evde fener forması yok maalesef..efrimin cillop fotolarına bakıyorumayininizi sevsinler sizinnnn :))
farkındamısınız didoooo yazmiii bence salifoyu teselliye gitti malum 3 tane yedi adamın takımı
herkesin bi bahanesi var işte kimiside geometri
pissahanda tazenin adıda gitti aşağıdannnnn bu iş tamamdır opuyorumnanaktan
aha ha haaaagülme dübük!! kaynanan ortanızda yatsın gidene kadar ınsallahhh!!! :Saruboceq:
hep laf öpüjem öpüjem bi öpemedin gitti:umursamaz:kızzz didooo kızzzz, öpüjemmmm gelllll, yolluuuurr gell!!
kaydirigubbakcemile3
benide öp benide öppp Şeniz
der valla bu kaynana milleti bi manyak hatıranınki nasıl memeyi çıkarıp bebişe veriyodu
yosun tutmayasın inşallahh.. ama umut fakırın ekmeği beaa.. du bakalım,hayat bu,salma hemen kendını,üsülüyorum bak kaydirigubbakcemile3
anam kapatın kapınızı bacanızı görün işinizi sessiz sakin illa bağırmanızmı gerek kaynana gelip kapı felanmı dinlicek zemuszemus
anam kapatın kapınızı bacanızı görün işinizi sessiz sakin illa bağırmanızmı gerek kaynana gelip kapı felanmı dinlicek zemuszemus
töbeee töbeeumitli ve azimliyim...zemuszemus
ama ama bende fantezi istiyorum, doktorculuk oynamak istiyorum belkim...
bana yuh diyonda bknz üstteki mesajjj:1ninca: yuh!!
ayyyyyyyy Nurdan sis fakırdınıs di mi?? unutmuştum bak kaydirigubbakcemile3 kusuruma bakma bacım.
evde fener forması yok maalesef..efrimin cillop fotolarına bakıyorum
piss
aha ha haaaa
hep laf öpüjem öpüjem bi öpemedin gitti:umursamaz:
evet de melek niye küstü ??
umitli ve azimliyim...zemuszemus
ama ama bende fantezi istiyorum, doktorculuk oynamak istiyorum belkim...
töbeee töbee
bana yuh diyonda bknz üstteki mesajjj
laelaelaelaelae
yok yavrum ne fakiri, benim jumbo catal bicak takimim var..
o kadar dedim tibete malikaneyi temizlet orada gecirelim kisi diye, ama dinlemedi, ne guzelcati kati odasini alirdik biz..
gypsime katılıorum seviom bu kızı ya
sen o kaynanayla ıstersen katıçatına cık ,ıster rezisdansına.. bı fok olmas sısden annem..
kaş göz????ya şu kaş göz olayından sonra.. senı sadece hayallerımde yasatma ıhtıyacı hıssedıyorum.. anlüyür müsün??
umarım hasta olarak eline düşmem haa.. mesleği kullandıgı nokktalara bak,pess kafamçokkarıştı
ulen baskalari matematikcilik oynaynca suc olmuyo, doktorculuk mu yuh oluyoo:umursamazehhh..
tabiki beniiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?