2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selammmsss.. ya bu ara pek takılamıyorum çünkü ne zaman bilgisayarın başına oturmak için boş bi vakit bulsam, grey's anatomy nin kaçırdığım 6. sezon bölümlerini izliyorum.
okuduğum kadarıyla;
damla hocam çok çok çok sevindim... heeep böyle güzel olsun sonuçlar..
evrimcim inşallah çook güzel, içine sinen ışıl ışıl bir ev bulursun..
özlemcim geçmiş olsun özde'ye..
sibelcim, seline de geçmiş olsun..

ozlemcim cok gecmis olsun ozdeye..acıkcası ben antibiyotik vermekten yanayım cunku bazı rahatsızlıklarda gerekio ozelliklede iltihap durumlarında.ozdede bogaz iltihabı var vermeyip kendikendine gecmesini beklemek bebeye daha buyuk eziyet kanımca ki artık hamilelere gore bile antibiyotikler sozkonusuyken pediatrikler neden kullanilmasın...

reglimde gecen ayın 6suydı onceki ay 12 siydi gecen ay 1 hafta erken oldum 28gunde.buay gelen giden yok ama surekli olcak gibiyim.bide duzensiz adetlerim ondan . dun test aldım eve gelince yaptım bisey yok olsa silikte olsa cıkardı ecede silik cıkmıstı 2gunluk gecikmede..olcaksam olsamda azcık spora baslasam

buarada haftada 2 gun temizlikci ayarladım.herzamanki kız aylardır koydeydi dondu ptesi gelcek ins.camlardan dısarıyı secemiom dermisim

eceye ilkkez pastorize olmayan inek sutu ıcırdım yogurt mayalayıp yediriyorum ama ilk kez verdim kaynatmıstım mayalamak icin..

boğazlarım şişti hayırlı olsun grip kapıyı çalıyor sanırım ama içeri almayacağım kararlıyım
,,

gecmis olsun canım alma kıskısla hemen

ben ocakta tektek kozluyorum deliyorum 3-4 yerşnden yumusayınca kozlenmis oliiii...mikrodalgdada delerek 6dk da kozlenio, fırındada 200 derecede yarım saartte

super fikir ama otribebe nazal aspirator alırsanda agzınla cekersin mumukler ozel hazneye dolar cano..gecen sene cok isime yaradı

Pervin hayirlisi olsun canim..acelesi yok sonucta..ama sunuda syleyeyim adet belirtileri ile hamilelik belirtileri baya bir benzerlik gsteriyor..ama test yapmissin..bence bir kac gün daha gelmezse testi tekrarlayabilirsin..

Öf, yemin ederim, bayıldım artık ben bu uyku probleminden yaaaa! Arkadaş, çocuk günde 1 saat de uyusa gece uyanıyor, 3 saat de uyusa uyanıyor. gündüz hiç uyutmasam mı diye düşünmeye başladım. Bir rahatsızlığı kalmadı. Gece 11.30 - 12 lere kadar sürünürse 3-4 saat kesintisiz uyuyor (sonra uyanıp tam 2 saat ayakta sallatırıyor). Akşam 10 da yatırayım desem, ilk uykuya dalamıyor. Bunca yıllık matematik öğretmeniyim. Çözemedim ben bu denklemi. Höh dedim. Sinirimi bozmayayım diyorum, ama kendi zevkime -hiç bir şey- yapamaz oldum. Ne dizi izleyebiliyorum, ne başka bir şey. Nolur biri söylesin, bu ne zamana kadar sürecek? Çok sıkıldım ben bu işten. Karanlıkta Doruk'u sallarken en sevimli hallerini düşünüp sakinleşmeye çalışıyorum. Ne belim kaldı ağrımayan, ne ayaklarım, ne dizlerim, ne kıçım.

uyutuyorum, yatağına koyduğum anda hortluyor, ayağıma alıyorum, ayaklarını karnıma dayayıp kendini geri itiyor, kafa ayaklarımın arasına kayıyor, yan çeviriyorum, olmuyor.

Ha, bir de Onur sallarken ağlıyor zırıl zırıl, ben sallayınca susuyor. Vallahi bunaldım çok yaaa.....

offff zor be burcu.. ne desem bilemedim ki.. gündüz iyi uyusa da kalkıyor diyorsun. cunku benim iyi bir gece uykusu için bildigim tek yol, iyi gündüz uykusu..

ben marnys junıor kulandıyordum hasta olunca propolmar aldım ama hastalık süresince kullanıp iyileşince bırakıyosun..marnys junıor normal günlük vitamin iyileştince ona devam iştah sıfıra düşüt çünkü..((

Son düzenleme:
Taze;

Gizem'e katılıyorum. Gündüz iyi uyuduğunda gece daha iyi uyuyor.. Arada ben de Ruzy'yi ayağımda uyutuyorum ya aynı yazdığın gibi yapıyor, kendini ittirip kafanın ayaklarımın arasında kalması hali:) Ya galiba bizi özlüyorlar. Gece bizim de iki saatte bir kalkıyor artık. Bir ara 3-4 saat uyuduğu oluyordu seviniyordum.

Ama aynı soruyu ben de soruyorum. Ne kadar sürecek bu yaaaaaaaa. eşşek sıpası kadar oldular artık ama yeter değil mi..

Son düzenleme:
günaydın... zaten başım ağrıyordu uykusuzluktan ölüyorum daha çok ağrım var... selin bu gece sabaha kadar durup durup ağladı ne derdi vardı neden yapmı bilmiyorum... rüyamı gördü korktu anlam veremedik... bi açtımı ağzını yarım saat susturamadık bu böyle sabaha kadar sürdü...ne yaptıysak susmadı hani konu komşu duysa selinin sesini bunlar uyuyor çocuk ağlıyor bakmıyorlar diyeceklerler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…