2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben 2 aydir sutum gittigi icin emziremiyorum cnm(artik memeler ilgisini cekmiyo..

moktan bağlantım yüzünden alıntılarım gümleyip durdu tüm sayfalarıda okuyamadım zaten Elifimin sıkıntılarını okudum çok zor ama dediğin gibi evlatlarımız için sabretmek zorundayız. Aynı Neva gibi oğlum kayınvalidemlerde suskunlaşıp gece azıyo annemdeyse bülbül gibi şakıyo gün boyu ve her 1 haftalık kaldığım zamanlarda oğlumda olumlu gelişmeler görüyorum yani büyükler mamalarını yedirip uyutmakla bebeklerimize baktıklarını sanıyorlar maalesef.
Yahoyla M.akifi öpüyorum annelerinide. Maşallah

ben 2 aydir sutum gittigi icin emziremiyorum cnm(artik memeler ilgisini cekmiyo..

eh tabi bn topiğe sık sık giremeyince bilemiyorum bunları halböyle olunca öğüt vermeye kalkıyorum ve tabiki apışıp kalıyorum şekilde görüldüğü gibi.kafamçokkarıştı

Nurdanım geçmiş olsun badana işi için,Teocuğunda inşallah tez zamanda atlatır bu huysuzluğunu. Canan canım Eceninkide kısa süreli bi huysuzluktur inşallah

Özlemcim hediyen ulaştı bana..çok teşekkür ederim..çok beğendim..kesene bereket canım..öpüyorum kocaman..birazdan eklerim fotosunu

elimde arpa var ve ben cumartesi gunu bununla salata yapmayı düşünüyorum varmı arpayla yapılan güzel bir salata tarifiniz.sanırım tavuk yakışır arpaya birde yeşillik katarım yoğurtla karıştırıp üstünede güzel bir sos yaptımmı tamamdır içine nohut katsammı acaba??

Özlemcim hediyen ulaştı bana..çok teşekkür ederim..çok beğendim..kesene bereket canım..öpüyorum kocaman..birazdan eklerim fotosunu

Güle güle kullanın cnm aslında sana almayı istediğim hediye başkaydı ama o dükkan kapalıydı kaç gün gittim geldim ama açmadılar kış sezonu kapanıyor galiba ...Umarım yakışıklıma olur kıyafeti :kedi:

bı donem bızde de oldu, nedenı bende bılemıyordum,çok da sıkıntı cekmıstım.. ınsallah gecer.. bızım de kendılıgınden gectı deseem de gun ıcınde bır kac kere muhakkak oluyor Nurdanım.

Şşşşş noluooooo!!! sen nıe bana hak vermıosun da ona verıyorsun, noluyorusss

suan bi elim ayagim mama sandalyesinda teoya sebeklik yapiyo,
diger elim yaziyo ve okuyorum, aa diger ayagim bosta, onada bisi bulayim:)))allahim b velet delirttti beni sabahtan beri...

kaydirigubbakcemile3..allah senin iyiliğini versin e mi.

sibel moralini bozma canim, herkesde inan farkli farkli dertler var, eteklerimizdeki taslar bi dokulse krndimzi toplayamayiz..bi sekilde hayatin ucundan tutuyoruz, zorundayiz..her gecenin sonunda guzel bir gun dogar, uzulme..

aynen bacım

bize de oluyo bazen ve ben kahroluyorum..uyanamazsa uyandırıyorum

meltemcim hediyeni aldım mahçup oldum canım.kolyem ve oyuncağımız harika.biliyormusun biz bu oyuncaktan almaya çok niyetlenmiştik ama olmamıştı.sağol...

damaklı emzikle geniş ağızlı biberonu uyku haline geçince dene tutacaktır....

biberonla beslenmeyi reddediyorsa kaşıkla vermeyi dene....doktor bana öyle söyledi bi dönem öyle beslemek zorunda kalmıştım...

gülistan canım sizn hediyenizide bugün akşam üzeri anca kargoya verebildim...malesef cumartesi elinde olacakmış...

Esra maşallah yahoya ne güzel çıkmışsınız ..opuyorumnanaktanhani benide gezdirecektinnnnnmafoldumben
gülistan ve m.akifede maşalah sarı pisik..ya hakkatten inceciksin kuzum ya nassıl başardın.....dördünüzüde öpüyorum..Şenizne güzel etmişsiniz buluşup gezmişsiniz..kaydirigubbakcemile5

seçil kızımıda düşündüğün için. teşekkürler...yanlız benim kız azcuk yaşına göre sırrık anladın sen onu...yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…