Onuda söyledim basit bir soğuk algınlığı dedi dinledi kulaklarına baktı sırtını göğsünü dinledi herşey temiz dedi tatmin etmedi basit bir soğuk algınlığında neden antibiyotik verilir ki? Ayrıca marnys adlı ilacı söyledim kullanabilirsin onuda dedi... Destek olarak...
nörolojiye gittim geldim.. miğren için zaten 1 ay önce ilaç vermişti onları değiştirdi bazıların dozajları arttı... pazartesi akşam mr için randevu verildi şimdiden beni stresi bastı lanet birşey ya.. sanki mezara giriyor insan takır tukur sesler geliyor garip bi yer ve 20-30 dk. arası kalacakmışım....
Doğum yaptığımız hastane, Kolan hospital beylikdüzühangi hastaneye götürüyorsun??
şart değil Finki..arkasına aynı boyutta kutu kartonu da yapıştırabilirsin. Çok oynarsa eskir ya da boyaları ıslanırsa kötü olabilir mi bilemiyorum tabi.çaçaaa saol kagıtlar için
indiroruum şincik:)
ama ya pvc kaplama yok onu araştırmam lazım bi yerlerden
bizim doktor yani en sevdiğim soğuk algınlığında ilaç vermiyor. burun tıkanıklığında buhar yükseğe yatırma, ıhlamur elma çayı, bol su, gibi... hem basit hemde antibiyotik banada garip geldi. bende olsam antibiyotiği vermezdim. benide tatmin etmedi yani.
rica edicem sibelcim o alete girip 2,5 saat kalıyorum ben her ay, o güzide alet hakkında lüffen böyle konuşma lüffen.
20-30 dakika su gibi akar geçer hem sonuç kötü çıkmasın önemli olan o.
ama stresten kaynaklı olduğu yüksek ihtimal, bence sal gitsin ne varsa. olan sana oluyor.
Doğum yaptığımız hastane, Kolan hospital beylikdüzü
şart değil Finki..arkasına aynı boyutta kutu kartonu da yapıştırabilirsin. Çok oynarsa eskir ya da boyaları ıslanırsa kötü olabilir mi bilemiyorum tabi.
Dur dur şey de yapabilirsin. arkasına kutu kartonu yapıştırdın diyelim. İzolebant var ya bildiğimiz. Onla şerit şerit kaplayabilirsin. Ben bişeyde yapmıştım öyle gayet iyi kaplanıyor ama neye yaptığımı hatırlayamıyorum...
Doktor kesildim başınıza.. Peki antidepresan mı kullansan acaba yine doktoruna sorup. Hani stresi azaltırsan migren atakların da azalır belki.
İlacın yan etkisini hiç bilmiyorum Sibel
Islanınca boyaları gitmesin ama. Kaplamak iyi o yüzden. Bizimkiler herşeyi ağızlarına götürüyorlar ya hala..
Bu arada 18 ayda oral dönem sona eriyormuş. az kaldı yaşasın. Ağıza götürme olaylarından kurtulabilecek miyiz acaba gerçekten.
canım geçen ay gittiğimde dr. um bi antidepresan vermişti venegis xr 35 mg dı yani en düşük dozdu bu aralar onuda kullanmayı bırakmıştım bugün onuda 2 dozuna çıkardı aynı ilacın 75 mg ını kullanacağım..durumum git gide vahimleşiyor...
anladım... ama vahimleşmesin .. masum bir dünya var sizin evinizde... boşver takma kafana asla diyemem çünkü yapabilseydin çoktan yapardın. Hayatında istemediğin şeylerin ve kişilerin listesini çıkar. Yavaş yavaş onlardan kurtulmaya bak.
Not: Kelin ilacı olsa başına sürerdi misali ben de sıkıntılarımdan kurtulmaya çalışıyorum hala ama başaramıyorum. Rüzgar beni alıp kurtarıyor çoğu kez. Hele uyurken onu izlemek ya da parmak aralarını koklamak bildiğin terapi:)
sibel migren paranolla falan geçermi yahuu etkisini görebilyomusun??
ben 4 yıl çektim migren kullandığım hap avmigrendi sen farklı bi doktorada git istersen tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?