2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

seni de Doruk u sevdıgı gıbı sevıyorsa, zaten o sarsıntı ıle hıc gelemesssinnn, anca sabaha toparlanırsın kaydirigubbakcemile3

ı love sarsıntı :)))

kaç dk..dakika ver?? hem kocanın odası mı var..sis de mi zenginsiniz yoksa

çoook, 2 odanın birinde işte :)

ben cakamadım belgin doruk muhabbetini asıl ben saykolastım sanırsamki

men de

Emrah a agdasız yakalanasın inşallahh.. adamın donuyla hamıleyken bıle yattın yakalanmadın ya..

yuh bee ne hafıza!

valla bu konuda ben astim heralde, kontraseptife ragmen geldi velet...zemuszemus

maşallah
ulen baskalari matematikcilik oynaynca suc olmuyo, doktorculuk mu yuh oluyoo:umursamazehhh..

:))))

daha yeni gördüm ya heralde git gel yapıyo :roflol:

:1rolleyes: keşki

faceten sefamla yazışıyoz sizin fotolar üstünden :))

heee gördüm :))

zoru neymiş de zili çalıyormuş..?

kendisiynen yüz yüze gelemedik. 28 daire, biz 7. katta!

ayyy geçmişi okumakdan bi hal oldum heee.

mal kimin oldum. oku oku gül gül..

çılgın kedi zehraaaaaaaaaaaaaaa

ben duygu hastanesinde Nuri bey var ona gşdiyorum. adam çok iyi florans naytıngel den transfer.:)
( okunuşunu yasdım umarım anlarsın)

evraoooooş

dun senn mjlardan alıntı yapmıştım ama pc nn sarjı bitti kapandı ölece kaldı. ama varya sende fenasın sende bi katılsan şu muhabbetin dibine vurma eylemine geceleri tamamdır biz okurken altımıza yaparız artıkın...

anacım muhabbetınızı uzaktan islemek koyuyuor insana yahuu.düngece kızım 5 dakka uykusu yaptı tam 1 e kadar.ve 1.5 saatlık uyutma işlevınden sonra pestılım cıktıgı için daha nete gıremedım.demek gırsem muhabbetın ortasına düşeceğmişimdi

minikim tugbam Şevval çooooooooook tatlı olmuş ya maşallah..

ya tuğba sen hala şevvali uyandırıp emziriyomusun??niyekine anlamıyorum??artık bebişlere dokunmayın bence uyusunlar uyanınca emzirin yenidoğan değilki artık onlar??

ya canım hep 3 saatte bı uyanırdı yavas yavas bu saat uzamaya basladı ben yıne ne olur ne olmaz 3 saate kurdum baktım emecek gıbı degıl yatıyom 1 saat sonra kalkıp busefer emzırıyorum.zaten uyanmyokı.uykuda emıyii cokur cokur tekrar uyuyo yanı aglamadan haletmıs oluyom.ama 3 gundur kurmuyom saatı cunku farkettım enfazla 4.5 saat dayanıyo aclıga sonra nası ıoluyosa memem sanıp yumrugunu cok cok emişine uyanıyorum uyanmadan emzırıyorum

kuzumu banyo yaptırcam şimdilik bana bye... bu arada nazan da yok bi kaç zamandır

selam herkese,
annemleri gönderdim.biraz kendi evlerinde,biraz ablamda takılıp bayramdan sonra tekrar gelecekler.bakıcı bulamadım bir türlü,annem bakacak bu gidişle :sinifsinif: yeni ameliyat olmuş kadına da yüklenmek istemiyorum ama hem o çok istiyor hem de 2. döneme kadar kendini toparlar.ben rapor,mazeret izni gibi haklarımı sonuna kadar kullanıp 1. dönemi kapatacağım,o zamana kadar da sıpam 6 aylık olacak,inşallah herşey yolunda gider.
sizi çok özledim,daha sık aranızda olabilmek dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…