2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun.. geçecek inşallah...

MİĞREX demek ha hiç duymadım canım bakalım mr sonucumu alayım haftaya gittiğmide sorarım dr. a... yan etkisi neymişki bak merak ettim şimdik:))

PİNKY dün ordum yin esorayım emin olayım.. kabarttığımız baklagilleri derin dondurucudamı muhafaza ediyoruz dolaptan kastın ne:)))

bizim doktor yani en sevdiğim soğuk algınlığında ilaç vermiyor. burun tıkanıklığında buhar yükseğe yatırma, ıhlamur elma çayı, bol su, gibi... hem basit hemde antibiyotik banada garip geldi. bende olsam antibiyotiği vermezdim. benide tatmin etmedi yani.

rica edicem sibelcim o alete girip 2,5 saat kalıyorum ben her ay, o güzide alet hakkında lüffen böyle konuşma lüffen.
20-30 dakika su gibi akar geçer hem sonuç kötü çıkmasın önemli olan o.
ama stresten kaynaklı olduğu yüksek ihtimal, bence sal gitsin ne varsa. olan sana oluyor.

hangi hastaneye götürüyorsun??
Doğum yaptığımız hastane, Kolan hospital beylikdüzü
çaçaaa saol kagıtlar için

indiroruum şincik:)
ama ya pvc kaplama yok onu araştırmam lazım bi yerlerden
şart değil Finki..arkasına aynı boyutta kutu kartonu da yapıştırabilirsin. Çok oynarsa eskir ya da boyaları ıslanırsa kötü olabilir mi bilemiyorum tabi.
Dur dur şey de yapabilirsin. arkasına kutu kartonu yapıştırdın diyelim. İzolebant var ya bildiğimiz. Onla şerit şerit kaplayabilirsin. Ben bişeyde yapmıştım öyle gayet iyi kaplanıyor ama neye yaptığımı hatırlayamıyorum...

dimi seninkinin yanında benimki hiç kalır.. allah yardımcın olsn canım.. inşalah seninde bir daha girmene gerek kalmayacak.. en büyük etken zaten miğreni tetikleyen sinir, stres sıkıntı bunlardan uzak dur diyor zaten dr. ama duramyroum.. bu aralar sinirlerim çok yıprandı en ufak birşeyi dert yapar kafaya takar oldum.. geçecek bu günlerde inşalalh... evetbundada haklısn her koşulda insan iyiliğide kötülüğüde kendine yapıyor.. olan kendisine oluyor anlayan kim başka..

ben anaokulunda staj yapmıştım ozaman hikaye kartları hazırlardık.. resimleri yapıp kırtasiyeden karton alıp ona yapıştırırdık bu karton kutuda olabilir tabiki. izole bant yerine kırtasiyelerde renkli desenli bantlar satılıyordu ozamanlar o kartların kenarlarına ondan geçiyorduk... öyle birşey yapsak daha güzel olur sanırım..

Doktor kesildim başınıza.. Peki antidepresan mı kullansan acaba yine doktoruna sorup. Hani stresi azaltırsan migren atakların da azalır belki.

İlacın yan etkisini hiç bilmiyorum Sibel

Doktor kesildim başınıza.. Peki antidepresan mı kullansan acaba yine doktoruna sorup. Hani stresi azaltırsan migren atakların da azalır belki.

canım geçen ay gittiğimde dr. um bi antidepresan vermişti venegis xr 35 mg dı yani en düşük dozdu bu aralar onuda kullanmayı bırakmıştım bugün onuda 2 dozuna çıkardı aynı ilacın 75 mg ını kullanacağım..durumum git gide vahimleşiyor...

Islanınca boyaları gitmesin ama. Kaplamak iyi o yüzden. Bizimkiler herşeyi ağızlarına götürüyorlar ya hala..

Bu arada 18 ayda oral dönem sona eriyormuş. az kaldı yaşasın. Ağıza götürme olaylarından kurtulabilecek miyiz acaba gerçekten.

kaplasak daha iyi olacak evet.. kırtasiyelerde değişik ürünler vardır aslında bi bakıp araştırmak lazım... hadi jelatin gibi birşeyle kapladık diyelim selin onuda dişler kopartır başka birşey bulmak lazım ama ne??

yaşasın az kalmış desenize bizim 1 ayımızı kaldı ocak 13 de allahın izniyle 18 aylık olacak selin:))))hadi bakalım inşallah son olur...

anladım... ama vahimleşmesin .. masum bir dünya var sizin evinizde... boşver takma kafana asla diyemem çünkü yapabilseydin çoktan yapardın. Hayatında istemediğin şeylerin ve kişilerin listesini çıkar. Yavaş yavaş onlardan kurtulmaya bak.

Not: Kelin ilacı olsa başına sürerdi misali ben de sıkıntılarımdan kurtulmaya çalışıyorum hala ama başaramıyorum. Rüzgar beni alıp kurtarıyor çoğu kez. Hele uyurken onu izlemek ya da parmak aralarını koklamak bildiğin terapi:)

listeyihemen aklımdan bile yaparım .. onlardan kurtulmanın malesef çaresi yok çare buralardan gitmek olurdu sanırım:))aynen tek tesellim selin o olmasa ne yapardım bilemiyorum... akşımları onda huzur buluyorum gelip beni öpmesi bile birşeyleri alıp götürüyor benden anni diye etrafımda dönmesi... ama onun yanından ayrılınca onu bırakıp işe gelince o sihirli büyü kayboluyor ben yine sıkıntılara boğuluyorum... desteğin için çok sağol canım...

sibel migren paranolla falan geçermi yahuu etkisini görebilyomusun??
ben 4 yıl çektim migren kullandığım hap avmigrendi sen farklı bi doktorada git istersen tatlım

özlem içirme bence antibiyotik şurup falan kıl oluyorum böyle doktorlara
en iyi gözlemi sen yaparsın içgüdülerine göre hareket et

sibel migren paranolla falan geçermi yahuu etkisini görebilyomusun??
ben 4 yıl çektim migren kullandığım hap avmigrendi sen farklı bi doktorada git istersen tatlım

canım işte faydasını görmüyorum.. kriz hapına başvurmak zorunda kalıyorum... bakalım bi mr çektireyimde elimde o bulunsun ondan sonra eskişehirde başka bi nöroloğa giderim.. sen nasıl kurtuldun bu illetten ya?

geçmiş olsun aman dikkat et canım bol bol c vitamini al yahoyada geçmesin... havalar soğumaya başladı hastalıklar çıkıyor teker teker...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…