2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evdeyim balim:)))masallah nevaya cingoz, babnin kopyasi olmus bu kiz..

bende bendekaydirigubbakcemile3

buarada regl icin bi doktora git canim istersen..

sevindim senin adına.bu topiğin kızları klon sevval hariç babaya benziyor.saçımız çoksa bari oradan sıyırsak

İkisine de koptum .. :roflol:

Ben de kızıma tulum alacaktım, tezgahtar kız erkek değil mi diye sorunca "aşkolsun, boşuna mı örttük bu pembe battaniyeleri" demiştim de bozulmuştu kız :)

elif sen yıne ıı kıza kot elbıse gıydırmısım fırfırlı bana dıolarkı kızmı erkekmı :)))))) aynen doktordada pembe mont kız oglan dıe soruyolar :) sacları uzayanaca sabretmemız gerek
yok devenin nalı artık..çıksın şu saçlar cinsel kimlik geliştiremeyecek sıpalar
didee ben bu nevayıda oyuncaklarınıda yırım yirim doymammm gıdısını sevsınler
opuyorumnanaktan
hayır o didenin bişe bildigi yok,takılma sen ona sakkidi
bak halihazırda konuşuyor..tozutuk

eliff sanda sorayim baci mama sandalyenizden memnunmusun??
polly 2in 1 demi??

bende bilmiyorumki neden bu kadar sık olduğumu
elif doktora gitmem gerekiyormu bu bir sorunmu??
zaten gideceğim spiral taktırmaya yarın sanırım giderim kaçıncı gün gitmem gerek bilmiyorum tam olarak

şu resimleri süslemeişine bayıldım bu halleriylen foto çudan bastırcam sonrada şengül pallı çekdi dicem biz fakirizde zengin taklidi yapacammmmdelikafadulden

taze boşver yahoyu sen bana şöle seksi iç çamaşır al mümkünse xxl olsun :kedi:

asıl ben teoma ne alacağımmmm
nurdan sen ne zaman geleceksin izmire??

alıntı yapamadan cevaplıyorum hepinizeee(çünkü alıntı yapamıyorum) evetttt o pukettii epru nerden cıktıı akannehir aniiihh anihhh bunamısım vallaaaaaaaaaaa

gypsy bu üçüncü soruşum yahonun yüzündeki lekeler düzeldimi kızz duyuyonmu beni huuuu

eliff sanda sorayim baci mama sandalyenizden memnunmusun??
polly 2in 1 demi??
çooook..şimdilik.ama ödül almış zati
bende bilmiyorumki neden bu kadar sık olduğumu
elif doktora gitmem gerekiyormu bu bir sorunmu??
zaten gideceğim spiral taktırmaya yarın sanırım giderim kaçıncı gün gitmem gerek bilmiyorum tam olarak
ne bilem gitsen iyiş olur.24 günden az aralıklar

şu resimleri süslemeişine bayıldım bu halleriylen foto çudan bastırcam sonrada şengül pallı çekdi dicem biz fakirizde zengin taklidi yapacammmmdelikafadulden
yemezler ki:umursamaz:
alıntı yapamadan cevaplıyorum hepinizeee(çünkü alıntı yapamıyorum) evetttt o pukettii epru nerden cıktıı akannehir aniiihh anihhh bunamısım vallaaaaaaaaaaa
son kararındır inşallah
gypsy bu üçüncü soruşum yahonun yüzündeki lekeler düzeldimi kızz duyuyonmu beni huuuu

hala iç çamaşırına takılı kendisi

güllü bacı bu sarı oğlan sana benziyi galiba.Ayrıetten çok yağuşuklu olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…