bu arada dün yiğitin beyin aşı günüydü ve oğlum 4300 gr olmuş boyuda 53 olmuş çok mutlu oldum:)) doğduğunda 49 boyu 2700 kilosuydu
neyse ben gidiyorum yatmaya gece uğruyabilirsem giden alıntılarımı tekrar yazarım ... yoksa efrimin dediği gibi üstüne bi su içerim..
kızlarrr evrimden haber veriyimmi
evi bulmuş içine sinmiş ama bi kaç yere daha bakıcaklar sonra hemen kuzinin yanına dönücem diyo çok özlemiş kuziyi sesinden anladım:))
Gercektende esimi dürtüyorum onlar uyurken baksana diyorum nasil uyuyorlar..oglum babasinin kucaginda Hayat hanim benim üstümde..gercekten hersey onlar icin..yeterki onlar iyi olsun..:2:
bu arada musti bişi yapacağı zaman abi vurma filan dioruz yada gel abi öp filan derkennn bizim musti yiğiti abisi zannetti:))) beşiğe gedip yiğite ebii ebiii dio:))
hay masallahhh.. cok sevındım.
Saolasın Sedacım, haber vermıssın..
Su donemde dogru durust ev yok.. her yer dolu.. asagı yukarı ıyı sartlarda bır ev bulabıldık, Ozgur un calısma arkadaslarının cogu o sıtede oturuyor, Kuzey ıcın sahane bır yer.. onumuz cocuk parkı, sıtenın dısında kocaman cocuk parkı, her yer yemyesıl, sessız sakın, guvenlıgı olan,cok genıs bır oyun alanı falan fılan.. Tusı ye gore oldukca uygun bır yer.. kıymetlı olan da su anda onun ıhtıyacları.. 10 dakıka yurume mesafesınde sahıller baslıyor, dıbımızde yanımızda marketler falan fılan.. Konyaaltı nda bulunabılecek en dogru durust evı bulabıldık dıyebılırım, buna da sukur.
QUOTE]
hayırlı olsun yeni eviniz Allah taşınma kolaylığı versin
umarım ailecek mutlu olursunuz
bu arada
günaydın hocam
Su donemde dogru durust ev yok.. her yer dolu.. asagı yukarı ıyı sartlarda bır ev bulabıldık, Ozgur un calısma arkadaslarının cogu o sıtede oturuyor, Kuzey ıcın sahane bır yer.. onumuz cocuk parkı, sıtenın dısında kocaman cocuk parkı, her yer yemyesıl, sessız sakın, guvenlıgı olan,cok genıs bır oyun alanı falan fılan.. Tusı ye gore oldukca uygun bır yer.. kıymetlı olan da su anda onun ıhtıyacları.. 10 dakıka yurume mesafesınde sahıller baslıyor, dıbımızde yanımızda marketler falan fılan.. Konyaaltı nda bulunabılecek en dogru durust evı bulabıldık dıyebılırım, buna da sukur.
MELTEM evet antibiyotikler ishal yapabiliyor. Ben de geçen sefer doktora sormuştum korkmayın önemli değil ilaç bitince geçer falan demişti.
EVRİM çok sevindim gönlüne göre bir ev bulmana. Sıcak ve huzurlu bir yuva olur sizin için inşallah...Konum olarak da çok güzel, Tusiyle bol bol dışarda vakit geçirirsin ne güzel.
Sabaha karşı bir fırtına bir yağmur gök gürültüsü hepimiz uyandık. Elif de biraz önce yudu tekrar, sabahın köründe saat beşte kalktı..
Neyse hava durdu biraz şimdi ama çok soğuk.
Sibel sizde kar varmış, buraya daha gelmedi. Evet yılın ilk karı ama ben hiç özlemedim kışı...
Evi bulmanıza ve özellikle de ayın 10 undan önce tutmanıza sevindim. Merkür retrosu başlıyor. Bu dönemde yeni girişimler, imza atmalar vs.. pek iyi sayılmaz. Sen gideceğini yazdığında dua ettim nolur retroya kalmadan tutsunlar evi diye. acaba sna mesaj atsam mı diye tereddüt ettim. ama sonra vesvese vermeyeyim diye vazgeçtim ama inan çok sevindim. Tel.in olsa arayacaktım
Geçmiş olsun eceye, inşallah pişik olmaz.
Evrim yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun. Konyaaltı demek.. Tatilci misafirleriniz çok olur bu sene:)
evrim sen ordayken keske konyaaltından tutsa dedimdi..nası svindim..cok ii gelcek orası size eminim
Evrim çok ama çok sevindim kendim bulmuş gibi mutlu oldum valla..ne mutlu size
hay masallahhh.. cok sevındım.
Saolasın Sedacım, haber vermıssın..
QUOTE]
hayırlı olsun yeni eviniz Allah taşınma kolaylığı versin
umarım ailecek mutlu olursunuz
bu arada
günaydın hocam
hepınıze tek tek tesekkur ederım.. guzel dıleklerınız benı cok mutlu ettı.. cemıl cumlemıze daım olsa keske.
HİPP organik bebek mamasından bir sosyal sorumluluk projesi. Ben de kaydımı yaptırdım. Parmak boyası gönderiyorlarmış.
Alman organik bebek maması HIPP, 1-4 yaş arası çocuklar için renkli bir çalışma başlatıyor.Bünyesinde zihinsel engelli çocukları barındıran Özel Eğitime Muhtaç Çocuklara Yardı Derneği' ne (ERAM) destek amaçlı hayata geçirilen proje, " Adım Adım Büyüyorum" ismiyle yola çıkıyor.1-4 yaş arasındaki çocukların parmak boyalarıyla yapacağı resim çalışmalarını kapsayacak ve altı ay devam edecek.Altı ay sonunda çocukların yaptıkları çalışmalarda nasıl bir gelişim olduğuda gözlemlenmiş olacak.
Projeye katılmak için yukarıdaki adresteki katılım formunu doldurmak yeterli, formu dolduran annelerin adreslerine proje için gerekli parmak boyalarının ve altı adet özel resim kağıdının iletilmesiyle ilk adım başlıyor.Bundan sonra çocukların doyamayacağı eğlenceli bir süreç başlıyor.Gelen kağıtlara projenin parmak boyalarıyla önce çocukların ayak izleri alınıyor, kağıdın geri kalanıda çocuğun uçsuz bucaksız hayal dünyasına bırakılıyor.Altıncı ayın bitiminde çalışmalar, mayıs ayında gerçekleştirilecek sergide ERAM çocukları yararına satışa sunulmak üzere HİPP' te toplanıyor.Proje sonunda , minicik adımlarıyla projeye dahil olan çocuklar, hem zihinsel engelli çocukların hayata bir adım daha atmasını sağlamış, hemde yarattıkları bir çalışmanın sergilenmesiyle unutulmayacak bir hatırayı yaşamlarına eklemiş oluyorlar...
Katılım Formu
çok etkılendım.. hemen kaydolacagım.. saolasın paylasımın ıcın.
Geçmiş olsun eceye, inşallah pişik olmaz.
Evrim yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun. Konyaaltı demek.. Tatilci misafirleriniz çok olur bu sene:)
HİPP organik bebek mamasından bir sosyal sorumluluk projesi. Ben de kaydımı yaptırdım. Parmak boyası gönderiyorlarmış.
Alman organik bebek maması HIPP, 1-4 yaş arası çocuklar için renkli bir çalışma başlatıyor.Bünyesinde zihinsel engelli çocukları barındıran Özel Eğitime Muhtaç Çocuklara Yardı Derneği' ne (ERAM) destek amaçlı hayata geçirilen proje, " Adım Adım Büyüyorum" ismiyle yola çıkıyor.1-4 yaş arasındaki çocukların parmak boyalarıyla yapacağı resim çalışmalarını kapsayacak ve altı ay devam edecek.Altı ay sonunda çocukların yaptıkları çalışmalarda nasıl bir gelişim olduğuda gözlemlenmiş olacak.
Projeye katılmak için yukarıdaki adresteki katılım formunu doldurmak yeterli, formu dolduran annelerin adreslerine proje için gerekli parmak boyalarının ve altı adet özel resim kağıdının iletilmesiyle ilk adım başlıyor.Bundan sonra çocukların doyamayacağı eğlenceli bir süreç başlıyor.Gelen kağıtlara projenin parmak boyalarıyla önce çocukların ayak izleri alınıyor, kağıdın geri kalanıda çocuğun uçsuz bucaksız hayal dünyasına bırakılıyor.Altıncı ayın bitiminde çalışmalar, mayıs ayında gerçekleştirilecek sergide ERAM çocukları yararına satışa sunulmak üzere HİPP' te toplanıyor.Proje sonunda , minicik adımlarıyla projeye dahil olan çocuklar, hem zihinsel engelli çocukların hayata bir adım daha atmasını sağlamış, hemde yarattıkları bir çalışmanın sergilenmesiyle unutulmayacak bir hatırayı yaşamlarına eklemiş oluyorlar...
Katılım Formu
Ayça teşekkürler, bir bakayım ben de...
dedim ama sitesinde sorun var giremedim ...
evrimcim bu arada taşınırken yanında gelecek dimi aileden birileri yalnız cok zor olur kuzeyle,ne zaman gidiyosunuz şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?