ahanda tazenin adıda gitti aşağıdannnnn bu iş tamamdır opuyorumnanaktan
aynen evrim bilirim ne cok cabaladıgını bende cok ter attım :) eskimeye yuz tutmus yumurtalarımı incir suyuyla dirilttim. :)
yarami destin(bugunde dus almistim:umursamaz:
grip,nezle,ates dinlemedik beaaa.. her gece o kecıboynuslarını kır hasla, suz sogut ıc.. aman aman aman.. ayakları havaya dık, yok o sekılde 15 dk kal.. yaptııgmız sey zevksız gece mahsulu olacak dıe tırsmadım degıl hanı
kaydirigubbakcemile3
ahanda tazenin adıda gitti aşağıdannnnn bu iş tamamdır opuyorumnanaktan
alah olmayanlarada nasip etsin..:Saruboceq:
ah ah yazık oldu gs ye kaleciye kim lazer sıktı ya
tatlııııole ole..
daldan dala
cocuktan cocuga
kucaktan kucaga
gönülden gönüle
sabahtan aksama
dünden bugune... hep bole.. muck.
üstüme kaldı iyi mi? halbüse çok temkinli yaklaştım bu konuya:gitme:pessssssssssssss bacım.. :bbo:
:jeyyar: sen varya sennn neşe pınarım eğlence hezeyanımçok yeteneklidir o.. bı ayagıyla da f5 yapıodur.. emın ol kaydirigubbakcemile3
işte burada hepten yarıldım resssmen yarıldımalkisalkisalkise senın de ondan kalır yok annem, o da zor, senın hayatın da.. sen de kaynanan ıcın duş almayı üstleniyorsun,kim yapar bunu kaydirigubbakcemile3
ohoo biz de kimlerle muhatpmışız da hbarımız yokmuşbenneyaptımkiecenin yatagını gorseniz koparsınız. 2 sandalyeye teyzesinin bebeklik dosegini koydum ustune polar tulumlu battaniyeyi koydum ustune eceyi yatırdım ustunede baska battanie orttum yattıgım cekyata dayadım. biz sisler gibi zengin deiliski:))
ben yahooda hiç uğraşmadım herif bi kerede döllendi sırnaşık şey
valla bu konuda ben astim heralde, kontraseptife ragmen geldi velet...zemuszemus
yavaş gelin agır olun bacılarım sakin sakinaynen evrim bilirim ne cok cabaladıgını bende cok ter attım :) eskimeye yuz tutmus yumurtalarımı incir suyuyla dirilttim. :)
15 dk???kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne işşş herkes pışpışlamada herhallll
aminnnnn kaydirigubbakcemile3alah olmayanlarada nasip etsin..:Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3 :lepi:grip,nezle,ates dinlemedik beaaa.. her gece o kecıboynuslarını kır hasla, suz sogut ıc.. aman aman aman.. ayakları havaya dık, yok o sekılde 15 dk kal.. yaptııgmız sey zevksız gece mahsulu olacak dıe tırsmadım degıl hanı
kaydirigubbakcemile3
:hulya:resillerrr :sinifsinif: utanıyorum sisden, utanıyorum uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeynn
gülme dübük!! kaynanan ortanızda yatsın gidene kadar ınsallahhh!!! :Saruboceq:
bi o kaldi zatii olmadik, bazen biz yatiyos o cocugu uyutup odaya besigine birakiyoo..artk ozel mozel de kalmadi, yakinda araya kivriliyim derse sasirmam..akannehir
kaydirigubbakcemile3pervinim napsanda konu degismiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benide öp benide öppp Şenizkızzz didooo kızzzz, öpüjemmmm gelllll, yolluuuurr gell!!
der valla bu kaynana milleti bi manyak hatıranınki nasıl memeyi çıkarıp bebişe veriyodubi o kaldi zatii olmadik, bazen biz yatiyos o cocugu uyutup odaya besigine birakiyoo..artk ozel mozel de kalmadi, yakinda araya kivriliyim derse sasirmam..akannehir
kaydirigubbakcemile3
benide öp benide öppp Şeniz
der valla bu kaynana milleti bi manyak hatıranınki nasıl memeyi çıkarıp bebişe veriyodu
isin kotusu kanana gitcek annem gelicek...ben bos bos dus almaya devam..iyi kirklanicam bu gidisle..
isin kotusu kanana gitcek annem gelicek...ben bos bos dus almaya devam..iyi kirklanicam bu gidisle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?