2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dün aşı olduk nasıl ağladı yavrum ağlamaktan pancar gibi kızardı (
dün akşam çok huzursuzdu aniden sıçrayıp çığlık çığlığa ağlıyordu yavrum aşı yerleri sızlıyordu galiba
huyuda değişti çok uyudu bugün
bu gece nöbet var

hoşgeldin Buket öperim Elif'i

Evet insanın içi sızlıyor ama sonrasında hem onlar hem de bizim için daha büyük sorunlara yol açacak uygulamalar da, sırf ağlamasın diye yapılmamalı bence. Kendi iyiliği içinse, bırak birazcık ağlasın. Hiçbir bebek ağlamaktan ölmemiştir eminim:umursamaz:

Yurt dışında olanlar sizde de domuz gribi için ne gibi önlemler alınıyor. Ya da aşı olunuyor mu
norraa sen yurt dışındasın okuduğum kadarıyla bilgi verirsen sevinirim.
Bebeklerimiz yakalanacak diye çok korkuyorum.

simdlik bisey yapilmiyor, doktorumda bu konuda hic bisi soylemedi, yetiskinlerede onerilmiyor bu asi..

ulen bugun evdeyim rahat rahat giriyom veleti uyutup, nerde uleynn geyiklerrr, nerdeeee...

elif hn bugün uğramadı buralara beğenmiyomuş artık bizi facelerde takılıyo kendisi laelaelaelaelae

Esra avatarını sevsinler ne tatlı uyuyor öyle yahoo yirim ben onun tombik yanaklarını

(6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir) ilkkez misafir yok
üf ya oğluma bugün bişey oldu çok huysuz hep ağlıyo yanesi var anlasam

herkeze kocaman bi merhaba annişler.ay cok özledim muhabbeti sizleri.anladigim kadariyla muhabbetin dibine vurulmus yine.ah ah neler kacirdim kimbilir,gecmisi okuyum dedimdi ama kizim pek izin vermiyo mizik mizik bugün.kucakta kucak istiyo,sürekli ilgi istiyo bebisim.evin icinde gezintiye degilde sanki keşfe cikiyoz :) heryeri öylesine inceliyoki,gözler aciliyo kocaman.cok tatli oluyo doyamıyorum kizçeme.kizim müsaede buyurursa gecmisi okuycam herkez nasilmis üstünkörü bakem bi.

Bu konuda nacızane fıkrım, bu uygulamayı kesınlıkle yapmayacagım; nedeni, okudugum bı makaleden kaynaklanıyor;

Bebekler aglatarak uyutulmaya calsııldıgında,bebek uyumayı degıl aglamaktan dolayı susmayı ogrenırlermıs,yanı bebek guven duygusunu yıtırdıgı ıcın kendı kendıne ıcıne donermıs, bu da ılerıde içe dönük bir cocuk,guvensız bır ruh halını ortaya koyarmış,agladıgı zaman bebegı hemen kucagınıza alın demelerının nedenı de buymus..

aa bugun GAZPA vardi dimi:))efrimlemi gitmisler,neler aldilar acaba??

Var da arabalarla pek bı eglencelı oldu.. pardon dıe dıe yol aldık kalabalıkta.

evettt efrimleee gittilerrr
bebişleride orda burda emzirmiş tirbiyesizlerrr

Yok valla, gayet edeplı emzırdık, örtülerimizi örte örte.. teeesssüüf ederim yaneeee :umursamaz:

hmmm, efrimm carsafcisina ugramistir yine; adamin cok gusel mallari varrdii...off pazar gezmeyi osledim..

Babacım yaaa, orada bısı kalmamıs maleseff.. bende uyku tulumu almaya gıttım, adam getırmeyecekmıs bı daaa ((

oglen bı suru alıntı yapmıstım, malesef pc nın azızlıgıne ugradı.. fırsatım olursa bı ara gerı donup tekrar yazacagım..

bende buna benzer bir yöntemle alıştırdım uykuya işe yarıyo
K's Kids

bende bunu aldım sonunda kayranın verdiği linkten beğendim. umarım beğenir kızım...
güle güle kullansın deniz bende bunu beğenmiştim ama sonra onu almaktan vazgeçtim daha doğrusu halı almaktan
geçmiş olsun teocuma inşallah mama iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…