bidaha çekiliş olmazda yeni birisi eklenirse birbinize alırsınız
kızlar benim bebiş çok gıdıklanıyo sizinkilerde durum nsl resmen tikli gibi dokunduğum anda ahhha diye ses çıkarıyo hani tikli insanlar bi ses çıkarırya aynı öle gıdıklandığındada kahkaha atıyo
hala umudum var. turkuaz badi giyince mavi oluyor bakalım şuanda gri ama umutluyum..
temmuz annelerinde hediye kavgası olmuş geçenlerde okudum bitane hatun iki kişiye birden almak istemiş diğeride onu görgüsüzlükle suçlamışş ay görseniz elif ona göre yane sadece bi kişiye alcan görgüsüzlük yapma delikafadulden
çoook sevindim çokben artık mama vs vermiyorum
sadece sabahları yarım elma püresi ara sırada akşamüstü havuçsuyu
sadece emziriyorum mamalar rafa kalktı
muhallebiye geçince tazemin dediği gibi pirinçunu yapacağım
CADIARZU minik sen bir nesin?elif gadın getirtme benı teee batmanlaraa,senı bı yolarım hem bıde oyarım içinede tursu koyarım,busefer gercekten batman break yaparsın(batmanmıydı bartınmıydı gııı)
en görgüsüz benim kaptırmam kimseye.temmuz annelerinde hediye kavgası olmuş geçenlerde okudum bitane hatun iki kişiye birden almak istemiş diğeride onu görgüsüzlükle suçlamışş ay görseniz elif ona göre yane sadece bi kişiye alcan görgüsüzlük yapma delikafadulden
incelemiştim ve bana çok alengirli gelmişti.pek hazzetmemiştim.görüntüsü falan da hoşuma gitmemişti.uzun zaman oldu ama hamileydim o zamanBaby 2 Go 8402 Sallanabilen Melodili Mama Sandalyesi
arkadaşlar bu mama sandalyesini hiç alan kullanan yada inceleyen varmı hem salıncakmış
benimki anasına çekmiş hiç gıdıklanmıyorkızlar benim bebiş çok gıdıklanıyo sizinkilerde durum nsl resmen tikli gibi dokunduğum anda ahhha diye ses çıkarıyo hani tikli insanlar bi ses çıkarırya aynı öle gıdıklandığındada kahkaha atıyo
bir ifadeyi bile yazamıyorsun bitmişsin sen:Roflol:
bir ifadeyi bile yazamıyorsun bitmişsin sen
cerenömer maşallah bebeğine
Nevin çok sanatsal bir vuruş yapmış.çok ağlıyor mu kendini çizince.neva bol bol çiziyor ve ağlıyor üstelik tırnakları kısayken.Doktor sordu yüzüne ne oldu diye.Dalaşmalara gidiyor bizi uyutup dedim ben de.mafoldumben
taze boşver yahoyu sen bana şöle seksi iç çamaşır al mümkünse xxl olsun :kedi:
asıl ben teoma ne alacağımmmm
nurdan sen ne zaman geleceksin izmire??yahoyu hediye paketi yap yolla bize olar mi??opuyorumnanaktanvalla kuzu simdilik izmire gelis yok ama anam ve kaynanam sik sik gelip gidicek bize, ben ancak mayista giderim, sen anemlerin adresine yollarsin olar mi??
cok dogru karar...ben artık mama vs vermiyorum
sadece sabahları yarım elma püresi ara sırada akşamüstü havuçsuyu
sadece emziriyorum mamalar rafa kalktı
muhallebiye geçince tazemin dediği gibi pirinçunu yapacağım
nikin çok uzun karıştırmışım kusura bakma.Adını bağışlasan
ceren maşallah bebişine
neyim neyimm söleeeee delikafaduldenCADIARZU minik sen bir nesin?
yazamıyorummm çünküü pc kafayım yemıs bulunuyor.alıntıda yapamıyorum,gülme şeysi öle aklıma geldı tutar belım dıe attım kafadan,su yazıyı bıle asagıdan kopyalayıp yaptım.sen bugun formundasın anacım takıldın bana,azcık azmet daha ileri git yakısmıyor aynı yerde sayıklamak sanaaaabir ifadeyi bile yazamıyorsun bitmişsin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?