2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım biz kullandık immuzici ama bizim doktorumuz kışa girerken her yıl kullanabilirsin dedi, yılda sadece iki ay kullanılıyormuş. o yüzden sormuştum bende sana senin doktor nasıl önerdi diye. ben immuzinc ten cok memnun kaldım. iştahı cok açıldı alperen'nin ama tabi cocuktan cocuğa değişir. kullandığımız dönemde hiç hastalanmadı. ama şimdi burnu akıyor nezle gibi. yine verdim gece şurubu. maryns derya da evrimde kullanıyor, onlarda memnun sanırım. ikisininde içeriği hemen hemen aynı zaten.

Tadı çok yoğun gibi geldi o şurubunda ondan dedim Özde de biberona koydum içmedi deli gibi su içen çocuk sudan soğuyacak Bende öyle vereyim en iyisi sağol Deryam...
Geçmiş olsun diyen ve tavsiyelerde bulunan herkese teşekkürler
Bu kuruyemiş olayıda daha önce bademi verdim biz yemeyelim diye bütün bütün yutmuştu şimdi yarısı ben ısırıyorum yarısını ona veriyorum diğerlerini eline veriyorum cevizi falan koyuyorum masaya yavaş yavaş çiğneyerek dolanıyor bitince gidip yine alıyor...

Bilecik'e gitmişliğim var. Hem de kışın. Buz gibiydi eksileri görmüştüm. Barış orda çalışıyordu. Porland porselen fabrikası ek bina inşaatında...Sibel yazınca o günlere gittim... Hazır çenem de düşükken bugün yazayım dedim.

evet çok soğuktur buralar... hele bozüyük daha soğuk oluyor .. bileciğin ilçesi ama illa 2-3 derece daha soğuk olur.. hımm porlandı biliyorum güzel ürünleri var .. sen yazınca benimde aklıma geldi satış mağazasına gidip günlük için tabak almam lazım ama merkezden uzak kalıyor gitmeye gözüm yemiyor:)) benimde çenem düşük bugün olsun böyle daha iyi:))keşke ozamanlar tanışsaydık seninle görüşme imkanımız olurdu bahaneyle...

geçmişi okudum ara ara
marnys i bende alayım artık hastalık bitsin de
dün Ece ye Pofi yaşasın banyo zamanı diye bir kitap aldım banyodan çıknca panda annesine sarılıyor dedim Ece de durup durup bütün gece bana sarıldı mesela beğendim Timaş yayınlarınınmış

sibel çıkana kadar kaç kez olursa ama son derece hızlı okuyorum aklım başka yere gitmesin diye:)))
o kadar saatte çok oluyordur saymadım .
hem eline pompa gibi bişey verirler bir sorun olduğunda ona avucunun içinde tutarsın sorun olduğunda sıkarsın.

benim ayak hikayeside son girdiğimde pompayı vermediler bana unuttular. o kadar panik oldumki o alet elinde olunca daha iyi hissediyorsun. hüsoliyi uyardım yine unutursam pompayı ayaklarıma bak diye. napimmm.

ok. canım sağolasın.. pompasız çıkmam abi derim bende :)))

aycacım durum fena yani insanlar bu yastan sonra emin ol degismezler yanında biraz degismye çalısırlar ama o kadar yani. yapacak birsey yok çalısan anne olmanı zorluklarıından biri daha istedigin tarzda yetistirememe.benim annemle babamda yapıyor habier ciss bilmemne cis ne diyorum cis misd egil uf olursun elin acır ece falan demeyi tercih ediyorum ama habire onları uyaran tip olmakda istemiyorum ki temelli bakmıyorlar ama baktırmak zorunda olsam eldenbirsey gelmez bosa kalp kırdıgımla kalırdım degismiyolar çunku.. ama bilirsinki en yakınları bakıyor oyle duusnsevgi eksikligi asla yok iyi yanlarından bak

ESRAKO, o zaman bi tek ben yanlis anlamisim sanirim yazdiklarini.. neyse bir daha giremiycegim zaman haber vermem kotuyum merak etmeyin diye..kusura bakma yanlis anladigim icin, insan sorunluyken oluyor oyle alinganliklar..
askolsun nurdan ya onumu demek istedimm off ( benim ne haddime onu yazın bunu yazmayın demek. ben merak ettigim için sormustum.
neyse artık birsey demiyorum uzadıkca yanlıs yonlere gidiyor

Yarın yola cıkıyoruz sabah.. dualarınızı eksık etmeyın.

gule gule gidin gelin insallah gonlune gre bir ev bulursun içine siner

ozlem bogazının durumunu bilmedigim için tam olarak tabi dr da olmadıgımdan ver verme diyemiyorum ama bazı enfeksiyonlar orta ayarda olanlar dahil anibiyotiksiz gecmiyorlar ve eninden sonunda vermek zorunda kalıyorsun
çok hafif belli belirsiz kizarık diyorlar mesela bizde ona vermiyor dr ama sizinki neboyutta acaba.
sonuçta enfeksiyonu antibiyotikten baska birsey yok edemez.
soguk algınlıgı için yillardır berke doneminden bildigim SUDAFED var. yesil kutu mavi kutu biri balgamlı oksurukde biri balgamsızda kullanılıyordu eczane bilir

kizlar findik,fistik badem gibi kuru yemisleri nasil yediriyorsunuz?? direk kendi mi yiyor..ben hala veremiyorum soluk borusuna kacar diye!!!:18:
eger bulamac tarzı sabah kahvaltısı yerse onun ıcıne cekılmıs cevız ve fındık atıyorum 1-2 tatlı kasıgı.yada bazen meyvesuyu sıkıyorum ıcıne bebebisküvisi bıraz pekmez ve cekılmıs fındık cevız.elıne bende vermıyorum bogazına kacıverırı Allah korusun.bezne fıstıgı yada bademı ben yerken mınık parca verıyorum agzına
saol canım anladım.zaten ıkısınınde ıcerıgı aynı,cocuktan cocuga farkedıyor demekkı

gecmıs olsun inş ılerlemeden atlatır kuzu.bızde prospan bıtsın alıcaz ımmuzıc bakalım bızdede acacakmı iştah

kizlar findik,fistik badem gibi kuru yemisleri nasil yediriyorsunuz?? direk kendi mi yiyor..ben hala veremiyorum soluk borusuna kacar diye!!!:18:
eger bulamac tarzı sabah kahvaltısı yerse onun ıcıne cekılmıs cevız ve fındık atıyorum 1-2 tatlı kasıgı.yada bazen meyvesuyu sıkıyorum ıcıne bebebisküvisi bıraz pekmez ve cekılmıs fındık cevız.elıne bende vermıyorum bogazına kacıverırı Allah korusun.bezne fıstıgı yada bademı ben yerken mınık parca verıyorum agzına
saol canım anladım.zaten ıkısınınde ıcerıgı aynı,cocuktan cocuga farkedıyor demekkı

gecmıs olsun inş ılerlemeden atlatır kuzu.bızde prospan bıtsın alıcaz ımmuzıc bakalım bızdede acacakmı iştah

iyi akşamlar kıslar zor yazıyorum nehir kucağım da bide nasıl uykum var anlatamam bu kızın gözleri fıldır fıldır ben esneyip duruyorum onda tık yok

Eline veriyorum yer fıstığını seviyor hani şu tuzlu fıstık diye satılanları. Bir fıstığın yarısını kırıp veriyordum, baktım kendi dişiyle kırıp yiyor şimdi bir parça fıstık veriyorum.Kemire kemire yiyor. ceviz de öyle. yarım cevizi ortadan ikiye bölüp eline veriyorum. Bunun dışında kahvaltısına ufalanmış olarak ekliyorum.

sibelcim geçmiş olsun canım annemden bilirim migren çok zordur çok hastanede yattı annem bu yüzden
stress çok etkili hiç bi şeye sinirlenme oluruna bırak her şeyi

damla hojam kusura bakma biraz gecikmeli yazıyorum çok sevindim sonuçların güzel çıkmasına ben gündüz
okuyorum akşam evden yazabildiğim kadar aklımda kalanları yazıyorum o yüzden gecikti..

ben fındık fıstık ceviz badem veriyorum eline ama ağzında gevip gevip çıkarıyo rondodan geçirmek daha mantıklı

selammmsss.. ya bu ara pek takılamıyorum çünkü ne zaman bilgisayarın başına oturmak için boş bi vakit bulsam, grey's anatomy nin kaçırdığım 6. sezon bölümlerini izliyorum.
okuduğum kadarıyla;
damla hocam çok çok çok sevindim... heeep böyle güzel olsun sonuçlar..
evrimcim inşallah çook güzel, içine sinen ışıl ışıl bir ev bulursun..
özlemcim geçmiş olsun özde'ye..
sibelcim, seline de geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…