Home office çalışma şekli giderek yaygınlaşıyor, çok duyar oldum. Kötü yanı işyerinin getirdiği sosyalleşmeden uzaklaşılınıyor. ama süper bişey tabi..her işte olmaz, örnek ben. Ben asla homeoffice çalışamıycam ne yazık
Bu arada Esraaa yarın kar geliyomuş İstanbul'a, nasıl işe gitcem derdin olmayacak ne güzel. Ben de yakınım zaten yırttım.
ikisi de değil..şantiye ofisi.. şu reklamlarda dakika başı dönen Özyurtlar İnşaat var ya.. O şantiyedeyim işte...
bu arada musti bişi yapacağı zaman abi vurma filan dioruz yada gel abi öp filan derkennn bizim musti yiğiti abisi zannetti:))) beşiğe gedip yiğite ebii ebiii dio:))
ada gün içerisinde de sürekli çorap çıkarıyor.. önce çarıklarısonra çorapları ama sürekli.. bu konuda anneme çekmiş. annem de hayatta çorap giymez. kışın sadece sokağa çıkarken giyer. eve gelince de çıkarır atar ay yandım diye. eğer evde giyiyorsa kesin hasta filan demektir. 32 yıllık hayatımda çok nadir görmüşümdür.. ben de tam tersi.. evlenmeden önce yatarken bile çorap giyerdim manyaklar gibi.. ayy annem dedim de pazartesi geliyor, yoğun baskı ve küsmelerimize dayanamadı. 20 sinden sonra gelecekti, hiç gelme o zman didim. küstük bi de.. geliyor. rahatsız etmekten çekiniyorlar, halbuki öyle değil.. benden çok onur istiyor gelmesini. bizde mi ilerde çocukların evine giderken böyle düşünücez acaba?
ben uykuyu aylardır unttum hatta yıl oldu maalesef
keşke bütün beybiler ece gibi olsaaa maşallah ecoşuma
ama açlıktan uyumaması vs hikaye bence o kadar çok yöntem denedimki üstünü örttüm tulum giydirdim karnını doyurdum falan filan bunların mayası bozuk ben artık buna kanaat getirdim delirtecek artık beni bu velet
ay yok artık ya bizler arada sıkıstımı amacı dısında kullanabiliriz ama birdr bunu dememelielbette, taze gadını bunları idrak edecek düzeydedir Şen gülim... Var ya bizim bir ara gittiğimiz tohtor vardı, daha doğrusu 1 kez gitmiştik, her mızıldandığında calpol verebilirsin demişti...
burdayım canım sabah beri pegasus indirimli ucak biletlerine bakıyordum acayip zamanımı aldıEsrako girmedi bugün topige degil mi?? neden acaba??
pervin bu karin germe ameliyatlarina baktimda gayet basit bir ameliyatmis gibi söz ediliyor..acikcasi bu kadar mankenlerin ve sanatcilarin karinlari nasil dogumdan iki gün sonra dümdüz oluyor..kesin bu ameliyatlarla..valla ben ne yaparsam yapayim yinede göbek sarkmis birkere..toplanmiyor..valla basarili olacagini bilsem korkmasam ben de yaptiracagim..
ayy yerim ben onu yaabazen bakıorum çok güsel oynuo ama tepkisini ölçüyorum mustiye kapıdan diorumki ben bebişin altını değiştireceğim diorum koşa koşa gelip izlio bişiler sölüo kafasına ciciş ciciş die sevio yani oyunu bırakıp yanıma gelio
aynen bendeKar mı?? ne demek o yaff :)) sız yazıyorsunuz ben masal gıbı okuyorum :)
tekrar hayırlısı olsun allah kolaylık versin bu soğuklarda çok zorTabı kı Fatoş gelecek:) haftaya cuma Antalya ya tasınmıs olacagım.
amin.Senın bır sozun var, "asıl ben ona baglanmısım" dıyorsun ya, bendekı de o hesap, halası, dedesı, babannesının yanında oldugu ıcın bızı aradı mı aramadı mı cok anlamadım ama ben ev yoluna dogru yaklasırken son zamanlarda bu kadar heyecanlandıgımı hatırlamıyorum.
Herkesın dusuncesı muhakkak kı farklıdır, belkı de cogunuzun acısından abartı da bulunabılır durumum ama ben cok uzuldum, ıkıncı gun kalmaya dayanamadım, gıderken gunes gozlugumun altından gızlı gızlı agladım, sabah 8 de yola cıkmamız gerekırken sat 10 30 da Ozgur yola cıkarabıldı benı, O nu bırakamadım.
Benı gordugunde gulumsedı.. ama cok oyle aman aman bır tepkı vermedı. Sonra sonra gelıp gelıp bana sarılmaya basladı, dunden berı de sadece benım kucagıma gelıyor.
Yıne de Rabbımı gucendırmeyeyım.. Allah saglıgımızı sıhhatımızı daım etsın.. ayrılıklar boyle guzel nedenler ıcın olsun ınsallah.
bende unuttum uykuyu.ve üstüne üstlük çalışıyorumben uykuyu aylardır unttum hatta yıl oldu maalesef
ama açlıktan uyumaması vs hikaye bence o kadar çok yöntem denedimki üstünü örttüm tulum giydirdim karnını doyurdum falan filan bunların mayası bozuk ben artık buna kanaat getirdim delirtecek artık beni bu velet
geçmiş olsun inşallah bu geceyi rahat bi uykuyla geçirirsinizmrb hirkese
efrim çok sevin ne güsel ev işiniz uzmadan buldunuz....
biz çok kötü bi gece geçirdik 12 buçukta yiğit uyudu yattık 2 buçukta mustş uyandı gökhan yanına yattı uyusun die yok 3 buçukta yanıma geldiler neyse 4te yiğit uyandı emzirmek için aldım 5 dk sonra musti bi başladı ağlama susturamadık sarsıoz filan kendine gelsin die yok... 5 e kadar ağladı sonra sonunda yorgun düşüp uyudu.........
şuan başım inanılmaz derecede ağrıyor.....
eyvah eyvah geçmiş olsun.hastayımmm
bronşit dedi doktor anamın kanatları altındayım
boğazlarım iptal
benimkide suya fu ,baba,dede,aba (banada aba diyor) aç,bişeyi kapatırken açtııı,hav hav diyor başakda bişi demiyorsizin bebişerin konuşma durumu ne alemde kimisi gelio aa daha konuşmuomu diolar sinir oluyorum birde musti b harfini önde kullanmıo mesela
abaamm(babam)
abay(baybay)
ebi(abi)
ellema(elleme)
emin(amin)
memih(semih)
kızdığı bişi olursada heyt dio
anne mama dede gibi az kelime kullanıo acep bizdemi bi sorun var yoksa sizin bebikler konuşuomu..
çok geçmiş olsunselam kizlar..dün gece yine zor gecti..ama daha cok Hayat acisindan zordu..gece acayip ksürügü arti ve tabiri caizse kedi gibi hirliyordu..yatirdiktan yarim saat sonra öksürükten ve ögürmekten uyandi..tüm gece uyuyamadi bir türlü..dk..basi kustu az az..balgamini atamadi bir türlü..sabah hemen doktora gittik..hemen balgam söktürücü verdi..virüs var ve öksürerek atmasi lazim dedi..simdi uyudu yavrum ama hic birsey yemiyor ve sürekli gicik tutuyor...
hayırlısı olsun.testi yineledim temizim:) oglen cok fena midem bulandı yedegimi kullandm..ece mafetti beni,oglen yerine koyınca uyandi dahada uyumadı 4te zor üyüttım..yapıstı bana koca gun..nefes alamadım yemek yemedi agladi nebilim ne anlayın artık...sinirler harap..papatya cayı iciyorum yemek yapamadım yapıskandan dısarda yıyces
bol tarçınlı ılık süt veya sahlep tavsiye ederim birde bol dereotu ben kendimi bildim bileli dereotu yemedim ama çınara süt olsun diye herşeyi denedim.bunlar en faydalıselamlarrr
bu aralar yine gelen giden maşşallah durumu var ofiste açıp kapatıyorumda yazamıyorum sizlere bişey sormak istiyorum ayın 7 sinde akşam 11de kuzenimmin bebeği oldu yani şu an 3 günlük ve kuzenimin hiç sütü gelmedi 3 gündür mama veriyolar emzirmeye çalışıyo emmiyo emsede süt gelmiyo noral doğumda yaptı hani derler ya normal doğumda gelir hemen diye yok hiç süt yok sağıyo emzirmeye çalışıyo süt gelmiyo göğüsleride hiç büyümemiş ben kendimden hatırlıyorum kocaman olmuştu benimkiler onun aynı duruyo beinm aklıma bitek humana geldi önerebileceğim sizin aklınıza gelen bişeyler varmı??
GEÇMİŞ OLSUN .. ilkede öksürmeye başladı havalar soğuduyaa..selam kizlar..dün gece yine zor gecti..ama daha cok Hayat acisindan zordu..gece acayip ksürügü arti ve tabiri caizse kedi gibi hirliyordu..yatirdiktan yarim saat sonra öksürükten ve ögürmekten uyandi..tüm gece uyuyamadi bir türlü..dk..basi kustu az az..balgamini atamadi bir türlü..sabah hemen doktora gittik..hemen balgam söktürücü verdi..virüs var ve öksürerek atmasi lazim dedi..simdi uyudu yavrum ama hic birsey yemiyor ve sürekli gicik tutuyor...
hayırlı olsun evrim herşey çok güzel olur umarım.. nerden tuttunuz evi..?Tabı kı Fatoş gelecek:) haftaya cuma Antalya ya tasınmıs olacagım.
İstanbul da bir yağmur yağıyor öyle böyle değil
akşam nasıl eve dönerimin hesabını yapıyorum
bu arada Ece ishal oldu sanırım içtiği antibiyotik yapıyor
ishal durumundaki beslenme modeline geçtik dün
geçmiş olsun.. tee oraya kada rnasıl yuvarlanmış..dün gece alpella bizim yataktan düştü, yine döne döne ayak ucumuza gitmiş ve düşmüş. bir başladı ağlamaya eşim hemen alperen düştüü diye bağırmaya başladı. öyle korktum ki yavrum uyku sersemi cok ağladı. nasıl düştü kafası mı vurdu bilmiyorum ama sabah bişeyi yoktu cok şükür. hiç düşürmedim maşallah diye aklımdan geçmişti geçenlerde artık kendi inebiliyor düşmez diye düşünmüştüm. neyse ki bişey olmadan atlattık. yatağında uyumaya alışması lazım yoksa bu kazalar devam edecek belli.
evrimm
kuzey için yazdıgın her kelimeye harfiyyen duygulandım.
senin evladın için olan şefkat ve merha*****i dozunun farkındayım.
öyle yani
yazmak istedim.
seviom seni
sen istanbola gelmesende.
antalyaya göçüp gitsende....
mrb hirkese
efrim çok sevin ne güsel ev işiniz uzmadan buldunuz....
biz çok kötü bi gece geçirdik 12 buçukta yiğit uyudu yattık 2 buçukta mustş uyandı gökhan yanına yattı uyusun die yok 3 buçukta yanıma geldiler neyse 4te yiğit uyandı emzirmek için aldım 5 dk sonra musti bi başladı ağlama susturamadık sarsıoz filan kendine gelsin die yok... 5 e kadar ağladı sonra sonunda yorgun düşüp uyudu.........
şuan başım inanılmaz derecede ağrıyor.....
nurdana ulaşamorum cepi kapalı..!!!
aklımda bissürü bişiicikler vardı unuttum
ama altta ismini görunce hatırladım bak
seda13 dün aklıma geldin yaff böyle biri vardı evrimle kipada karşılaşmışdı şimdi nie gelmio didimdii..
yaw ne çabuk ne güzel hayırlı uğurlu gelsin yeni şehir yeni ev...canım allah gönlüne göre versin herşeyi, inşallah..
SİNİR oluyorum merkur gerilemesine..herisim aksi gidiğ.nezaman bitecek surec
aynen
aglattun beni kadın
sizin bebişerin konuşma durumu ne alemde kimisi gelio aa daha konuşmuomu diolar sinir oluyorum birde musti b harfini önde kullanmıo mesela
abaamm(babam)
abay(baybay)
ebi(abi)
ellema(elleme)
emin(amin)
memih(semih)
kızdığı bişi olursada heyt dio
anne mama dede gibi az kelime kullanıo acep bizdemi bi sorun var yoksa sizin bebikler konuşuomu..
selam kizlar..dün gece yine zor gecti..ama daha cok Hayat acisindan zordu..gece acayip ksürügü arti ve tabiri caizse kedi gibi hirliyordu..yatirdiktan yarim saat sonra öksürükten ve ögürmekten uyandi..tüm gece uyuyamadi bir türlü..dk..basi kustu az az..balgamini atamadi bir türlü..sabah hemen doktora gittik..hemen balgam söktürücü verdi..virüs var ve öksürerek atmasi lazim dedi..simdi uyudu yavrum ama hic birsey yemiyor ve sürekli gicik tutuyor...
Ayancığa taşınasım var... Benim koca kişisi bu sene balık yemek istemiyormuş. Ben de yanıyorum balık diye... Uzlaşamıyoruz bi türlü... Boşamak için iyi bir sebep esasında ama hakime durumu anlatmak zor... Hoş bu şehirde güzel balık bulmak da mesele ya hadi neyse
bazen bakıorum çok güsel oynuo ama tepkisini ölçüyorum mustiye kapıdan diorumki ben bebişin altını değiştireceğim diorum koşa koşa gelip izlio bişiler sölüo kafasına ciciş ciciş die sevio yani oyunu bırakıp yanıma gelio
ecedun biraz oksurmeye basladı hafif bir sogukalgınlıgı soz konusu aksam yedirdik yatırdık yarım saat sonra bir oksuruk ve aglama ile kostuk kusmus butuny ataga uyku tulumu vs heryer yatak koruyucuları ustunden yapısmıs kenarlara kadar kusmuk saclar falan kabus gibiydi yıka temizli et falan ustunu basını soyduk ibo tekrr salladı ben yatagı temizlemeye geçtim falan 1 gibi yattık bu gece uzun olacak dedik allaha sukur uyanmadı ama gece boyu oksurup durdu hep sesini duydum. simdi iyi çok sukur oksurukde azalmıs burun akıntısıda.
hala çamasır yıkıyorum ama hersey yikanıyor ne zormus yatagın içine kusması .
GEÇMİŞ OLSUN .. ilkede öksürmeye başladı havalar soğuduyaa..
hayırlı olsun evrim herşey çok güzel olur umarım.. nerden tuttunuz evi..?
geçmiş olsun ilkede geçenlerde olmuştu muz yedirdim sık sık inek sütünü kestim bide yumurta yedirmedim geçti hemen..
geçmiş olsun.. tee oraya kada rnasıl yuvarlanmış..
damla abla defnede düşmüş galiba çok geçmiş olsun..
Evi bulmanıza ve özellikle de ayın 10 undan önce tutmanıza sevindim. Merkür retrosu başlıyor. Bu dönemde yeni girişimler, imza atmalar vs.. pek iyi sayılmaz. Sen gideceğini yazdığında dua ettim nolur retroya kalmadan tutsunlar evi diye. acaba sna mesaj atsam mı diye tereddüt ettim. ama sonra vesvese vermeyeyim diye vazgeçtim ama inan çok sevindim. Tel.in olsa arayacaktım
HİPP organik bebek mamasından bir sosyal sorumluluk projesi. Ben de kaydımı yaptırdım. Parmak boyası gönderiyorlarmış..Formu[/url]
Tabı kı Fatoş gelecek:) haftaya cuma Antalya ya tasınmıs olacagım.
Senın bır sozun var, "asıl ben ona baglanmısım" dıyorsun ya, bendekı de o hesap, halası, dedesı, babannesının yanında oldugu ıcın bızı aradı mı aramadı mı cok anlamadım ama ben ev yoluna dogru yaklasırken son zamanlarda bu kadar heyecanlandıgımı hatırlamıyorum.
Herkesın dusuncesı muhakkak kı farklıdır, belkı de cogunuzun acısından abartı da bulunabılır durumum ama ben cok uzuldum, ıkıncı gun kalmaya dayanamadım, gıderken gunes gozlugumun altından gızlı gızlı agladım, sabah 8 de yola cıkmamız gerekırken sat 10 30 da Ozgur yola cıkarabıldı benı, O nu bırakamadım.
Benı gordugunde gulumsedı.. ama cok oyle aman aman bır tepkı vermedı. Sonra sonra gelıp gelıp bana sarılmaya basladı, dunden berı de sadece benım kucagıma gelıyor.
Yıne de Rabbımı gucendırmeyeyım.. Allah saglıgımızı sıhhatımızı daım etsın.. ayrılıklar boyle guzel nedenler ıcın olsun ınsallah.
ben uykuyu aylardır unttum hatta yıl oldu maalesef
unutmadan einstein bile 4 yaşında konuşmuş sanırım.. birde geçen tv de vardı canlı parada bi kız anlatıyor kardeşi 3-4 yaşına gelmiş hala konuşmuyormuş bunlar artık iyicene endişelenmeye başlamışlar konuşmuyor bi sorunmu var diye çocuk konuşmuş ve aynı anda okumayıda biliyormuş ileri zekalıymış... amma çok yazdım endişelenecek birşey yok canım.. herşey yolunda.. öpüyorum seni ve kuzucukları...
ecedun biraz oksurmeye basladı hafif bir sogukalgınlıgı soz konusu aksam yedirdik yatırdık yarım saat sonra bir oksuruk ve aglama ile kostuk kusmus butuny ataga uyku tulumu vs heryer yatak koruyucuları ustunden yapısmıs kenarlara kadar kusmuk saclar falan kabus gibiydi yıka temizli et falan ustunu basını soyduk ibo tekrr salladı ben yatagı temizlemeye geçtim falan 1 gibi yattık bu gece uzun olacak dedik allaha sukur uyanmadı ama gece boyu oksurup durdu hep sesini duydum. simdi iyi çok sukur oksurukde azalmıs burun akıntısıda.
hala çamasır yıkıyorum ama hersey yikanıyor ne zormus yatagın içine kusması .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?