2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

mercimekte aşağıda dicem ama onun bahaneleri var bu aralar bulaşmayalm :))
iyileşsin bi tamamen :sm_cool:

hahahahaaaaaaaa koptum ya hakkaten yakalanmadım. ona soylemistim cok daraldım seninkilerden giudim die ama bos bos suratıma bakmıstı anlam verememis yada anlamamıstı :)))))))))))))))

ben unutmam bacım.. ona göre kurcalayın beni.. yemeyeyim sisi kaydirigubbakcemile3

ecenin yatagını gorseniz koparsınız. 2 sandalyeye teyzesinin bebeklik dosegini koydum ustune polar tulumlu battaniyeyi koydum ustune eceyi yatırdım ustunede baska battanie orttum yattıgım cekyata dayadım. biz sisler gibi zengin deiliski:))

kvaldemlerdede tekli koltugu yattıgım koltuga dayayıp ora yatırmıstım. yanıma almıorum kendi ayrı yatma duzeni bozulmasın bana alısmasın ayinlerimizi bozmasın :))))

trendime aykırı bı durum.. ılıskımı gosden gecırmem lasım senlen.. malum sengınıs bis..

aynen evrim bilirim ne cok cabaladıgını bende cok ter attım :) eskimeye yuz tutmus yumurtalarımı incir suyuyla dirilttim. :)

ayininizi sevsinler sizinnnn :))

farkındamısınız didoooo yazmiii bence salifoyu teselliye gitti malum 3 tane yedi adamın takımı

herkesin bi bahanesi var işte kimiside geometri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…