Bilecik'e gitmişliğim var. Hem de kışın. Buz gibiydi eksileri görmüştüm. Barış orda çalışıyordu. Porland porselen fabrikası ek bina inşaatında...Sibel yazınca o günlere gittim... Hazır çenem de düşükken bugün yazayım dedim.
sibel çıkana kadar kaç kez olursa ama son derece hızlı okuyorum aklım başka yere gitmesin diye:)))
o kadar saatte çok oluyordur saymadım .
hem eline pompa gibi bişey verirler bir sorun olduğunda ona avucunun içinde tutarsın sorun olduğunda sıkarsın.
benim ayak hikayeside son girdiğimde pompayı vermediler bana unuttular. o kadar panik oldumki o alet elinde olunca daha iyi hissediyorsun. hüsoliyi uyardım yine unutursam pompayı ayaklarıma bak diye. napimmm.
Ruzy bey'in babaanneyle günleri fena geçmiyor. En azından yemek ve uyku konusunu halletmişler. Tek kafamı kurcalayan aşırı korumacı davranışı. Akşamları bakıyorum da "elleme" "gel gel düşeceksin" "kıh kıh" "yapma" "gitme gitme" "dur dur çarpacaksın" "oraya gidilmez, burası ellenmez" cümleleri havada uçuşuyor. Onun da elinde değil, çok korkuyor.
Bu kelimeleri kullanmamaya çalışıyoruz, gerçekten ellenmeyecek şeyler olduğunda ve biz söylediğimizde çoğu kez ses çıkarmıyor.
Böyle olunca artık söz dinlemez olacak diye korkuyorum açıkçası.
askolsun nurdan ya onumu demek istedimm offESRAKO, o zaman bi tek ben yanlis anlamisim sanirim yazdiklarini.. neyse bir daha giremiycegim zaman haber vermem kotuyum merak etmeyin diye..kusura bakma yanlis anladigim icin, insan sorunluyken oluyor oyle alinganliklar..
Yarın yola cıkıyoruz sabah.. dualarınızı eksık etmeyın.
Aslında ilk anlttığında kask olayı aklıma gelmişti ama demek ki babaanne olayı cidden abartmış :) Neyse zamanla o da alışacak kendi çocuklrı konusunda da zamanında bu kdar korumacı davranmışlar mıdır acaba? Emanet olduğu için mi bu abartı davranışları?
Özde yi dün götürdüm ilk defa gittik bu doktora aklım karıştı aslında hafif bir soğuk algınlığı dedi ciğerler temiz... Sonra peditus verdi bende evde var dedim ama evdeolan pedifenmiş yaAyrıca antibiyotik yazdı az boğazında kızarıklık varmış... Ve Öksürük şurubu ama aklıma takılan şeyler olmadı değil diğer doktoru öksürüğü kesmek yerine asist vermişti balgam sökücü falan... Antibiyotik ateşi çıkarsa ver demişti ama bu direkt dayadı antibiyotiği almadımhem basit bir soğuk algınlığı bir şey yok dedi açıkcsı aklımı karıştırdı aslında diğer doktorumuz iyiydi ama özel hastane açıldı diğeri 80 alıyordu bu sigortayla anlaşmaı diye 20 alıyor bir deneyelim dedik kadın çok güler yüzlü oyunlar falan süper ama ilaçlar konusunda aklımda soru işareti kaldı... Kadının duvarındaki süsleri yırttı bunca zamandır hiçbir çocuk ellememişti dedi zaptedemedik annemle ben her yere saldırdı canavar ya :)) Kilosu 13.5 olmuş Kadın neyle besliyorsun dedi hlbuki bu ara işthı azalmıştı korktum vermiştir diye ama vrmemiş... Kuruyemiş delisi bu kız ya badem, antep fıstığı, ceviz, fındık hyır demez ne kadar versen yer özellikle badem
eger bulamac tarzı sabah kahvaltısı yerse onun ıcıne cekılmıs cevız ve fındık atıyorum 1-2 tatlı kasıgı.yada bazen meyvesuyu sıkıyorum ıcıne bebebisküvisi bıraz pekmez ve cekılmıs fındık cevız.elıne bende vermıyorum bogazına kacıverırı Allah korusun.bezne fıstıgı yada bademı ben yerken mınık parca verıyorum agzınakizlar findik,fistik badem gibi kuru yemisleri nasil yediriyorsunuz?? direk kendi mi yiyor..ben hala veremiyorum soluk borusuna kacar diye!!!:18:
saol canım anladım.zaten ıkısınınde ıcerıgı aynı,cocuktan cocuga farkedıyor demekkıminikim immuzinci güliz kullanmıştı ilk olarak.. o çok memnun kaldı... bizde eczaneye marnys almaya diye gitmiştik eczacı arkadaşımız immuzinc i alın hem önümüz kış bağışıklğına iyi gelir iştahta açar dedi.. bakalım 1 ay oluyor kullanıyoruz amn aman bi değişiklik olmadı.. bu bitsin olmadı marnys denicem birde...
tatlım biz kullandık immuzici ama bizim doktorumuz kışa girerken her yıl kullanabilirsin dedi, yılda sadece iki ay kullanılıyormuş. o yüzden sormuştum bende sana senin doktor nasıl önerdi diye. ben immuzinc ten cok memnun kaldım. iştahı cok açıldı alperen'nin ama tabi cocuktan cocuğa değişir. kullandığımız dönemde hiç hastalanmadı. ama şimdi burnu akıyor nezle gibi. yine verdim gece şurubu. maryns derya da evrimde kullanıyor, onlarda memnun sanırım. ikisininde içeriği hemen hemen aynı zaten.
eger bulamac tarzı sabah kahvaltısı yerse onun ıcıne cekılmıs cevız ve fındık atıyorum 1-2 tatlı kasıgı.yada bazen meyvesuyu sıkıyorum ıcıne bebebisküvisi bıraz pekmez ve cekılmıs fındık cevız.elıne bende vermıyorum bogazına kacıverırı Allah korusun.bezne fıstıgı yada bademı ben yerken mınık parca verıyorum agzınakizlar findik,fistik badem gibi kuru yemisleri nasil yediriyorsunuz?? direk kendi mi yiyor..ben hala veremiyorum soluk borusuna kacar diye!!!:18:
saol canım anladım.zaten ıkısınınde ıcerıgı aynı,cocuktan cocuga farkedıyor demekkıminikim immuzinci güliz kullanmıştı ilk olarak.. o çok memnun kaldı... bizde eczaneye marnys almaya diye gitmiştik eczacı arkadaşımız immuzinc i alın hem önümüz kış bağışıklğına iyi gelir iştahta açar dedi.. bakalım 1 ay oluyor kullanıyoruz amn aman bi değişiklik olmadı.. bu bitsin olmadı marnys denicem birde...
tatlım biz kullandık immuzici ama bizim doktorumuz kışa girerken her yıl kullanabilirsin dedi, yılda sadece iki ay kullanılıyormuş. o yüzden sormuştum bende sana senin doktor nasıl önerdi diye. ben immuzinc ten cok memnun kaldım. iştahı cok açıldı alperen'nin ama tabi cocuktan cocuğa değişir. kullandığımız dönemde hiç hastalanmadı. ama şimdi burnu akıyor nezle gibi. yine verdim gece şurubu. maryns derya da evrimde kullanıyor, onlarda memnun sanırım. ikisininde içeriği hemen hemen aynı zaten.
kizlar findik,fistik badem gibi kuru yemisleri nasil yediriyorsunuz?? direk kendi mi yiyor..ben hala veremiyorum soluk borusuna kacar diye!!!:18:
Yarın yola cıkıyoruz sabah.. dualarınızı eksık etmeyın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?