anne baba oh beee gel ah(al-ver) mama adim(askim) menim menim /benim ellerinide dosune koyıo
allahu ekber yap diyincede kafasını yere koyuyo :)
özgül geçmiş olsun
bende cevap vereyim
ayye (anne)
bebe(baba)
ayyeayye(anneanne)
babaayye (babaanne9
al ver
gel gel
pisi pisi
hav hav
su
meme
cıs
işte bu kadar
sizin bebişerin konuşma durumu ne alemde kimisi gelio aa daha konuşmuomu diolar sinir oluyorum birde musti b harfini önde kullanmıo mesela
abaamm(babam)
abay(baybay)
ebi(abi)
ellema(elleme)
emin(amin)
memih(semih)
kızdığı bişi olursada heyt dio
anne mama dede gibi az kelime kullanıo acep bizdemi bi sorun var yoksa sizin bebikler konuşuomu..
?????????????? anlamadımmmnur maflor dedi doktor ya
çok eminim
tüm bebişler aynı ozmn pervin eceyi canlandırdım bian çok güsel yaa...
gülizzzz...canım mustiye işini yaptırmıyorum mesela altını değiştireceğim ya odada onu yanlız bırakmıyorum hadi gel kardeş çiş yapmış diorum yada gel üstünü değiştirelim diorum o bana bakıo bende değiştiriyorum yoksa ona bişi yaptırmıorum..cnm
?????????????? anlamadımmm
bazen bakıorum çok güsel oynuo ama tepkisini ölçüyorum mustiye kapıdan diorumki ben bebişin altını değiştireceğim diorum koşa koşa gelip izlio bişiler sölüo kafasına ciciş ciciş die sevio yani oyunu bırakıp yanıma gelioçokdoğru bi yaklaşm canım çok güzel bu yaptığın.. iş yaptırmak değilde kardeşiyle ilgilenirken onları ihmal etmemek yanımızda tutmamız gerekiyormuş... altını beraber açmak, emzirirkende yanında durması vs... sende bunları ypıyorsun daha ne olsunki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?