2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayçacım aynen dediğin gibi emzirirken belim kopu ama musti üzülmesin die katlanıorum dizimde onu otturuorum bi yandan yiğit emio sırf o beni bırakıo demesin die..sadece yanlış bişi yaparda etkilerim die korkuorum..hoş önceden pedagogmu varmış millet peş peşe doğruyormuş ama bazen tedirgin oluyorum..birde biz yiğiti öle çok odaya getirmioruz musti gece uykusuna ne zmn yatıo ozmn koşa koşa gidip yiğiti alıoz halimizi bi görseniz birimiz mustiyi yatırırken dieri odaya yiğiti kaçırıoz az sevelim die:)

sizin bebişerin konuşma durumu ne alemde kimisi gelio aa daha konuşmuomu diolar sinir oluyorum birde musti b harfini önde kullanmıo mesela
abaamm(babam)
abay(baybay)
ebi(abi)
ellema(elleme)
emin(amin)
memih(semih)
kızdığı bişi olursada heyt dio
anne mama dede gibi az kelime kullanıo acep bizdemi bi sorun var yoksa sizin bebikler konuşuomu..

Son düzenleme:
elbette, taze gadını bunları idrak edecek düzeydedir Şen gülim... Var ya bizim bir ara gittiğimiz tohtor vardı, daha doğrusu 1 kez gitmiştik, her mızıldandığında calpol verebilirsin demişti...

katılıyorum Ayçaya
tabii ki bunları bilecek düzeyde bir insan
uykusuzluk bazen insanı öyle mahvediyor ki anlıyorum tazeyi

bu arada Güli geçmiş olsun

canım çok sevindim... yeni evinde, yeni şehrinde boool boool huzur, mutluluk ışık olsun! hem evin nasıl olduğunun önemi yok, içindeki insanlar o konutu "ev" yapan..

HİPP organik bebek mamasından bir sosyal sorumluluk projesi. Ben de kaydımı yaptırdım. Parmak boyası gönderiyorlarmış.

]
sağol canım yaaa! geçen bunu ebek dergisinde okudum ama internet sayfasında katılım formunu bulamamıştım, dolayısıyla buraya da yazmadım. hiç böyle bir ibare bile yoktu sayfada.

hastayımmm
bronşit dedi doktor anamın kanatları altındayım
boğazlarım iptal
geçmiş ossuuuunnnnn!!! gülicim sana da geçmiş olsuun!!

sabah bi kalktık ki, pencerelerden evi yine su basmış! pofff! yani su basmış dediğim öyle faleket değil tabii de yerler su olmuş pencere önleri, şapır şapır da akıyor. bu ahşap doğramalardan nefret ediyorum. ben de çalışmaya başlayınca ilk iş şu pencereleri pimapenle değiştirmek olmalı. yoksa parkelerden de olucaz! yağmur rüzgarla birlikte yağarsa o zaman kesin akıyor pencereler!! her yer değil ama salonun bir köşesiyle, mutfak.. aman be!

belma şu dönemi anlatasan biraz bize,

hesram geçmiş olsun. iyiki annen var yanında. çabuk iyileş.

selam kizlar..dün gece yine zor gecti..ama daha cok Hayat acisindan zordu..gece acayip ksürügü arti ve tabiri caizse kedi gibi hirliyordu..yatirdiktan yarim saat sonra öksürükten ve ögürmekten uyandi..tüm gece uyuyamadi bir türlü..dk..basi kustu az az..balgamini atamadi bir türlü..sabah hemen doktora gittik..hemen balgam söktürücü verdi..virüs var ve öksürerek atmasi lazim dedi..simdi uyudu yavrum ama hic birsey yemiyor ve sürekli gicik tutuyor...

testi yineledim temizim:) oglen cok fena midem bulandı yedegimi kullandm..ece mafetti beni,oglen yerine koyınca uyandi dahada uyumadı 4te zor üyüttım..yapıstı bana koca gun..nefes alamadım yemek yemedi agladi nebilim ne anlayın artık...sinirler harap..papatya cayı iciyorum yemek yapamadım yapıskandan dısarda yıyces

ay bu arada herkes kardan söz etmis...biz bugün nasil dok..gittik sormayin..arabayi temizliyoruz aninda üstü tekrar karla kapaniyor..acayip bir tipi...zorla gittik geldik..gercekten bu kis burada zor gececek..

canim Hayatta aynen musti gibi ani,babba,abi...vs..konusuyor..tam net olarak söyledigi kelime yok..ama cogu seyi anliyor artik..nemli olanda bu..kesinlikle o cok bilmislere kulak asma..hayat tam 14 aylik yürüdü o zamana kadar kizima neler demediler..yok bu cocuk basik yok bu cocuk tutuk falan filan..oysaki emekleyebilen bir cocugun 2 yasina kadar yürümemesi cok normal..konusmada bir anda basliyor..daha cok erken..1,5 yastan sonra daha hizla cözülecektir dilleri..

anne baba oh beee gel ah(al-ver) mama adim(askim) menim menim /benim ellerinide dosune koyıo
allahu ekber yap diyincede kafasını yere koyuyo :)

hayirlisi canim..yorgunluktanda migde bulantisi olabilir ama adetin gelmedigi sürece ben hala kuskudayim..buarada benimkide gelsede rahatlasam..yine sistim davul gibi..adet dönemi öncesi kendimi tamamen cirkinlik abidesi gibi hissediyorum..sisiyorum cünkü..top gibi oluyorum..

pervin bu karin germe ameliyatlarina baktimda gayet basit bir ameliyatmis gibi söz ediliyor..acikcasi bu kadar mankenlerin ve sanatcilarin karinlari nasil dogumdan iki gün sonra dümdüz oluyor..kesin bu ameliyatlarla..valla ben ne yaparsam yapayim yinede göbek sarkmis birkere..toplanmiyor..valla basarili olacagini bilsem korkmasam ben de yaptiracagim..

Pervin, Rüzgar da başına bi örtü geçirip amin yapar gibi ellerini açıyor. Amin amin deyince de aynı. Anneannesi çok namaz kıldı yanında ondan öğrenmiş.. Çok şeker oluyor sen söyleyince hatırladım..

Özgüle katılıyorum önemli olan herşeyi anlıyor olmaları. Hem erkek çocuklar dil gelişimi çok daha geç oluyormuşmuşmuş... Geçmiş olsun Özgül.. Almanya soğuktur tabi şimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…