2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Özlem, ben de korkak annelerdenim malum kask mevzusu:) Ama babaanne öyle böyle değil. Rüzgar yürürken utanmasa tshirtünün yakasından tutacak, çoğunlukla tutuyor da zaten:) Ama saolsun varolsun tabi. Bide sürekli kucağa alıyormuş, meğer fıtığı da varmış, belim ağrıdı ilaç aldım dedi dün. Anne dedim alma kucağına zaten istemez de Ruzy, beline bişey olacak kocaman çocuk kucakta mı tutulur...

Özde iyi mi biraz daha??

Boş vaktim olunca Rüzgara hayvan, meyve sebze kartları hazırlıyorum. Çıktılarını alıyorum, kesiyorum. Barışın iş yerinde de şeffaf kaplama cihazı var. Onları kaplıyor. Güzel kartlar oluyor. Rüzgarın kah ilgisini çekiyor kah fırlatıp atıyor. En çok da ben bu işten keyif alıyorum. İlgilenen olursa aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz..

File Hosting - Web Hosting - Dedicated Server

File Hosting - Web Hosting - Dedicated Server

Boş vakit konusuna gelince, tabiki işyerinde boş vaktim olabiliyor, yoksa ne mümkün...

Aslında ilk anlttığında kask olayı aklıma gelmişti ama demek ki babaanne olayı cidden abartmış :) Neyse zamanla o da alışacak kendi çocuklrı konusunda da zamanında bu kdar korumacı davranmışlar mıdır acaba? Emanet olduğu için mi bu abartı davranışları?
Özde yi dün götürdüm ilk defa gittik bu doktora aklım karıştı aslında hafif bir soğuk algınlığı dedi ciğerler temiz... Sonra peditus verdi bende evde var dedim ama evdeolan pedifenmiş ya Ayrıca antibiyotik yazdı az boğazında kızarıklık varmış... Ve Öksürük şurubu ama aklıma takılan şeyler olmadı değil diğer doktoru öksürüğü kesmek yerine asist vermişti balgam sökücü falan... Antibiyotik ateşi çıkarsa ver demişti ama bu direkt dayadı antibiyotiği almadımhem basit bir soğuk algınlığı bir şey yok dedi açıkcsı aklımı karıştırdı aslında diğer doktorumuz iyiydi ama özel hastane açıldı diğeri 80 alıyordu bu sigortayla anlaşmaı diye 20 alıyor bir deneyelim dedik kadın çok güler yüzlü oyunlar falan süper ama ilaçlar konusunda aklımda soru işareti kaldı... Kadının duvarındaki süsleri yırttı bunca zamandır hiçbir çocuk ellememişti dedi zaptedemedik annemle ben her yere saldırdı canavar ya :)) Kilosu 13.5 olmuş Kadın neyle besliyorsun dedi hlbuki bu ara işthı azalmıştı korktum vermiştir diye ama vrmemiş... Kuruyemiş delisi bu kız ya badem, antep fıstığı, ceviz, fındık hyır demez ne kadar versen yer özellikle badem

Aslında ilk anlttığında kask olayı aklıma gelmişti ama demek ki babaanne olayı cidden abartmış :) Neyse zamanla o da alışacak kendi çocuklrı konusunda da zamanında bu kdar korumacı davranmışlar mıdır acaba? Emanet olduğu için mi bu abartı davranışları?
Özde yi dün götürdüm ilk defa gittik bu doktora aklım karıştı aslında hafif bir soğuk algınlığı dedi ciğerler temiz... Sonra peditus verdi bende evde var dedim ama evdeolan pedifenmiş ya Ayrıca antibiyotik yazdı az boğazında kızarıklık varmış... Ve Öksürük şurubu ama aklıma takılan şeyler olmadı değil diğer doktoru öksürüğü kesmek yerine asist vermişti balgam sökücü falan... Antibiyotik ateşi çıkarsa ver demişti ama bu direkt dayadı antibiyotiği almadımhem basit bir soğuk algınlığı bir şey yok dedi açıkcsı aklımı karıştırdı aslında diğer doktorumuz iyiydi ama özel hastane açıldı diğeri 80 alıyordu bu sigortayla anlaşmaı diye 20 alıyor bir deneyelim dedik kadın çok güler yüzlü oyunlar falan süper ama ilaçlar konusunda aklımda soru işareti kaldı... Kadının duvarındaki süsleri yırttı bunca zamandır hiçbir çocuk ellememişti dedi zaptedemedik annemle ben her yere saldırdı canavar ya :)) Kilosu 13.5 olmuş Kadın neyle besliyorsun dedi hlbuki bu ara işthı azalmıştı korktum vermiştir diye ama vrmemiş... Kuruyemiş delisi bu kız ya badem, antep fıstığı, ceviz, fındık hyır demez ne kadar versen yer özellikle badem

Evrim iyi yolculuklar
Pervin belki hamilesindir
ama bende karabasan olayını bilmiyorum Ayça gibi
Ece nin dün antibiyotiğini değiştirdiler
sonra 3 defa buhar verdiler boğazı çok kötüymüş 20 günde 100 gram almış
doktor emzirmeye devam dayanabiliyorsan dedi
çalıştığım odada 4 bebek var 3 ü hasta
gülinin tarifler şahane
buzlukta köfte, börek,mantı, haşlanmış nohut, şoklanmış bezelye,barbunya kurtarıcılar olur
aynı zamanda yağlı kağıt ve fırın poşetide ın numara iş görür
şimdi çoğu zaman yemekleri annem yapıyor ama
borcama garnitür kuşbaşı doğranmış tavuk butu,soğan,sulandırılmış salça, mevsimine göre domates de olur, doğramış biberi koy sarımsak da olur biraz tereyağ ekle karıştır fırına koy kendi kendine pişsin sen de pilav pişir salata yap ya da cacık sofrayı kur
işte bu kadar

kusmasını söyledinmi özlem

Onuda söyledim basit bir soğuk algınlığı dedi dinledi kulaklarına baktı sırtını göğsünü dinledi herşey temiz dedi tatmin etmedi basit bir soğuk algınlığında neden antibiyotik verilir ki? Ayrıca marnys adlı ilacı söyledim kullanabilirsin onuda dedi... Destek olarak...

Kendi çocuklarına da öyleymiş. Bir Karadenizli olarak Barış evlendiğimizde yüzme bilmiyordu, bisiklete hiç binmemiş, hiç parka gitmemiş. Kayınvalidem anlatıyor hayatta parka bile götürmedim kafalarına salıncak çarpar falan diye. Hep kucağımda tutardım hiç ağlatmazdım diyor. Şaşkınlık içinde dinledim. Hani eskiler hep der ya kucağa alıştırma, ağlat biraz ciğerleri gelişsin diye. Kayınvalidem tam tersi. Huyu öyle. Ama çok ama çok iyi kalplidir.

nörolojiye gittim geldim.. miğren için zaten 1 ay önce ilaç vermişti onları değiştirdi bazıların dozajları arttı... pazartesi akşam mr için randevu verildi şimdiden beni stresi bastı lanet birşey ya.. sanki mezara giriyor insan takır tukur sesler geliyor garip bi yer ve 20-30 dk. arası kalacakmışım....

Bu arada çok ilaç dayayan doktorları ben de sevmiyorum. Bizimki çok sessiz hiçbişe söylemez sen sormadıkça falan ama ilaç hiç vermiyor zorda kalmadıkça. Tohtorumuz yani:)

bi ilaç var onu sorsana doktoruna, kullanan biri çok memnun kalmış, migren atakları 2-3 ayda bire falan düşmüş.. Gerçi yan etkisi de varmış ama bir sor bakalım doktorun ne der. Migrex adı.

çaçaaa saol kagıtlar için

indiroruum şincik:)
ama ya pvc kaplama yok onu araştırmam lazım bi yerlerden

canım bana karabasan yıllar önce teyzemlerin evineyken gelmişti yatıyordum gece birden üstümde karanlık bir bulut gii birşey çöktü uyuyorum ama uyanıkmışım gibi bastıyor beni kalkamıyroum konuşamıyroum enişte diye seslenicem onu bile seslenemedim en en enn deyip durdum... sonra dua falan kumaya başladım gitti birden snra öğrendim bunun adı karabasanmış...

miğreni hiç sorma canım resmen yaşam kalitem düştü.. dr. un verdiği önleyici ilaçlar var ilk ağrı hissettiğimed majezik ve paranol diye bi hap var onları içiyorum eğer onlar kesmezse en son çare bi kutuda 3 tane hap var kriz hapı diyorlar maxalt sanırım adı onu emiyorum ki ona rağmen geçmiyor dr. a bugün söyledim evet çok şiddetliyse tam anlamıyla geçirmez dedi.. zaten normal ağrı kesiciler kesmiyor artık.. durum bundan ibaret.. tüm bunlara rağmen geçmeyince acile gidiyorum ya voltaren iğne yapıyorlar yada serum takıyorlar.. böyle işte...(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…