Olabiler, Miniş karıştırdın mı kıııı? :)
?
evdeyim balim:)))masallah nevaya cingoz, babnin kopyasi olmus bu kiz..
bende bendekaydirigubbakcemile3
buarada regl icin bi doktora git canim istersen..
bir fikrim olsa cevaplardım.
Burcu ne alacan yahoya merakla bekliyorum. neva bu fotoda erkeğe benziyor iyice.mavileri de giydi.gerçi pembe giydirince de değişen bişe yok.doktora gittiğimiz gün kızım giymiş pembe mont soruyorlar kız mı erkek mi geri zekalılar.kaydirigubbakcemile
sen onu nbırak gecen aksam annemlerdeydık,komsusu geldı 50 küsür yaşlarında bı kadın,dedım şimdi bu gıcık kadın kızımı oğlana benzetır die yeşil renk band taktım kafasına.kadın ne dese begenırsın "ayy maşşalah erkek galıba "akannehir
yok devenin nalı artık..çıksın şu saçlar cinsel kimlik geliştiremeyecek sıpalarelif sen yıne ıı kıza kot elbıse gıydırmısım fırfırlı bana dıolarkı kızmı erkekmı :)))))) aynen doktordada pembe mont kız oglan dıe soruyolar :) sacları uzayanaca sabretmemız gerek
opuyorumnanaktandidee ben bu nevayıda oyuncaklarınıda yırım yirim doymammm gıdısını sevsınler
bak halihazırda konuşuyor..tozutukhayır o didenin bişe bildigi yok,takılma sen ona sakkidi
çooook..şimdilik.ama ödül almış zatieliff sanda sorayim baci mama sandalyenizden memnunmusun??
polly 2in 1 demi??
ne bilem gitsen iyiş olur.24 günden az aralıklarbende bilmiyorumki neden bu kadar sık olduğumu
elif doktora gitmem gerekiyormu bu bir sorunmu??
zaten gideceğim spiral taktırmaya yarın sanırım giderim kaçıncı gün gitmem gerek bilmiyorum tam olarak
[/URL][/IMG]
yemezler ki:umursamaz:şu resimleri süslemeişine bayıldım bu halleriylen foto çudan bastırcam sonrada şengül pallı çekdi dicem biz fakirizde zengin taklidi yapacammmmdelikafadulden
son kararındır inşallahalıntı yapamadan cevaplıyorum hepinizeee(çünkü alıntı yapamıyorum) evetttt o pukettii epru nerden cıktıı akannehir aniiihh anihhh bunamısım vallaaaaaaaaaaa
gypsy bu üçüncü soruşum yahonun yüzündeki lekeler düzeldimi kızz duyuyonmu beni huuuu
güllü gözleri sana benzese ne manyak olardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?