Seçil çünkü işyerinde kullanamam poşeti biberona sağ ordan poşete aktar uğraştırır ha döktüm ha dökücem diye. Ama saklama kabı tam bana göre pompaya tak sağ onuda bi yerden bulmuştum dideeczanemizden.com diye bi link vermişti gezinirken başka sitede daha uygun bulmuştumn ama hangi site onu bulamıyom şimdi olmadı didenin gönderdiki linkteki siteden alıcam. Oyun halısıda almayı istiyorum keşke ikisinide aynı siteden denk getirebilsem ama zor gibi.Sana lazım olursa dsaklama poşeti başkentin acil girişinin yanındaki medikalde var hemde 25 tanesi 25 liraydı ben pğişman oldum almadığıma netteki fiyatları görünce olmazsa 1 cecikte ordan alam bari lazım olar.hatıracım lansinoh süt saklama poşeti var bu mağazada..bana ekonomik geldi bi bak istersen.
ben bu siteden alışveriş yaptım bikaç kez..güvenilir bi yer.
http://www.kirazbaby.com/Products.aspx?gid=23&aid=87
Valla bu konudada şaştım kaldım ben didenin tekmeleme ksmıyla ilgili söyledikleri var ya ondan ama zaten bunların ayaklar hiç durmuyo zaten tekmeliii o yüzden galiba ben gymini tekmele ve oyna aliicimmm.enin kuzunda güle güle kullansın inşallah.
nşallah canım inşallah valla bende burası gibi bi işyeri bulabileceğimi düşünseydim çıkardım işten oğlumun şu zamanlarında yanında olnmak isterdim ama böyle bi iş biraz zor bulurum helede bu kirizde. Rüzgarı benim yerime kokla annesi.Daha iyiyim Hatıracım..gün gün düzeliyorum biraz daha..
bana lazım değil poşet..senin için bakmıştım..çalışmıycam için almıycam da..oğlum 1 yaşına gelsin de öyle başlıycam işe.
Allah Allah> > TEMEL VE ORHAN PAMUK
...
NURDAN..... eylül de su kusuyo bazen peynir gibi reflümü oluyo bu...ama ağlamıyo kusarken...geçmiş olsun..inş ii gelir yeni aldığıun mama
Sağol canım ya. Benim de çok işime yaradı bu cevap. Şimdi sana ve Nurdan'a bir soru daha: Şimdiye kadar sterilizatöre koymuş olduğumuz biberonları atmalı mıyız?mesaj sayım 50 olmadığı için özelden yanıtlayamadım,
maalesef yapacak birşey yok ki.. Türkiye de bpa free yok henüz çünkü. bir tek nuby marka biberon. biberonların altında çevresel dönüşüm işartei var onun ortasında bir rakam yazıyor. (bazılarında yok ama) 5 ve altını kullanmaya çalış.gerçi ben hep baktım genelde 7. cam en iyisi aslında ama ona da yağ yapışıyor. galiba avent kışa doğru getirecekmiş bpa free. bizim kullandığımız plastiklerde de var bu madde.ama dediğim gibi yapacak birşey yok..yurtdışına giden birilerine ısmarlayabilirsin belki. ben nuby almıştım sırf bu yüzden ama çok akıyor kullanamadım.dr browns aldım mecburen onu kullanıyorum. süt saklamak için belki de en iyisi tek kullanımlık poşetler. lansinohun bpa freesini görmüştüm. en azından yüksek ısıya maruz kalmıyor. ben bu olayı doktor bir arkadaşımdan öğrenmiştim. çok detay bilgim yok açıkçası. ismim aşağıda sürekli gözüküyor ama sürekli bakamıyorum. geç cevapladıysam kusura bakma.
Hangi site???Teşekkürler.
Bende netten baktım az önce bu siteyi buldum BURKO bak canım
kayracım benim bebi iki aylık ama öle elini falan uzatmıyo bişeylere hiç normalmi yani o oyun halısında nasıl anlayıp oynar alırsam eğer:uhm:kızlar dün oyun halımız geldi,nazanınkinden.ömür çok sevdi,içinde 2 saat oynuyor,dün akşam 7 den 9 a kadar oynadı yoruldu,emdi ve sabah 8 e kadar uyudu,2 saatte bir emmek için uyandı,bugünde sabah 11 de koydum 1 e kadar oynadı,1 den bu yana uyuyor,kurtuldum.keşke doğar doğmaz alsaymışım...
ateşlenme oluncamı koydun bazıları önceden koyuyomuşta önlem olarak gerek yok ama ya demi ölekizma kizim kizakafamçokkarıştı
bizde oldu,fitil koydum.
ilk 3 ay bebklerin cognda fizyolojik reflu vardir zaten oncedende kusuyordu teo, ama bu bikac gundur bu yeni mamadan beri kusmak icin uyaniyor, kusarkn agliyor, suratini eksitiyor..ornegin gulerken birden agliyor kusuyor ve suratini eksitiyor, hani bizim midemiz eksidiginde yapariz ya, ve dolu dolu kusmaya basladi beni bu endiselendirdi..az once yeni mamayi verdim daha koyu kivamli bi mama hic kusmadi ve uyudu..tek yan etkisi kabizlik yapabilir, arkasindan su verdim hemen, bakalim nolucak..3. ayin sonuda bu reflu giderek azalir yemek borusu ve mide arasindaki kapakcik gelisecegi icin..bazi bebklerde daha uzun surer..
kayracım benim bebi iki aylık ama öle elini falan uzatmıyo bişeylere hiç normalmi yani o oyun halısında nasıl anlayıp oynar alırsam eğer:uhm:
ateşlenme oluncamı koydun bazıları önceden koyuyomuşta önlem olarak gerek yok ama ya demi öle
benim eşimde reflü var arada bir gıcık tutmuş gb.öksürük yapıyo.millet görünce üşütmüş sanıyo oysa reflüden.furkanda doğduğundan beri babası gb öksürüyo acaba üşüttümü yoksa ırsimi inşallah değildir.
sizin bebişler öksürüyomu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?