dün akşam avukatım aradı bi takım yapmam gereken işler varmış Antalya ya çağırdı..sabah gittik apar topar..
dönüşte nası bir yağmur anlatamam..3 sene önce yağmıştı böyle gene..50 km.hızla silecekler son hızda çalışarak geldik kaç saatte..hele bazı yerlerde su birikintisi olmuş yüzdük resmen..çok tırstım itiraf ediyorum..Rüzgar ı da almıştık bırakamadım burda..O na bişi olacak diye korktum asıl..
Çeçile yüklü bir miras kalmış.. onun ayrıntalrı ıle ılgılenıyor.. yakında ugramazsa buralara kımse merak etmesın :))
Amamnın durum o kdar kötü yani bizde de balkonda birşeyler uçuşuyor ama kalkıp bakmak yemiyorSenin avukatlane işin vardı Çeçilim ben orayı atlamışım
Çeçile yüklü bir miras kalmış.. onun ayrıntalrı ıle ılgılenıyor.. yakında ugramazsa buralara kımse merak etmesın :))
Bu arada emeğimin karşılığını alıyorum çok mutluyum 2-3 yıldan beri ilk kez 60 lı rakamları cundan da olsa gördüm 69.3 tüm ohh be hamile kaldığım kiloya 2 kilo falan kaldı 25 kilo alınca anca bitti sonrasında gelsin bonuslar bugün kendime ödül verdim.. 3-5 arkadaşla brunch valla biz tolam 3 çocukla kafayı yedik buluşmaları tahmin edemiyorum :)
Hocam ya ye de balık ye ben bugün ödülümü nasıl abarttım beni görsen korkardın herkes dalga geçti kıtlıktan çıkmış gibiydim valla poğacalar börekler havada uçuştuöslem öslem ben çıtır diğilim. çünkü öküs kimin yiyoruz balık bile olsa...
:)) ay çok güldlüm yaa! hani bu akşam balık yemek istemiyorumu anlarım , hadi bu hafta yemeyelimi de anlarım da "bu yıl" nasıl bişey anacım yaa!!! çok programlı gördüm eşini çaçaçacımmmm....Ayancığa taşınasım var... Benim koca kişisi bu sene balık yemek istemiyormuş. Ben de yanıyorum balık diye... Uzlaşamıyoruz bi türlü... Boşamak için iyi bir sebep esasında ama hakime durumu anlatmak zor... Hoş bu şehirde güzel balık bulmak da mesele ya hadi neyse
sağoşasın canım. geliyo valla! oh biraz rahata ericem. yılbaşını geçirip dönecek. yılbaşına doğru babam da gelecek.oohh hadi iyisin gizemcim ne kadar kalacak annen ?
aldınmı grup foni den kahvaltı bu arada ?
adas gelemiyor ya ama kursu var ya pazarları pasta kursu hanımın .)
canım sağol. yok o kadar kalmaz ama evlilik yıldönümümüze gelir tekrar, rica edicem. cunku nasıl olur şimdilik bilmiyorum ama o geceyi dışarda geçirmeyi planlıyoruz. onurun aklında istiklalde gezip tozup gece de taksim de bi otelde kalmak var ama bakalım..daha çok var. e gün de ondan 1 hafta önce olursaaaa, annem de o zaman gelir! süpper olaaarrr!!!gizmoo anne geliomuş oohh gözun aydın.
ee sizin evlilk yıldönumune kadar kalırmı
yada gun sende olana kadar
sana yardımcı olurdu bari:)
Bu arada emeğimin karşılığını alıyorum çok mutluyum 2-3 yıldan beri ilk kez 60 lı rakamları cundan da olsa gördüm 69.3 tüm ohh be hamile kaldığım kiloya 2 kilo falan kaldı 25 kilo alınca anca bitti sonrasında gelsin bonuslar bugün kendime ödül verdim.. 3-5 arkadaşla brunch valla biz tolam 3 çocukla kafayı yedik buluşmaları tahmin edemiyorum :)
Çeçilim bir an önce hakkın olan parayı alırsın umarım
eçil, antalyada hangi iş mahkemesinde görülüyor dosyan?1 ve 2. iş mahkemesinin hakimlerini yakinen bilirim de merak ettim... ama 3 ya da 4 dersen tanımıyorum, benden sonra geldi onlar..ama ünlerini duyuyorum...
beni epey uğraştıracaklar..sırf ben değil herkesi öyle..bugün avukatım aradı şirketin avukatını..dedi hacize felan gerek kalmasın ödeyin parasını diye..kadın ne derse beğenirsin..şirket O na (yani bana) iş verdi teşekkür edeceğine tazminatla mı uğraşıyor..hepimiz şok yaşadık..bir avukat nası böyle konuşabilir..avukatı bu şekildeyse şirket sahipleri ne durumda siz tahmin edin..
adam açık açık söylemiş avukatına mahkemeye verenlerin tazminatını kesinlikle ödemiyeceğim..(..durumlar karışık yani..
Ne kadar insafsızlar ya bende kazandığım bir davanın parasını hala alamadım lanet olası bir avukata çattım giderim arar sorrım ben takip etmesem bir halt yiyeceği yoktu kazandım hala icraat yok diğer taraftan para yediğini düşünüyorum bizden para aldı kazndığı davadan da aldı mutlaka, ben hem aylarca yatakta yattığımla kaldım hemde avukata boş yere para yedirdim bu işlerle uğraşmak sabır gerektiriyor.... Allah yardımcın olsun en azından avukatın iyi sanırım...
ya bu konuşma işini nie anneye baglarlarki,
yani konuşkan çocukla ilgilenilmişde konuşmayanlamı ilgilenilmemiş
pehhh
uyus olurum o muhabbete.
bide her bebek ayrı dalda gelişim gösteriyor bence
afikin maşallah liste kabarık dediydim ya pc ye wordde saklamıştım buldum aklıma geldikçe ekliyoruz ama ay ay tarih tarih..
anne
baba
dede
abba
abi
atiiii(fatih)
arda
dodo(davut)
aadiiiiiii(aydın)
bebi(bebk)
hav hav
pis pis
miav
mööö
amin
biiirr(yaşını sorunca)
nana(müzik istediğinde)
açç
bas(ışığa bas)
vın vın(araba)
mama
meme
eee eee(uykusu gelmiş demek)
haaaaam8mamasını böyle yicekmiş)
burrrrrrrr(su)
çataaaal
tatlıııııı
et(balık tavuk et hepsine et diyo)
dol(gol)
ciceek
cici
tak tak(çak çak oyuncagını istiyor)
cik cik(kuş)
vuuuuu(elektirikli tüm aletlere)
cıss
aaaaaaaaaaa(şaşkınlık ifadesi)
off(uf oldugunda)
ditti(gitti)
atti(attı)
adda(dışarı gitmek)
pa pa(biyerine vurup kendince ah ah)
döz(göz)
bide bu aralar beni en kadar seviyorsun sorusuna cevaben
kollarını yana açıp doook diyor deneyin çok mutlu oluyor
dün akşam avukatım aradı bi takım yapmam gereken işler varmış Antalya ya çağırdı..sabah gittik apar topar..
dönüşte nası bir yağmur anlatamam..3 sene önce yağmıştı böyle gene..50 km.hızla silecekler son hızda çalışarak geldik kaç saatte..hele bazı yerlerde su birikintisi olmuş yüzdük resmen..çok tırstım itiraf ediyorum..Rüzgar ı da almıştık bırakamadım burda..O na bişi olacak diye korktum asıl..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?