İstanbul da bir yağmur yağıyor öyle böyle değil
akşam nasıl eve dönerimin hesabını yapıyorum
bu arada Ece ishal oldu sanırım içtiği antibiyotik yapıyor
ishal durumundaki beslenme modeline geçtik dün
bu arada musti bişi yapacağı zaman abi vurma filan dioruz yada gel abi öp filan derkennn bizim musti yiğiti abisi zannetti:))) beşiğe gedip yiğite ebii ebiii dio:))
Karışık kuru meyve aldırdım Onur'a, arada cezeryeler de var, ohhh....
Özgül..çok güldüm yatak olayına..biz de hep 3 kişiyiz yatakta..biz dikey, Rüzgar yatay olarak yatıyor..sabah her tarafım ağrımış oluyor..(
Güliz..kıyamam Alpella ya ..nası da korkmuştur yavrum..1 kez biz de düştük..ömrümden ömür gitti resmen..::::::::( Şu yan yatma canıma okuyor. Bütün gece ben düzeltiyorum o dönüyor. Ona yer açıcam diye bir karış yerde büzülüp uyuyorum sabah da ağrılar içinde kalkıyorum.
dün gece alpella bizim yataktan düştü, yine döne döne ayak ucumuza gitmiş ve düşmüş. bir başladı ağlamaya eşim hemen alperen düştüü diye bağırmaya başladı. öyle korktum ki yavrum uyku sersemi cok ağladı. nasıl düştü kafası mı vurdu bilmiyorum ama sabah bişeyi yoktu cok şükür. hiç düşürmedim maşallah diye aklımdan geçmişti geçenlerde artık kendi inebiliyor düşmez diye düşünmüştüm. neyse ki bişey olmadan atlattık. yatağında uyumaya alışması lazım yoksa bu kazalar devam edecek belli.
Geçmiş olsun, pire gibi yatağın içinde dönüp duruyorlar. Allah korusun.
günaydın,
nasıl güzel lapa lapa kar yağıyor. seyretmek cok keyifli. her yer bembeyaz olunca kuzucukların tepkini merak ediyorum çok. bakalım neler yapacaklar.
ayça süper bir faaliyet teşekkürler hemen doldurdum formu.
Kar mı, ne güzel. Burada da yağsa keşke.
Evrim, nasıldı Kuzey'den ayrı kalmak. Neler hissettin. Tusi aramış mı seni, yemeğini yemiş mi??
Senın bır sozun var, "asıl ben ona baglanmısım" dıyorsun ya, bendekı de o hesap, halası, dedesı, babannesının yanında oldugu ıcın bızı aradı mı aramadı mı cok anlamadım ama ben ev yoluna dogru yaklasırken son zamanlarda bu kadar heyecanlandıgımı hatırlamıyorum.
Herkesın dusuncesı muhakkak kı farklıdır, belkı de cogunuzun acısından abartı da bulunabılır durumum ama ben cok uzuldum, ıkıncı gun kalmaya dayanamadım, gıderken gunes gozlugumun altından gızlı gızlı agladım, sabah 8 de yola cıkmamız gerekırken sat 10 30 da Ozgur yola cıkarabıldı benı, O nu bırakamadım.
Benı gordugunde gulumsedı.. ama cok oyle aman aman bır tepkı vermedı. Sonra sonra gelıp gelıp bana sarılmaya basladı, dunden berı de sadece benım kucagıma gelıyor.
Yıne de Rabbımı gucendırmeyeyım.. Allah saglıgımızı sıhhatımızı daım etsın.. ayrılıklar boyle guzel nedenler ıcın olsun ınsallah.
ayrılıklar böyle güzel nedenlerle olsun kesinlikle... küçücük veletler bizi ne hale sokuyorlar, dünyamızı değiştirdiler resmen, iyi ki varlar, iyi ki doğurmuşuz. Yine duygulandım bak...
Meltem eger Ece sut ıcıyorsa, Mılupa nın ıshal ıcın hazırlanmıs ozel sutu var elektroıtlı HN 25 .. o sut ıle rahatca atlatabılıyorsun ıshalı.
Senın bır sozun var, "asıl ben ona baglanmısım" dıyorsun ya, bendekı de o hesap, halası, dedesı, babannesının yanında oldugu ıcın bızı aradı mı aramadı mı cok anlamadım ama ben ev yoluna dogru yaklasırken son zamanlarda bu kadar heyecanlandıgımı hatırlamıyorum.
Herkesın dusuncesı muhakkak kı farklıdır, belkı de cogunuzun acısından abartı da bulunabılır durumum ama ben cok uzuldum, ıkıncı gun kalmaya dayanamadım, gıderken gunes gozlugumun altından gızlı gızlı agladım, sabah 8 de yola cıkmamız gerekırken sat 10 30 da Ozgur yola cıkarabıldı benı, O nu bırakamadım.
Benı gordugunde gulumsedı.. ama cok oyle aman aman bır tepkı vermedı. Sonra sonra gelıp gelıp bana sarılmaya basladı, dunden berı de sadece benım kucagıma gelıyor.
Yıne de Rabbımı gucendırmeyeyım.. Allah saglıgımızı sıhhatımızı daım etsın.. ayrılıklar boyle guzel nedenler ıcın olsun ınsallah.
Ben de Ozgur e yol boyunca aynı seyı soyledım.. ne manasız yasamısım su ana dek.. megersem ne kadar anlam katmıs hayatımıza.. ıkımızın de agzından cıkan ıkı kelımenın bırı Tusı.. ne kadar guzel evler vardı, resmen dıbımız dustu.. ama sehırden bıraz uzaktı.. etrafında Tusı lık faalıyet yoktu.. Mesela Tusı olmasa bızım ıcın sorun degıldı uzaklık falan.. ama attıgımız her adım O nun ıcın.. O daha ıyı olsun dıye. Iyı kı varlar.. hep te daim olsunlar ınsallah.
Aslında kontrole götürmem gerek. Calpol konusunda haklısın, doktora sordum, gerekmedikçe verme diyor. Ben de aynı görüşteyim de, 3-4 defa sallamamıza rağmen uyuyamıyorsa veriyorum bir ölçek.
3 saat uyumak için veriyorum desem :) halime acır mısın :)
.
İngiltere, aralarında Benylin ve Calpol gibi çok satan ilaçların da bulunduğu iki yaşın altındaki çocuklara verilen 100′den fazla öksürük ve soğuk algınlığı ilacını yan etkileri nedeniyle piyasadan çekme kararı aldı.
Daily Mail gazetesinin haberine göre, İlaç Komisyonu ülkede 5 çocuğun ölmesi ve 100′den fazla ilaca bağlı yan etkinin görülmesi üzerine böyle bir karar aldı. Dünden itibaren ilaçların iki yaşın altındaki çocuklara satışına kesin yasak getirildi. Bu yaşın üzerindeki çocuklara ise ancak reçeteyle verilebilecek. Özellikle ilaçlarda yıllardır kullanılan 12 ayrı maddeye dikkat çeken yetkililer, ailelere de bebekleri için parasetamol veya ibuprofen gibi ateş düşürücüler kullanmalarını tavsiye etti.
burcucum gerekirse sabaha kadar uyumayabilirsin ama artık şu calpol sevdasından vazgeç derim ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?