2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

öyle söyleyenlere ben de kıcık oluyom..Burko'm senin düşüncelerine de ayrıyetten katılıyorum..

vallahi burcu yaa
bak sende görüceksin düzene oturuyo resmen saati belli mesela akşam 9 dan sonra yapmıyor taa ertesi gün 1 e kadar
busede öyle olucak

Rüzgar da öle..akşam 9-10 arası pırtlatma saati..:)

ekledim canım seni
yok nickimin arkasına yazcan delüü kaydirigubbakcemile2
hotmail@gypsyesra gibi :lepi:

herkes ekliyebilimiiii??

hatıra evet onun hakkında bi yazı eklemişti buraya elif...bende hala kullanıyorum ama biraz endişe ettim açıkcası...dalin aldım... ama çokta elimde o şampuandan var...numune gelmişti..

kızlar sizin bebikler de şöyle mi?
Rüzgar sürekli bi ıkınma sıkınma durumunda..yani kaka ıkınması gibi dğil de..geriniyo , kendini topluyo felan..öle bi derdi de yok..her daim ıkınıyo..gazı da yok..neden hep böle anlamş değilim..büyüme çabası mı acaba

Kıyamam sana,sen de haklısın,hem sen cok akıllı ve mantıklı bı kadınsın,ondan suphem yok .. ama sadistsin işte Furukoo,kapatma yüzünü gözünü..kaydirigubbakcemile3

evet yağızdada aynı durum vardı emerken bile kasılıyordu geriliyordu.öylekı göğüslerimi bile yara yaptı göğüs ucu kullanmak zorunda kalmıstım.o kadar kasılıyordu yani.daha yenı yenı normalae dönüyoruz.geçici bir durum.neden öyle olduğunu anlamadım ama şunu söyleyeyim göğsüm acırken bende bağırırdum o kasılırken sonra baktım olmuyor oda sıkıntılı el kadar bebe ne anlasın her kasıldığında ben burdayım dedim kulağına fısıldadım ellerini tuttum sakınleştirmeye çalıştım ve inan bana işe yaradı.

gerinme durumu bizdede var gövedeyi kaldırıyo bende sırtını sıvazlıyorum hoşuna gidiyo indirmiyoda sidikliya bede devam ediyorum...sene öle yapınca masdaj et sırtını sıvazla hoşuna gider:teselli:

gerinme durumu bizdede var gövedeyi kaldırıyo bende sırtını sıvazlıyorum hoşuna gidiyo indirmiyoda sidikliya bede devam ediyorum...sene öle yapınca masdaj et sırtını sıvazla hoşuna gider:teselli:

onu yaıyorum zaten..acaba masaj mı istiyo diye..masajı da bittikten sonra aynen devam ıkınmaya

maşallah şevvale çok tatlı ya...yalnız ben şapka hiç giydiremiyorum eylüle..örtttüğüm an huysuzlaşıyo..sıkıntılı hn nolcak

maşallah şevvale 9 gunde bile ne kadar büyümüş ne kadar fark ediyor.
saolun kızlar cvp yazmıstım ama cıkmamıs sanırım.buyudu kızım valla,buARADA ben kızımı gece uyurken pijamalarını gıydıurıyorum gunduz genelde kıafet ama rahat seyler tabı.süslemek hosuma gıdıyo ayrıcada bı gıydıgını cok gıyemıyo malum cABUK BUYUYOLAR.rahat sxeyler gıydırıyorum genel olarak

evet yaa johnsondı ben hala kullanıyorum hatamı ediyorum acaba
bende kulanıyom zararlımımıymıışşkıneeeeeeeee?

Maşallah Şevval'e çok tatlı olmuşopuyorumnanaktan
saol canım

evet buyudugunun işaretıymıs öle dıolar.kızımda cok yapıyodu hatta uyurken ama artık yaspmıyo,normal sekılde gerınıyo artık bol bol

secılcım buarada gecmıs olsun bı rahatsızlıgın olmus.yoktum uzun zamandır oyuzden haberım gec oldu şimdi nasılosın

bu arada oğluma mecburen yaptığım sık şeylerden biri de (mecburen diyorum cunku samsundayken annem ve babam ilk defa bebe görmüş gibi her sabah ve akşam bunu yapıyorlardı.)altını açık saklıyorlar.birde hemen her kaka yaptığında poposunu yıkamaya alıştı.zaten ıslak mendil h,ç kullanmadım.şimdide yıkıyorum sıkk sık poposunu ve cok huysuzlandığında altını açıyorum pijamalar falan çıkıyor hep neymiş hava alacakmış.orası hava alsa ne olur bea.üstünüde battaniye ile kapatıyorum ama tekmeleriyle açılıyor.sonuç: oğlum köşe oluyor,konuşuyor gülüyor bende başında habire battaniyeyi düzeltiyorum hasta oldu olacak korkusuyla.

evet yaa johnsondı ben hala kullanıyorum hatamı ediyorum acaba
bende kullanıyorum hala.Kayınpederim almış 2 tane büyüğünden biz fakiriz ama onlar zenginde.E bende almıştım sonra bimdende almıştık yeni doğan seti hatta burdan esrako galiba haberdar etmişti çok uygun alın diye hey gidi günler hey. Hey heyde hey hey
Evet canım Kemal Çağanda sürekli yapıyodu yatağından kucağıma alırken ayakları yukerı çekmiş popo havada sanırsın gazı var ama yok hatta diyodum kendini hala anne karnında sanıyo diye bizim konu komşuda çok takmıştı alla alla bu çocuk niye böyle duruyo diye ama şimdilerde yok sanırım buda bu sürecin gerektirdiği aksiyonlar.
Kaç yaşında bugün Rüzgar :)

ben de yıkıyorum her seferinde..yani annem yıkıyo her seferinde..çok hoşuna gidiyo..bayılıyo suya zaten..

Canım bu havalandırma olayını eskiler hep yapıyo galiba benim annemde yapar ne zaman ona gitsem bizim sıpada bayılır buna. Bence bunda sakıncalı bi durum yok 5-6 gün regl oluyoruz pedle dolaşmak nasıl rahatsız ediyo bizi ,bide o kuzuları düşün kaç sene kapalı kalacklar bence havalandırmak iyi bi eylem.

nasıl yani..her alt açmada popsyumu yıkıyosunuz..ghünde kaç kes açtığımı saymadım amaçoktur herseferinde yıkanırmı yaw...ıslak mendil kullanmıyorum bende yıkıyor sayılırım pamuğu bol sulu şekilde üsten aşaya doğüru siliyoırum iice sonrada kuruluyorum...herdefasında bunu yapıyorum ama...ıslak mendili eşim kullanıyo ben yoksam pamukla yapamıyo veya dışardaysak ıslak mendil hiç istemesemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…