2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yahooyu dicem o çooktan uyudu mamide uyur birazdan
bugün yahoyu bırakıp ağdaya gittim
sonra ikeaya gittik oğluma oyuncaklar felan aldım
hayırlı olsun güle güle kıllan(kaba olduysa )tüylen canım...kaydirigubbakcemile3
nurdan evrime yandas cıktın demek:)) ii takılın bakem .. benim korkum simdi baslıo tam agrılarım dinmis hayat normale donmustu simdi 1 aylık bosluk acaba yine agrı olurmu ya (
bişeycik olmassssssssssssss -tatlicadiarzu-

geçmişi tam okuyamadım ama evcilik mevzusu bizde normale döndü bazen normal üstü :kedi:
ne alakası varya töbe töbelmaz:
allah kavuştursun deryam
sağol canım
aa bende ev taşırken Yusuf ayn ı manzarada uyuyordu yavrum aynı bizi anlatmış pervin
osaman bisde fakir ama gurulu takımındanıssssssssssssssslülülülülülü

giydiriyorum hem çorap hemde patikli tulum iki gecedirde penya battaniyeye sarıp yatırıyordum sancısada vardı kuzumun ama zorlanmadan yapmış kakişi kucağıma bi aldım mis gibi kokuyor sıpa ..sırnaşık şey..
senin teknikte iyiymiş aklımda bulunsun.a.skaydirigubbakcemile5

taza oğlun çok yakuşuklu olmuş .....
gece süper kaynatmışsınız...
yavruların Almanya'ya iniş saatinde Yusuf mamaya kalktı aklıma topiğe girip zaman geçirmek geldi ama geç kalmışmışmışım zatiiiiiiiiiiiiiiiii

slm kızlar...eşim erkenden geldi fırsat bu fırsat dedim 1 saat çıkım yürüyüş yapim ordanda nt ye uğradım tlf, arıyı bide uyku kitabını aldım inş eylül sevcektir...

bugun oğlum çok hafif uyuyor neden acab??????
tam girip yazayım diyorum yok durmuyor.umarım geçici bir durumdur.
bu arada dün ev sahibimizle tartıştık.kurbandan sonra taşınacağız da nasıl taşınacağım bilmiyorum çocukla hangi işi halledeceğim bilmiyorum.sanırım annemi çağırmak zorunda kalacağım.

slm kızlar...eşim erkenden geldi fırsat bu fırsat dedim 1 saat çıkım yürüyüş yapim ordanda nt ye uğradım tlf, arıyı bide uyku kitabını aldım inş eylül sevcektir...

ne yani babasımı baktalkisalkisalkisbravo valla.ı.bizimki severken alıyordu bakmasına bakamıyor bir ağlaması tuttumu napacağını aşırıyor oyalama yeteneğine sahip değil benim kociş...

hayırlı olsun güle güle kıllan(kaba olduysa )tüylen canım...kaydirigubbakcemile3
:)) sağolasın kuzum yok yok kaba olmadı :))
bu arada Allah kavuştursun canımm
mıçmınızda hayırlı ossuunn opuyorumnanaktan
Ben bu kitaba ve telefona birde buna http://www.bebekceyiz.com/productDetail.aspx?lngProductID=635 içine girip oynayasım geliyo
ohaa çok pahalıymışşşş ama harika bişeye benziyorrrr

saol canım,senın oğlusunda nası buyumustur kımbılır.resım eklede görelım yakısıklıyı

mafoldumbenbiz fakiris bizim foto mak. bilem yokki.. eskiden zenginken vardı. ama kriz bizi vurdu ...

şaka bi yana malesef foto ka. bozuldugu için henuz yenisi almadık. laptopun camerasıyla çekmeyi deneyip koyarım. benim oglumda çok tatlı oldu ya bal böceğim benim..:asigim:

ne yani babasımı baktalkisalkisalkisbravo valla.ı.bizimki severken alıyordu bakmasına bakamıyor bir ağlaması tuttumu napacağını aşırıyor oyalama yeteneğine sahip değil benim kociş...

hakkını yiyemem çok yardımcıdır bana hele ilk zaanblar habire emmek isityodu çom ağlıyodu ben artık bitmiştim emzirmekten babsı ilgileniyodu ben yarı baygın mem dışarda hiç hatırlamıyorum bile emiyodu geri alıyodu gazını çıkarıp altını temizliyodu allah razı olsun...şimdide aynı...çok zor ya tek bakmak yardım olmadan.hani bakrsında öle orda durcak sana yardım etmicek dokunur ya

lallllllllllllll bi yazdın geri çıktın bebiş nasıl sen nasılsn kaynanan gelmedi dimi irana??

Selam kızlar...
Uzun süredir giremiyorum nete... Ama bakıyorum, gece demiyor gündüz demiyor kaynatıyorsunuz hep valla...
Bizden haberler... Önce bebişimin mevlütünü yaptık. Çok yoruldum kaç gündür ama çok güzel geçti. Derken ESRAKO ile 29 Ekim de aynı yere tatil planı yapmıştık gidecektik. Ama annemin göğsünde beze çıktı alınması gerekiyormuş. ınşallah ameliyat sonrası başka şeylere gerek kalmaz. Bir de bu arada safra kesesinde 3 tane taş görüldü. Annem yaşı itibariyle iki kez narkoz almasın diye taşları da alacaklar ameliyatta. Yarın sabah ameliyata giriyor. ınşallah herşey yolunda gider.
Tam ben üzülüyordum, Esrako ile tanışma fırsatımız ve tatil planımız suya düştü diye. Bi duydum ki onların da tatili iptal. SAFRA KESESı yüzünden
Dreken onu okurken bi duydum ki JENNY ıstanbul'a gelip sizlerle tanışmayı planlarken onda da SAFRA KESESı...
Ne oluyor anlamadım yani...
Allah tüm hastalara ACıL ŞıFALAR VERSıN diyorum. ınşallah annemin ameliyatı sonrası tekrar katılırım aranıza arkadaşlar... JENNY ve ESRAKO çok geçmiş olsun bitanelerim...

şebnem hoşgeldin geçmiş olsun tatlım özletiyorsun kendiniii

bu topikte öyle bir sinerji varki hastalıklar bile aynı anda kendini gösteriyor :))

Güle güle kullanın ne kadara aldın hepsini sorması ayıp olmasın?

:))

ohaa çok pahalıymışşşş ama harika bişeye benziyorrrr

He vallah çok baaalı. Ama sen de zengin sınıfından değil miydin e didenin filan arkadaşın ya ben senide zengin sandımdı aman allahım ne çok fakir var ne çoğuz yaşasın

esram nbr yafrum...ikeaya gelmişsin ee benim evimin dibinin içinin köşesi....(bu nasıl bi tarif oldu yaff)kafamçokkarıştı

neler aldınız bakalım yahomuza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…