2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

anne baba oh beee gel ah(al-ver) mama adim(askim) menim menim /benim ellerinide dosune koyıo
allahu ekber yap diyincede kafasını yere koyuyo :)

özgül geçmiş olsun

bende cevap vereyim
ayye (anne)
bebe(baba)
ayyeayye(anneanne)
babaayye (babaanne9
al ver
gel gel
pisi pisi
hav hav
su
meme
cıs

işte bu kadar

reflordur o meltem ya yanlış anladın ya da yanlış yazdın.

Hayat'a cok geçmiş olsun, inşallah hemen iyileşir özgülüm.

Nur'cum içgüdün sana en doğrusunu gösterir. gayet iyi yapıyosun ama bence yiğit'in işlerini yaptırma ona. henüz çok küçük hemen abi moduna girmemeli bence tabi yine sen bilirsin. ben ona hizmet etmek zorunda mıyım diye düşünmesin. o koca karıları da takma kafana, ne biçim insan bunlar ya.

gpysm ve gülim geçmiş olsun. kış başı hastalıklar başladı, kuzucuklara geçmez inşallah.

burayada kış geldi kar değil ama yağmur fırtına. bizim sokak kuşları eve kapandı mecburen.

parmak boyaları çıkarmış nazlı, çok eğleniyorlarmış. tamda onun üstüne ayçanın yazısını gördüm. çok sağol canım.

calpol bende verdim bu son diş krizinde. hatta gece bağırıp bağırıp durduktan sonra verdim önceleri sonrada daha ağlamaya başlamadan verdim. o kadar uykusuz gece geçirdikki üst üste, bu gecelerden birinde deniz yataktan düştü. çünkü yorgunluktan o kadar sersem gibiydikki ikimizde. gözlerim açık olduğu halde uyuyordum ve elimden kayıp düştü yataktan.

güliz çok geçmiş olsun, çok korkunç bi an, o anı hatırlamak bile istemiyorum. ama sonrasında bir süre uyanık kalmanız gerek biliyorsun. deniz yüzüstü düştü yüzünün sol tarafı morardı ve şişti ama kafasını sürekli kontrol ettim. birde o kadar çok ağladıki kustu ama o sırada kusması beni inanılmaz endişelendirdi enrdeyse 24 saat gözümü kırpmadım o yorgunluğun üstüne.

yani gerektikçe calpole bencede evet, ama yorgunluk bitkinlikte böyle sonuçlara yol açıyor. keşke yarım kaşık verseydim o gece oda bende uyusaydık dedim sonra.

gülidemi hasta olmuş ben kaçırdım, çokkkk geçmiş olsun. sizi gidi sazan balıklarım hava bi soğudu hemen atladınız .

balık demişken uskumru gelmiş ayancığa ilk kez gördüm. yollarını şaşırmışlar galiba.
fırında yapacağım domates, soğan, patates, limon eşliğinde....

selamlarrr
bu aralar yine gelen giden maşşallah durumu var ofiste açıp kapatıyorumda yazamıyorum sizlere bişey sormak istiyorum ayın 7 sinde akşam 11de kuzenimmin bebeği oldu yani şu an 3 günlük ve kuzenimin hiç sütü gelmedi 3 gündür mama veriyolar emzirmeye çalışıyo emmiyo emsede süt gelmiyo noral doğumda yaptı hani derler ya normal doğumda gelir hemen diye yok hiç süt yok sağıyo emzirmeye çalışıyo süt gelmiyo göğüsleride hiç büyümemiş ben kendimden hatırlıyorum kocaman olmuştu benimkiler onun aynı duruyo beinm aklıma bitek humana geldi önerebileceğim sizin aklınıza gelen bişeyler varmı??

Ayancığa taşınasım var... Benim koca kişisi bu sene balık yemek istemiyormuş. Ben de yanıyorum balık diye... Uzlaşamıyoruz bi türlü... Boşamak için iyi bir sebep esasında ama hakime durumu anlatmak zor... Hoş bu şehirde güzel balık bulmak da mesele ya hadi neyse

tüm bebişler aynı ozmn pervin eceyi canlandırdım bian çok güsel yaa...

gülizzzz...canım mustiye işini yaptırmıyorum mesela altını değiştireceğim ya odada onu yanlız bırakmıyorum hadi gel kardeş çiş yapmış diorum yada gel üstünü değiştirelim diorum o bana bakıo bende değiştiriyorum yoksa ona bişi yaptırmıorum..cnm

canım sorun yok niye olsunki aşağı yukarı hepsi benzer kelimeleri söylüyorlar zaten... selinde böyle tek kelime söylüyor cümle falan kurmuyor... bizede aaa konuşmuyormu bu falan diye söylüyorlar..hatta eşimin teyzesinin gelini var onun kızı 1,5 yaşında gayet düzgün cümle kurup konuşuyordu bana selin konuşmuyormu ben kızımla çok konuştum her yaptığımı anlattım herşeyi konuştum çok ilgilendim ondan konuştu dedi sinir oldum.. biz selini bi boş odaya kapatıyoruz sanki onunla hiç konuşmuyoruz hiç ilgilenmiyrouz.. bence bu kadar konuşmaları bile yeterli ki maşallah hepsi çok akıllılar herşeyi anlıyorlar..

birde unutmadan einstein bile 4 yaşında konuşmuş sanırım.. birde geçen tv de vardı canlı parada bi kız anlatıyor kardeşi 3-4 yaşına gelmiş hala konuşmuyormuş bunlar artık iyicene endişelenmeye başlamışlar konuşmuyor bi sorunmu var diye çocuk konuşmuş ve aynı anda okumayıda biliyormuş ileri zekalıymış... amma çok yazdım endişelenecek birşey yok canım.. herşey yolunda.. öpüyorum seni ve kuzucukları...

çokdoğru bi yaklaşm canım çok güzel bu yaptığın.. iş yaptırmak değilde kardeşiyle ilgilenirken onları ihmal etmemek yanımızda tutmamız gerekiyormuş... altını beraber açmak, emzirirkende yanında durması vs... sende bunları ypıyorsun daha ne olsunki...

haklısın sicelcim herkes bişi sölüo musti erken yürüde 10 ayın içindeydi ama geç konuşuo bana kendini ifade edio ne istio anlatıo nedesek anlıo ya tmm işte ama millet aa daha konuşmuomu dedikleri zmn şartel atıo benim.

bazen bakıorum çok güsel oynuo ama tepkisini ölçüyorum mustiye kapıdan diorumki ben bebişin altını değiştireceğim diorum koşa koşa gelip izlio bişiler sölüo kafasına ciciş ciciş die sevio yani oyunu bırakıp yanıma gelio

bende musti 3 kere anca verdim calpol ama uymadığı zaman saat 1de filan uyandıysa bi banyo yaptıoduk yoruluyordu uyuyordu

Sibeeeeeeel hele ben fitil oluyorum o lafa.. Ama ben çok ilgilendim çok konuştum, kızım ya da oğlum erkenden konuştu falan diye.. Yuh artık, benim bazen çenem ağrıyordu, yaptığım herşeyi anlatıyordum taa bebekliğinden beri. Ve biz hep neredeyse yapışık yaşadık.. Daha ötesi var mı bunun..

Yapısal bişey konuşmak..Hem daha birbuçuk yaşında bile değiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…