sibel bu mr larin yari acik olani yokmu?? ben var diye biliyordum..digeri biraz zor oluyor gercekten..
açık mr cihazları var hatta sinop gibi küçük bir şehirin devlet hastanesinde sadece açık mr var, ama kapalı mr açık mr dan 5 kat net görüntü veriyomuş bu nedenle kapalı herzaman daha iyi, asla giremeyecek olanlar içinse açık tabiki iyi bir seçenek bence.
tam yusufu uyutup oturyorum pat bir ses ve yusuf ayakta..1 sattir bu durumdayım iki laf edeyim dedim içine.......ttiler..
sibelcim hiç düşünme, ayağımı kaldırırsam beni çıkarın dersin en fazla sıkılırsan çıkarırlar bebeemmm ...
eger bogazları cok kızarık degılse ve atesıde yoksa bencede baslama antıbıyotıge.ve öksürük kesıcı surup yerıne balgam soktürücü asist veya mukoral surup verse daha ıyı olurdu.öksürüğü keserse balgamı atamaz e e balgamı atamazsa tekraralar öksürük bı hafat sonra.ben 1.5 yıllık annelıgımde edındıgım tecrubeyleGeçmiş olsun cnm kapı dışarı et bencede umarım hemen iyileşir boğazlarında...
Kadın soğuk algınlığı dedi peditus öksürük şurubu antibiyotikverdi benimde içime sinmedi en ufak şeyde antibiyotiğe sarılırsak vay halimize vermeyeceğim zaten bende kıl oldum
aaa ayca cok saol yaa,bende arastırıyorum hala duzgun seyler bulamadım.cok ıyı oldu hemen ındıreyıöm bariBoş vaktim olunca Rüzgara hayvan, meyve sebze kartları hazırlıyorum. Çıktılarını alıyorum, kesiyorum. Barışın iş yerinde de şeffaf kaplama cihazı var. Onları kaplıyor. Güzel kartlar oluyor. Rüzgarın kah ilgisini çekiyor kah fırlatıp atıyor. En çok da ben bu işten keyif alıyorum. İlgilenen olursa aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz..
File Hosting - Web Hosting - Dedicated Server
File Hosting - Web Hosting - Dedicated Server
Tuba seninle dalga geçersem böyle olur işte çifter çifter mesajlar elim açık bugün :))
amanınn cıddımısınKendi çocuklarına da öyleymiş. Bir Karadenizli olarak Barış evlendiğimizde yüzme bilmiyordu, bisiklete hiç binmemiş, hiç parka gitmemiş. Kayınvalidem anlatıyor hayatta parka bile götürmedim kafalarına salıncak çarpar falan diye. Hep kucağımda tutardım hiç ağlatmazdım diyor. Şaşkınlık içinde dinledim. Hani eskiler hep der ya kucağa alıştırma, ağlat biraz ciğerleri gelişsin diye. Kayınvalidem tam tersi. Huyu öyle. Ama çok ama çok iyi kalplidir.
inş sonucun temız cıkcak Sibelcım ,düşünüp kendını dahada strese sokma bencenörolojiye gittim geldim.. miğren için zaten 1 ay önce ilaç vermişti onları değiştirdi bazıların dozajları arttı... pazartesi akşam mr için randevu verildi şimdiden beni stresi bastı lanet birşey ya.. sanki mezara giriyor insan takır tukur sesler geliyor garip bi yer ve 20-30 dk. arası kalacakmışım....
hayırlı yolculuklar canım,ben cvp yazana kadar varmıssınızdır belkıdeYarın yola cıkıyoruz sabah.. dualarınızı eksık etmeyın.
ÖZLEM marnys ben direk tatlı kaşığıyla içiriyorum..öyle suladırıp içirmeye kalksam asla içmez kusar hatta.. 10ml sabah kahvaltısı 5 ml ve akşam yemeği öncesi 5 ml veriyorum..ama iştah gitti iyice uzun zamandır bu kadar iştahsızlaşmamıştı..((
ay hiç güleceğim yoktu canım.. inan mr dayken aklıma bu gelecek :)))) süpermiş...
orada daha aklına neler gelecek kuzum, cihazın tepesine anlamsız anlamsız bakarken hayatın ve film şeridi olayına girebilirsin.
ama ayetel kürsi nasıl bir duadır ben 2,5 saat kalıyorum ya çıktığımda saati gördüğümde gözlerim yerinden fırlıyor, bu kadar saat kalmış olamam diyorum kendi kendime.
kizlar findik,fistik badem gibi kuru yemisleri nasil yediriyorsunuz?? direk kendi mi yiyor..ben hala veremiyorum soluk borusuna kacar diye!!!:18:
Deryacım senmı kullanmıstın immuzıc i.ben doktora sordun marnys ı,ımmuzuc öneririm dedı.gercı ıkısıde aynı sen bıloırsın dedıydı,ekınazya ekstresı c vıtamını prospol mu ne ana etkken maddelerıymıs sanırım.hala almadım kararsızım khangısını almakta.sende marnys verıyon galıba.burda bulamamıstık marnys
ve yusuf kalktı....benden bukadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?