emzigin nerde efriimmmm??naniknanik
hadi ben de sana katiliyimm bare
ya su sen emziklisin ye lafına illet oluyorum
yani emzikli lafına illet oluyorum aslında
hamile ikende yuklu lafına illet olurdum ondankurtulduk sırada emzikli lafı kaldı:)))
Baba ne toplantısı bu saattee yaa.. alma eve bacım.. sısın oralarda sogumustur sımdı.. ıyı gelır ona kapı önü havası.. uykusundan sıkayetcıydın, zihni açılır adamın..
cok senginis ya bu senginlik nerden geliyo saniyosun, disimizle tirnagimizla zengin olduk, firmanin cayciligindan yoneticiligine yukseldi kocam hirslan, yakinda hisse vericekler bise..kaydirigubbakcemile2Baba ne toplantısı bu saattee yaa.. alma eve bacım.. sısın oralarda sogumustur sımdı.. ıyı gelır ona kapı önü havası.. uykusundan sıkayetcıydın, zihni açılır adamın..
muglak ne bacim??kk lugatina yeni bir kelime mi??
falla sende eklenirsen artık neye benzeriz hayalimde canlandıramadım kaydirigubbakcemile3
emzigin nerde efriimmmm??naniknanik
ya su sen emziklisin ye lafına illet oluyorum
yani emzikli lafına illet oluyorum aslında
hamile ikende yuklu lafına illet olurdum ondankurtulduk sırada emzikli lafı kaldı:)))
soruya bak kaydirigubbakcemile3
elifde sana katilsin kisir dongu yapalimkafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3bi kayınvalıdesının kümesi olup olmadıgını çözemedi garibimm..
e halıyle emzirikli kadınım ben.. önüme ne gelirse evvelallahhh!!
muğlaktır o.senin de ruhuna cipsi girdi bu gece he.cinsel imalar,elimelerdei yazım yanlışlarına takmalar.iyi yolda değilsin ona göremuglak ne bacim??kk lugatina yeni bir kelime mi??
pardon aplabiliyorum elif zamanı geçti diye dusunmustun konusmustuk burda demek olabiliyormus anlamında asısını oldu yani aman iyi dedim onemli bir ası çunku çok iyi olmus sevnidim
kötü örnek olma uleyn gadınaa
seninki paslandı diye herkesinkimi paslansın :jeyyar:
cok senginis ya bu senginlik nerden geliyo saniyosun, disimizle tirnagimizla zengin olduk, firmanin cayciligindan yoneticiligine yukseldi kocam hirslan, yakinda hisse vericekler bise..kaydirigubbakcemile2
sonunu heç iyi görmüyorumakannehirşu cümleden tek cımbızladıgım "kısır" Allah sonumu hayır eder mı sence??
kaydirigubbakcemile3
muğlaktır o.senin de ruhuna cipsi girdi bu gece he.cinsel imalar,elimelerdei yazım yanlışlarına takmalar.iyi yolda değilsin ona göre
ben yatiimmm uykum geldi gariiii
kaydirigubbakcemile3
muğlaktır o.senin de ruhuna cipsi girdi bu gece he.cinsel imalar,elimelerdei yazım yanlışlarına takmalar.iyi yolda değilsin ona göre
pardon apla
ben hepinize KATILIYORUM gülmekten. iğrencim biliyorumlülülülülülü
kaydirigubbakcemile3muğlaktır o.senin de ruhuna cipsi girdi bu gece he.cinsel imalar,elimelerdei yazım yanlışlarına takmalar.iyi yolda değilsin ona göre
ay altıma yaptım vallahhh çocuğun losyonunu orayamı kullanıyosun sen kaydirigubbakcemile3sebamed in losyonuyla dişlileri yağlıyorum ben.. arada da havalandırdım mı sorun olmuoo.. için raat olsun senin lülülülülülü
Şimdi Tibet geceleri toplantıya kalarak mı sengin oldunus?? e ıyı madem
sonunu heç iyi görmüyorumakannehir
benim gelmedi daa.. gidemezsin!!
kaydirigubbakcemile3
ay altıma yaptım vallahhh çocuğun losyonunu orayamı kullanıyosun sen kaydirigubbakcemile3
nurdan buralarda geceleri mertere çıkıyolar anacım senin kocan Allahtan toplantıya gidiyormuş delikafadulden
nıyeyse kendımı sana cok yakın hıssedıyorum.. neden acabaaaaaaaaaaaaaaa??? lülülülülülü
Şimdi Tibet geceleri toplantıya kalarak mı sengin oldunus?? e ıyı madem
sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?