2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

anam kapatın kapınızı bacanızı görün işinizi sessiz sakin illa bağırmanızmı gerek kaynana gelip kapı felanmı dinlicek zemuszemus

ayyyyyyyy Nurdan sis fakırdınıs di mi?? unutmuştum bak kaydirigubbakcemile3 kusuruma bakma bacım.

ayininizi sevsinler sizinnnn :))

farkındamısınız didoooo yazmiii bence salifoyu teselliye gitti malum 3 tane yedi adamın takımı

herkesin bi bahanesi var işte kimiside geometri
evde fener forması yok maalesef..efrimin cillop fotolarına bakıyorum
ahanda tazenin adıda gitti aşağıdannnnn bu iş tamamdır opuyorumnanaktan
piss
gülme dübük!! kaynanan ortanızda yatsın gidene kadar ınsallahhh!!! :Saruboceq:
aha ha haaaa
kızzz didooo kızzzz, öpüjemmmm gelllll, yolluuuurr gell!!
hep laf öpüjem öpüjem bi öpemedin gitti:umursamaz:
kaydirigubbakcemile3

benide öp benide öppp Şeniz

der valla bu kaynana milleti bi manyak hatıranınki nasıl memeyi çıkarıp bebişe veriyodu

evet de melek niye küstü ??

yosun tutmayasın inşallahh.. ama umut fakırın ekmeği beaa.. du bakalım,hayat bu,salma hemen kendını,üsülüyorum bak kaydirigubbakcemile3

umitli ve azimliyim...zemuszemus

anam kapatın kapınızı bacanızı görün işinizi sessiz sakin illa bağırmanızmı gerek kaynana gelip kapı felanmı dinlicek zemuszemus

ama ama bende fantezi istiyorum, doktorculuk oynamak istiyorum belkim...

ayyyyyyyy Nurdan sis fakırdınıs di mi?? unutmuştum bak kaydirigubbakcemile3 kusuruma bakma bacım.

yok yavrum ne fakiri, benim jumbo catal bicak takimim var..
o kadar dedim tibete malikaneyi temizlet orada gecirelim kisi diye, ama dinlemedi, ne guzelcati kati odasini alirdik biz..

evde fener forması yok maalesef..efrimin cillop fotolarına bakıyorum

piss

aha ha haaaa

hep laf öpüjem öpüjem bi öpemedin gitti:umursamaz:

evet de melek niye küstü ??

ya şu kaş göz olayından sonra.. senı sadece hayallerımde yasatma ıhtıyacı hıssedıyorum.. anlüyür müsün??

umitli ve azimliyim...zemuszemus

ama ama bende fantezi istiyorum, doktorculuk oynamak istiyorum belkim...

umarım hasta olarak eline düşmem haa.. mesleği kullandıgı nokktalara bak,pess kafamçokkarıştı

herkes mesleğine göre fantezi yapıo demekki
matematikçiler geometrik şekillerle
doktorlarda doktorculuk oynayarak
kaydirigubbakcemile3

yok yavrum ne fakiri, benim jumbo catal bicak takimim var..
o kadar dedim tibete malikaneyi temizlet orada gecirelim kisi diye, ama dinlemedi, ne guzelcati kati odasini alirdik biz..

sen o kaynanayla ıstersen katıçatına cık ,ıster rezisdansına.. bı fok olmas sısden annem..

kaş göz????
ulen baskalari matematikcilik oynaynca suc olmuyo, doktorculuk mu yuh oluyoo:umursamazehhh..

nurdan iyimisin annem sen? geyiğin gelmişti hani senin anlaşılan karıştırdın senopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…