2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sibel inş. sonuçlar temiz çıkarcnm bende bazen içnden çıkamadığım şeylerde takılıp kaldığımda keşke hafıza kaybına uğrasam diye düşünürüm...
Damla hocam şimdi sen belirli aralıklarla o makineye gireceksin değil mi? Tedbir amaçlı... Hastalıklar uzak olsun hepimizden çok zor ya
Özde nin eline o kartları ne kadar muhafaza edip versemde kurtulma şansları çok az ne uçan ne kaçan kurtulur bu cadıdan beton, kağıt, saç,naylon v.s. ilgi alanları dahilinde
Özde meyvesini yedi ayağımda sallıyorum mimoza çiçeği işkencesi eşliğinde

boğazlarım şişti hayırlı olsun grip kapıyı çalıyor sanırım ama içeri almayacağım kararlıyım

Geçmiş olsun cnm kapı dışarı et bencede umarım hemen iyileşir boğazlarında...
özlem içirme bence antibiyotik şurup falan kıl oluyorum böyle doktorlara
en iyi gözlemi sen yaparsın içgüdülerine göre hareket et

Kadın soğuk algınlığı dedi peditus öksürük şurubu antibiyotikverdi benimde içime sinmedi en ufak şeyde antibiyotiğe sarılırsak vay halimize vermeyeceğim zaten bende kıl oldum

sibelim kendiliğinden geçti çok stresli dönemlerde başlamıştı huzura kavuşunca kendiliğinden geçti resmen migren tamamen psikolojik bir illet

Ya hamarat anneler tüpürmeyin yüzüme de birşey sormak istiyorum patlıcan közleme hayatımda hiç yapmadım çok severim kendilerini (esracm sevmediğini biliyorum ama fikrin vardır belki:)) Araştırdım fırında közleme lezzetli olmuyormuş ocakta yapınca patlıcanı delip mi koyacağız olduğunu nasıl anlayacağım? Aslında az öncebir denEme yaptım ama yanık kokuyor beceremedim galiba Közledikten sonra nasıl soyacağım pratik bir yolu var mı? Közledim yanık yeri geldi içine kokuyor içine buzluktaki rendelenmiş domatesten attım az da pul biber pişince üzerine yoğurtlu sos öğle yemeğim bir kasede çorba diyet yemeği işte :) Bu arada 70 olmuşum 60 lı rakamları yarın göreceğim sanırım çok heyecanlı

sibelim bugünlerde geçecek tatlım, seninki stres kaynaklı temiz cıkacak sonuç. inş haplar çare olur da kurtulursun. diğer sıkıntılarda geçecek tatlım en kısa zamanda Allahın izni ile.

Ayça altın kalpli kaynana cok tatlı. hele cocuklarını büyütüş şekli bayıldım çok evhamlı bir kadın belli. bakıcı olayını ne yaptın peki? keşke hep anane babaanne baksa dimi :)

benim kuzucuk nezle oldu. gece nefes alamadığı için uyuyamadık. pompayı sokturmuyor burnuna tonimerde fayda etmedi. bende türk aklı ile dudaklarımla cektim mümükleri koca gece :) 2 saatte bir çekince rahat uyudu yavrucum. inşallah ateş falan olmadan atlatırız.

bizim bakıcıdan hala haber bekliyorum aklım hep onda kaldı niyeyse artık. babaanne baksın biraz bakalım sonra napcaz.. baba kreşe verelim yaza doğru diyor. E yaza da çok var. Hem 2 yaş erken kreş için.

Annem de banyodan sonra rüzgarın kulağını öyle çekerdi, su kaçtıysa alayım diye:)) Geçmiş olsun mini döte. Kış mevsimi malum bebeler genelde hasta...

Özlem Özlem, benim delikleri olan yuvarlak patlıcan közleme aygıtım(!) vardı. Ocağın üzerine onu koyup yapardım. Patlıcanları bikaç yerden delip közlerdim. Yumuşacık olunca pişmiş oluyor işte. Yanık kokusu oluyor tabi, e özelliği de biraz o değil mi..

Bide yanında su dolu bir kap olursa eline bi ona bi patlıcana sokup yanmadan soyabilirsin. Ama biraz sabredip soğuyunca soy. O yaptığın şey benim de bir numaralı yemeğim. Bayılırım. Lahmacundan sonra tabi:))

benim közmatik budur

Son düzenleme:

tatlım fırın en iyisi diye biliyorum, del fırına at sonrada çıkarıp buzdolabı poşetine koy ağzını kapat birkaç dakika dursun çıkar soy.

basit soğuk algınlığına ilk yapacağın hiç ilaç kullanmamak..ateşi çıkmadığı sürece antibiyotik kullanmamak..ıhlamur elma kaynatıp bol bol içirerek ve burnunu açık tutarak atlatılabiliyor..öksürüğü için artmaya başlarsa prospanı öneririm..çok etkili..ve marnys propolmar..çok huzursuz olursa en fazla yatırırken calpol kullan derim peditus aferin plus ve diğer soğuk algınlığı ilaçları akıntıyı durdurak astım yada broşit gibi yanlış teşhise sebeb olabliyorlar..onun için çok çok gerekmedikçe kullanma iştahı geldiyse atlatıyordur..geçmiş olsun..kilonuzada maşallah..yediği bademler kilo aldırır..kalorisi yüksek ve protein miktarıda iyi..

sibel geçmiş olsun..stres seni mahvediyor..az rahat ol..selincik iyi annesi..etrafı kalabalık az ondnan sıkıntı olsada iyi.. korkutuğun gibi aman aman bir problem yok canım..akşam evde sen onu bol bol kucakla rahatla ..bazı yanlış gözlemler seni boşuna korkutmuş..anladın değilmi...
mr temiz çıkar inşallah..:90:

DAMLA hojam geçmiş olsun..sıkıntılı bir kontrol daha güzel sonuçlanmış..daha ne kadar sürecek ki bu vede gerçekten gereklimi?

Ayça ve Damla sağolun O alet iyiymiş ya! Demek seninde favori yemeğin Ayça bir gün yap yiyelim Çünkü ben Özde yi sllarken yanmış Şimdi tencere ynığı nasıl çıkar tavsiyelerini alayım Ocağın battığına mı yanayım yoksa tadına bakamadn yanmasına yemeksiz kalmama mı? Neyse çorba yanı peynirli salatayla kurtardım öğünü
Derya sağol cnm tavsiyelerin için haklısın peki şu marnys nasıl ne kadar içiriyorsunuz kullanım şekli 10 ml. bir bardak suya karıştırp verin diyor ama Özde öyle içemez ki?! Polivit multivitamin onu versem mi peki deneyimlisinbu konuda ne de olsa...

benim bakıcı başlarsa bana da tavsiyelerin olur değil mi Derya:))

Cevaplıyorum:

Yanık tencerenin içine sıcak su ve bulaşık makinesi deterjanı koyup 5-10 dk. kaynat çıkıyor. Ya da sirkeli suda 1 gece beklet...

Yaparım yapmasına ama sen nasıl geleceksin deyiver hele...

deryam ilaç gibisin sen çok yaşa

ben bir sene devam edeceğim sonra altı ayda bire düşecek sonra senede bire. içinde kanser hücresi bulunduğu için tekrarlama ihtimaline karşılık.

canım sagol ilaç gibi geldin içimi rahatlattın... yüreğine sağlık... anladım sağolasın... kucaklamak için selini zaten akşamı iple çekiyorum... öpüyorum seni kocaman...

Özlem bence de verme antibiyotik..basit bir soguk alginliginda verilmezki zaten..hayat tam 2 hafta ateslendi ama ates düsürücü disinda hicbirsey vermediler..virüse bagli oldugu icin zaten fayda etmez antibiyotik gerekte yok..o kustugu icin hafif kizarmistir bogazi..bakteriyel olsa belli olurdu..bence hemen verme..ayrica gerekliyse mecbur ver denilir..ne demek yani kullanabilir yada istersen kullan felan..nasil doktor bu byle..

patlıcanı çok severim her halini.. küçükken hasta olduğumda ne istiyorsun diye sorduklarında patlıcan yemeği derdim:))) onu yaptırırdım... közmatiği iyi diyorlar hiç kullanmadım ama bizim evde anneannem falan patlıcanı birkaç yeinden delip aygazın üstünde közlerlerdi.. denemedim ama folyoya sarıp közleyincede güzel oluyor hem is kokusu sinmiyor diyorlar böylede deneyebilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…