2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

mercımek corbası ıctım ece yıne gazlandı tamamda yesıl mercımekten gazlanıodu corbadan deılki.. aglaya aglaya mızıklaya mızıklaya uyandı karnını ovaladım ovaladım cıkardı gazını rahatladı uyudu babasıda salonda uyumustu onuda yolladım ıcerı kızının yanına aldım şüyüd cayımı su sessızlıgı kımse bozmasın nolur kendımle basbasa kalmak ıstıorum

hediyelerimizin resimlerini çektim ama ekleyemiyorum...eşim bilgisayara format atmıştı o programı henüz yüklememiş göstermiyor bend eo kadar detaylı bilemiyorum..yani şimdilik kaldı..

Hapsuracaktım tuttum falla korkumdan :))

ben sana mecburum bilemezsın yavrum

su hedıye topigini cok merak ettım ya bı gırmek nasıp olmadı gırem bakem

Gir gir, çok şenlikli topik :))

HEYOOOO
hediyelerim geldiii harika süperrr
tazem manyaksın sen biliyünmüüü o nasıl harika bir kostümm oğluma noel baba kıyafeti yollamışş
yarın giydireceğimm fotoyu öyle koyacağımm heleki kareli pantolon oğlum iskoçlarr gibi olacak
evrimim sende sağol bebeğim o pofuduk takım ayrı bir harikaa tüm fotolar yarınnn seviyorum siziiiii

çığlığın Ankara'ya ulaştı len çok beğenmişsin naniknanikgönderenler sağolsun şu yeni yıl öncesi bak nasılda mutlu ettiler seni...delikafadulden

didem elifim zor çok zor dediğimde bunu yasadığını tahmin edebiliyordum çünkü bende aynı seyleri yasadım malesef
ben nevanın seni anlayacağından eminim çünkü annem yıllarca babaannemden çekti sabretti ve biz kızları olarak onu hep anladık onur duyduk ve hala da duyarız öyle bir annem olduğu için hep gurur duydum ve duyuyorum
ama berat ın beni anlıyacağından şüpheliyim erkek çocuklar daha farklı oluyor
benimki daha 20 günlükken kavga çıkardı sırf kıskançlıktan etti
düzen konusunda benim evin düzeni falan kalmadı
allah razı olsun yemek yapıyordu sadece.berat hiç uyumadığı gecelerde hakan evde olmadığı halde napıyosunuz bi ihtiyacınız var mı diye sormadı mahrem odaymış (normalde dakka başı girer)
bütün camları açmış ceryandan odanın tülü perdesi yırtılmış
berat la hastaneden geldik 1 haftalık çocuğu yere bırakmış yataga koymayı akıl edememiş
hala çok çok çok öfkeliyim nefret ediyorum ve malesef anne demek zorundayım ve görmek zorundayım
bazen hata ettiğimi düşünüyorum hersey için
çabuk karar verdim diye ama napalım
hersey çocuklarımız için ve sen nevaya en iyi annelik yapacak tek kişisinve neva senin değerini ergeç anlayacak gönlünü ferah tut

evrim oksurmede naparsan yap :))

tamam tamam tutuyorumm oramı buramı,merak etme :))

kendimden umutluyum düzelicek inşallah....sırnaşık şey

ınsallahh masallahhh... umut,ekmek,fakırlıgın gozu kor olsun.. batsın bu fünya !!

kendimi cok yanlız hissettim valla gurbetliğin gozu kor olsun bı hedıye alanımız bıle yok

Ben de senden beklıyordum.. nolcek bılmıyorummm mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…