2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

alla alla alta bulunan hızlı cevap paneli kalktımı ben göremedimde
yarım saatim kaldı mesainin bitmesine kuzenimin bebeği oldu onu görmeye gidicem çok heycanlıyım
burcu diş falanmı çıkartıyo doruk acaba ya sen anlatınca bende şaşırdım
sıçyarak veya ağlıyarak kalkıyosa dua oku dicem aklıma başka bi şey gelmiyo
acaba bi rahatsızlığımı var yoksa gece kalkmayı huy halinemi getirdi

aaa evet seda ya uyus oldum hızlı cevpa kalkmış
zaten site kamlumbaga gibi açlışıyor iyice uyus olurum artık...

artık tüm mj ve cevapları bi defada halledicem yoksa çok uzun sürüyor;

esrakocum bu sana,
valla birden aklıma geldiiştehakkaten maşallah sen eceden pek çekmedin. özellikle uyku konusunda.herseferinde maşallah diyorum.baak bi mjla seni teeeeeeeeeeee nerelere götütürüm yaa.
dimek yuşa hz lerine gittin
biz arada sabah namazına giderük oraya gun doğuşu falanda güzel oluyor.

evrim;
ayy saol seda haber verdiğin için inşallah içine sinen huzurlu olcagı bi evi olur.
tazem yalnız kalacak izmrde..bu aralar düşünüp hüzünleniyorum nedense.

çaçaaa
evet ya hmeoffice manyak bi hızla çogalıyor bazı sektörler olmazda masbaşı yadasadece tlf ve internet işleri olur.bknz ben tlf ve internet çok şükür valla
ocakdan sonra sigortamda tıkırtıkır inşallah.
ozaman dışarda çalışma fikrim hepden kaybolur kendi mesleğim konusunda arada gelgitler yaşıyorum ama kısmet ya .ekmeğimi ögretmenlikden değilde sekreterlikden kazanacakmışım dimekki.olaya böyle bakınca huzur buluyorum yoksa...

pervinn
aaaaaa test bile yapmışsın arada derede beea.
bakalım yeni bebek haberi ne zamna alıcas.
emrah nasıl bu konuda
gerçi oda topikde bir çok baba g,bi etliye sütlüye karışmayıp sadece sevip oyanayn tiplerden ama ne biliyim 2.ci bir bebek olayında umarım daha fedakar olur!

özgülll,
ayy çok güldüm ama bu cadı kız demek abisiyle bir olup sizi uyutmadılar
ayy nasıl sıgdınız yaa
biz 180 lik yataga bile afiki ortamıza alınca ikibüklüm oluyoruz.hoş gerçi afik darmadagın yatan bi çocuk o bizimleyken tekmeyle yumrukla falan dürtülüyoruz bide yan yatma merakı varki hiç sorma o yanlamaısna yatıyor biz kenarlarda sefil bilo gibi:)

cülüzz,
ayyy düştü demek haa geçmiş olsun ama eşinnde hep o düşecek diye tetikde demekki

tazempurcum,
bu dorukun gece uykuzuluguna bi yorumda ben getireyimgunduz ayaklarını üşütüyor olabilirmi karın agrısı yani
açlıkdan olmadıgına eminsen huysuzlukda olabilir ama inşallah kalıcı bi huysuzluk olmaz.

sibel
baş ağrıtmak ne demek canım aşk olsun sen aklına takılanı sor bir bayan kırkyılda tam bir yemek ve ev işi ustası olurmuş yani öyle evlenirevlenmez mutfaga gecergecmez deeel.

gypsyesramı merakdayım dün iyice fena olmuştu bogazları umarım bugun daha iyi olmuştur annesinn şefkatli kollarına gittiyse demamdırr..

sanırım kimse bu çekiliş işine yanaşmıyor neyhsem. bu yılda böle olarr.

yawf arkadaşlar nası yazıyorsunuz cevaplama panelinin yarısı bi yerde diğer yarısı başka yerde..pöffff

alıntılarımın yarıs gözüküyor diğer yarısı kayıp..(

Site yönetiminden rica ediyorum sitenin eski halini istiyorum..

Sibel....nohutları haşlamadan mı koydun buzluğa..ben öyle algıladım nedense??

Nur...maşallah Yiğit e..doğan büyür bir şekilde derler hep..öyle oluyormuş..

Seda..ben daha hiç klimaları çalıştırmadım desem.:)..önümüzdeki hafta soğuycakmış buralar da..

Özgül..çok güldüm yatak olayına..biz de hep 3 kişiyiz yatakta..biz dikey, Rüzgar yatay olarak yatıyor..sabah her tarafım ağrımış oluyor..(

Güliz..kıyamam Alpella ya ..nası da korkmuştur yavrum..1 kez biz de düştük..ömrümden ömür gitti resmen..::::::::(

Gizem..Rüzgar da sıcağa hiç gelemiyor Ada gibi..poğaça ayaklar hep dışarda..parmak araları itinayla koklanır..:))..elbise gibi tulumu var Rüzgar ın...geçen kış hiç giydiremedim..bakalım bu kış naapacak..üstünü çok açıyor çünkü..

,

sizinki tam mutlulugun resmi olmus

ben eceyi 3kez dusurdum yani kendi dustu uykusunda ayakucumuza dadandigi sira..cok felaket bi duygu..gecmis olsun bende aynen dusundukten sonra olmustu

Gercektende esimi dürtüyorum onlar uyurken baksana diyorum nasil uyuyorlar..oglum babasinin kucaginda Hayat hanim benim üstümde..gercekten hersey onlar icin..yeterki onlar iyi olsun..:2:

Hayat uyuduktan yarim saat sonra uyandi ve geldi odaya..bende sasirdim görünce..birde ben cok yaparim parmak sallama hareketini..o da bana yapiyor kizarak.hem geliyor hem kizarak konusuyor hem de parmagini salliyor...yandik bu gecede...

Hayat uyuduktan yarim saat sonra uyandi ve geldi odaya..bende sasirdim görünce..birde ben cok yaparim parmak sallama hareketini..o da bana yapiyor kizarak.hem geliyor hem kizarak konusuyor hem de parmagini salliyor...yandik bu gecede...

o hareketi ecede yapıo cok komikler ya...sade bana deil onu kızdıran herkese

Aslında kontrole götürmem gerek. Calpol konusunda haklısın, doktora sordum, gerekmedikçe verme diyor. Ben de aynı görüşteyim de, 3-4 defa sallamamıza rağmen uyuyamıyorsa veriyorum bir ölçek.

o
burcu ya surekli calpol mu veriyorsun sen bir ksakıncası vs olmazmı ise de yaramıyor anlasılan nicin veriyorsun ilac sonuçta.

3 saat uyumak için veriyorum desem :) halime acır mısın :)

Sağol canım, okuyorum bildiğim duaları. Onur karanlıktan korktuğunu düşünüyor. Holün ışığını açık bırakacağım bakalım.

ÖZGÜL tablo çok hoş. Allah neşenizi bozmasın.

GÜLİM yok be anam, her türlü önlem alındı, biri çarık olmakk üzere çift çorapla geziyor evde. Akşamları portakal bile vermiyorum. ama nafile...

Sanırım yatağa alacağız, aklıma başka bir şey gelmiyor. ÖZlüyor olabilir. İyi bir doktora götürmek var kafamızda ama vereceği cevabı şimdiden tahmin ediyoruz "dönemsel özellik, bir süre sonra geçer vs..." Bunu duymak için de 100 Tl bayılacağım galiba, içim rahat etsin.

canım mothercare dan alıyorum evet. onlar ada doğduğundan beri en çok kullandığım şeyler diyebilirim. başı kıçı açılmıyo, oh rahat rahat. 9-12 aydan sonrakilerin ayaklarını altı da kaymaz şekilde yapılmış evde çok rahat oluyor... ve ben o halini çok seviyorum.. bebeklere çok yakışıyor bence..

Adanın iki parça ekmeğini bandıra bandıra yerim. Ruzy çorapsız yatıyor.
imza: bebek ayağı fetişisti
ben de ben de.. bebek ayağı fetişistiyim evet evet.. ahh ahhh deliriyorum o ayaklar için.. her seferinde nasıl öpüyorum nasıl kokluyorum.. ve büyüyecek diye üzülüyorum..

amanniiin bi de antalya bebeğiii!!!! yazın işin zor senin! :))
ya bi de bişey dicem, genelde hepiniz cıbıl ayakla yatırıyomuşsunuz.. ben de gündüz öyle yatırıyorum sonuçta en fazla 1.5 saat uyuyo.. ama gece korkuyorum ya.. odası sıcak ama öyle de olsa ne biliyim, kız çocuğu, ayaklarını üşütmesi iyi olmaz, yumurtalıklar, iltihap filan diye... acaba giydirmesem mi ben de gece yaa? bilemedim ki...yazın zaten giydirmiyorum ama şimdi????

burcuu,, bu arada yorganı sabitleme buluşuna bayıldım! gözünü seveyim bi resim eklesene ya! süper fifir bence! ama şöyle bi durum var, ada yatakta fır geziyo.. öyle yapsam kafası yorganın altınna girer bi süre sonra.. doruk gezinmiyo mu yatakta?

o hareketi ecede yapıo cok komikler ya...sade bana deil onu kızdıran herkese

Bende Burcu senin gibi doktora gtürmek istiyorum ama her seferinde ya azarti isitiyorum ya da normal deyip geciyorlar..simdi bile yataginda konusup duruyor...:84: ne oldu bu cocuga allahim...

herkese ii akşamlarr...

öncelikle yiğite yorum yazan arklar çokkk tşk ediyorummmm...
hep üzlüyordum zayıf die çok şükür bu kiloyu gördüm içim rahat etti:)
neyse ben alıntılarımı yazmaya geldim:))

önceliklee başlayımm...

efrimim...rabbim gönlüne göre huzurla oturacağınız bir ev nasip etsin inş yozgata taşınsaydınız betoncu kocem site çokk ev bulurdu emme sen gittin antalya ya:))

damla hojam....sonuçların temiz çıkmasına çokkk sevindim..birde kahve konusuna gelirsek ben bekarlığımdan beri çok düşkünüm kahveye ama hamilelik döneminde içtiğim an çarpıntı yapıo.şimdide bilerek içiyorum yoksa 2 bebişe yetemiorum hep uyku modunda oluyorum sabah kahvaltı yaptıktan sonra içiyorum ki açılıyım die...

gypsesrammm...bajım öncelikle geçmiş olsun umarım iice sarmadan atlatırsın...bir de bajım sen neden kursa gidiosun bajım bence sen kurs verebilecek durumdasın banim dibim düştü son yaptığın pastayı görüncee....

pervincimm...valla nedendir bilmiyorum ama heycanla bekliyorum bende seni valla bazen sırf telden girip bakıorum pervinde bişi varmı die.. sizin için ne zmn hayırlıysa ozmn gelsin 2 bebiş hayırla...

ayçaa...benimde annem çok paniktir nur düşecek nur çarpacak hep bu kelimeler uçuşur havada ve musti düştüğünde ben annemin bağırmasına korkarım mustinin düştüğüne değilde:)))

sibelcim...migren gerçekten çok zor ya ben annemden biliyorum annem bir kere hatırlıyorum keselim artık kafamı die ağlıodu hastaneye giderken burdaki bi dr anneme bu seninle yaşlanır çaresi yok demişti annemde bizim gayemize düştüğü için kendi derdine bakamadı ama gerçekten yaşı ilerledikçe dahada azaldı artık sende 1 filan tutuo...

tazem burcuu... üfff diorum yaa çektiklerinee valla şu dünyadaki en zor şey uykusuzlukkkk...allah sabır versin cnmmm benim...

pebiş bacım güli....bende senin yemek bilgilerini çaldın habarııııınnnn olaa.

özgül....canım yaa ne şanlısın 5 gün kafa dinliyeceksin bende şu aralar 5 saate bile razıyımm keyfile geçer inş cnm.

esrakoesracım..inş ece seni hiç üzmeden böle devam eder sende berkeyi benim yaşımdayken doğurmuşsun şöle baktım şimdi senin yaşına geldiğimde musti berke gibi olacak çok güsel yaaa bende günlere filan gideceğim hehehehe:):):)

gizem...o güsel ayaklı adacıkkk umarım alışır tuluma bende son 1 aydır giydiriyorum ve inanılmaz rahat yatıorum üstünü açtımı die düşünmüorum...

gülizzz...canım alperenime geçmiş olsun canımmm...

umarım atladığım bişi yoktur aklımda kalanları yazdım...

bu arada musti bişi yapacağı zaman abi vurma filan dioruz yada gel abi öp filan derkennn bizim musti yiğiti abisi zannetti:))) beşiğe gedip yiğite ebii ebiii dio:))

ada gün içerisinde de sürekli çorap çıkarıyor.. önce çarıklarısonra çorapları ama sürekli.. bu konuda anneme çekmiş. annem de hayatta çorap giymez. kışın sadece sokağa çıkarken giyer. eve gelince de çıkarır atar ay yandım diye. eğer evde giyiyorsa kesin hasta filan demektir. 32 yıllık hayatımda çok nadir görmüşümdür.. ben de tam tersi.. evlenmeden önce yatarken bile çorap giyerdim manyaklar gibi.. ayy annem dedim de pazartesi geliyor, yoğun baskı ve küsmelerimize dayanamadı. 20 sinden sonra gelecekti, hiç gelme o zman didim. küstük bi de.. geliyor. rahatsız etmekten çekiniyorlar, halbuki öyle değil.. benden çok onur istiyor gelmesini. bizde mi ilerde çocukların evine giderken böyle düşünücez acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…