2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gullu ben bu anlattiklarin nedir, ekmek aras yapilip yenilirmi, icilirmi??? zira annem olmasa ben bunlari yapmayi birak, 1 karis tozun icinde oturudum, allah razi olsun o yapiyor, 1.5 aydir kadinda almiyorum, maddi protesto benimki:))bakalim o gidince ne halt yicem..

ya ben sadece size takdik verdim inanın çok üzüldüm sonra yazdıgıma.:çok üzgünüm:
afaroz ettinizi leyyn beni...

sizi seviorum .. öptüm mucks....

Elifim canim, dolmussun baya, insallah tez zamanda 3 kisilik ailenize geri donersiniz...

kizlar bi akil fikir verin, bu cocuk her seferinde ciglik atarak uyaniyor ve b kac dk kendine gelemiyor..napayim bilemedim, onceden refluye bagladim ama artik reflusude azaldi, her uykudan ciglik atarak aglayarak uyaniyor(yastiginin altinda ustunde dualar var , annem surekli okuyor ufluyor, napicagimi sasirdim..

elıfım cok ama cok haklısınn her dedıgıne noktasına kadar katılıorum . ben mesela sımdı annemın zamanında babaannemlerle yasamasını yasadıgı zorlukları bı yandan calısarak bı yandan bızı onlara emanet ederek bı yandanda yıne kendı bakarak nekadar zorladıngını cok ama cok ii anlıorum . emin ol senın kızında senı cok ıyı anlayacak vakti geldıgınde... evlendıkten sonra helede anne olduktan sonra onun katlandıklarına asla katlanamayacıgımı dusunmusumdur ve ıcten ıce acımısımdır hemde taktır etmısımdır bızım ıcın oldugu ıcın. sen uzulme senın cocugun cok akıllı bır cocuk senın gıbı bır anne yetıstırıo onu elbetkı anlaycak senı

güll bızde senı sevıoruk hemde kıskanıoruk senın kadar hamarat olamadıımıs ıcın yavrumm ne afarosu yavrumm sahsen senın gıbı olmayı ısterdım ama nerdeee

hıh, Nurdan yazınca aklıma geldi, Neva'nın balonlar süper gerçekten! Bizde de var, ben de şişireyim! Hatta onur'un balonları da şişireyim, nasılsa işe yaramıyor :)))
kaydirigubbakcemile3

Şaka mı bunlar ?? :hulya: ben hafftada bir evi süpürüp silebilsm ne ala kaydirigubbakcemile3 bazen kanguruya koyup birlikte iş yapıyoruz..
ohhh gezin bizde 2 günden beri çıkıyoruz özde her gördüğüne sırıtıyor çok mutlu oluyor yerimseniben

sırnaşık şey iyiymiş iyi ki kalpten gitmedin delikafadulden

Canm Allah yardımcın olsu umarım kısa zamanda tüm sıkıntıların sona erer :1hug:

çok dertliymişsin cnm ama bende aynı evde kalsam delirirdim yaşlıların hepsi mi aynı acaba çalışan sadece oğulları sanki...bende yazın çalışırken işten gelince oğluna soruyor aç mısın diye bana ne yiyeceğiz diyor tüm gün evde oturup benden bekliyordu her şeyi..klava:
tam 2 saat yürümüşüz.amasya elması aldım oğluma geldim.suyunu içirdim daha doğrusu tattırdım sevdi.
şimdide uyut beni diyor uyuyalım geleceğim
ohhh yarasın
ya ben sadece size takdik verdim inanın çok üzüldüm sonra yazdıgıma.:çok üzgünüm:
afaroz ettinizi leyyn beni...

sizi seviorum .. öptüm mucks....

opuyorumnanaktan

ayyyyyy bende çok şikayetciyim bundan her uyanmasında ağlayarak uyanıyor ve anladımkı meme özlemi yuzunden bu yakarış.nasıl anladım söyleyeyim.uyanıyor ağlayarak alıyorum kucağıma uulca gezdiriyorum yok, direk kaldırıyorum yok,pişpişliyorum dalsın diye yok tabi bunlar farklı uykulardaki denemeler.en sonunda ağladığında emziriyorum uykuya tekrar dalıyor ve 10 dk sonra keyifle kalkıyor.anladımkı benı istiyor yani memeleri.ve sen çalışan bir anne olarak yeteri kadar memeleri meydana cıkarmıyorsun işzor bi durum olsa gerek.o iki tepecik bebelerimizin herşeyi.tok olsada sırf onlarla oynama o sıcaklığı hissetmeyi istiyorlar.birde öyle dene bakalım.yalnız altını çiziyorum memiş olacak biberon değil.a.s.

mesela iyice emzirdim sanarak uyuttum ve yarım saat sonra kalktı emzik verdim açılmasın uykusu diye yok uyandı o sırada annem aradı emzir dedi yok dedim emerek uyudu tok ısrarla tok olduğunu söylesem de annem:
"seboşuuuum emzie sebiyi eksik emmiştir,aklında kaldığı için uyanmıştır 2 sefer emmese aklında kalır dalamaz uykuya,emzir işte korkma eksilmezsin!" dedi ve haklı çıktı şuan uykuya daldı.uyanırkende o hasretle uyanıyorlar sanırım.

Özde sesli ortamlarda uyuyor.. En başından beri evde kimse olmasa bile tv yüksek sesle açık olduğundan alıştı mı? Yanlış mı yapıyorum doğru mu bilemem ama böyle rahatız yani zemuszemus
Süpürge sesinden rahatsız olmuyor hatta seviyor..
Ayrıca bu aralar memede daha fazla vakit geçiriyor... Sütün az gelmesinden dolayı mı yoksa zevkten mi yapıyor bilmiyorum :bbo:Yatarak meme vermeye iki gündür yeni alıştık Özdeyi koynuma alıp yatıyorum bu sabah uykuya dalmışız Allahtan ezmemişim çocuğu mafoldumben memede resmen uyumuş emzik niyetine çekip duruyordu zemuszemus
Ynımıza alıştırmayı istemezdim ama sanırım alıştı akannehir

gülistan bende senin gibi işi bölüyorum yoksa tek günde bitmez bu işler. hele şimdiki evim 145 metre kara üç kere koridoru gidip gelsem yorgunluktan bitiyorum ..bende sırayaa yapıyorum perde halı cam iki oda yapı bırakıyorum....ama halı cam perde işini 3 ayda 1 yapıyorum ...normal temizliği 3-4 gündebir ...

milk canım allah yardımcın olsun..zor günlerde bitecek....her gecenin ardınıdan sabah oluyor senin sabahında yakındır inşallah...kendini bırakma yaşadıkların hayatın ta kendisi

dide sizin azcuk ailecek yanlız kalmaya ihtiyacınız var okuduklarımdan bunu çıkardım ben...o ev senin ve özel hayatın her odası dağınıklığı topluluğu herşey sana ait...uzun zamandırda mecburen başkalarıyla paylaşmak sıkıntıy sokmuş seni..yoksa anlattığın mevzular normal zamanda gözüne batmaz ...seninde allah yardımcın olsun ..

esra görümceni vermişsiniz hadi gözünüzaydın hayırlı olsun..adamcağızı kusturacak kadar niye malzeme kattın kız ..kahveden nefret eder artık heralde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…