2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay dilekk görmedim kuzum yaa kusura bakma
mama sonrası kabartılarmı??zaten yarımsaat içinde geçiyordu,onun haricinde yüzünde sürekli sivilceler falan çıkıyor

ben artık mama vs vermiyorum
sadece sabahları yarım elma püresi ara sırada akşamüstü havuçsuyu
sadece emziriyorum mamalar rafa kalktı
muhallebiye geçince tazemin dediği gibi pirinçunu yapacağım

ay dilekk görmedim kuzum yaa kusura bakma
mama sonrası kabartılarmı??zaten yarımsaat içinde geçiyordu,onun haricinde yüzünde sürekli sivilceler falan çıkıyor

hele şükür gördün yaa evet canım ya o kabartılardan bahsediyorum çok üzülmüştüm yahoyu öle görünce amman canım boşver mamayı eğer öle bi durum varsa sakın verme

elif gadın getirtme benı teee batmanlaraa,senı bı yolarım hem bıde oyarım içinede tursu koyarım,busefer gercekten batman break yaparsın(batmanmıydı bartınmıydı gııı)

demir ilacı...

doktorlrın söyledikleri neden bu kadar tutarsız??benim ki 14 damla ver dedi kimi kiloya göre kimi 7 kimi 9 damla nasıl iştir bu??
kimisi ihtiyaç varsa verilmeli vs diyor
bende birkaç siteden şöyle okudum;
demir ilacı tam olarak ek besine başlanınca verilmeliymiş çorba kahvaltı vs başlayınca..öncesinde gerek yokmuş..hatta elifin verdiği kitubi sitesindede böyle yazıyordu
bende kendi içgüdülerime dayanarak vermiyorum şu anda 6.ayda başlayacağım
birde bebe bisküvisü konusunda bende bir iki vereceğim kahvaltısına başlayınca

miniş sen iyi diilsin anacımmm git uyu dinlen biraz batmann kırk yıllık batman bartın olmasın kaydirigubbakcemile3

elife gıcıklık olsun die yazdımdı sizde yaneee,iyice sıyrık ettınız benı.efet bıraz uykusuz yorgun ve hala açım,malum kahvaltı yapmadım hala.

pervin,liste için teşekkürler.bundan sonrası dışarı çıkıp alışveriş yapmaya kalıyor,onun için de havanın iyi olmasına...

kızlar çekilşe bende katılmak istiyommmmm :))))oğlumla

maşşalah oğluna yüzü gözükmüyo mamadan

çekilişte cekıldı be kuzum nerdeydın kac gundur,keske dün falan ugrasaydında katılsaydın.ama baska bırılerıde eklenmek isterse aranızda yenı cekılıs daha yapılır.yada 1 kısı daha gelırse karsılıklı alırsınız bırbırınıze olarmı

temmuz annelerinde hediye kavgası olmuş geçenlerde okudum bitane hatun iki kişiye birden almak istemiş diğeride onu görgüsüzlükle suçlamışş ay görseniz elif ona göre yane sadece bi kişiye alcan görgüsüzlük yapma delikafadulden

güllü gözleri sana benzese ne manyak olardı
hala umudum var. turkuaz badi giyince mavi oluyor bakalım şuanda gri ama umutluyum..

güllü bacı bu sarı oğlan sana benziyi galiba.Ayrıetten çok yağuşuklu olacak
saol canım yakuşukludur benm paşam hemide çok dadlu tiyzesi..

aaaaa cok güzelmıs bu hangıo program.bendekınde yok bunlardan massallah m.akife
yok bebem bu photshine diye bi program nazar vermişti ismini bende googledan arattım bi siteden indiregandıyaptım

evet :)))yaaa inşallah biri daha isterde katılırım bende(((((((((

ahaaaaaaaaaaaa gerçekmi kız..
sende varya topik topik geziosun heee...Şeniz

Baby 2 Go 8402 Sallanabilen Melodili Mama Sandalyesi
arkadaşlar bu mama sandalyesini hiç alan kullanan yada inceleyen varmı hem salıncakmış

kızlar benim bebiş çok gıdıklanıyo sizinkilerde durum nsl resmen tikli gibi dokunduğum anda ahhha diye ses çıkarıyo hani tikli insanlar bi ses çıkarırya aynı öle gıdıklandığındada kahkaha atıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…