2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel demişsin düzgün kullanıldığında sorun olmaz diye ama tazemin 3 msjın ikisi illaki calpol içirdim uyuttum oluyor maalesef
bende bu zamana kadar sadece iki kez kullandım calpolü ateşi çıktığında illaki bu tarz kullanımların yan etkisi vs olmayacaktır senin yazınada katılıyorum çaçaçam

nurdana ulaşamorum cepi kapalı..!!!

aklımda bissürü bişiicikler vardı unuttum
ama altta ismini görunce hatırladım bak
seda13 dün aklıma geldin yaff böyle biri vardı evrimle kipada karşılaşmışdı şimdi nie gelmio didimdii..

nur maşallah yiğite ne kadar güzel toparlamış annesi ne kadan mikemmel bakmışsın bebişine
mustinin ebii diyen ağzını öpmek istiyorummm

bende çok rahattım ya mustide nerdeyse mayıs ayından beri hiç uyanmıordu bi sünnet olduğu dönemde uyandı ama yiğit doğduğun beri en az 2 kere uyanıo

şimdi taze purcuyuda günah keçisi gibi ialn etmiş gibi olduk yanlış anlama burcucum senin nezdinde yazıldı sende bi kaç gundru calpol verdim diye yazınca çıktı bu yorumlar.
yoksa tek sen değil illaki hepimiz kullanıyoruz bu ilaçları mecbur kaldıkça tabi.
belkide bu en açık şekilde itiraf eden sen oldugun için senin üzerinden yazıldı bunlar..
çünkü derya da bi ara uykusuzlukdan sıyırmak üzereydi ve uyku ilacı araştırıyordu ozaman kullanma başka care ara diye uyardıgımızda biraz kızmıştı yaşadıgımı ben biliyorum falan gibi..
biz sadece dışardan gözlemlediğimiz ve sizin anlattıklarınızla biliyoruz yaşantınızı.
yanlış anlaşılma olmasın kimse küsüp gitmesin!!!!

nur maşallah yiğite ne kadar güzel toparlamış annesi ne kadan mikemmel bakmışsın bebişine
mustinin ebii diyen ağzını öpmek istiyorummm
saol esrammm mama takviyesini dün den bıraktım toparladı die...

valla sorma şu aralar da musti bizim ebemizi öpüyo

güli bajım yanlış yazdığım için öle oldu gel abisi dioruz abinin sonuna (si) yani abisi yazmayı unutmuşum bajım 2 çocuk anası olmama ver artık:)

güli bi ara biz demeden kendi diodu ebe ebeee yani bebe beebe dimek istiodu şimdi bizi yiğitin yanına götürürken ebi ebi die götürüo..

yozgatta şöle güsel çocuk pedagog olsa hemen uçmak istiyorum yanlış bişi yapmayım nasıl davranayım bana sölesin die amaa nerdee...

nurcum yok canm ne yanlış anlaması
benim çok hoşuma gitti çok güldümde ondan öyle yazdım.

valla içgüdülerinde hareket et 2 evlat genç anne şahne bi hayat inşallah aklına zorluk kötuluk getirme..
genceciksin çıtırsın:)
yiğitin yeni resmi yokmu arada koysan. mis kokulu sıpayı:)

bu sabah tek taraflı bademcik şişkinliği yaşaıyorum.yani tektaraflı kızarmış acıyo ahlsizim falan
aldım bi bardak elime indim kilere açdım dolabı acılı acısız turşuların sularında koydum bi güzel içtim ayy valla pek iyi geldi:)
terleme bile yaptı
çok özlemişim meger ögrenciyken hep içerdik sahilde vardı bi turşucu gidip gdip içerdik..

ayşin gelmiş hoşgeldin ayşin nasılsın bi gittin dogumdan sonra hç gelmedin. oysa son zamanları beraber saymıştık...

Son düzenleme:
bajım bazen çok tıkandığım oluyor dün mesela yiğiti emzirdim gazını çıkaracaktım hani yatış pozisyonunu biliosun musti tv izliodu hemen geldi işretle yiğiti koltuğa koydurdu kendi aynı şekilde yattı ikisinede kıyamıyorum en korktuğum noktada mustinin hırçın olmasından korkuyorum netten bi özel hastanenin çocuk psikiyatrisine yazı yadım bakalım cvp verecekmi...

güli bajım var resim akşam gökhan erken gelirse koyarım canım yiterki sen iste..bi bakın bakalım büyümüşmü..

ya bu arada burda kar yok hava kapalı ama gecede yağmur yağmış ama kar yok tam uyunacak hava sıpalar uyuyorken uyusam amaaaa çorba , yimek yapacağımm öffffffffff

elbette, taze gadını bunları idrak edecek düzeydedir Şen gülim... Var ya bizim bir ara gittiğimiz tohtor vardı, daha doğrusu 1 kez gitmiştik, her mızıldandığında calpol verebilirsin demişti...

Bronşit mi olmuşsun Hesra, aman geçmiş olsun. Gülim sana da ..ayy turşu suyu dedin azğımın suyu aktı..miss miss..bayılırım ekşi şeylere..ruzy de öyle...

SİNİR oluyorum merkur gerilemesine..herisim aksi gidiğ.nezaman bitecek surec

Kar mı?? ne demek o yaff :)) sız yazıyorsunuz ben masal gıbı okuyorum :)

aynen

aglattun beni kadın

Nur, bana sorarsan boşver pedagogu, en güzelini sen yapıyorsun zaten..Mustiye anlayacağı şekilde bebekle ilgili sorumluluklar veriyorsun ya,altını değiştirirken falan hani anlatmıştın... o da abi olmanın tadına varıyor. Büyüdükçe daha da iyi anlayacaktır. Bebeğin yanında Mustiyi daha çok sevgiye boğarsanız da tam süper olur...BAk annemin babamın sevgisi bebeğe geçmemiş beni hala seviyorlar diye düşünür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…