ayça sen mimarlık yapıyosun dimi mimarlık ofisi falanmı yoksa yapı denetimmi
,düngece ne uyudum mu uyumadim mi anlamadim..her zamanki gibi Hayat hanim 2 de uyandi..aramiza aldim saat 4 e kadar dalamadi..tam uyuyacak derken diger odadan Kaan aglamaya basladi..korkunc rüyalar grmüs..dedim oglum gel bizimle yat..o sirada da Hayati kendi yatagina koymustum..abisini grünce o da kalkti ve aramiza gelmek istedi cadi.:95:.aldim ve 160 lik yatakta 4 kisi balik istifi yatmaya calistik..tabi Hayat hanim abisini yaninda grünce kikir kikir kikirdamalar..sarilmalar felan hep kudurdular..sabaha karsi 5,5 gibi ancak uyudular..yani dün gece esimle hem güldük halimize hem acidik..her yerim tutulmus..
dün gece alpella bizim yataktan düştü, yine döne döne ayak ucumuza gitmiş ve düşmüş. bir başladı ağlamaya eşim hemen alperen düştüü diye bağırmaya başladı. öyle korktum ki yavrum uyku sersemi cok ağladı. nasıl düştü kafası mı vurdu bilmiyorum ama sabah bişeyi yoktu cok şükür. hiç düşürmedim maşallah diye aklımdan geçmişti geçenlerde artık kendi inebiliyor düşmez diye düşünmüştüm. neyse ki bişey olmadan atlattık. yatağında uyumaya alışması lazım yoksa bu kazalar devam edecek belli.
Hayat uyuduktan yarim saat sonra uyandi ve geldi odaya..bende sasirdim görünce..birde ben cok yaparim parmak sallama hareketini..o da bana yapiyor kizarak.hem geliyor hem kizarak konusuyor hem de parmagini salliyor...yandik bu gecede...
burcu kulak enfeksiyonu geçti mi Doruk'un? uyumak istememesinin nedeni ne acaba, bir uzmanla görüş istersen başka bir sıkıntı mı var acaba? sizin yanınızda uyuyor mu mesela, odası ayrı yanlış hatırlamıyorsam belki yalnız uyandığında korkuyordur. birde bu calpol bağımlılık yapmaz mı ya bide onu sorsan işine karışmak gibi olmasın yine de.
NUrrr maşallah ya kocaman olmuş bile :) Allah nazarlardan korusun.
o
burcu ya surekli calpol mu veriyorsun sen bir ksakıncası vs olmazmı ise de yaramıyor anlasılan nicin veriyorsun ilac sonuçta.
burcu diş falanmı çıkartıyo doruk acaba ya sen anlatınca bende şaşırdım
sıçyarak veya ağlıyarak kalkıyosa dua oku dicem aklıma başka bi şey gelmiyo
acaba bi rahatsızlığımı var yoksa gece kalkmayı huy halinemi getirdi
canım mothercare dan alıyorum evet. onlar ada doğduğundan beri en çok kullandığım şeyler diyebilirim. başı kıçı açılmıyo, oh rahat rahat. 9-12 aydan sonrakilerin ayaklarını altı da kaymaz şekilde yapılmış evde çok rahat oluyor... ve ben o halini çok seviyorum.. bebeklere çok yakışıyor bence..oo super haber hadi insallah tutarda aklından çıkar bu konu
ayyy o sahneye olurum ben olurum gizemmm o etli ayaklar çıbıl çıbıll yatakta duruyorr :))
ayaklı tulumları nerden buluyorsun ada ya yahu birtek mothercare de falan olabilir herlde bu boya posa kiloya tulum çokda seker olurlar koca bebekler :)) ada sıcagı sevmiyor canım belli o zaman her çocuk için degil dediklerim deneme yapmak gerek
ben de ben de.. bebek ayağı fetişistiyim evet evet.. ahh ahhh deliriyorum o ayaklar için.. her seferinde nasıl öpüyorum nasıl kokluyorum.. ve büyüyecek diye üzülüyorum..Adanın iki parça ekmeğini bandıra bandıra yerim. Ruzy çorapsız yatıyor.
imza: bebek ayağı fetişisti
amanniiin bi de antalya bebeğiii!!!! yazın işin zor senin! :))Gizem..Rüzgar da sıcağa hiç gelemiyor Ada gibi..poğaça ayaklar hep dışarda..parmak araları itinayla koklanır..:))..elbise gibi tulumu var Rüzgar ın...geçen kış hiç giydiremedim..bakalım bu kış naapacak..üstünü çok açıyor çünkü..
o hareketi ecede yapıo cok komikler ya...sade bana deil onu kızdıran herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?