Özlem, ben de korkak annelerdenim malum kask mevzusu:) Ama babaanne öyle böyle değil. Rüzgar yürürken utanmasa tshirtünün yakasından tutacak, çoğunlukla tutuyor da zaten:) Ama saolsun varolsun tabi. Bide sürekli kucağa alıyormuş, meğer fıtığı da varmış, belim ağrıdı ilaç aldım dedi dün. Anne dedim alma kucağına zaten istemez de Ruzy, beline bişey olacak kocaman çocuk kucakta mı tutulur...
Özde iyi mi biraz daha??
Özlem, ben de korkak annelerdenim malum kask mevzusu:) Ama babaanne öyle böyle değil. Rüzgar yürürken utanmasa tshirtünün yakasından tutacak, çoğunlukla tutuyor da zaten:) Ama saolsun varolsun tabi. Bide sürekli kucağa alıyormuş, meğer fıtığı da varmış, belim ağrıdı ilaç aldım dedi dün. Anne dedim alma kucağına zaten istemez de Ruzy, beline bişey olacak kocaman çocuk kucakta mı tutulur...
Özde iyi mi biraz daha??
özlem doktora gittinizmi
kusmasını söyledinmi özlem
nörolojiye gittim geldim.. miğren için zaten 1 ay önce ilaç vermişti onları değiştirdi bazıların dozajları arttı... pazartesi akşam mr için randevu verildi şimdiden beni stresi bastı lanet birşey ya.. sanki mezara giriyor insan takır tukur sesler geliyor garip bi yer ve 20-30 dk. arası kalacakmışım....
hangi hastaneye götürüyorsun??Bu arada çok ilaç dayayan doktorları ben de sevmiyorum. Bizimki çok sessiz hiçbişe söylemez sen sormadıkça falan ama ilaç hiç vermiyor zorda kalmadıkça. Tohtorumuz yani:)
Sibel, karabasan nasıl bişey ya anlatsana, çok etkilemeyecekse seni. Bu arada migrenle nasıl başa çıkıyorsun yaa. Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm.. İlaç kullanıyor musun migren için?? Ben azcık başım ağrıyınca dayanamıyorum.
Şu sabah bırakmalar da çok fena. Ben Ruzy uyanmadan sıvışıyorum. Yoksa gözyaşlarıyla çıkıyorum evden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?