ayyyyyy bende çok şikayetciyim bundan her uyanmasında ağlayarak uyanıyor ve anladımkı meme özlemi yuzunden bu yakarış.nasıl anladım söyleyeyim.uyanıyor ağlayarak alıyorum kucağıma uulca gezdiriyorum yok, direk kaldırıyorum yok,pişpişliyorum dalsın diye yok tabi bunlar farklı uykulardaki denemeler.en sonunda ağladığında emziriyorum uykuya tekrar dalıyor ve 10 dk sonra keyifle kalkıyor.anladımkı benı istiyor yani memeleri.ve sen çalışan bir anne olarak yeteri kadar memeleri meydana cıkarmıyorsun işzor bi durum olsa gerek.o iki tepecik bebelerimizin herşeyi.tok olsada sırf onlarla oynama o sıcaklığı hissetmeyi istiyorlar.birde öyle dene bakalım.yalnız altını çiziyorum memiş olacak biberon değil.a.s.
ben 2 aydir sutum gittigi icin emziremiyorum cnm(artik memeler ilgisini cekmiyo..
Özlemcim hediyen ulaştı bana..çok teşekkür ederim..çok beğendim..kesene bereket canım..öpüyorum kocaman..birazdan eklerim fotosunu
kizlar bi akil fikir verin, bu cocuk her seferinde ciglik atarak uyaniyor ve b kac dk kendine gelemiyor..napayim bilemedim, onceden refluye bagladim ama artik reflusude azaldi, her uykudan ciglik atarak aglayarak uyaniyor(yastiginin altinda ustunde dualar var , annem surekli okuyor ufluyor, napicagimi sasirdim..
elıfım cok ama cok haklısınn her dedıgıne noktasına kadar katılıorum . ben mesela sımdı annemın zamanında babaannemlerle yasamasını yasadıgı zorlukları bı yandan calısarak bı yandan bızı onlara emanet ederek bı yandanda yıne kendı bakarak nekadar zorladıngını cok ama cok ii anlıorum . emin ol senın kızında senı cok ıyı anlayacak vakti geldıgınde... evlendıkten sonra helede anne olduktan sonra onun katlandıklarına asla katlanamayacıgımı dusunmusumdur ve ıcten ıce acımısımdır hemde taktır etmısımdır bızım ıcın oldugu ıcın. sen uzulme senın cocugun cok akıllı bır cocuk senın gıbı bır anne yetıstırıo onu elbetkı anlaycak senı
suan bi elim ayagim mama sandalyesinda teoya sebeklik yapiyo,
diger elim yaziyo ve okuyorum, aa diger ayagim bosta, onada bisi bulayim:)))allahim b velet delirttti beni sabahtan beri...
sibel moralini bozma canim, herkesde inan farkli farkli dertler var, eteklerimizdeki taslar bi dokulse krndimzi toplayamayiz..bi sekilde hayatin ucundan tutuyoruz, zorundayiz..her gecenin sonunda guzel bir gun dogar, uzulme..
kizlar bi akil fikir verin, bu cocuk her seferinde ciglik atarak uyaniyor ve b kac dk kendine gelemiyor..napayim bilemedim, onceden refluye bagladim ama artik reflusude azaldi, her uykudan ciglik atarak aglayarak uyaniyor(yastiginin altinda ustunde dualar var , annem surekli okuyor ufluyor, napicagimi sasirdim..
damaklı emzikle geniş ağızlı biberonu uyku haline geçince dene tutacaktır....benimde biran önce biberona alıştırmam gerekiyor canan o yüzden soruların cevabını bilmiyorum
berat ısrarla reddediyor biberonu 2 aya kadar okula başlamayı düşünüyorum sabah 7de çıktığım eve ancak 4de gelebilcem müdür süt izni falan beceremez zaten becerebilmesi içinde bana 4. yada 5. sınıfları ayarlayacak ki asla yaralı parmaağa işemez
hoş görevini bile yapmayan bir müdüre sahip olduğum için ne yapcamı bilmiyorum
offf offff
bu biberona alıştırmanın bir tekniği var mı
bibronla anne sütü veren arkadaşlara sormak istiyorum - mesela sütü ısıtıyosunuz bebek içmedi tamamını - kalanını napıyosunuz atıyomusunuz dolaba mı kaldırıyosunuz tekrar mı ısıtılıyo yoksa odada mı bekletiyosunuz - nekadar bekleyebiliyo??
hoş sizin bebişler içiyodur sütünü dibine kadar - benimki amma inat çıktı ya - bi kolayı olsa hiç zorlanmadan direk miğdeye insin yiyecekler hanımefendinin :çok üzgünüm:
yaho hamsterlara bakarkene gerçi gözler kapalı çıkmış ama :)) yanındada dana anası
tabiki tıkınmadan olmazz
anneler&bebişlerr
afik ve maviş güllüü
oğlumlaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?