ayçacım aynen dediğin gibi emzirirken belim kopu ama musti üzülmesin die katlanıorum dizimde onu otturuorum bi yandan yiğit emio sırf o beni bırakıo demesin die..sadece yanlış bişi yaparda etkilerim die korkuorum..hoş önceden pedagogmu varmış millet peş peşe doğruyormuş ama bazen tedirgin oluyorum..birde biz yiğiti öle çok odaya getirmioruz musti gece uykusuna ne zmn yatıo ozmn koşa koşa gidip yiğiti alıoz halimizi bi görseniz birimiz mustiyi yatırırken dieri odaya yiğiti kaçırıoz az sevelim die:)Nur, bana sorarsan boşver pedagogu, en güzelini sen yapıyorsun zaten..Mustiye anlayacağı şekilde bebekle ilgili sorumluluklar veriyorsun ya,altını değiştirirken falan hani anlatmıştın... o da abi olmanın tadına varıyor. Büyüdükçe daha da iyi anlayacaktır. Bebeğin yanında Mustiyi daha çok sevgiye boğarsanız da tam süper olur...BAk annemin babamın sevgisi bebeğe geçmemiş beni hala seviyorlar diye düşünür...
elbette, taze gadını bunları idrak edecek düzeydedir Şen gülim... Var ya bizim bir ara gittiğimiz tohtor vardı, daha doğrusu 1 kez gitmiştik, her mızıldandığında calpol verebilirsin demişti...
canım çok sevindim... yeni evinde, yeni şehrinde boool boool huzur, mutluluk ışık olsun! hem evin nasıl olduğunun önemi yok, içindeki insanlar o konutu "ev" yapan..Gülim, Ayçam, Sibelim, Esrakocum, Ferfinim, Nurum, Özgülüm, Gizemim.. [/B]ve varsa unuttuğum canım arkadaslarım, tesekkur ederım ilginize alaknıza ve de güzelim dileklerinize, ne mutlu bana, mutlu ettınız benı.
Su donemde dogru durust ev yok.. her yer dolu.. asagı yukarı ıyı sartlarda bır ev bulabıldık, Ozgur un calısma arkadaslarının cogu o sıtede oturuyor, Kuzey ıcın sahane bır yer.. onumuz cocuk parkı, sıtenın dısında kocaman cocuk parkı, her yer yemyesıl, sessız sakın, guvenlıgı olan,cok genıs bır oyun alanı falan fılan.. Tusı ye gore oldukca uygun bır yer.. kıymetlı olan da su anda onun ıhtıyacları.. 10 dakıka yurume mesafesınde sahıller baslıyor, dıbımızde yanımızda marketler falan fılan.. Konyaaltı nda bulunabılecek en dogru durust evı bulabıldık dıyebılırım, buna da sukur.
sağol canım yaaa! geçen bunu ebek dergisinde okudum ama internet sayfasında katılım formunu bulamamıştım, dolayısıyla buraya da yazmadım. hiç böyle bir ibare bile yoktu sayfada.HİPP organik bebek mamasından bir sosyal sorumluluk projesi. Ben de kaydımı yaptırdım. Parmak boyası gönderiyorlarmış.
]
geçmiş ossuuuunnnnn!!! gülicim sana da geçmiş olsuun!!hastayımmm
bronşit dedi doktor anamın kanatları altındayım
boğazlarım iptal
canim Hayatta aynen musti gibi ani,babba,abi...vs..konusuyor..tam net olarak söyledigi kelime yok..ama cogu seyi anliyor artik..nemli olanda bu..kesinlikle o cok bilmislere kulak asma..hayat tam 14 aylik yürüdü o zamana kadar kizima neler demediler..yok bu cocuk basik yok bu cocuk tutuk falan filan..oysaki emekleyebilen bir cocugun 2 yasina kadar yürümemesi cok normal..konusmada bir anda basliyor..daha cok erken..1,5 yastan sonra daha hizla cözülecektir dilleri..sizin bebişerin konuşma durumu ne alemde kimisi gelio aa daha konuşmuomu diolar sinir oluyorum birde musti b harfini önde kullanmıo mesela
abaamm(babam)
abay(baybay)
ebi(abi)
ellema(elleme)
emin(amin)
memih(semih)
kızdığı bişi olursada heyt dio
anne mama dede gibi az kelime kullanıo acep bizdemi bi sorun var yoksa sizin bebikler konuşuomu..
sizin bebişerin konuşma durumu ne alemde kimisi gelio aa daha konuşmuomu diolar sinir oluyorum birde musti b harfini önde kullanmıo mesela
abaamm(babam)
abay(baybay)
ebi(abi)
ellema(elleme)
emin(amin)
memih(semih)
kızdığı bişi olursada heyt dio
anne mama dede gibi az kelime kullanıo acep bizdemi bi sorun var yoksa sizin bebikler konuşuomu..
testi yineledim temizim:) oglen cok fena midem bulandı yedegimi kullandm..ece mafetti beni,oglen yerine koyınca uyandi dahada uyumadı 4te zor üyüttım..yapıstı bana koca gun..nefes alamadım yemek yemedi agladi nebilim ne anlayın artık...sinirler harap..papatya cayı iciyorum yemek yapamadım yapıskandan dısarda yıyces
sizin bebişerin konuşma durumu ne alemde kimis..
sagol canim..ozgul cok gecmis olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?