evriş seviom seni cokk
Yiyosa sevme, saçını başını yolarım senin, hele hele senin, beni sevmemeye hiç hakkın yok, mecbursun beni sevmeye
mercımek corbası ıctım ece yıne gazlandı tamamda yesıl mercımekten gazlanıodu corbadan deılki.. aglaya aglaya mızıklaya mızıklaya uyandı karnını ovaladım ovaladım cıkardı gazını rahatladı uyudu babasıda salonda uyumustu onuda yolladım ıcerı kızının yanına aldım şüyüd cayımı su sessızlıgı kımse bozmasın nolur kendımle basbasa kalmak ıstıorum
ben sana mecburum bilemezsın yavrum
su hedıye topigini cok merak ettım ya bı gırmek nasıp olmadı gırem bakem
hediyelerimizin resimlerini çektim ama ekleyemiyorum...eşim bilgisayara format atmıştı o programı henüz yüklememiş göstermiyor bend eo kadar detaylı bilemiyorum..yani şimdilik kaldı..
Gökyüzünde yalnız gezen yıldız modunda gördüm sisi cokk Derya bağyan :)
Nolcek Derya senın bu halın.. :)))
HEYOOOO
hediyelerim geldiii harika süperrr
tazem manyaksın sen biliyünmüüü o nasıl harika bir kostümm oğluma noel baba kıyafeti yollamışş
yarın giydireceğimm fotoyu öyle koyacağımm heleki kareli pantolon oğlum iskoçlarr gibi olacak
evrimim sende sağol bebeğim o pofuduk takım ayrı bir harikaa tüm fotolar yarınnn seviyorum siziiiii
evrim oksurmede naparsan yap :))
kendimden umutluyum düzelicek inşallah....sırnaşık şey
kendimi cok yanlız hissettim valla gurbetliğin gozu kor olsun bı hedıye alanımız bıle yok
kendimi cok yanlız hissettim valla gurbetliğin gozu kor olsun bı hedıye alanımız bıle yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?