2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ESRAKO, o zaman bi tek ben yanlis anlamisim sanirim yazdiklarini.. neyse bir daha giremiycegim zaman haber vermem kotuyum merak etmeyin diye..kusura bakma yanlis anladigim icin, insan sorunluyken oluyor oyle alinganliklar..

Yorumlariniz ve desyteginiz icin tesekurler arkadaslar, gecicek umarim..
TAZE bende seni cok ozledim, gorusebilsek keske bi izmir gelisimde..
PERVIN acaba niye dadandilar ki, hamilemisin acaba ?

nurciik benmde aklıma ilk o geldi pervin hakkında

ama öyle olsa bile ondan değildir
agır bi yemek yemişde olabiliri
yattıgı yerde kırıntıda olabilir
yadA NE BİLİİMM

evrimim hakkınızda hayırlısı olsın canım kalbim seninle

gulim nurdanım heran regl olucam gibi bugun yarın eli kulagında...kırıntı filanda yoktu ama bilemedim..aranın ısıgını kapadım hep acık bırakırdım..bilemedim uykuarası neoldugnuda anlamadımki...

perşembe arakadaşlar gelecek ikindi çayına..ne güzel bişi almıyordum eve ve de yapmıyordum...yapacaklarımdan yemezsem ne mutlu bana..2 gündür çok iyi gidiyor rejimim..reglimi de oldum..patır patır gitsin kilolar..:)..sanki şıp diye gidecek de..

günaydın.... geçmişe biraz göz attım..

EVRİMİM canım yolunuz açık olsun inşallah o güzel kalbine göre içine sinen güzel bi ev bulursun dualarımız ve kalbimiz seninle... güzel haberlerini bekliyouz..

PERVİNN bi gecede hemde 3 defa dadandı ha karabasan aman allahım bana ömrü hayatımda 1 kere oldu oda yettide arttı bile bi gecede 3 defayı düşünmek bile istemiyrum... her şerde bi hayır vardır derler ya inşallah hamilesindir:))) bu aralar güzel haberlere o kadar çok ihtiyacım varki...

DAMLA ne demek sendende istiyorum pratik bilgi herkesten istiyorum bilenler bildiklerini yazsın dökün bakalım bilgilerinizi ortaya... mesela gülininkileri uygulamaya başladım dün akşam fazlasıla nohut ısladım hala ıslanıyorlar bi kısmını pişircem bi kısmını dondurucuda saklıcam:)))hafta sonuda salata falan yapıp boş vaktimde onları depolucam:)))

ben dün akşam yine acillik oldum.. migren krizim tuttu yine.... artık o kadar çok tutuyorki nerdeyse haftanın her günü bu baş ağrısıyla uğraşıyorum ne olacak sonum bilmiyorum ama herkesten herşeyden biraz uzaklaşmak bana en iyi ilaç olacak sanırım ama nerdeee....

miğrenim tutunca ağladım bol bol selinde yavrum etkilendi geldi gitti öptü beni bi ara babasına sarıldı başını omzuna koydu anni anni diye söylendi.... aklım evde onu şimdiden özledim.. sabah beşiğinden uyandı direkt anni diye seslendi aldım bi 5 dk. kadar sevdim ama yetmedi otobüse yetişmem lazımdı( bunumda tütüyor şuan resmen..

Nurdan Nurdan yazacaksın tabiki merak ederiz sonra, ediyoruz da zaten. Lütfen ama... Birgün seni ve Teoşu görmeyi çok istiyorum (itiraf ediyorum Teoşu daha da çok). Aynı şehirseyiz oysa. Hele sen bir işlerini yoluna koy o da olur...

Evrim, Herşey güzel olsun, istediğin gibi olsun tek dileğimiz. İyi yolculuklar

Pervin o karabasan nasıl bişey ki, ben bilmiyorum hiç. Psikolojik birşey değil mi, yoksa gerçekten var mı?

Sibel, karabasan nasıl bişey ya anlatsana, çok etkilemeyecekse seni. Bu arada migrenle nasıl başa çıkıyorsun yaa. Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm.. İlaç kullanıyor musun migren için?? Ben azcık başım ağrıyınca dayanamıyorum.

Şu sabah bırakmalar da çok fena. Ben Ruzy uyanmadan sıvışıyorum. Yoksa gözyaşlarıyla çıkıyorum evden.

Günaydin kizlar!!!

Gypsesra ben de muhakkak seninle grüsmek istiyorum..bir ara numarani alayim..haberlesiriz..

pervin bana tekrar baslamasi pek tesadüf gelmedi...bildigim kadariyla zaten hamilelere ve lohusalara daha cok dadaniyormus..insallah bir daha yasamazsin ama bana sanki bebis geliyormus gibi geldi..hadi hayirlisi..

evrim hayirlisiyla gidip gelirsiniz insallah..umarim istedigin gibi bir ev bulursun ve bir an evvel kuziye kavusursun..

gercektende cok fazla yapma etme demek iyi degil..cocuk yapacagi yoksada yapmak isteyecek..sizi deneyecektir ve bunu bir inatlasma halinede getirebilir..cogu zaman izlemek ve hemen müdahale etmemek lazim ama dedeler ve büyük anneler byle oluyor malesef..

canim inan üzüldügünü hemen anliyorlar..bence sen su siralar bir bunalimda ve moral olarakta cökük oldugundan bu denli zorluyor seni bu migren..biraz firsat bulsanda kendi halinde dinlensen ve kafani dinlesen sanada iyi gelecek gercekten..aman canim birakma kendini..bak selinide üzme..cok gecmis olsun..

Evrimim inş. gönlüne göre bir ev bulursun yolunuz açık olsun işin hemen biter ve Tusi ye hemen kavuşursun umarım
Pervin banada bir kez olmuştu uzun süre üzerimden atamadım o kadar sık olsa ben kafayı yerdim herhalde... Umarım 2. kuzu geliyordur cnm ne zamandı senin regl tarihin merak ettim şimdi
Esra kurs süpermiş senin ya pasta haricinde yemek falan çok güzel zaten hamarattın şimdi ne olack bilemiyorum mami kilolarına kilo ekler herhalde Yahoyla başa çıkmış sanırım o kdar uzun saat olduğunu öğrenince hayal kırıklığına uğramıştır :) Bu arada geçmiş olsun dudağını patlatmış bonus kafalım
Sibel o kadar ağır geçiyor demek krizler ilaç falan fayda etmiyor mu? Çok geçmiş olsun ne kdar daha kafaya takmayacağım desen bile elinde değil tabii Selinde ağlamandan etkilendi demek kıyamam
Güli itirafın çok hoşuma gitti demek google da devamlı bunu mu demek istediniz yazısıyla karşılaşıyorsun Benanlıyorum seni yazrken rahat ol çok nadir oluyoryazdıklarına boş boş bakıp şifreyi çözmeye çalışmam ama olsun :76: Sen yeter ki yaz ben çözerim şifreleri Bu arada pratik bilgilerin için sağol bende mutfak konusunda pek başarılı sayılmam
Nurdan lütfen böyle düşünme tabii merak ederiz gelmediğinde en azından ben ederim nerelerde diye özellikle bu zor günlerinde
Özgül demek sende İst. lu hatunlarla görüşeceksin az kaldı deşarj olursun ne kadr güzel inş. sorunlarda çözülür.. Evine pozitif enerji yüklü Özgül olarak dönersin... ( alakasız ama ne zaman döner lafı geçse Sibel aklıma geliyorçok sevdiğinden herhalde )
Esrako bizde merak ederiz neden bir daha toplanmayacksınz? Bizim gözümüz kalıyor diye değil mi? Acıdınız sonunda bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…