şebnemin eşi alıyodu :))
yil 19....??unumu eledim diyosun yanii...
fil hafızası.
fiziksel manada mı??
kaka olayı ve uyku bravo eşine koku bayıltmış olamsın..özlemmm benim sevgili kocam olacak şahsiyet yaho doğduğundan beri beni oyalıyo diyorumki bi kere değiştrisen altını nolur diye oda diyorki kendimi hazır hissetmiyorum :roflol: nasıl iş anlamadım hazr hisstemiyomuşş bende bi kere kuaföre gittim yahoyu bırakıp gitmeden altına mıçmıştı bilerek değiştrmedim bide bizimki bi kokutuyo akıllara zarar koca adam gibi,kasıtlı değiştrmedim eve geldğimde ikiside birbine yapışık uyuyo salonu bok kokusu sarmış :mymeka:
araştırmacı gazetecim benimmmm alkisalkisalkis
o saatte yahonun dötünde pireler uçuşuyorrrr
:roflol:
aynen ne gaza gelebildim ne saza gelebildim ööylece okuyorum yazılanları ama bu sirkeli su işi kafama yattı :içelim:
burdayımmm burdaaa iki gündür sürtüyorummm kaydirigubbakcemile5
yürü beee koçummmm kim tutarrr seniiiiiiiiiiiiiiiiii
ama sana sonuna kadar katılıyorum..zor bebek kolay bebek ben şükrediyorum hep ve hakikaten zor bebekleri okuyunca o kadar üzülüyorumki bu bir şans bence ne yaparsanız yapın bu tamamen bir şans benimki öyle şansıma yaho böyl ama ilerde ne olur bilemem belkide ben şimdi rahatım ilerde zor bebekli anneler rahat edicek bu velet benim canımı okuyacakkkk :gitme:
senin kız başbakanmı olcek acep CADIARZU yerimseniben
tüpürseydin suratına diyecem telefondaymışsınız hoş sen kaynana ile başedemiyosun
yaa varya biraz daha saçı olsaa ben yahoma benzetiyorum beratımı :CüvCüv:
Bu da benim ki, ağlıyor şimdi
maşallah kocaman bir kuzy fanatiği olaraktan senin kızıda çok sevdimmmm
ben tüketiyorum yaaaa bütün yemeklerim acılı ekşili baharatlı olur genel olarak
çok şirin yaa maşallah ikinizin olduğu fotoda çok hoş öperim ikinizi
ne desen haklısınnnn pervinim mafoldumben
sen muhallebilerii hüplettt bizsizzzz puuuu sana :mymeka:
delikafadulden bende bazen yapıyorummmm çok komik oluyooo bide yanağına yapıştır bazennn yanağım resmen kızarıyooo ayyyyyyy ben aşığımmm oğluma hemde deli gibiiiiiii Şeniz
niye kuzum yaaa
aman Allah korumuş çok korkuyorum ben yaho ile düşmekten
pohahaha :roflol:
bende bende ..hem bilinç altı izlediği daha doğrusu gördüğü herşeyi gerçek olarak algılıyormuş niye bilincimin altyını korku ve gerilimle doldurayımkine...ben de yorgunluktan dolayı hayatın hafıf meşrep her halını sevıyorum..
delikafaduldena.s.evrim bugün pazartesi rejim miladı..
hergece açar dert çiçekleri
şarkılar seni söyler pazartesi günleri
ya ben kupuylen sirke icsemde gitmez bu kilolar, poffff..
bence bir varil bulun içini sirkeyle doldurun girin içine tek seferde kurtarın durumu sırnaşık şeynaniknanik
fiziksel manada mı??
şu kkya msndeki gibi tükürük ikonu koysalar ya :mymeka:
Heh.. dedene rahmet..
mılat 19.. fınısh 29 :))
evlilik yaramamais bacim, aksiyonu hepten elden birakmissin sen...
esra maşallah eceye.giydirme işi de alışkanlık galiba.nasıl alştırırsan öyle gider belki de.
onu bunu bılmem de.. bebek sıcak ıstıyor.. bunu yasayarak ogrendım acıkcası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?