2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynen evrim bilirim ne cok cabaladıgını bende cok ter attım :) eskimeye yuz tutmus yumurtalarımı incir suyuyla dirilttim. :)

grip,nezle,ates dinlemedik beaaa.. her gece o kecıboynuslarını kır hasla, suz sogut ıc.. aman aman aman.. ayakları havaya dık, yok o sekılde 15 dk kal.. yaptııgmız sey zevksız gece mahsulu olacak dıe tırsmadım degıl hanı

yarami destin(bugunde dus almistim:umursamaz:

kaydirigubbakcemile3

15 dk???kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ole ole..

daldan dala

cocuktan cocuga

kucaktan kucaga

gönülden gönüle

sabahtan aksama

dünden bugune... hep bole.. muck.
tatlıııı
pessssssssssssss bacım.. :bbo:
üstüme kaldı iyi mi? halbüse çok temkinli yaklaştım bu konuya:gitme:
çok yeteneklidir o.. bı ayagıyla da f5 yapıodur.. emın ol kaydirigubbakcemile3
:jeyyar: sen varya sennn neşe pınarım eğlence hezeyanım
e senın de ondan kalır yok annem, o da zor, senın hayatın da.. sen de kaynanan ıcın duş almayı üstleniyorsun,kim yapar bunu kaydirigubbakcemile3
işte burada hepten yarıldım resssmen yarıldımalkisalkisalkis
ohoo biz de kimlerle muhatpmışız da hbarımız yokmuşbenneyaptımki
ben yahooda hiç uğraşmadım herif bi kerede döllendi sırnaşık şey

valla bu konuda ben astim heralde, kontraseptife ragmen geldi velet...zemuszemus

aynen evrim bilirim ne cok cabaladıgını bende cok ter attım :) eskimeye yuz tutmus yumurtalarımı incir suyuyla dirilttim. :)
yavaş gelin agır olun bacılarım sakin sakin

alah olmayanlarada nasip etsin..:Saruboceq:
aminnnnn kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 :lepi:
resillerrr :sinifsinif: utanıyorum sisden, utanıyorum uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeynn
:hulya:

gülme dübük!! kaynanan ortanızda yatsın gidene kadar ınsallahhh!!! :Saruboceq:

bi o kaldi zatii olmadik, bazen biz yatiyos o cocugu uyutup odaya besigine birakiyoo..artk ozel mozel de kalmadi, yakinda araya kivriliyim derse sasirmam..akannehir

dido.. yıne ıyısın ha.. oramda buramda tütüyorsun demıyorlar sana haa.. bu kadar sevdırtme annem kendını.. bak sonucları cok enteresan oluyor sonra kaydirigubbakcemile3

pervinim napsanda konu degismiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
kızzz didooo kızzzz, öpüjemmmm gelllll, yolluuuurr gell!!
benide öp benide öppp Şeniz
bi o kaldi zatii olmadik, bazen biz yatiyos o cocugu uyutup odaya besigine birakiyoo..artk ozel mozel de kalmadi, yakinda araya kivriliyim derse sasirmam..akannehir
der valla bu kaynana milleti bi manyak hatıranınki nasıl memeyi çıkarıp bebişe veriyodu

isin kotusu kanana gitcek annem gelicek...ben bos bos dus almaya devam..iyi kirklanicam bu gidisle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…