hayırlı olsun güle güle kıllan(kaba olduysa )tüylen canım...kaydirigubbakcemile3yahooyu dicem o çooktan uyudu mamide uyur birazdan
bugün yahoyu bırakıp ağdaya gittim
sonra ikeaya gittik oğluma oyuncaklar felan aldım
bişeycik olmassssssssssssss -tatlicadiarzu-nurdan evrime yandas cıktın demek:)) ii takılın bakem .. benim korkum simdi baslıo tam agrılarım dinmis hayat normale donmustu simdi 1 aylık bosluk acaba yine agrı olurmu ya(
geçmişi tam okuyamadım ama evcilik mevzusu bizde normale döndü bazen normal üstü :kedi:rüzgar kucağımda emiodu, ben de geçmişin derinliklerinde kaybolmuş gitmiş bi vaziyetteydim..evcilik işi zor bize bu ara..benim kafa hala sarılı vaziyette, doğru dürüst yatamıyom bile ameliyat yerlerinden dolayı..ben de öperim seni.opuyorumnanaktan
ya bu arada Mucize gelmiyo mu hiç..okudum çok üzüldüm..salih iyi durumdadır inşallah.
ne alakası varya töbe töbetşk ederim birde böyle deneyeyim bakalım çocuğa bakamıyorum gibi geliyor onları gördükçe psikoloim bozuluyor birdekaynanam yıkayamıyorsundur iyi durulamıyorsundur diyor çocuğu yıkayacağım diye suda boğacağım bir gün korkuyorum:)
sağol canımallah kavuştursun deryam
aa bende ev taşırken Yusuf ayn ı manzarada uyuyordu yavrum aynı bizi anlatmış pervinHay ben bu geçmişin :smiley-cool: Oku oku bitmedi sabah 9 dan beri okuyorum. Ya benim okumam yavaşladı ya arada uyudum yada siz gerçekten geceleri çok yazışıyonuz.
Yaşasın benim gibi fakir birini buldum bende vereliniortak
ALINTIDIR
Konak, bebeğin kafa derisinde ortaya çıkan sarı renkli bir kabuklanmadır. Bunlar küçük küçük odaklar halinde bulunabileceği gibi, bütün saçlı deriyi de kaplayabilir. Konak, herhangi biı temizlik kusuruna bağlı değildir. Olasılıkla, kafa derisi yağlı olanlarda daha sık görülür.
Mentemel belirtiler
•Saçlı derinin bazı bölümlerini veya hepsini kaplayan kalın, sarı renkte plaklar.
Ne kadar önemlidir?
Görünüşünün çirkin olmasına karşılık konak, beraberinde vücudun diğer yerlerinde ortaya çıkan seboreik ekzema belirtileri (derinin kırmızı renkte, pul pul olması) bulunmadıkça önemli bir sağlık sorunu meydana getirmez.
İlk olarak ne yapmalısınız?
1. Kabukları parmaklarınızla çıkarmaya çalışmayın. Saçlar fırçalanırken düşmeyen kabukların, önce yumuşatılması gerekir.
2.Kabukların üzerine bebek yağı veya vazelin sürüp gece boyunca orada bırakın. Bu uygulama kabukları gevşetecek ve ertesi gün çocuğunuzun başını şampuanlarken kolayca düşmelerini sağlayacaktır.
3.Doktora danışmadan hiçbir kepek şampuanı kullanmayın.
osaman bisde fakir ama gurulu takımındanıssssssssssssssslülülülülülü
deryacım gözunuz aydın darısı ecoşun başına inş. üşütünce yeşil oluyor genelde..ayaklarına hem çorap hem patik giydir sıcak tutu düzelir bizimde dun gece öyleydi çorap patik ayaklı tulum giydirip saç kurutma mak. ile ısıttım ayaklarını şok etkisi yaptım yani... ve sonuç sarı kaka.:)
giydiriyorum hem çorap hemde patikli tulum iki gecedirde penya battaniyeye sarıp yatırıyordum sancısada vardı kuzumun ama zorlanmadan yapmış kakişi kucağıma bi aldım mis gibi kokuyor sıpa ..sırnaşık şey..
senin teknikte iyiymiş aklımda bulunsun.a.skaydirigubbakcemile5