2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla bu yıl pırasa ve balık yemeyecekmiş, 2010'du, Ben ona süpriz yapayım demi Gizem, 1 Ocak 2011 sabahı kahvaltıda balık..Nasıl.. Programınızı bozmadım beyim derim hem..

Çeçil tahmin ettim avukat falan deyince, o para zehir zıkkım olsun, kat be kat fazlası çıksın onlardan. Bu hak nasıl gaspedilir anlayamıyorum...Umarım ikna yoluyla biran önce alırsınız... Rüzgarın bile emeği var o parada...Annesinin karnında çalıştı yavrum

Şen Güli, Afik'e maşallah en kocamanından.

maşşallah afike bayağ sökmüş herşeyi

Özlem 69 lara indiysen baya baya ince görünüyosundur. Boyun uzun malum. İnsan kilo verdikçe daha da gazlanıyordur eminim. . Ben 66,5'um hala ve hala...

Bu arada Seda sana cvp veremedik doğum yapan arkadaşın hakkında. Pes etmesin emzirmeye devam etsin derim. Acaba çok erken mi pes edip mama vermişler. Hani bebek emdikçe geliyor ya bu süt mevzusu..İyi uyku, bol su ve emzireceğine inanmak önemli. Ayvanın her türlüsü (hoşaf, reçel...) dereotunu yazmışsın, bende bulgur çok etkili olmuştu, ısırgan tohumu, rezene, alkolsüz bira.. Aklıma gelenler bunlar.

inşallah canım inşallah uzun sürmeden alırım..oğlumun emeği olmaz mı hiç..160 daireyi beraber bitirmiştim O nla..

size bol miktarda resim eklemeye geldim biraz çok umarım sıkmam sizii bajılarım:)

ayyy Nurrrrrrr ne iyi ettin ya
maşallahkuzularına
çok tatlı bu sıpalar yaff
küçück kamyona oturan mustiyide yerim
saçına taktıgı kırmızı tacıyla harika yaa. eşşek..
maşallah yiğit
epey buyumuş serpilmiş derler ya aynen öyle yüzü gözu toplanmış
tontoş nanaaaaaaakkk:)
yalnız Nur bu musti felaket yakışıklı bişey ya haberin olsun bide yiğit daha farklı geldi bana sanki mustiye çok da benzemiyor yani musti snein kopyan gibide yiğit babayamı benziyor ne?
ayy çok tatlılar ya
yiğit gerçekden yepyeni bi hayat:)yan yatma pozisyonunu sevsinler.elinide yanagına koymuşşş
birde son rsmde yuzunu buruşturmuş ya yiğit ayyy ne tatlı.
ayy çoştum valla.
saol Nur ellerin dert görmesin Allah saglık versin evlatlarına sana eşine..

Son düzenleme:
damla hocam;

yaff bu balık mevzuu sibel davukdöner kadar vahim deeel canım
sadece maşallah ne kadar sık tüketiyorsunuz imrendiğimden ayyy yinemi balık diyorum
biz haftada bir yiyoruz aman ne iyi derken
gerçi hep diyorum bizde hergun dışarda yeek taze balık oldugundan şüphem olmasa sanırım sizden farksız oluruz.
sen yaz yine iyi ediyosun aklımıza geliyor. çok dogrusun!!

güli bacımm çok saol ii dileklerin dua için tşk ederim rabbim şsteyen herkese versin allah kimsenin aile düzenini bozmasın...

yiğit önce amcasına benziyordu tip olarak şimdi k.validem gökhanın babasına benzetio ama ben görmediğim için bişi diemiorum yaşı benzemesin ama..resimlere baktığımda benzetmedim gökhanla alakası yok beni gördün mesela sarışınım ya gökanda sarışın ama benden beyaz tenli ve yeşil gözlü bacım bizimle alakası yok yiğitin:))

musti bi ara taktı çembere öle geziodu:)) bir tv islerken hep oturuo ama bu tv ye çözüm bulmam lasım yaa çok izlio

Son düzenleme:
çeçil umarım paranı hakkınla alabilersin..:)

özleeemm yaff derinderinde ilerliyousn maşallah efferim sana 69 gördun ya tammdır sen 65e kadar düşersin yada olmak istediğin kiloya
ama ya hemencik bi kaçamak ödül tıkınma brunch olmaz bak
68 lere bi düş ondan sonra yaff
sen hemen gitmişsin tıkınmaya bide yazmışsın buraya püüüüüü!
hadi bak iyi toparladın az kaldı bekliyoss 65 i:)

afikimin çenesine maşallah diyen tüm bağyanlara teşekkürederiz.
Nazar etme nolur çalış seninde olur"
dermişim ortamı gerermişim.. hahhhhhhhhaaaa
bu konuda tamamen gelişim farklılıgı birde kalabalık aile benm kanımca
çekirdek ailede daha farklı ve tabiki küçük çocuk etkisi
yani etrafında sıkça gördüğü abla abi(678910)yaşlarında çocuk varsa daha kolay ögreniyorlar.benm kanaatim bu çünkü biz nezaman konyaya gitsek malum 7 torun 11-10-7-4-3-2,5 yaşlarında veledle bir arad olunca dil çözülüyor bambaşka şeyler öğreniyor en son kurban bayramı tatilinde anne demeyi ögrendi mesela hep enni gibi bişiler diyordu ama tam manasıyla yuzume bakarak yada beni çağırmak istediğinde ANNNE diyor öyle işte

ben kaçar mustiyi yukarıya bıraktım yengeme onu alıyım evi toparladım koca bi çanta hazırladım bebişlere:)) yine bebek çantasına geçtim hiç sevmiyorum ben kendi çantalarımı seviorum yawf
neyse k.valideme gideceğim toplantısı var annemde gelecek artık orda dinlenirim... akşamda yokum gökhanın amcasıgildeyiz yarın görüşürüüüükkkkkkkk:))

çaça eşinin balık yasagını bitmesine az kaldı sabret
ama yaa fırında çupra yada mısır unuda hamsi olmadan nasıl durcakmış off !
kahvaltıda balık olayını tutum süper sürpriz.. hehheeeee

saol şen bacım..kalabalık ortam düşüncene katılıyorum..Rüzgar da o şekil çözüldü..

Nur...maşallah yavrularına ne kadar güzel evlatların var..hele ki Musti nası yakışıklı olmuş öyle..çok canlar yakacak belli..Yiğit de en son koyduğun resimden çok farklı..daha bi sararmış ve toparlanmış..maşallah subhanallah..bu tablo hiç bozulmasın canım benim..iyi gezmeler sana..

nur bebikierin cok guzeller masallah..musti ayrı yıgıt ayrı pek benzemiolar artık ikiside super yakısıklı....

secilim oglunun hatrına ins alırsın paranı...

nurdanı merak edıorum yapılan gereksiz yorumlar yuzunden alındı ve merak etmeyın dıe bıle yazmıo ama ben merak ediorum yazmasada okudugunu yahut cekildigini merak ediorum ins bu sebeplerdendirde herhangi bi saglık sorunu yoktur ne teosta ne aileden birinde yada tibetle problem vs...yoksa geceleri girerdi benim nurcikim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…