Pervinim yatarken 3 felak 3 nas ve ayet-el kursi oku muhakkak..
hastayım sana vede pratik bilgilerine
çeçil peyniripratik, cıvıl cıvıl, çıtır ses Güli..hastayım enerjine..yakın da değiliz ki biraz sürtünsem..
Yarın yola cıkıyoruz sabah.. dualarınızı eksık etmeyın.
Ruzy bey'in babaanneyle günleri fena geçmiyor. En azından yemek ve uyku konusunu halletmişler. Tek kafamı kurcalayan aşırı korumacı davranışı. Akşamları bakıyorum da "elleme" "gel gel düşeceksin" "kıh kıh" "yapma" "gitme gitme" "dur dur çarpacaksın" "oraya gidilmez, burası ellenmez" cümleleri havada uçuşuyor. Onun da elinde değil, çok korkuyor.
Bu kelimeleri kullanmamaya çalışıyoruz, gerçekten ellenmeyecek şeyler olduğunda ve biz söylediğimizde çoğu kez ses çıkarmıyor.
Böyle olunca artık söz dinlemez olacak diye korkuyorum açıkçası.
günaydın.... geçmişe biraz göz attım..
EVRİMİM canım yolunuz açık olsun inşallah o güzel kalbine göre içine sinen güzel bi ev bulursun dualarımız ve kalbimiz seninle... güzel haberlerini bekliyouz..
PERVİNN bi gecede hemde 3 defa dadandı ha karabasan aman allahım bana ömrü hayatımda 1 kere oldu oda yettide arttı bile bi gecede 3 defayı düşünmek bile istemiyrum... her şerde bi hayır vardır derler ya inşallah hamilesindir:))) bu aralar güzel haberlere o kadar çok ihtiyacım varki...
DAMLA ne demek sendende istiyorum pratik bilgi herkesten istiyorum bilenler bildiklerini yazsın dökün bakalım bilgilerinizi ortaya... mesela gülininkileri uygulamaya başladım dün akşam fazlasıla nohut ısladım hala ıslanıyorlar bi kısmını pişircem bi kısmını dondurucuda saklıcam:)))hafta sonuda salata falan yapıp boş vaktimde onları depolucam:)))
ben dün akşam yine acillik oldum.. migren krizim tuttu yine.... artık o kadar çok tutuyorki nerdeyse haftanın her günü bu baş ağrısıyla uğraşıyorum ne olacak sonum bilmiyorum ama herkesten herşeyden biraz uzaklaşmak bana en iyi ilaç olacak sanırım ama nerdeee....
miğrenim tutunca ağladım bol bol selinde yavrum etkilendi geldi gitti öptü beni bi ara babasına sarıldı başını omzuna koydu anni anni diye söylendi.... aklım evde onu şimdiden özledim.. sabah beşiğinden uyandı direkt anni diye seslendi aldım bi 5 dk. kadar sevdim ama yetmedi otobüse yetişmem lazımdı( bunumda tütüyor şuan resmen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?