2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nazanın dıs ortamda giydirdigine bakın bizim ev içinde giydirdigimize bakın:)) ne kadar tezatlarr ceren kesin usumeyen bir bebek ne zaman gorsem incecikk bende heves ettim az giydirdim gorustukten sonra ama eller anında buz oluyorr

]

kaka olayı ve uyku bravo eşine koku bayıltmış olamsın..
benim kzı kolay bebekti ama şimdi çok çekiyorum haberin ola ..

elif ben mi atladım neva rota asısı olabilmis galiba herseyi okudugum usanıyordum ama atlamısım sanırım aman gozunuz aydın çok sevindimm

bu arada bebek tulumu harici seylerle neva çok guzel çıkmısya ben gezmeden gezmeye oyle giydirdigim için resimleri hep tulumlu malumpek gezemiyoruzz

adasım sagoll iyiyizzz

esra maşallah eceye.giydirme işi de alışkanlık galiba.nasıl alştırırsan öyle gider belki de.

esrako kzın çok tatlı büyümüş maşallah ..giyim kuşam bizimde aynı ev ortamında yani....

deryam bi alıntı yapmışsın karmançorman :hulya:
ama çözdüm ben çok zekiyim laelaelaelaelae
dedğin gibi uslu bebek büyüyünce kök söktürüyomuşşşş :bbo:

ulen ne bitmez toplantiymis be pehhhh, killaniyorum ben artik bu toplantinin iceriginden...

bir bakıp çıkayım dedim ama kareyide tamalamışsınz şimde geyiğin şuruna şurunada vurursunuz sis ama gel görki derya kaçar çünkü uykusuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…