2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sibel bu mr larin yari acik olani yokmu?? ben var diye biliyordum..digeri biraz zor oluyor gercekten..

bilemiyorum ki canım.. ben 5 yıl önce eskişehide çektirmiştim ordan bilmiyorum fırın gibi birşeye giriyordum üstü falan kapalıydı... pazartesi olacak olanda sanırım böyle kağıtta yazıyor çünkü bi kağıt formverdiler doldurmam için biz sizi cam bölmede izliyor olacağız en ufak birşeyde yanınızda olacağız astım alerjiniz falan varmı diye yazıyor bir sürü şey yani.. öyle birşey varnsada bilecik küçük bir yer burda o yarı açık mr ın bulunabileceğini sanmıyorum... keşke olsa..

açık mr cihazları var hatta sinop gibi küçük bir şehirin devlet hastanesinde sadece açık mr var, ama kapalı mr açık mr dan 5 kat net görüntü veriyomuş bu nedenle kapalı herzaman daha iyi, asla giremeyecek olanlar içinse açık tabiki iyi bir seçenek bence.

tam yusufu uyutup oturyorum pat bir ses ve yusuf ayakta..1 sattir bu durumdayım iki laf edeyim dedim içine.......ttiler..

teşekkürler çok sağol bilgilerin için canım...

sibelcim hiç düşünme, ayağımı kaldırırsam beni çıkarın dersin en fazla sıkılırsan çıkarırlar bebeemmm ...

ÖZLEM marnys ben direk tatlı kaşığıyla içiriyorum..öyle suladırıp içirmeye kalksam asla içmez kusar hatta.. 10ml sabah kahvaltısı 5 ml ve akşam yemeği öncesi 5 ml veriyorum..ama iştah gitti iyice uzun zamandır bu kadar iştahsızlaşmamıştı..((

deryam seni nasıl özlüyorum bir bilsen, şu bebikleri toplasak biyere onlara bakacak birileri olsa bizde uzun uzun sohbet edebilsek....

eger bogazları cok kızarık degılse ve atesıde yoksa bencede baslama antıbıyotıge.ve öksürük kesıcı surup yerıne balgam soktürücü asist veya mukoral surup verse daha ıyı olurdu.öksürüğü keserse balgamı atamaz e e balgamı atamazsa tekraralar öksürük bı hafat sonra.ben 1.5 yıllık annelıgımde edındıgım tecrubeyle 21:)Şevvale busefer sadece prospan verdım.öksürttü öksürttü balgmı gectı sayılır.zaten doktorumuzda her ıhtımale karsı antıbıyotık yazdı ama içirme dedı.balgamı artar yada bogazları ıyıce kızarır ve atesı olursa benı ara baslayıp baslamıycagını sölerım sana demıstı.bak 1 hafta oldu gectı sayılır.hanı dıolarya ılacla 1 hafta ilçasız 7gunde gecer dıe.öyle yanı.basıt soguk algınlıllarında ilaç cok gereklı degıl bence.ki cıgerlerı temız kulaklarında bıse yok demıs.Şevval arada öksürüyo bıraz ama önemsız yanı.ayy ne cok sey yazasım varmıs be yaaa
aaa ayca cok saol yaa,bende arastırıyorum hala duzgun seyler bulamadım.cok ıyı oldu hemen ındıreyıöm bari

Tuba seninle dalga geçersem böyle olur işte çifter çifter mesajlar elim açık bugün :))

amanınn cıddımısın baya bı korumacıymıs.
inş sonucun temız cıkcak Sibelcım ,düşünüp kendını dahada strese sokma bence
Yarın yola cıkıyoruz sabah.. dualarınızı eksık etmeyın.
hayırlı yolculuklar canım,ben cvp yazana kadar varmıssınızdır belkıde

bu şekiled verdiğin hangi marnys.. iştah için olanmı öksürük için olanmı??
biz de hala iştahsısız canım.. bi gün normal yiyor bigün yok artık rutine bağladı(( 2 aydır gr la bile kilo almadık... şuan immuzinc kullanıyorum...

ay hiç güleceğim yoktu canım.. inan mr dayken aklıma bu gelecek :)))) süpermiş...

orada daha aklına neler gelecek kuzum, cihazın tepesine anlamsız anlamsız bakarken hayatın ve film şeridi olayına girebilirsin.

ama ayetel kürsi nasıl bir duadır ben 2,5 saat kalıyorum ya çıktığımda saati gördüğümde gözlerim yerinden fırlıyor, bu kadar saat kalmış olamam diyorum kendi kendime.

kizlar findik,fistik badem gibi kuru yemisleri nasil yediriyorsunuz?? direk kendi mi yiyor..ben hala veremiyorum soluk borusuna kacar diye!!!:18:

hımm ozaman ben hiç sıkılmam.. düşünecek çok şeyim var çünkü...duaların gücü işte canım.. kaç kez okuyorsun özel bi sınrı varmı yoksa okuyabildiğin kadarmı okuyorsun??

Deryacım senmı kullanmıstın immuzıc i.ben doktora sordun marnys ı,ımmuzuc öneririm dedı.gercı ıkısıde aynı sen bıloırsın dedıydı,ekınazya ekstresı c vıtamını prospol mu ne ana etkken maddelerıymıs sanırım.hala almadım kararsızım khangısını almakta.sende marnys verıyon galıba.burda bulamamıstık marnys

kizlar findik,fistik badem gibi kuru yemisleri nasil yediriyorsunuz?? direk kendi mi yiyor..ben hala veremiyorum soluk borusuna kacar diye!!!:18:

bende hiç vermiyorum canım hala tırsıyorum geçen gün kestane verdik ısırdı onda bile tıkandı kusmaya kalktı... bi ara rondodan geçirmiştim kaşık maması falan yerken içine katıyordum ama artık onlarıda yemiyor bulamaç kahvaltıda yapmıyor şuan hiçbir şekilde yemiyoruz.....

minikim immuzinci güliz kullanmıştı ilk olarak.. o çok memnun kaldı... bizde eczaneye marnys almaya diye gitmiştik eczacı arkadaşımız immuzinc i alın hem önümüz kış bağışıklğına iyi gelir iştahta açar dedi.. bakalım 1 ay oluyor kullanıyoruz amn aman bi değişiklik olmadı.. bu bitsin olmadı marnys denicem birde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…