2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet benimkide öyle çok komikler ayaklarından bile gıdık alıyo:)))))))))))))))

hala umudum var. turkuaz badi giyince mavi oluyor bakalım şuanda gri ama umutluyum..

canım 6. aya kadar değişebilir diyolar belkim seninkide maviye döner. benim oğlanın doğduğunda çok koyu lacivertti gerçi bütün bebiklerin öle oluyo....... sonra açıldı rengi 40 çıktığında artık kesin mavi olacağını anlamıştık şimdi aynı anası gibi deniz mavisi oldu gözler:kedi:

ben artık mama vs vermiyorum
sadece sabahları yarım elma püresi ara sırada akşamüstü havuçsuyu
sadece emziriyorum mamalar rafa kalktı
muhallebiye geçince tazemin dediği gibi pirinçunu yapacağım
çoook sevindim çok
elif gadın getirtme benı teee batmanlaraa,senı bı yolarım hem bıde oyarım içinede tursu koyarım,busefer gercekten batman break yaparsın(batmanmıydı bartınmıydı gııı)
CADIARZU minik sen bir nesin?
en görgüsüz benim kaptırmam kimseye.
Baby 2 Go 8402 Sallanabilen Melodili Mama Sandalyesi
arkadaşlar bu mama sandalyesini hiç alan kullanan yada inceleyen varmı hem salıncakmış
incelemiştim ve bana çok alengirli gelmişti.pek hazzetmemiştim.görüntüsü falan da hoşuma gitmemişti.uzun zaman oldu ama hamileydim o zaman
benimki anasına çekmiş hiç gıdıklanmıyor
Nevin çok sanatsal bir vuruş yapmış.çok ağlıyor mu kendini çizince.neva bol bol çiziyor ve ağlıyor üstelik tırnakları kısayken.Doktor sordu yüzüne ne oldu diye.Dalaşmalara gidiyor bizi uyutup dedim ben de.mafoldumben

Son düzenleme:
PıNKYYYY canım ya bu resimler nasıl yapılıyor....detaylı olarak anlatırmısın... nerden indiriyorsun.... indirirken ne gibi işlemler gerekiyor vs....

biri bu çocuğa öğretmiş kendi düşen ağlamaz diye,ağlamıyor hiç.yalnız geçen gün muhallebi yedirirken kaşığa saldırıp diş etlerine çarptırdı,ona ağlamıştı.ben yaptım sandı galiba hınzır,kendisinin sebep olduğunun farkında değil.
elif'im,öğretmenim,sen bana öğretmiştin fotoğraf yüklemeyi ama yine tam yapamadım mafoldumben ebatlarını mı yanlış ayarladım acaba?

nevin masallah kusuna..
mehmet akifim yakiyo ortaligi,
cerenemreomer masallah kuzuya..

CADIARZU minik sen bir nesin?
neyim neyimm söleeeee delikafadulden
bir ifadeyi bile yazamıyorsun bitmişsin sen
yazamıyorummm çünküü pc kafayım yemıs bulunuyor.alıntıda yapamıyorum,gülme şeysi öle aklıma geldı tutar belım dıe attım kafadan,su yazıyı bıle asagıdan kopyalayıp yaptım.sen bugun formundasın anacım takıldın bana,azcık azmet daha ileri git yakısmıyor aynı yerde sayıklamak sanaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…