2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oofffff offfffff yarama tuz bastın şincik
hatunlar gece yarısından sonra başlıyolar 12ye kadar bekliyorum kimsecikler yok 12den sonra kaynatıyolar sabahta ben onları okurken hem gülüyorum hem üzülüyorum
bu gece hakanı uyutup tekrar mı kalksam acep :jeyyar:
ama beratta sabah uyumuyoki ya:bbo:

seçil nerdesin anacım ismin aşağılarda yoksa sizdemi evcilik oynuyosunuzzzzzz opuyorumnanaktan

rüzgar kucağımda emiodu, ben de geçmişin derinliklerinde kaybolmuş gitmiş bi vaziyetteydim..evcilik işi zor bize bu ara..benim kafa hala sarılı vaziyette, doğru dürüst yatamıyom bile ameliyat yerlerinden dolayı..ben de öperim seni.opuyorumnanaktan
ya bu arada Mucize gelmiyo mu hiç..okudum çok üzüldüm..salih iyi durumdadır inşallah.

mercimekim seçilim mucize gadın çalaışmaya başladı o yuzden giremiyordur..Salih en son iyidi herşeyleri yolundaydı bildiğim kadarıylan..

sen bakma esraya gece muhabbeti onlarda bazı şeyleri tavan yapıyor fanteziler çok yuksek anacım baksana evrim bile yatak zincir tül tüy falan aşmış bunlar ya

babym inşallah kızın kaka porblemi bitmiştir. doktordan mutlu haberlerle dön inşallah..:)

esrakooo mjını okuyunca aklıma geldi.. yahu siizn ub önceden planladıgınız tatillere bi haller oluyor hatırlarsan yaz tatili içinde rezervasyonunuzu safra kesendeki agrılar yuzunden iptal etmiştiniz ve sonra gitmiştiniz. bak yine 29 ekim tatili için tatil planınız vardı ve yine iptal ediyorsunuz sebep yine aynı..

allah şifa versin canım sakın stress yapma herşey yoluna girer. kızında belki bu zaman zarfı içerisinde seninle yapışık kalamıyacagını bir nebze anlar...

emzik ne oldu hala almıyormu?nuk marka kauöuk al bakalım onu alır belki. yada weemarka dene?

çok şükür canım, geçmiş olsun, inşallah tekrarlamaz, keyfiniz bol olsun...

sağlıkla canım, laproskopiyle 1 günde ayağa kalkıyorsun diye biliyorum, eceyi etkileyeceğini sanmıyorum bile, böyle korkuyla yaşamaktan iyidir diye iyi tarafından bakmaya çalış.. tatilede bayramda çıkabilirsiniz...

çok tatlı bu beaaa

ekşimek... paket süt,,, arzulanan kadına nasıl dönüşcez bizzz

merak etmiştik seni, çok geçmiş olsun, bu havalarda coşuyormu ne bu safra taşları, iki oldunuz, sağlıkla biran önce iyileşin , geri dönün.. eceyi öptümm.

ya teoda fikirdiyo, nolur uyanmasin, bende geyik yapmak istiyorum, bende insanim, geyik benimde hakkim...

delikafaduldendelikafadulden

fatma 5545 göster kendini 5545 kimsin göster kendini

çıldıracağımmm gülmekten öleceğimmm

yav ben o niyetle bakmadım evrimin cicilere

nası yani???

çok haklısın evrimimm destekliyorum seni sisi herkesi

dedim bn bunlara apla uğraşmayın diddim bırakn didim sise ne didim dinlemediler

tekrar nası yani???

eve acilen interneti alıcam bu arada taşındım vede yerleştim bende gircem geceleri bende bende

defnem damlam bunlar insanı gülmekden öldürür.. ben her sabah gece muhabbetlerini ourken aha şimdi yarıldım diyorum.

hımm demek çalışıyo..özledim kendilerini.akşamları girse bari

merhaba kızlar bu sabah itibariyle Yusuf bey kakişini yaptı sıkıntısız bir şekilde ama yeşildi kakişimiz nedenkine

merhaba kızlar bu sabah itibariyle Yusuf bey kakişini yaptı sıkıntısız bir şekilde ama yeşildi kakişimiz nedenkine

hadi gözünüz aydınn...çocuklardan önce birinin gaz çıkarması yada kaka yapmasının bu kadar mutlu edeceğini sanmazdım:)) kakası yeşilse üşütmüştür diye biliyorum ben yada senin sütünden yani sen üşütmüş olabilsin. banada büyüklerim hep öle diyor. çok bildiğimden değil..

benimde bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar bebeğimin kafasında konak mı diyorlar ne kepek gibi şeylerden oluştu yıkamadan önce bebek yağı sürüyorum ama faydası olmuyor başka çare bilen varmı

gece yine geyiğin dibine vurmuşsunuz kızlar..........
bizim için hüzünlü bir gündü ablamın oğullarını uğurladık ne çabuk gittiler nasıl geçti zaman anlamadık..ben ağalamamk için sakinleştirici içip gittim havaalanına birde Yusuf hep kucağımdaydı onunla oyalanmak bir nebze içimi soğuttu ...ama ayrılık anı çok zor oldu ablam annem çok ağladılar İbrahim ağlamamamızı istemişti ama sıpa önce kendi başladı bak şimdi kötü oldum neyse böyle bir akşamdı .....

çılgın kedi bnimi mama yiyor canım emmiyor ...
konak içinde başına banyo öncesi yağı sürdükten sonra sık dişli bir tarakaa yavaş yavaş tarıyorsun sakın çıkarmak için zorlama yağ sürüp tarayınca temizleniyor sonrada banyosunu yaptır geçene kadar her banyo öncesi bunu yap

tşk ederim birde böyle deneyeyim bakalım çocuğa bakamıyorum gibi geliyor onları gördükçe psikoloim bozuluyor birdekaynanam yıkayamıyorsundur iyi durulamıyorsundur diyor çocuğu yıkayacağım diye suda boğacağım bir gün korkuyorum:)

Oku oku bitmedi sabah 9 dan beri okuyorum. Ya benim okumam yavaşladı ya arada uyudum yada siz gerçekten geceleri çok yazışıyonuz.
selam kızlar
çok uzun zaman giremedim - istanbula geldik tatil yapmaya başımıza gelmeyen kalmadı

Sanada Ece yede çok geçmiş olsun Bir an evvel iyileşirsiniz inşallah.

GÜLıSTAN TELEFON DA BU nette de varmış demek ki
http://www.kitapkaynagi.com/urun.php?URUN=2335&ID=19

Burda yok dıenar var oraya sordum ordada yok dahada başka yerde yoktur.

Tuğbaaaaa mucuk..

Amanın bu çocuk halen şahane maşallah.

Yaşasın benim gibi fakir birini buldum bende vereliniortak

Benim sıpanınkide olmaya başladı

ALINTIDIR
Konak, bebeğin kafa derisinde ortaya çıkan sarı renkli bir kabuklanmadır. Bunlar küçük küçük odaklar halinde bulunabileceği gibi, bütün saçlı deriyi de kaplayabilir. Konak, herhangi biı temizlik kusuruna bağlı değildir. Olasılıkla, kafa derisi yağlı olanlarda daha sık görülür.

Mentemel belirtiler

•Saçlı derinin bazı bölümlerini veya hepsini kaplayan kalın, sarı renkte plaklar.

Ne kadar önemlidir?

Görünüşünün çirkin olmasına karşılık konak, beraberinde vücudun diğer yerlerinde ortaya çıkan seboreik ekzema belirtileri (derinin kırmızı renkte, pul pul olması) bulunmadıkça önemli bir sağlık sorunu meydana getirmez.

ılk olarak ne yapmalısınız?

1. Kabukları parmaklarınızla çıkarmaya çalışmayın. Saçlar fırçalanırken düşmeyen kabukların, önce yumuşatılması gerekir.

2.Kabukların üzerine bebek yağı veya vazelin sürüp gece boyunca orada bırakın. Bu uygulama kabukları gevşetecek ve ertesi gün çocuğunuzun başını şampuanlarken kolayca düşmelerini sağlayacaktır.

3.Doktora danışmadan hiçbir kepek şampuanı kullanmayın.

Son düzenleme:
deryacım gözunuz aydın darısı ecoşun başına inş. üşütünce yeşil oluyor genelde..ayaklarına hem çorap hem patik giydir sıcak tutu düzelir bizimde dun gece öyleydi çorap patik ayaklı tulum giydirip saç kurutma mak. ile ısıttım ayaklarını şok etkisi yaptım yani... ve sonuç sarı kaka.:)

Hatıraaaaaaaaaa antalyada var nt. dur adresi vereyim..

Yüksekalan Mah. Fahrettin Altay Cad. Yol ış Sendikası Binası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…