ay dilekk görmedim kuzum yaa kusura bakma
mama sonrası kabartılarmı??zaten yarımsaat içinde geçiyordu,onun haricinde yüzünde sürekli sivilceler falan çıkıyor
[/URL][/IMG]
batmanmıydı bartınmıydı gııı)
kızlar çekilşe bende katılmak istiyommmmm :))))oğlumla
hala umudum var. turkuaz badi giyince mavi oluyor bakalım şuanda gri ama umutluyum..güllü gözleri sana benzese ne manyak olardı
saol canım yakuşukludur benm paşam hemide çok dadlu tiyzesi..güllü bacı bu sarı oğlan sana benziyi galiba.Ayrıetten çok yağuşuklu olacak
yok bebem bu photshine diye bi program nazar vermişti ismini bende googledan arattım bi siteden indiregandıyaptımaaaaa cok güzelmıs bu hangıo program.bendekınde yok bunlardan massallah m.akife
maşşalah oğluna yüzü gözükmüyo mamadan
çekilişte cekıldı be kuzum nerdeydın kac gundur,keske dün falan ugrasaydında katılsaydın.ama baska bırılerıde eklenmek isterse aranızda yenı cekılıs daha yapılır.yada 1 kısı daha gelırse karsılıklı alırsınız bırbırınıze olarmı
temmuz annelerinde hediye kavgası olmuş geçenlerde okudum bitane hatun iki kişiye birden almak istemiş diğeride onu görgüsüzlükle suçlamışş ay görseniz elif ona göre yane sadece bi kişiye alcan görgüsüzlük yapma delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?