2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kayra niye olmuyorki??çokmu yüksek acaba resimin çözünürlüğü
birde ömür emeklerken bir video koysana merak ettim topiğimizin ilk emekleyen bebişiniii

azönce 2010 annelerıne baktım da nası heycnlılar.hep yasadıgımız seyler,onlar baslamıs busefer.daha kalp atısını duymadım gitsem duyarmıyım vs.neler yasamısız bıan o gunler canlandı gözümde duygulandım.miniminnacık kesedeydıler şimdi 60küsür cmlık boylarıyla bızı madara edıyolar

ayyy evet çok haklısın:kedi:

ben yaptım nasıl olmuş yeni doğmuş haliii canım benim iyiki var

Eklentiler

• $3-en-eeab0295ffe4b65becf40f1fb08c8890[1].webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 17
bugun kafası cok terlıo nedenını anlamadım sırılsıklam oluyo cocugum. antıbıyotık ıctım ondanmı acaba. ama kadın druma sorarak aldım emzırenler ıcın zararsız.ayagımın yarası kurumuyodu ondan

kayra niye olmuyorki??çokmu yüksek acaba resimin çözünürlüğü
birde ömür emeklerken bir video koysana merak ettim topiğimizin ilk emekleyen bebişiniii

yaa dimi artık emekleme faslına gecıcez galıba,hoş bizimki daha totoyu kaldırıp tam dönemıyo bile nerde kaldı emeklesın.ömürde topiğimizin ilk emekleyen bebişi oldu ozaaman

Sonunda çekiliş olmuş alkisalkisalkis yapımda ve yayında emeği geçen herkese teşekkürler pervin ve miniş buyrunnnnnnnnn a.s.
Seçil cnm bir ara adresi yollarsan sevinirim sositososito
Aysin beni tanımadı ben şahsen bizzat kendileriyim dnzyildizi özlem sositososito
Mert damadım psikopat çıktı yaa kızıma zarar vermesin ilerde laelaelaelaelae kuzum çok tatlı maşallah opuyorumnanaktan
Nevanın dombili yanaklarını ısırırım güle güle kullanın oyuncaklarınızı bugün bol bol koklaşmışınızdır kuzuyla ohhh sefanız olsun kaydirigubbakcemile2
Yahyam kuzum anne sana ne yaptı ?? Tokayla resimler falan kaydirigubbakcemile2 kedi bile yahımun güzelliğine hayran hayran bakakalmış opuyorumnanaktan
Gülistan senin oğlunda maşallah kocaman abi olmuş çok tatlı bakmış yavrum benim opuyorumnanaktan
Evrimden hala haber yok galiba CADIARZU
Esra bende en çok uyurken seviyorum sıpamı eskiden uyansada sevsem diyordum şimdi başımı ağrıtacağından korkuyorum hep bir ıkınma hep bir memnuniyetsizlik şimdi babasının kucağına attım takılsınlar azıcık bugün ağladım sinirden o yüzden beyefendi bakıyor moralin bozulmuş sen takıldedi azıcık ama birazdan eminim pes eder :jeyyar:

Bizdede bu ara kafa terlemesi çok var...
Esra 6 defa mı adet oldun ?? Ben daha hiç olmadım zaten normalde olmazdım olmayı dört gözle bekliyorum belki iner şu şiş göbek :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…